پنجشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 9 May 2024
 
۰

قیمت قوطی آهن و پروفیل و قیمت پروفیل زد در سایت آهن ملل

يکشنبه ۷ اسفند ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۰۴
کد مطلب: 830294
قیمت قوطی آهن و پروفیل و قیمت پروفیل زد در سایت آهن ملل
قیمت قوطی و پروفیل از جمله محصولات فولادی است که از اهمیت خاصی در بین مصرف کنندگان برخوردار است. در جداول زیر آخرین قیمت قوطی و پروفیل به صورت کاملا آنلاین و به روز درج شده است. همانطور که مشاهده می کنید جدول های زیر برای انواع قوطی و پروفیل می باشد که بسته به نوع و کارخانه تولیدکننده تفکیک شده اند. هر جدول شامل اطلاعاتی چون قیمت امروز، قیمت دیروز و نمودار نوسانات قیمتی است که می تواند خرید قوطی و پروفیل را برای شما میسر سازد. توجه داشته باشید در زمان مشاهده قیمت روز قوطی و پروفیل ، گزینه «ارزش افزوده» فعال باشد.

خرید قوطی پروفیل از هر کارخانه تولیدی در کشور به واسطه آهن ملل امکان پذیر می باشد. بهترین قیمت پروفیل توسط کارشناسان آهن ملل اعلام می شود.

یکی از مهم‌ترین مواد فلزی که در ساخت و ساز و موارد صنعتی به کار برده می‌شود، قوطی پروفیل است. این نوع ماده انواع گوناگونی دارد که در میان آن‌ها نوع آهنی آن از انواع دیگر مانند استیلی یا آلومینیومی پرکاربردتر است.

همچنین از پروفیل قوطی‌هایی که به شکل مربع یا مستطیل باشند، برای مصارف ماشین سازی، ساخت و ساز، ساخت برای پایه‌ی وسایل فلزی مانند میز، صندلی و نرده و… استفاده می‌شود. از انواع قوطی پروفیل که در ابعاد بزرگ‌تر ساخته می‌شوند و به پروفیل‌های ستونی معروف هستند برای ساخت انواع ستون خانه‌ها استفاده می‌شوند.

پروفیل چیست


پروفیل واژه‌ای است به معنای ساکن بودن ماده‌ای در ابعاد مخصوص. اما شاید برای شما جالب باشد که بدانید این لغت چه کاربردی در ساختمان سازی خواهد داشت. در گذشته به لوازم و ابزاری پروفیل می‌گفتند که برای ساختن در، پنجره، نرده و لوله استفاده می‌شد.

اما امروزه تعریف گسترده‌تری از این ماده وجود دارد، به‌طوری‌که پروفیل‌ها شامل مواد فلزی هستند که در صنعت ساخت و ساز کاربرد بسیاری دارند. در واقع این مواد فلزی موجب ایجاد یک فرصت برای احداث راحت‌تر ساختمان‌ها شده‌اند. بنابراین با وجود این تجهیزات سرعت انجام پروژه‌های ساختمانی به شکل باورنکردنی بالاتر رفته است.

جنس پروفیل‌ها و قوطی پروفیل از فولاد است و نحوه‌ی ساخت پروفیل‌ها در طول سالیان دچار تغییراتی شده است، اما همچنان این روند برای بسیاری از افراد از جذابیت خاصی برخوردار است.

قوطی چیست

تجهیزات فلزی توخالی دارای سطح مقطع‌های مختلفی مانند انواع شکل‌های مستطیل، دایره و مربع هستند. در کشور ایران قوطی‌ها به قطعه‌های فلزی گفته می‌شود که تو خالی هستند و دارای سطح مقطعی به شکل مستطیل و دایره هستند. قوطی‌ها در واقع خود نوعی از پروفیل فلزی هستند.

از قوطی می‌توان برای ساخت سوله استفاده کرد، اما این کار به طراحی دقیقی نیازمند است. قوطی‌هایی با سطح مقطع مربعی شکل به دلیل یکنواخت بودن مقاومتشان در همه‌ی ابعاد، در سازه‌های سبک‌تر مورد استفاده قرار می‌گیرند. اما قوطی‌هایی با سطح مقطع مستطیلی شکل معمولاً در قسمت‌های فلزی جوش داده می‌شوند. در این بخش‌ها فشار از چند ناحیه به قطعه وارد می‌شود.

قوطی پروفیل چیست

در ایران برای اولین بار از قوطی پروفیل جهت ساخت پنجره استفاده ‌شده است. کاربرد این نوع تجهیزات در قسمت چارچوب‌های چوبی پنجره‌ها بوده است و علت آن جنگ جهانی و نیاز به استحکام بیشتر خانه‌ها در آن زمان بوده است.

