شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 27 Apr 2024
 
۱
۱۱
اصولگرایان امروز چه نوشتند؟

فراکسیون تهدید: سوال ممنوع!/ وضع بی مثال شیراز/ از طرح تکراری ، ناپخته و ضد‌آزادی فراکسیون امید تشکر می‌کنیم!

شنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۵۴
کد مطلب: 503381
با بررسی روزنامه های امروز اصولگرایان به مطالب و گزارش های جالبی برخورد می کنیم که به بخش های از آن به شرح ذیل می توان اشاره کرد:
فراکسیون تهدید: سوال ممنوع!/ وضع بی مثال شیراز/ از طرح تکراری ، ناپخته و ضد‌آزادی فراکسیون امید تشکر می‌کنیم!
فراکسیون تهدید: سؤال ممنوع!
روزنامه صبح نو به بررسی دیدگاه های نمایندگان مجلس در خصوص طرح فراکسیون امید موسوم به سوال ممنوع پرداخت و نوشت: «هر کسی با هر اقدامی اعم از طرح سؤال یا غیر آن در مراسم سخنرانی موجبات توقف یا جلب توجه به خود و یا تشنج شود به حبس از 6 ماه تا دو سال محکوم می‌‌گردد.» این قسمتی از طرح دوفوریتی موسوم به «تأمین امنیت برگزاری مراسم رسمی، عرفی و معمولی» است که اعضای فراکسیون امید آن را تهیه و تدوین کرده و آقای عارف نخستین امضا را پای آن زده است.

عارف رییس فراکسیون امید مجلس دهم است که در مجلس شورای اسلامی جزء نمایندگان کم‌کار و ساکت شناخته می‌شود و کمتر پیش می‌آید که امضای او را بر پای یک طرح دید، اما در اقدامی عجیب این نماینده نخستین امضا‌کننده طرح موسوم به سؤال ممنوع بود و نمایندگان اصلاح‌طلب و حامی مجلس هم از این اقدام حمایت کرده‌اند.
انتقاد جریان‌های مختلف سیاسی به طرح فراکسیونن امید تا جایی پیش رفت که آقای عارف مجبور به عقب‌نشینی شد و در کنگره سالانه حزب ترقی ایران اظهار داشت: «‌پیش نویس طرح تأمین امنیت مراسم رسمی که امضا شده است با پیش‌نویس اصلاح شده اختلافاتی دارد. قرار است پیش‌نویس اصلاح شده مبنا قرار بگیرد. این متن متنی نیست که قرار است قانون شود، البته چیزهایی به آن اضافه شده که برخی دلسوزان در فضای مجازی مطرح می‌کنند. البته باید سعه‌صدر داشته باشیم و در نظر بگیریم که این یک پیش‌نویس است.»

آقای زاهدی، رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در این زمینه گفته است: «‌ارائه طرحی دوفوریتی آن هم در ایام نزدیکی به انتخابات دوازهمین دوره ریاست جمهوری توسط اعضای شاخص فراکسیون امید حکایت از عملکرد ضعیف دولت و ترس اصلاح‌طلبان از سؤالات مردمی از کارنامه چهارساله دولت است. ظاهراً دوستان فراموش کرده‌اند که ۳۸ سال از دوران خفقان سیاسی و سرکوب اندیشه‌ها گذشته است.»

حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات و دبیر کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی  نسبت به طرح دوفوریتی فراکسیون امید مجلس انتقاد کرد و گفت: این طرح دوفوریتی آقایان و اینکه بگویند هر گونه سؤال موجب جلب توجه شود، منجر به 6‌ماه تا 2‌سال حبس داشته باشد تعجب‌آور و چیز عجیب و غریبی است.
سلیمی تاکید کرد: بیان این طرح در زمان کنونی نشان می‌دهد که عده‌ای نمی‌خواهند مردم سؤالات‌شان را مطرح کنند. در هر صورت مردم سؤال دارند، آنچه مهم است اینکه این طرح جنبه سیاسی دارد، چرا باید برای فرار از پاسخگویی طرح‌های عجیب و غریب را به پارلمان ببریم.

