مدیران خودرو
سه شنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۲ ساعت ۱۵:۲۱
تعداد نظر۷۳
داغ کنيد+ ۱
هزینه انتقال پول و تبدیل آن، همچنین مفاسدی که به دلیل عدم شفافیت در این میان صورت می‌گیرد، همگی نشان دهنده این هستند که باید از همان ابتدا که FATF به مجمع آمد، می‌پذیرفتیم.
از نظر بنده هیچ شک و شبهه‌ای برای پیوستن هرچه سریع‌تر به FATF وجود ندارد/ چاره‌ دیگری هم نداریم!
گروه سیاسی جهان نیوز: مجید انصاری، چهره اصلاح طلب عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و معاون روحانی در دولت یازدهم مدعی شده است که اگر هرچه سریع‌تر FATF مورد پذیرش قرار بگیرد، به نفع کشور است و راه چاره دیگری هم وجود ندارد!

البته که این جنس اظهارات جدید نیست و در دولت گذشته اقتصاد کشور هشت سال با این بهانه جویی ها تعلیق بود و عقب ماندگی اقتصادی کشور را رقم زد. حتی دولت وقت در مقابل پرسش درباره واردات واکسن همین بهانه FATF را مطرح می کرد اما با تغییر رئیس جمهور و دولت در مرداد 1400 و بدون تغییر شرایط در موضوع FATF محموله های میلیونی واکسن وارد کشور شد.

به گزارش جهان نیوز، بخش هایی از اظهارات انصاری را در ادامه خواهید خواند:

*از همان ابتدا که موضوع FATF مطرح بود، موضع روشنی داشتم کما اینکه پیوستن به FATF را به عنوان یک هنجار بین‌المللی در ارتباط پولی ارزیابی می‌کنم FATF که مجموع چهار پروتکل است، در کشور‌های مختلف مورد پذیرش قرار گرفته و ایران هم دو مورد از این پروتکل‌ها را پذیرفته و تصویب کرده که یکی از آن‌ها مبارزه با پولشویی بود و دیگری هم مبارزه با تأمین مالی تروریسم است.
 
*البته پالرمو و کنوانسیون دیگری نیز در FATF مطرح هستند که هر چهار مورد در کشور‌های عضو مورد پذیرش واقع شدن و جمهوری اسلامی ایران هم عملاً مقررات FATF را در تعاملات داخلی اعمال کرده و می‌کند چنانچه به دو مورد از کنوانسیون‌های FATF پیوسته و تنها دو مورد دیگر باقی مانده که لایحه به مجمع تشخیص مصلحت نظام آمد؛ لذا اگر بخواهیم مراودات طبیعی و عادی در انتقال پول با اقتصاد جهانی و کشور‌های مختلف داشته باشیم، چاره‌ای غیر از پیوستن به FATF نداریم چراکه نپیوستن به آن مشکلات فراوانی را برای فعالان اقتصادی و نظام بانکی ایجاد کرده و هزینه‌هایی بر ما تحمیل می‌کند.
 
*برای نمونه هزینه انتقال پول و تبدیل آن، همچنین مفاسدی که به دلیل عدم شفافیت در این میان صورت می‌گیرد، همگی نشان دهنده این هستند که باید از همان ابتدا که FATF به مجمع آمد، می‌پذیرفتیم و تأخیر در پذیرش آن منجر به رسیدن ضرر‌هایی بر ما شده، بنابراین به نظر بنده هر چه سریع‌تر FATF مورد پذیرش قرار بگیرد، به نفع کشور است و مانعی را در فضای ارتباطات اقتصاد بین‌الملل کشور برمی‌دارد.

درباره «مجید انصاری» بیشتر بخوانید:
نمی‌فهمم‌ چرا FATF همان روز اول تصویب نشد؟!

