مشکلات کشور قابل انکار و تکذیب نیست اما بانی این شرایط سخت همین اصلاح طلبانی نظیر جناب انصاری هستند که هم در دولت روحانی به عنوان معاون رئیس جمهور حاضر بودند و هم پس از جدایی از دولت حامی پروپاقرص دولت ناکارآمد مدعی تدبیر بودند.
گروه سیاسی جهان نیوز: مجید انصاری، چهره اصلاح طلب و دبیر اجرایی مجمع روحانیون مبارز به تازگی در مراسم بزرگداشت مرحوم دعایی در کرمان گفته است: «تمامی مدیران باید همچون سال ۵۷ فداکارانه در صحنه باشند، نباید فرصت ها را از دست داد، فرصت زیادی نداریم نباید بگذاریم آستانه صبر مردم به نهایت خود برسد، مردم ما صبورند اما صبوری هم حدی دارد، هرکس به این ملت عشق می ورزد باید فارغ از جناح دست به هم دهند و پیشنهادات نخبگان را بشنوند».
البته که مشکلات کشور قابل انکار و تکذیب نیست اما بانی این شرایط سخت همین اصلاح طلبانی نظیر جناب انصاری هستند که هم در دولت روحانی به عنوان معاون رئیس جمهور حاضر بودند و هم پس از جدایی از دولت حامی پروپاقرص دولت ناکارآمد مدعی تدبیر بودند. اما در آن مقطع زمانی نه حرف از کمبود فرصت می زدند و نه از پایان صبوری مردم سخنی می گفتند.
مردم هم به خوبی بانیان وضع موجود را می شناسند. اصلاحطلبان در انتخابات مجلس یازدهم با چهار لیست رسمی وارد عرصه شدند که در هر چهار فهرست، مجید انصاری سرلیست بود. انصاری بین کاندیداهای تهران در رتبه 36 قرار گرفت و حتی نتوانست بالای 100 هزار رأی کسب کند.
بدون شک مردم بیش از هرکسی با مشکلات حاکم بر زندگی خود آشنا هستند و دلسوزان خود را می شناسند. مسئولی که سلامت مردم را به FATF گره زده بود با مسئولی که همه توان خود را برای سلامت آنها به کار گرفته است، در نزد افکار عمومی شناخته شده هستند. مسئولی که کارشناسان به طعنه از احتمال ابتلای او به زخم بستر نگران بودند با مسئولی که شبانه روز و حتی جمعه ها در حال سرکشی به مردم است در دیدگاه مردم تفاوت جدی دارد.
از همه مهم تر، مردم کاسبان سیاسی را خوب می شناسند.
اونی که باید جمع کنه شماهایید که سنگ پای قزوین را هم شرمنده خودتون کردین! بیشتر سالهای پس از پیروزی انقلاب همین جماعت غربگرا بوده اند.... اختیار مملکت را در دست داشته اند ....
با اون جنگ روانی که اصلاح طلبان راه انداختن مردم دورباره رای دادن و حالا دارن تاوان اون رای رو میدن اینا که طلبکار شدن انگار اصلا اینا تو کره زمین نبودن و تازه اومدن و اونم تو ایران اومدن بابا ما رو چی فرض کردی که این حرفها رو میزنی ؟!
بدهکاران دیروز با احتساب ریاست جمهوری هاشمی،خاتمی، روحانی و نخست وزیری میرحسین و 4سال دوم احمدی نژاد امروز طلب کار و دلسوز دایه مهربان تر از مادر برای مردم شده اند..
جنابتان مردم رو کم حافظه و کم هوش در نظر گرفتین خودتون ابن وضعیت رو با ترک کارها و عدم اجرای تکالیف دولت مورد حمایتتون صبر همه رو کم کردین حالا این حرفها رو میزنین که چی بشه
آیا بهتر نیست آقای انصاری لیست خدمات خودش در طول انقلاب اسلامی ارائه کنندهمچنین دارایی های خودشان را آشکارکنند و بگویند اعضای خانواده ایشان الان مشغول چکاری هستند
هشت سال آقای روحانی فرصت های زیادی رو از دست دادیم دست رو دست گذاشتیم وحتی آب خوردن مردم را هم به تحریمها گره زدیم چنان رونق اقتصادی داد که مردم به یارانه هم فکر نمی کنند.
آقای انصاری
وزیر مسکن شما(دولت روحانی)چند مسکن در ۸ سال ساخت ؟؟؟؟؟
چند کارخانه را تعطیل کردید؟ خجالت بکشید
قطعا یک بار دیگر در انتخابات بعدی مردم تو دهنی دیگری را به شما می زنند