حسینعلی حاجی دلیگانی عضو هیات رییسه فراکسیون حقوق بشر مجلس طرح دو فوریتی فراکسیون امید را طرحی بسیار خطرناک خواند و اظهار داشت: زمانی که امضای آقای عارف را بر پای این طرح دیدم بسیار متعجب شدم و ابتدا فکر کرده‌ام که در دام افتاده‌اند اما بعد از پیام من، پاسخ دادند که این طرح با علم بر موضوع تهیه شده است و حمایت قاطع فراکسیون امید هم خود صحه‌ای بر این موضوع است. حتی من به آقای عارف گفتم که ثبت چنین طرحی به‌نام او در تاریخ مجلس بسیار بد است اما وی نپذیرفت.

آقای سیدحسین نقوی حسینی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره طرح دو فوریتی فراکسیون امید گفت: توصیه می‌کنم تا این دوستان طرح خود را پس بگیرند چراکه به نظر می‌رسد این طرح هدفمند طراحی شده است و اگر هدفمند نیست دوستان باید این طرح را پس بگیرند، شاید چون پایان دولت است و از این به بعد دولت باید پاسخگوی عملکرد 4 ساله خود باشد و چون مردم گله‌مندند و سؤال و ابهام دارند، دوستان دولت در مجلس می‌خواهند طرحی تهیه کنند که تا انتخابات هیچ‌کس سؤال هم نکند.

حال باید منتظر ماند و دید مدعیان تدبیر و امید در مجلس شورای اسلامی با کدام توجیه اقدام به ارائه چنین طرح تأمل‌برانگیزی کرده‌اند و سرنوشت آن، چه می‌شود؟

اقتصاد مقاومتی به کجا رسید؟
روزنامه جوان به سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی پرداخت و نوشت: از 29 آذر 1392 كه رهبر معظم انقلاب سياست‌هاي اقتصاد مقاومتي را ابلاغ كردند سه سال مي‌گذرد. سياست‌هايي عليه جنگ اقتصادي كه تشديد فشارهاي اقتصادي و دلسرد شدن مردم را هدف‌گذاري كرده است. ايشان بخاطر اهميت موضوع امسال را نيز سال «اقتصاد مقاومتي، اقدام و عمل» نامگذاري كردند تا مسئولان توجه ويژه‌تري به مسائل اقتصادي و معيشتي مردم داشته باشند. اما در اين سه سال كه از عمر دولت يازدهم گذشته چه ميزان رويكردهاي اقتصاد مقاومتي نظير عدالت‌محوري، درون‌زايي، برون‌گرايي، دانش‌بنياني و مردمي بودن تحقق يافته است؟ اين مطالبه مردم و رهبر معظم انقلاب است كه در جمع مردم آذربايجان پرسيدند: هر يك از مسئولان دولت و ديگر قوا بايد به مردم گزارش دهند در اين باره چه كرده‌اند؟

در بند 22 سياست‌هاي ابلاغي آمده: دولت مكلف است براي تحقق سياست‌هاي كلي اقتصاد مقاومتي با هماهنگ‌سازي و بسيج پوياي همه‌ امكانات كشور، اقدامات زير را معمول دارد:
- شناسايي و بكارگيري ظرفيت‌هاي علمي، فني و اقتصادي براي دسترسي به توان آفندي و اقدامات مناسب.
- رصد برنامه‌هاي تحريم و افزايش هزينه براي دشمن.
- مديريت مخاطرات اقتصادي از طريق تهيه طرح‌هاي واكنش هوشمند، فعال، سريع و بهنگام در برابر مخاطرات و اختلال‌هاي داخلي و خارجي.

از عمر برجام دو سال نگذشته اما روند تحريم‌هاي جديد ايران توسط دولت امريكا كه به بهانه آزمايش موشك يا مسائل مرتبط با حقوق بشر تداوم داشته است و دستگاه ديپلماسي كشور نتوانسته تدبيري در اين باره بينديشد تا اين اتفاق منجر به هزينه براي دشمن شود. امروز همان چند شركت بزرگ اروپايي نظير توتال نيز كه براي حضور در صنعت نفت ايران اعلام آمادگي كردند تمام برنامه‌هاي خود را موكول به سياست‌هاي تحريمي جديد كاخ سفيد كرده‌اند.

برون‌گرايي و افزايش صادرات غير‌نفتي و پرهيز از خام‌فروشي به عنوان يكي از اصول اين سياست‌ها متأسفانه به چشم داشتن به برون براي حل مسائل تعبير شده است. اين در حالي است بيش از 2500 طرح صنعتي و خدماتي و درماني نيمه‌تمام در كشور وجود دارد كه بيشترين تلاش براي اتمام آنها نگاه به بيرون از مرزها براي جذب سرمايه خارجي بوده است. صنايع كشور به ويژه صنايع مرتبط با بخش انرژي كشور به جاي مرتبط شدن با شركت‌هاي داخلي و تقويت شركت‌هاي دانش‌بنيان به دنبال ارتباط با شركاي خارجي بي‌نام و نشان بعضاً از كشورهاي همسايه هستند كه به دليل اختلاف نظر در مسائل منطقه‌اي هر لحظه مي‌توانند كشور را با بحران مواجه ساخته و توان آفندي كشور را به مخاطره بيندازند.