قهقهه روحانی در نیویورک اقتضای ادب و تمدن ایرانی‌ها بود!
حمله مجید انصاری به نیرو‌های مسلح با چاشنی دروغ
منتقدان دولت روحانی صرفاً به دنبال سودجویی شخصی هستند!
کشور با بحران‌ها و خطرات متعددی روبرو شده!
عقده گشایی رفقایتان علیه حاج قاسم یادتان رفت؟

 
*بسیاری از کشور‌ها نظیر روسیه و چین که در حال حاضر با ما کار می‌کنند، همگی همواره بر این نکته تاکید می‌کنند که ایران به FATF بپیوندد. واقعیت امر این است که به دلیل اینکه عضو FATF نیستیم روابط اقتصادی ایران با چین و روسیه با دشواری‌هایی مواجه است چراکه شرکت‌های این دو کشور و سیستم بانکی آن‌ها به مقررات FATF متعهد هستند، از این‌رو وقتی با ایران وارد معامله می‌شوند ما عضو FATF نیستیم، دچار مشکلاتی می‌شوند و ایران برای حل این مشکلات ناگزیر از پرداخت هزینه‌های زائد در روند فروش کالا، دریافت، انتقال و تبدیل پول می‌شود. از این رو از نظر بنده هیچ شک و شبهه‌ای برای پیوستن هر چه سریع‌تر به FATF وجود ندارد چراکه این امر به نفع کشور و مردم است.
 
*اینکه در گذشته عده‌ای مخالف اقدامات مذکور بودند و حالا از مخالفت خود برگشتند یا احساس کردند که اشتباه می‌کردند نباید آن‌ها را سرزنش کنیم. به عبارت دیگر استاندارد دوگانه عایدی برای مردم ندارد، اما هر زمان که فردی از اشتباه خود برگردد باید از این امر استقبال کنیم اینکه بخواهیم گروکشی کنیم و بگوییم در گذشته چنین موضعی داشتید و چرا الان بر سر مواضع خود نیستید، به نفع مردم نیست.
https://jahannews.com/vdcgww97xak9n74.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما

البته از نظر یسری اصلاح طلبا خیلی چیزا عیبی نداره
مثلا وطن فروشی
رابطه با اسرائیل
تسلیم جلو امریکا
خودکشی
شراب خواری
سگ بازی
برهنگی
لایک
عالی
نظر اقای بنده برای خودش خوبه و بس
میری
نظر شما مهم نیست
حقیقت چیه
راه درست چیه

اسرائیل به شما میگه رفیق جیکتون در نمیاد
هنوز نظر ندادین
نظرش مهم هست اما چی باشه عزت آفرین یا نه
وزارت اقتصاد عملاً اعلام کرد FATF را پذیرفته
رضا
دعوا سر دو تای باقیمونده است برادر
اون وزارت اقتصادی که میگی چند ساله عوض شده و افراد دیگری اومدند
کجا اعلام کرد؟
آنجا اعلام کرد
کسی نظر شما رو نخواست..
ابشون هم نظر داره بعنوان یک شهروند پس منعی برای دادن نظر نیست
من
به همین دلیل در کشور گل و بلبل براه انداخته بودید؟؟؟
حجت جوادی شیرازی
مجید جان خوت شخصا برو به fatf بپیوند
سادات
رفیقتون پزشکیان هم میگفت من سردرنمیارم ولی چیز خوبیه باید قبولش کنیم

همه اصلاح طلب همینجوری نخبه و بامزه هستن
ساکت باشی سنگین تری
از نظر بنده هیچ شک و شبهه‌ای....

خدا روشکر مملکت به نظر شما نمیچرخه وگرنه الان ایران اشغال شده بود
رضايي ع ر
آره والله
بالاخره اينها هرچند ماه يك دفعه يك موضوعي را علم مي كنند يه خودي نشون بدن كه بگن آهاي " ما هنوز زنده ايم با اصطلاح اعلام حاضري مي كنند !!
و الا نظرات اينها در مسائل داخلي وبين االمللي خيلي .... قابل اعتنا و پاسخگويي هم نيست چه برسد به بررسي ؟؟
جناب آقای انصاری فرض کن به FATF پیوستیم!
فکر نمی کنی وقتی افرادی چون شما، که رفتار دولتتان نشان می دهد همه چیز این ملت را تقدیم کدخدا کنند این راه سهل الوصول ترین راه خواهد بود.
در کشور ما، قانون از کجا آوردی داریم. جناب انصاری کی آمدی گزارش بدهی که چقدر از سفره انقلاب به سفره اصلاح طلبان سرازیر شده این مهمه یا نه؟؟؟
شک کردن یا نکردن شما و دوستان تدبیری و اصلاح طلباتان در وضعیتی که دولت مورد حمایت شما و اصلاح طلبان برای ما مردم پیش آورده اند چه تفاوتی داره اصلا در زندگی اصلاح طلبان مطرح و میانی اصلاحات فرقی در گران شدن یا نشدن نیازمندیهای ما دارد یا نه . شما حالا هی بگو خوب است یا نیست چه فرقی برای ما دارد؟!
بابا یکی این انصاری را از خواب بیدار کنه !؟
حالا نمیشه یه کاغذی الکی امضا کنید به این بنده خدا بگید fatf بود شاید دلش آرام بگیره!
مش مظفر
چرا نمیشه عزیز دل تو بخوای میشه
طفلکی شب ها یک سر خواب اف ای تی اف میبینه
مرصاد
جماعت غرب گرا
چاره ای نداریم؟
فهیم
کشور صاحب دارد نظرتان بدرد خودتان می خورد
کی ازش نظر خواسته ؟
اقای انصاری بی زحمت نظر ندین!!!!
چرا این فرد عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام شده؟
مملکت صاحب داره
چون اگر کاری نداشته باشه چکار کنه
اقبال مهدوی
کار دارند اینطور می کنند اگر بیکار باشند که ..
اونوقت شما الان چکاره مملکتی؟گفت یکی تو ده راه نمی دادند سراغ fatf می گرفت .یک صندلی ی جایی به احترام سالهای قبل بهت دادند بی سرو صدا حفظش کن
شما چکاره ای عزیز دل برادر
شما چه کاره ای عزیز دل برادر
مملکت واس ماس ....خخخخخ
عضو مجمع تشخیص!!!!
ناصری
باتوجه به بوجود امدن سازمانهای دیگری مانند بریکس وشانگهای که هرکدام برای سازمان خود درفکر راه انداختن سازوکارهای دیگری هستند و قصد کنار گذاشتن دلار میباشند نیازی به اف ای تی اف نیست
آرزو غربگریان
چی برادر ؟
هرموقع از تو نظر خواستن بعد نظر بده
کسی نظر شما را نخواست
دلسوز
متاسفانه نظرشما کاملا غلط
واقعا کسی نیست جواب ایشون رو بده
کاش نطق نمی کردی!آبرویمان رابردی!
خود باختگی،
وظیفه اصلاح طلب چیست؟ وظیفه اصلاح طلب= سکوت و پاسخگویی بابت ترک فعل های پی در پی در 8 سال مسئولیت در مرجع قضایی است.

حرف غلط در زمان غلط
الان مسئله اصلی مسلمانان اتفاقات فلسطین است
کی نظر تو را میخاهد .
دولت مورد حمایت شما و شما که در دولت بودید اول جواب 8 سال گذشته رو بدید بعد
چرا برخی مسئولین حقوق نجومی ولی بقیه حقوق زیر خط فقر بودند؟
مهدی
اگر نظرات شما بدرد بخور بود با این چند دهه که قدرت داشتین الان وضعمون این نبود.
شجاع
حالا چهکاریه است وقتی اونها کارمان ندارند ما خودمان باید پیش قدم شویم ؟
قهرمان
برادر شجاع مگه قرار نشد زیر پتو دیگه از شجاعت دم نزنی
شجاع
من شجاع ترینم
این آقا چرا باید در مجمع تشخیص مصلحت نظام باشه؟!
محمدایوب
جهان چرا؟ یه نطر خواهی کن جهان
مملکت صاحب داره
محمد ایوب
یک نفر هم حرف درست میزند کسی گوش نمی کند آف ای تی اف راقبول کنید نگذارید روزی 700نفر از کرونا کشته شوند تا قبول نکنیم واکسن نمی دهند علی برکت الله
محمد ایوب
جهان لطفا بررسی کنید چه کسی از ایشون نظر خواسته.
رضایی ع ر
جهان بررسی کن
فقط سکوت کنید
شجاع
جهان بررسی کن
چون نزدیک انتخابات است...؟!
ایران
اف ای تی اف با دوستداران وطرفداران به فراموشی رفت
اقبال مهدوی
اگر حرفی نمیزدی کسی چیزی نمی گفت
چرا چاره دیگر نیست چرا حرف های قبلشان را تکرار میکنند
دوقطبی سازی با این موضوعات محکوم است
امیرحسام
.....
خب، برو بپیوند.
چرا این ها ساکت نمیشن؟!
ما برجام امضا کردیم آمریکا یک روز بعد ازش خارج شد
نمیدونم کسی تا حالا متوجه این قضیه شده یا نه
هرکی از کشور فرار میکنه میره بقول خودشون اپوزیسیون میشه از دارودستهاصلاح طلباست