قوطی‌های پروفیل تجهیزاتی مهم در صنعت و ساخت و ساز محسوب می‌شوند. قوطی‌های پروفیل انواع گوناگونی دارند که بسته به خاصیت هر یک کاربرد مختلفی دارند. اما یکی از کاربرد‌های مشترک این نوع تجهیزات، مقاوم سازی ساختمان‌ها است.

در بازار معمولاً به پروفیل‌ها، قوطی پروفیل می‌گویند. اما در واقع قوطی پروفیل نوعی از پروفیل است که دارای سطح مقطعی مستطیل یا مربع شکل است.

انواع قوطی پروفیل و کاربرد


قوطی پروفیل‌ها بسته به ویژگی‌های خود دارای انواع مختلفی هستند. یکی از این ویژگی‌ها جنس پروفیل است.

می‌دانیم که فولاد دارای آلیاژهای گوناگونی است. بر این اساس پروفیل فولادی نیز برحسب آلیاژی که در آن به کار رفته است، دارای انواع مختلفی است. از انواع قوطی پروفیل‌ از لحاظ جنس می‌توان به پروفیل فولاد کربنی، استیل، گالوانیزه، آلومینیومی و کامپوزیت اشاره کرد.

قوطی‌های پروفیل که در سطح‌های بزرگ به عنوان پروفیل‌های ستونی نیز نام برده می‌شوند، سطح مقطعی مربع و مستطیل شکل دارند. از این پروفایل‌ها در تهیه‌ی ستون و اسکلت ساختمان‌ها استفاده می‌شود.

علاوه بر این موارد، از قوطی پروفیل‌ در صورتی که طبق استانداردهای مناسب و تحت قوانین قابل اعتمادی ساخته شده باشد، می‌توان در ساخت نفت‌کش‌ها یا بدنه‌ تریلرها نیز استفاده کرد. از دیگر مصارف قوطی‌های پروفیل‌ می‌توان به استفاده‌ و کاربرد در صنعت ماشین‌سازی اشاره کرد. همچنین یکی دیگر از کاربرد‌های این نوع پروفیل‌ها، ساخت تجهیزات فلزی است.

بررسی انواع قوطی پروفیل از نظر شکل ظاهری


انواع قوطی پروفیل از نظر ظاهری به چند دسته تقسیم می‌شوند.

پروفیل بسته:
پروفیل بسته از نظر هندسی، سطح مقطع خاصی به حالت بسته دارد. کاربرد‌های این گونه از پروفیل‌ها بسیار گسترده است اما اغلب در پنجره و درب ساختمان‌ها به کار می‌روند.

• پروفیل HSS
پروفیل HSS نوعی از پروفیل بسته است. از این پروفیل در احداث استادیوم‌ها، پاساژها، پل‌ها و در کل پروژه‌های عمرانی استفاده می‌شود. دلیل استفاده‌ فراوان از این قطعه‌ی فلزی استحکام بسیار زیاد آن است. از دیگر ویژگی‌های این نوع پروفیل می‌توان به توخالی بودن آن اشاره کرد. حتی می‌توان برای مصارف مختلف، به مقدار مورد نیاز در سطح مقطع توخالی این پروفیل بتن ریخت.

پروفیل باز:
با وجود تقاضاهای زیاد برای تولید پروفیل‌ها انواع مختلف دیگری از آن‌ نیز تولید شده‌ است که یکی از آن‌ها پروفیل باز است. از انواع پروفیل‌های باز می‌توان به پروفیل‌های Z و U اشاره کرد. از پروفیل‌های باز بیشتر در چارچوب‌های پنجره‌ها یا MDFها استفاده می‌شود.

• پروفیل Z
قطر پروفیل‌های Z معمولاً بین ۲ تا ۳ میلی‌متر است. این پروفیل‌ها کاربرد زیادی در صنعت ساختمان سازی دارند. شما می‌توانید آن‌ها را در سقف پروژه‌هایی چون سوله‌ها مشاهده کنید. از این نوع حتی برای ادغام سایر تجهیزات فلزی نیز استفاده می‌شود. همچنین پروفیل‌های Z در صنعت کشتی سازی نیز به کار برده می‌شوند.

آشنایی با پروفیل سبک و سنگین


پروفیل سنگین:
قوطی پروفیل سنگین به دو حالت صنعتی و ساختمانی وجود دارد که سطح مقطعی چهارگوش دارد. این پروفیل از ورق‌های سیاه تهیه می‌شود و دارای سایز‌های مختلفی است. از ویژگی این نوع پروفیل می‌توان به جوش خوردگی بالا، سختی زیاد و مقاومت بالا اشاره کرد.