در حالي كه ركود و عدم رونق اقتصادي گريبان اقتصاد كشور را گرفته، ميزان بيكاري به ويژه در جوانان تحصيلكرده افزايشي چشمگير داشته و برخي گزارش‌ها حكايت از گسترش فساد در نهادهاي اقتصادي دارد، ‌دولت بيشترين وجهه تبليغي خود را براي فرار از نتيجه عملكردش روي حمله به دولت قبل، كاهش قيمت نفت و عدم رفع كامل تحريم‌ها بنا كرده است. اين اختلال داخلي در حوزه اقتصاد قطعاً توان كشور را با واكنش هوشمند و سريع با مشكل روبه‌رو خواهد كرد. دستاوردهاي دولت در حوزه طرح‌هاي اولويت‌دار اقتصاد مقاومتي در برخي بخش‌ها نظير توليد و ذخيره محصولات غذايي استراتژيك نظير گندم كه به مردم اتكا شده ارزشمند بوده است و در بخش‌هايي كه كار به تأمين بودجه و خارج گره خورده ناموفق. بي‌دليل نيست كه مقام معظم رهبري فرمودند: مسئولان نبايد به مردم بگويند «بايد چنين بشود»، بلكه بايد بگويند «چنين شد.‌»

از طرح تکراری ، ناپخته و ضد‌آزادی فراکسیون امید تشکر می‌کنیم!
روزنامه کیهان به بررسی واکنش رسانه های اصلاح طلب به طرح فراکسیون امید پرداخت و نوشت: روزنامه زنجیره‌ای قانون در گزارشی به طرح عجیب فراکسیون امید برای دستگیری سوال‌کنندگان در مراسمات و در نظر گرفتن 6 ماه تا دو سال زندان برای منتقدین پرداخت و نوشت: «اين طرح مشكلات فراواني داشت و در ماده واحده آن آمده است: هركس با هر اقدامي اعم از طرح سوال يا غير آن، در مراسم سخنراني رسمي، موجب توقف يا جلب‌توجه به خود يا تشنج شود، به 6 ماه تا دو سال زندان محكوم خواهد شد. نيروي انتظامي نیز موظف است فرد يا افراد را بازداشت و تا تحويل به مقامات قضايي آنها را نگهداري كند... تنها خواندن اين ماده واحده كافي است كه نشان دهد اين طرح تا چه حد ناپخته و با قانون اساسي، قوانين موضوعه و به ويژه حقوق شهروندي در تضاد است. زيرا امكان دارد در مراسم‌هاي دانشجويي كه مقامات و مسئولان حضور پيدا مي‌كنند، دانشجويان انتقادهايي را به سخنان آنها داشته باشند و بخواهند صداي اعتراض خود را بلند بگويند ولي آيا، اين نوع برخورد که در طرح آمده، شايسته آزادي بيان است؟»

قانون در یادداشت دیگری ضمن انتقاد شدید از طرح فوق آن را تیشه به ریشه دمکراسی خواند.

با این وجود روزنامه بهار در سرمقاله خود با عنوان «به همان سکوت‌تان ادامه دهید»، طراحان این طرح را فاقد مختصر شعور سیاسی دانست و نوشت: «به این نکته که با بزرگنمایی آن تمام آرمان‌های جریان اصلاحات را نمایشی بخواند کاری نداریم، به این که بین این همه مسائل و مصائب مردم این موضوع چه اهمیتی دارد که این طرح را با دو فوریت تقدیم هیأت رئیسه کردند هم کاری نداریم. به واقع مشخص نیست که نیت طراحان چنین طرحی چیست اما با کمی دقت می‌توان متوجه شد که چنین طرح‌هایی مصداق بارز «گل به خودی» است.

