مدیران خودرو
دوشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۳۳
داغ کنيد+ ۱
قطعا سريع‌ترين مسير براي بهبود وضعيت کشور، ترميم روابط خارجي و اصلاح سياست خارجي کشور است. به‌خاطر همين اشتباهات بوده که در سال‌هاي اخير هر روز که از خواب بيدار مي‌شديم، کالاها گران‌تر شده و قدرت خريد مردم پايين آمده است.
تلاش زيادی کردند تا روحانی قهرمان نشود!/ ریشه مشکلات داخلی، بین المللی است/ به جای وقت تلف کردن پيام صلح و دوستی به جهان بدهیم
گروه سیاسی جهان نیوز: مهدی آیتی از فعالان اصلاح طلب مدعی شده است: «اجازه ندادند آقاي روحاني برجام را به جايي برساند، برگ برنده‌‌اش باشد و قهرمان ملي شود»! وی همچنین گفته است: «اصولگرايان و دلواپسان نخواستند افتخاراتي به نام آقاي روحاني و ظريف ثبت شود». این چهره اصلاح طلب احتمالا تمایلی ندارد تا با خود مرور کند که چطور هشت سال عمر یک کشور معطل مذاکرات و قهرمان سازی از روحانی و ظریف شد اما نهایتا چیزی جز «هیچ» نصیب ملت ایران نشد. تعلیق اقتصاد ایران به نگاه دشمنان ملت و عدم اقدامات لازم توسط دولت وقت در نهایت باعث ایجاد اوضاع اقتصادی ناگوار کنونی شد. این تعلیق حتی به موضوعاتی نظیر سلامت مردم کشیده شد و واردات واکسن از سوی مسئولان دولت وقت معلق به رفع تحریم ها و تصویب FATF شده بود که با روی کار آمدن دولت سیزدهم بر آن مهر باطل زده شد.

در دولت سیزدهم روند مذاکرات با تاکید بر حقوق ملت ایران در حال انجام است اما کشور در حال پیشرفت و مسئولان در حال باز کردن گره های موجود هستند و تعلیقی در کار نیست.

اینکه اصلاح طلبان زبان دشمن شده و عهدشکنی و زیاده خواهی طرف غربی را کتمان کرده و بی شرمانه از کشور خود مقصرنمایی می کنند، در نوع خود جای تامل و تردید است.

به گزارش جهان نیوز، بخش هایی از اظهارات آیتی را در ادامه خواهید خواند:

*بايد توجه کرد که اگر هر دولت ديگري نيز بر سر کار بود، وضعيت تغيير نمي‌کرد زيرا کشور در عرصه سياست خارجي با مشکلاتي مواجه است و مشکلات داخلي ريشه در آن مشکلات سياسي در عرصه بين‌المللي دارد. سال‌هاست که سياست خارجي ايران در مسيري پيش رفته که شايد اشتباهاتي داشت و به اذعان برخي، امروز نتايج اين اشتباهات مشخص است.

*بايد در يک نقطه‌اي اين اشتباهات متوقف شود. در برهه‌اي از زمان قرار گرفته‌ايم که بايد يک تصميم بزرگ گرفت و دانست با رفت و آمد مجلس‌ها و دولت‌ها اتفاق خاصي رخ نمي‌دهد.

*کشور براي برون رفت از بحران‌هاي اقتصادي راه‌حلي جز اصلاح سياست داخلي و خارجي ندارد. سياست داخلي بايدبرپايه حمايت از توليد داخل و حمايت ازبخش خصوصي باشد و سياست خارجي ما بايد برپايه دوستي و همکاري باهمه دنيا باشد. بايد به جاي ارسال پيام‌هايي که بعضا از آنها برداشت اشتباه مي‌شود، به جهان پيام صلح و دوستي فرستاد و به گونه‌اي عمل نشود که اين باور ايجاد شود ايران قصد دخالت در امور کشورهاي ديگر را دارد.

*قطعا سريع‌ترين مسير براي بهبود وضعيت کشور، ترميم روابط خارجي و اصلاح سياست خارجي کشور است. به‌خاطر همين اشتباهات بوده که در سال‌هاي اخير هر روز که از خواب بيدار مي‌شديم، کالاها گران‌تر شده و قدرت خريد مردم پايين آمده است.

