مدیران خودرو
پنجشنبه ۲۳ دی ۱۴۰۰ ساعت ۰۹:۴۹
داغ کنيد+ ۳
تمام احزاب و شخصیت های سیاسی تاریخ مصرف دارند؛ یک تولد و یک غروب و پایان دارند. آقای خاتمی نیز مثل دیگر سیاست مداران دنیا هستند.
آیتی: خاتمی باید اعلام بازنشستگی سیاسی کند/ بنشیند کتاب خاطراتش را بنویسد/ همه شخصیت‌های سیاسی تاریخ مصرف دارند
گروه سیاسی جهان نیوز: در ادامه درگیری داخلی فعالان جریان اصلاحات و همچنین سیر نزول اعتبار لیدر این جریان یعنی سید محمد خاتمی که اوج گیری آن در زمان انتخابات مجلس و به ویژه بعد از شکست سنگین در انتخابات ریاست جمهوری بود، این بار مهدی آیتی از فعالان اصلاح طلب صریحا از پایان کارکرد خاتمی سخن گفته و از او خواسته اعلام بازنشستگی کند و کتاب خاطرات سیاسی خود را بنویسد.

به گزارش جهان نیوز، بخش هایی از اظهارات آیتی را در ادامه خواهید خواند:

*آقای خاتمی حوزه نفوذ دارد و لیدر جریان اصلاحات است و چون این جریان با چنین نامی از سال 76 با شروع ریاست جمهوری آقای خاتمی مطرح شد صد درصد ایشان لیدر اصلاحات است و همه نیز ایشان را به عنوان اصلاح طلبان می شناسند. اما بار‌ها ایشان اعلام کرده اند که رهبر اصلاح طلبان نیستند در اینجا باید از آقای خاتمی پرسید که اگر رهبر اصلاح طلبان نیستید پس چرا بیانیه می دهید و برای احزاب و شخصیت ها نامه می نویسید و در کنگره احزاب اصلاح طلب سخنرانی می کنید. چرا جلسات موسسه باران را دارید؟

*تمام احزاب و شخصیت های سیاسی تاریخ مصرف دارند؛ یک تولد و یک غروب و پایان دارند. آقای خاتمی نیز مثل دیگر سیاست مداران دنیا هستند... اگر کسی فکر کند حزبی چندین سال می‌تواند بماند و رهبری یک جریان را داشته باشد اشتباه است. جوان ها و نسل های جدید به میدان می آیند که پیام ها و اندیشه های نو دارند در نتیجه کسانی که کارکردشان به پایان می رسد بازنشسته سیاسی می شوند. آقای خاتمی باید اعلام بازنشستگی سیاسی کند و بگذارند نخبگان و نسل جدید بیایند و یک حزب بزرگ و فراگیر اصلاح طلب ایجاد کنند.

*بازنشستگان سیاسی نیز باید کتاب خاطرات سیاسی بنویسند در دنیا نیز این مسئله مرسوم است و بزرگان سیاسی فقط خاطره سیاسی می نویسند چون ارزش بالایی در هدایت جامعه دارد و تجربیات خود را در کتابی تقدیم نسل های آینده می کنند. آقای خاتمی بهترین کاری را که می تواند انجام دهد نوشتن خاطرات و اعلام بازنشستگی سیاسی است و به عنوان یک مشاور در کنار جوانان به ایجاد یک حزب بزرگ اصلاح طلب کمک کند.
 
*متاسفانه کاری که سیاست مداران ما انجام می دهند این است که فکر می کنند تا لحظه ی مرگ باید در عرصه مدیریتی باشند. در هیچ کجای جهان اینگونه نیست،‌ نلسون ماندلا نیز قبل از اینکه دوره اش تمام شود به کنار رفت اما در کشور ما این مسئله مرسوم نیست.

بیشتر بخوانید:
روزنامه اصلاح طلب: خود خاتمی هم بیشتر از همتی رای نمی‌آورد
کواکبیان: عقلمان را کنار نمی گذاریم تا خاتمی تصمیم بگیرد
جریان اصلاحات چگونه طی ۱۶ سال مضمحل شد؟!
نیازی نیست ما نگران نظام باشیم/ احزاب اصلاح طلب خانوادگی شده‌اند
وکیلی: همه ظرفیت ما خرج همتی شد، سقف رای او مشخص شد
حجاریان و اتهام قاتل بودن به بهزاد نبوی
گرامی مقدم: خاتمی کاریزمای خودش را از دست داده
زیباکلام: ۲.۵ میلیون رای همتی، تیر خلاص به شقیقه اصلاح‌طلبان بود اشرف بروجردی: فاصله‌ اصلاح طلبان با مردم زیاد شده
https://jahannews.com/vdcawan0i49nay1.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مازندرانی
کی گفته سیر نزولی ؟
خاتمی ماندگار در جانها
محبوب قلوب
سید محبوب خاتمی
خاتمی مگه هنوز هست؟؟؟؟
علی
.....
علی
آرم عزیز دل برادر هنوز هست
الان یه ۲۰ سالی هست که خاتمی بی خاتمی
خاتمی در قلب ها.
اسی
بزرگترین جنایت خاندان پهلوی تخلیه فرهنگی ملت ایران به وسیله کارشنا سان حرفه ای غرب بود ،با انقلاب بسیاری از فضاهای فرهنگی پر رنگ شد ،خاتمی کسی بود که در کم رنگ کردن فضا های فرهنگی گامهای بزرگی برداشته
ابی
بازم خواب دیدی برادر اسی
اسیی
....
اسی خوشخوابه
....
اسی
بله صا دقه
ابی
ممنون صادقانه خواب دیدنتو قبول کردی برادر اسی
ناری
زنده باد خوبه گفته . اصلا نباید پشت سر مردگان سیاسی حرف زده شود.
.....
اصلاحات همون 84 تمون شد
اگر تموم نمیشد کیک قدرت رو با گروه هاشمی تقسیم نمی کرد

از این به بعد هم که اعتدالیون بی اعتبارترین اند
و این ائتلاف هم 1400 تمام شد
تاریخ مصرف شما هم تموم شده.
خوب شد که یادآوری کردید
مهدی
همین لایک ها رو بشمار و ......کافیته
فهیم
در سال ۸۸ او تبدیل به یک مرده سیاسی شد.
اسی
بر اساس مرامنامه سایت که شفاف سازی است حرکت کنید یا درش را تخته کنید
محبوب
فکرکنم جورج سوروس بهش تنفس مصنوعی داده که دوبازه زنده کند جورج سوروس دستور داده دوبار به زندگی سیاسی برگردد خاتمی خیلی وقت تمام شده
جوج سیروس دیگه کیه؟
رضايي ع ر
نخير ؟؟
كي گفته ؟؟
بايد محاكمه و پاسخگوي خسارت هاي باشد كه در دو دوره رياست جمهوري فضاحت باري باشد ...تاره فتنه 88 رو یادمون که نرفته هنوز حسابش رو تسویه نکرده 1
......
.با این نوع ادبیاتش کجاش اصلاح طلبه؟؟؟ .