سه شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 14 May 2024
 
۱۰
۵

افشای ابعاد تکان‌دهنده از رسوایی جنسی مجری بی‌بی‌سی

دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۳۹
کد مطلب: 363056
براساس تحقیقات جدیدی که صورت گرفته است مشخص شد جیمی ساویل مجری سابق برنامه‌های کودک در شبکه بی بی سی در زمان حیات خود بیش از ۵۰۰ کودک را که در میان آنها قربانیان دو ساله نیز وجود داشته مورد سوءاستفاده جنسی قرار داده است.
افشای ابعاد تکان‌دهنده از رسوایی جنسی مجری بی‌بی‌سی
به گزارش جهان به نقل از واحد مرکزی خبر ، در این تحقیقات مشخص شد که ساویل یکی از بزرگترین ستاره های تلوزیونی در انگلیس در دهه های ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ از تماسهای سطح بالای خود برای آزار شماری از قربانیانش در یک بیمارستان روانی سوء استفاده کرده است.

پیتر وات مدیر برنامه حفاظت از کودکان در یک موسسه خیریه گفت: شکی نیست که پرونده ساویل یکی از فاجعه امیز ترین پرونده های تجاوز جنسی است که ما با آن روبرو شده ایم.

در این گزارش به اسناد دولتی اشاره شده که نشان میدهد یک مقام بلندپایه به ساویل کمک کرده است تا به عنوان رئیس نیروی ضربت برای حل مناقشه بین اتحادیه های کارگری و مدیریت بیمارستان روانی برادمور در جنوب انگلیس در سال ۱۹۸۸ منصوب شود.

پلیس میگوید که هم اکنون ۱۶ گزارش درباره سو استفاده جنسی از بیماران در این بیمارستان که وی کلیدهایش را در اختیار داشته دریافت کرده است.

تروور اسمیت مدیر موسسه برادمور گفت: ساویل در ازای دادن امضا به دختران نوجوان آنها را مورد سو استفاده جنسی قرار می‌داد.

جیمی ساویل که در اکتبر ۲۰۱۱ در سن ۸۴ سالگی مرد، یک شخصیت بسیار معروف ولی عجیب و غریب بود. وی در سال ۱۹۹۰ لقب شوالیه را نیز دریافت کرد.

وی از شهرت خود به عنوان مجری دو برنامه معروف بی بی سی برای تجاوز جنسی به قربانیان در ساختمان شبکه و همچنین مدارس و بیمارستانها که در آنها مورد استقبال طرفدارانش قرار می‌گرفت، استفاده کرد.

تحقیقات نشان می‌دهد بیشتر قربانیان ساویل در گروه سنی ۱۳ تا ۱۵ سال قرار داشتند.

یک سال پس از مرگ ساویل پنج زن با حضور در تلویزیون اعلام کردند که ساویل زمانیکه دختربچه بودند آنها را مورد سوءاستفاده جنسی قرار داده است و شکایت آنها راه را برای صدها مورد شکایت مشابه بعدی باز کرد.

این رسوایی شبکه بی بی سی را وارد بحرانی کرد که به استعفای جرج انتویستل مدیرکل این شبکه در نوامبر ۲۰۱۲ انجامید.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


از اینا پست تر ادم سراغ دارید؟
رو ح اله
United States
اینقدر هستند این یک از دستشون در رفت گندش دراومد
Iran, Islamic Republic of
آره همینهایی که منفی میدن
ارمیا
دنبال چب هستید؟
اینا از خداشونه مارو با این حرفا مشغول کنن...
بابا اینا بعضیاشون شناسنامه هاشون به نام مادرشونه...
از این واضح تر بگم...
اصلا فساد اخلاقی حدو مرزی نداره اونجا...
به جای این حرفا بپردازید به مسایل متقن تر...
Iran, Islamic Republic of
فیلم "هیس، دخترها فریاد نمی زنند" رو باید 50سال پیش تو انگلیس می ساختند. ببینید که چقدر از ما جلو هستند!!