*بايد به جاي وقت تلف کردن پيام صلح و دوستي و همکاري به جهان داد. از دست دادن زمان فقط کار را سخت تر مي کند و بايد به فکر زمان و اقدام سريع بود.

درباره «آیتی» بیشتر بخوانید:
خاتمی باید اعلام بازنشستگی سیاسی کند
تمام مسائل کشور ما به سیاست خارجی بر می‌گردد


*آقاي روحاني دست راست آقاي هاشمي بود، در تمام عمر انقلاب در زمان جنگ، مجلس و مرکز مطالعات استراتژيک و شوراي امنيت در کنار مرحوم هاشمي حضور داشت بنابراين هيچ ‌گاه اعتماد و اعتقاد کامل به حسن روحاني وجود نداشت. تلاش زيادي کردند تا روحاني قهرمان نشود يعني زماني که برجام را امضا کردند و به ايران آمدند، همگان فکر کردند روحاني قهرمان صلح و آزادي ايران است.

*اصولگراها اعتقادي به آقاي روحاني نداشتند و اجازه هم ندادند آقاي روحاني برجام را به جايي برساند، برگ برنده‌‌اش باشد و قهرمان ملي شود. در نتيجه اين برگ برنده را نگه داشتند تا دولت وي تمام شود و به نام دولت جديد و مجلس يازدهم ثبت شود.
 
*اصولگرايان و دلواپسان نخواستند افتخاراتي به نام آقاي روحاني و ظريف ثبت شود.