پروفیل سبک:
این نوع پروفیل از ورق‌های روغنی تهیه می‌شود و دارای قطری به اندازه‌ نهایتاً یک و نیم میلی‌متر است. این نوع پروفیل در صنعت مورد استفاده قرار می‌گیرد و دارای ویژگی‌های خوبی چون حالت‌پذیری بالا، تنوع جرمی و قابل آبکاری شدن است.

این دو دسته قوطی پروفیل با یکدیگر تفاوت‌های اساسی دارند، از جمله اینکه از نظر جنس و ضخامت با یکدیگر متفاوت هستند. همچنین پروفیل سنگین برای ایجاد مقاومت‌های بالا مورد استفاده قرار می‌گیرد، درحالی‌که در پروفیل سبک اینگونه نیست. علاوه بر موارد گفته شده قیمت‌های این دو رنج‌های مختلفی دارد و در کل پروفیل‌های سنگین گران‌قیمت‌تر هستند.

قیمت قوطی پروفیل به چه عواملی بستگی دارد

قیمت انواع قوطی پروفیل‌ برحسب عواملی چون نوع، جنس، اندازه، ظاهر و قطر با یکدیگر متفاوت هستند. از طرفی باتوجه به موقعیت اقتصادی ایران و ثابت نبودن قیمت‌ها در بازار، قیمت پروفیل‌ها همچنان در حال تغییر است.

بنابراین باتوجه به مقدار زیاد استفاده‌ی روزانه پروفیل‌ها در صنعت و ساختمان سازی دانستن و اطلاع دقیق از قیمت‌های به‌روز این گونه تجهیزات برای کسانی که به هر نحوی با آن‌ها سروکار دارند از واجبات است.

قیمت قوطی آهن نیز مانند پروفیل به عوامل زیادی بستگی دارد. از جمله‌ این عوامل می‌توان به برند کارخانه‌ی تولیدکننده‌، کیفیت و اندازه‌ی قوطی آهن اشاره کرد. علاوه بر این موارد، عوامل دیگری چون ضخامت، قابلیت حالت پذیری بالا، قابلیت جوش خوردگی نیز بر روی قیمت قوطی آهن تاثیرگذار است.

همانطور که اشاره شد قیمت‌ انواع قوطی پروفیل‌ روزانه در حال تغییر است و برای اطلاع از آن‌ها لازم است اطلاعات را از سایت مربوطه کسب نمایید. دقت کنید که با توجه به حساسیت عملکرد این گونه تجهیزات آن‌ها را از منابع معتبر خریداری نمایید.

کارخانه های تولید کننده قوطی پروفیل


در ایران به علت حجم زیاد تقاضا برای قوطی پروفیل، تولید و عرضه‌ این محصول پرمصرف از طریق کارخانجات ایرانی و تولید داخل انجام می‌گیرد. از انواع کارخانجات ساخت قوطی پروفیل در ایران می‌توان شرکت جهان پروفیل، هیربد، تهران شرق و… را نام برد. از جمله کارخانجات خارجی معروف تولید پروفیل نیز می‌توان به کارخانجات تولید قوطی پروفیل قزاقستان، چین و روسیه اشاره کرد.

قیمت پروفیل زد به عنوان یکی از پر مصرف ترین انواع پروفیل، اهمیت بسزایی برای مصرف کنندگان دارد. شما می توانید قیمت روز پروفیل زد را از طریق جدول های زیر مشاهده و حتی نوسانات قیمتی آن در چندین روز گذشته را بررسی نمایید. در زمان خرید پروفیل زد می بایست گزینه «ارزش افزوده» را فعال کنید.

پروفیل زد

پروفیل زد (z) از جمله پروفیل های باز است که به سبب ظاهر فیزیکی که به شکل حرف z دارد ، به این نام شناخته می شود. پروفیل زد با توجه به ساختاری که دارد می تواند در سازه های بسیاری از جمله ساخت انواع سوله، سالن های ورزشی و … به کار گرفته شود. قیمت پروفیل زد با توجه حجم سفارشات موجود در بازار، برای خریداران و مصرف کنندگان این قطعه بسیار مهم است چرا که بسته به نوسانات موجود در بازار، قیمت این محصول نیز دچار نوسان می شود. از این رو کارشناسان آهن ملل به صورت روزانه قیمت پروفیل زد را در جدول بالا درج می کنند تا دسترسی خریداران آسان گردد.