روزنامه زنجیره ای آفتاب یزد نیز با این که در مقالات متعدد در شماره پنجشنبه خود به نقد طرح فوق پرداخته و آن را ناقص و دوباره کاری نامیده و در نهایت مسئولیت این طرح را از دوش فراکسیون امید برداشته و نوشته است « این طرح ربطی به فراکسیون امید ندارد » در سرمقاله خود می نویسد‌: در هر صورت از برکات این طرح هوشمندانه که از سوی فراکسیون امید و دیگر نمایندگان فهیم مجلس شورای اسلامی ارائه شده همین بس که در همین ابتدا و قبل از طرح در صحن علنی و تصویب باعث شد دست حامیان پیدا و پنهان گروههای خاص ... برای چندمین مرتبه برای همگان رو شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


اهبر
Iran, Islamic Republic of
محمدرضا خان یک پسوند میرپنج هم اضافه بشود تا لنگه خود ... را در یابد
Iran, Islamic Republic of
بايد به شدت با برهم زنندگان مراسم برخورد شود تا كسي به بهانه هاي مختلف از جمله سوال به خود اجازه اخلال گري ندهد
اهبر
Iran, Islamic Republic of
... هم مثل شما فکر می کرد بعد شد اصلاح طلب و بعد هم فرار کرد
اصغری
Iran, Islamic Republic of
اتفاقا اون مثل شما فکر میکرد که همه چیزشو به باد داد
جنوبشهری
Iran, Islamic Republic of
...پس چه شد؟! کجا رفتند؟! آن شعارهای لوکس و ویترینی
زنده باد مخالف من!
پناه می برم به خدا از بستن دهانها وشکستن قلمها...!
شعارهای توخالی سعه صدر و تحمل نظرات مخالف، داشتن روحیه انتقادپذیری و آزادی بیان و حمایت از حق اعتراض و حقوق بشر وشنیدن صدای منتقدان و دوری از جامعه تک صدائی و تک حزبی و...
.
ای کسانیکه با امیدو تدبیر و اعتدالی پشت شعارهای دهان پرکن و شیک پنهان شده اید لطفا و خواهشا به شعور مردم توهین نکنید!
نازی آباد
Iran, Islamic Republic of
همشهری یکم فکر کن ببین طرح چی میگه بعد افاضه فضل کن تا آبروی خودتونو بیشتر نبرین. طرحی که برای حفاظت از آزادی بیان نوشته شد با چه فرمولی میگین ضد آزادی بیانه
جنوبشهری نه از نوع نازی آباد مثل حجاریان وگنجی و...
Iran, Islamic Republic of
اون وقت شما چطور متوجه شدی که این طرح در راستای آزادی بیان بوده و تونستی آبروی خودت را حفظ کنی ما که چنین برداشتی از این طرح نداریم. در ضمن افاضات تکراری شما در گفته های 4 ساله این رییس و دوران سیاه اصلاحات آن رییس فتنه گر کاملا هویداست.
آن زمان هم به اسم آزادی بیان و در جهت توجیه شعار توخالی "خشونت خشونت می آورد" عاشورا را نقد کردید عملکرد حضرت امیرالمونین علی علیه السلام را مورد سوال بردید به حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها توهین کردید و... اگر شما فراموش کرده اید و مثل کبک عمل می نمایید اینها حافظه تاریخی مردم فراموش نشده و خط به خط شب نامه های عصر آزادگان و نشاط و توس صبح امروز و... در آرشیو موجود است لازم نیست بی خود با یک پاک کن فضاحتهای اصلاح طلبان را پاک کنید و بیش از این هم آبروی خود را نبرید.
Iran, Islamic Republic of
ولش کن با طواغیت دهن بدهن شدن ارزش انقلابی نداره.

آزادی خوب بود وقتی اینها معترض بودن!

میترسن بپرسین پس کی از گردهء شهدا پیاده میشین شما طواغیت دوران؟
Iran, Islamic Republic of
طاغوت شمایین که وقتی حرفی برای گفتن ندارید فقط اهانت میکنین و به جای حرف زدن فقط هوچی گری میکنین
نازی آبادی
Iran, Islamic Republic of
اگه یکم فکر کنی میفهمی فقط یکم زیادم اذیت نمیشی فقط یکم فکر کن. طرح میگه به بهانه سوال کسی حق نداره مراسم رو بهم بریزه یه مثال ساده اگه در یک مراسم جند نفر به بهانه های مختلف طرح سوال کنن آیا سخنران میتونه حرف بزنه؟ پس برای دفاع از آزادی بیان چاره نیست که این بهانه از اخلال گران گرفته بشه
Iran, Islamic Republic of
بریدن 6 ماه تا 2 سال زندانی برای سوال پرسیدن اوج دیکتاتوری است .