https://jahannews.com/vdchx6nqz23nwid.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مسعود
عمده مشکلات کشور مربوط به سوء مدیریت اصلاح طلبان در 8 سال گذشته است و به سیاست خارجی مربوط نیست.
محمود
مشکلات الان مربوط به کی میشه؟
حمید
اصلاح طلبان کشور را با 1500 هزار میلیارد تومان بدهی تحویل دادند از رئیسی انتظار معجزه نداریم !
مگر شما اصلاح طلبان پیام صلح به دنیا نداید؟ مگر شما زبان دنیا را بلد نبودید؟ چرا دلار تا 32 هزار تومن رسید؟ چرا خانه و مسکن آرزوی دست نیافتنی شد؟ چرا صف مرغ تشکیل شد؟ چرا قیمت ماشین سر به فلک کشید و دهها چرای دیگر...
چرا باید باور کنیم که اینهمه خودباختگی جماعت اصلاح طلب پس از 8 سال سیاه از اعتماد به غرب فقط از سر ساده‌لوحی صرف است؟!!!
خوب این ساده لوحی برای همشون که حساب نمیشه برای برخیشون هست
خوب باور نکن زیاد فرقی هم نداره
و مدیریت این امر در کشور با کی بوده که کشور رو به اینجا رسوند این جواب میشه برای این اصلاح طلب
خسارت محض
8 سال اقتصاد کشور را معطل برجام کردند و نتیجه آن 10 برابر شدن تحریم ها و 10 برابر شدن قیمت ارز و طلا و مسکن و خودرو و موبایل و غیره شد.
حسین
. یک کار را که می دانیم از ان نتیجه نمی گیریم باز یکی دیگه امتحان کنه.../!
شاید اون بار تیم اجرایی بلد نبودن خوب باید گروهی بیاد که کار بلد باشن یا حتی الا مکان مردم رو بدبخت نکنن
آیتی نوه آیت الله شیخ مدباقر آیتی بیرجندی قائنی و فرزند شیخ نابغ آیتی هستند. خدا رحمت کند اجداد ش رو
خودش چیکاره است و چیکاره بوده
خدا همه درگذشتگان از علما و پدران و مادران و همه رو غرق رحمت کنه اما برای عاقبت بخیری به چیزی بیشتر از این اصل نیاز داریم
اداره کشور در شرایط جنگ اقتصادی و تحریم شاهکار ماندگار روحانی
کدوم اداره؟ اونکه رفته بود تو سعد اباد
خخ
10 برابر شدن قیمت ارز و سکه و خودرو و مسکن و غیره شاهکار ماندگار روحانی است !
احسنت بهترین نظر رو که دادی همین بود
مهدی
.....
مطلع
دولتهای هاشمی و روحانی رکورددار جهش ارز در تمام دولت ها بودند و مردمو زیر بار فشار اقتصادی له کردند.
الان قیمت ارز مگه چنده برادر مطلع؟
الان قیمت ارز ثابت مانده است.
موقعی که مشکلات ارزی بود و ارز از 3 تومن جهش شدیدی کرد در یک زمان ارز شروع به کاهش شدید کرد و حتی دلالان تا 7 تومن هم پایین اومدند ولی همان موقع دولت محترم روحانی اعلام کرد که بانک، دلار را به نرخ 11 تومن می خرد. .
از رفقات بپرس
اصلا برای جماعت اصلاح طلب فاکتور موفقیت در نظر نگیر برای درک بهتر کار دولت ها و کارهاشون رو ببین تا منظور منو درکی کنی
مش مظفر
من درکت میکنم عزیز دل برادر!
فقط من نمیدونم چرا ارزش پول ملی ما از ارزش پول افغانستان و عراق و سوریه پایین تر است ؟
از روحانی و تیم اقتصادیش بپرس
دیگه از کی بپرسم؟
....
میدونی چرا چون اونزمان تو خیابون زدین و رقصیدین و حالا تاوان اون حرکات موزون رو میدین
تو خیابونم رقصیدی عزیز دل برادر؟
...
خدا از روحانی نگذره
خداروشکر این کابوس ۸ ساله رفت
...
غلامجسین عرب
کابوست کجا رفت عزیز دل برادر؟
8 سال مین گذاری کردن تا به نظام یا توسط خودشان یا دیگران اثبات کنند که کشور باید با کدخدا بنشیند ..
سلام
به نظرم افراد دولت قبلی باید دادگاهی و محاکمه شوند . و اون سکه هایی که بابت برجام پوشالی گرفتند به بیت المال برگردونند و جوابگو...باشند..
همون آمریکا برای به موفقیت نرسیدن برجام کافیه. کشوری که از توافق پاریس که مربوط به آلوده نکردن هوا با گازهای گلخانه ای است خارج میشه شما انتظار دارین به توافقش با ما پایبند باشه؟.
روحانی قهرمان نابودی وورشکستگی ایران!!!
تو خودت یه پا سوپرمنی به روحانی چی کار داری
🤨
مگر ما اعلام جنگ کردیم تا حالا بیاییم پیام صلح و دوستی بدیم ؟!!!!!! واقعا متأسفم که با این حرف ها
سنگ پای قزوین جلوی این جماعت لنگ میندازه
روحانی چه کاری کرد که قهرمان باشه .. .
کی اجازه نداد روحانی و ظریف کار کنند .. ۸ سال کم بود مگه ...
باشه بهش میگم!!
احمد
حرف زد
با این اظهارات بامزه ، خجالت هم از خودش خجالت کشید
مگه الان قهرمان شده؟
به شعور ملت توهین نکنیدو بذارید دولت کارشو بکنه
محمد
آقای آیتی با چه رویی استدلال میکنی ؟ مگر شما با کدخدا گفتمان نکردید،ثمره آن دلار سی‌هزارتومان سکه سیزده میلیونی و....... زندگی مردم را ویران کردید، .....
رحیم
روحانی قهرمان بوده هست وخواهد بود منتهی قهرمان بدبخت کردن مردم . چقدر پدر هایی که شرمنده خانواده شدند به برکت دولت روحانی بود عجب روی نجومی دارن میخوان همه چیز رو گردن دولت 7 ماهه رئیسی بندازن
....
پیام صلح را آقای روحانی به آمریکا وکشورهای اروپایی دادند وایشان، آقای روحانی را قهرمان برجام اعلام کردند منتهی برجام سراب ااز اب در امد
شهرام
رابطه بین کشور ها در جهان کنونی رابطه گرگ و میش است صلح و دوستی کشک است .