رصد نوسانات قیمت پروفیل z

در حال حاضر این پروفیل به دلیل کارکرد بالایی که در صنایع مختلف دارد، از نظر قیمت بسیار مهم است. برای خرید پروفیل زد می بایست یک سری ویژگی ها و خصوصیات پروفیل زد را در نظر داشت تا به واسطه آن بتوان خرید به صرفه داشت. از جمله ویژگی هایی که بر قیمت پروفیل زد تاثیر دارد، نوع پروفیل است. در حال حاضر پروفیل z در سایزهای مختلفی تولید و به بازار عرضه می گردد که از جمله سایز های پروفیل z عبارتند از 18، 20 و 22 است. منظور از سایز پروفیل z، ارتفاع z است. از دیگر مواردی که بر قیمت پروفیل z تاثیر بسزایی دارد، ضخامت پروفیل است. همان طور که در جدول بالا مشاهده می کنید پروفیل z در ضخامت های 2، 2.5 و 3 میلیمتر تولید می شود. برای خرید پروفیل زد باید به این نکته توجه ویژه ای داشت، چرا که بر اساس آن می تواند کارکرد آن را نیز به خوبی تفسیر نمود. از دیگر مواردی که می تواند بر قیمت پروفیل زد اثر مستقیم داشته باشد، طول شاخه و وزن آن است. هر چه وزن پروفیل افزایش داشته باشد، به تبع آن قیمت پروفیل زد در بار نهایی افزایش خواهد داشت.

قیمت پروفیل زد ۱۸

یکی از سایزهای پروفیل زد که برای ساخت و ساز و دیگر مصارف صنعتی و ساختمانی به کار گرفته می شود، پروفیل زد ۱۸ است. این پروفیل دارای ضخامت های مختلفی است که هر کدام دارای وزن متفاوتی نیز هستند. از این رو قیمت پروفیل زد ۱۸ برای ضخامت های 2 و 2.5 شاید به صورت یکسان در جدول درج شده باشد، ولی به همان مقدار که تفاوت وزن در هر یک از این سایزها وجود دارد، قیمت پروفیل زد ۱۸ در نهایت نیز متفاوت خواهد بود.
 
قیمت پروفیل z

قیمت روز پروفیل زد

با توجه به شرایط کنونی بازار و تحولات رخ داده در آنف به طور قطع نمی توان گفت که قیمت روز پروفیل زد در تمامی روزها ثابت می ماند. بازار فولاد با بازارهای دیگر ارتباط تنگاتنگی دارد و به محض نوسان در هر یک از موارد زیر، دچار تحولات متنوعی می شود. از این رو کارشناسان بازار فولاد پیشنهاد می کنند برای خرید و یا فروش پروفیل زد حتما به صورت روزانه قیمت پروفیل زد را رصد نمایید و پس از آن، اقدام به خرید کنید.
مواردی که می تواند به محض نوسان در قیمت روز پروفیل زد تاثیر داشته باشند عبارتند از:
  • قیمت ارز به خصوص قیمت دلار
    قیمت نفت و حامل های انرژی
    قیمت مواد اولیه مورد نیاز برای تولید پروفیل
    قیمت سنگ آهن
    قیمت ورق مورد استفاده
    نام برند
    هزینه های حمل و نقل
    میزان عرضه و تقاضا محصول در بازار
    رخدادهای سیاسی و اقتصادی داخلی و خارجی تاثیرگذار



  •  
پروفیل Z


خرید پروفیل زد

مشتریان و خریداران پروفیل z همواره در صدد هستند با بهترین نرخ، خرید پروفیل z را در حجم مورد نظر انجام دهند. از این رو آهن ملل به عنوان یکی از بزرگترین و معتبرترین فروشگاه های خرید و فروش پروفیل z، مناسب ترین قیمت پروفیل z را برای خریداران فراهم می کند. شما می تواند هر میزان که نیاز دارید خرید پروفیل z را انجام دهید.

فقط به یاد داشته باشید در زمان خرید پروفیل زد حتما به ویژگی ها و ظاهر محصول مورد نظر خود دقت داشته باشید تا متناسب با نیاز خود، خریدی به صرفه داشته باشید.

شما می توانید خرید پروفیل زد را در هر میزان طی فرآیند زیر انجام دهید:
  • تماس با کارشناس فروش
    سفارش حجم مورد نیاز و تامین انواع پروفیل زد توسط کارشناس
    ارسال پیش فاکتور برای خرید انواع پروفیل زد به منظور تایید نهایی
    پرداخت هزینه های بار سفارشی توسط مشتری
    ارسال بار
    ارسال فاکتور نهایی برای مشتری
عواملی مانند رتبه ۱ فروش آهن آلات، ارائه فاکتور رسمی، ضمانت بار توسط شرکت، مشاوره تخصصی کارشناسان فروش، داشتن جواز کسب و … خریدار را مجاب به خرید پروفیل z از آهن ملل، که یک شرکت مورد اطمینان می باشد، کند.
https://jahannews.com/vdcdnz0joyt0sx6.2a2y.html
jahannews.com/vdcdnz0joyt0sx6.2a2y.html
برچسب ها: آهن ملل
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *