مدیران خودرو
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۱۸:۰۷
داغ کنيد+ ۶
عبدالرضا داوری که از عناصر اصلی جریان انحرافی به اصطلاح «بهار» است پس از آزادی از زندان و به ویژه در ماه‌های اخیر برای تخریب نهادها و شخصیت‌های کلیدی نظام و انقلاب بشدت مشغول لجن پراکنی و توهین بود!
چرا دستگیری عبدالرضا داوری مهم است؟/ ضدانقلاب چه وعده‌ای به او داده بود؟/ داوری چه رویایی را در سرش پرورانده بود؟ +جزئیات
گروه سیاسی جهان نیوز، بهزاد زارع: در خبرها آمده بود درپی اعترافات گسترده زم سرشبکه فعال ضد انقلاب، عبدالرضا داوری مشاور احمدی نژاد، یکی از اولین مرتبطین زم دستگیر شد!

نامبرده سال گذشته نیز به جرم اهانت به مقام معظم رهبری دستگیر و روانه زندان شد اما پس از سه ماه بدون هیچ توضیحی از زندان آزاد گردید.

براساس قرائن و شواهدی گویا از بیرون مرزها به وی وعده پذیرش بعنوان اپوزسیون فعال جمهوری اسلامی داده بودند و حتی پس از دستگیری زم رؤیای جایگزینی او را در سر می‌پروراند. لذا در همین راستا خط وجهتی برای تخریب ارکان نظام و چهره های کلیدی انقلاب به ایشان دیکته شده بود!

عبدالرضا داوری که از عناصر اصلی جریان انحرافی به اصطلاح «بهار» است پس از آزادی از زندان و به ویژه در ماه‌های اخیر برای تخریب نهادها و شخصیت‌های کلیدی نظام و انقلاب بشدت مشغول لجن پراکنی و توهین بود!

وی با شیوه‌ای اغراق آمیز به بزرگ نمایی و اغواگری می پرداخت؛ بگونه‌ای که روزانه ده‌ها توئیت علیه حوزه های علمیه و مراجع معظم تقلید و پایگاه مرجعیت منتشر می‌کرد!

به عنوان مثال می‌توان به نمونه ای از صدها شیطنت ایشان اشاره کرد: «حوزه علمیه ای که روزی محصولش علامه طباطبایی‌ها و شهید مطهری‌ها بود امروز محصولش جعفری تبارها و... است»!

با توجه به اینکه ایشان فردی باهوش و زرنگ اما منحرف بود توانسته بود جوانان پاک اما کم اطلاع فراوانی جذب حساب کاربری خود درتوئیتر کند.

بیشتر بخوانید:
بهاری‌ها به دنبال جذب رضا پهلوی +عکس
داوری، چهره نزدیک به احمدی‌نژاد: با مردم اسرائیل دوست هستیم!


در ادامه همین شرارت‌ها با فاصله کوتاهی با تحریف و جعل نظریات علما از جمله علامه طباطبایی وی را «معتقد به پلورالیسم دینی» معرفی کرده و شهید مطهری را نیز به همین «نسبیت گرایی در دین »، «ارتباط با فرح و... » متهم نمودند و قص علی هذا.

شهید نواب صفوی که امامین انقلاب از آن بعنوان الگوی مبارزاتی شهدای عزیز یاد کردند را «تروریستی بی‌سواد و...» خطاب کردند و با چندین توئیت سعی در تخریب چهره نورانی این شهید والامقام داشتند!

همواره در قالب بیان خاطرات مدت زندانش سعی داشت پاسداران امنیت بویژه اطلاعات سپاه را تخریب و آنها را به ظلم و خفقان متهم کند!

بنظر می رسد بررسی دقیق پرونده ایشان ما را به پاسخ سوالات ذیل الذکر می‌رساند که «چرا در اعتراض به گرانی بنزین و... عده ای به حوزه های علمیه حمله می کنند؟» و «یا منشأ ترور طلبه همدانی و امام جمعه کازرون و ... چیست؟ و به کجا بر می‌گردد؟»

موارد فوق تنها نمونه های جزئی از حجم وسیع جوسازی های این عنصر منحرف نفوذی بود که با احتیاط از عدم اشاعه فحشاء به آن اشاره شد!

اسناد لجن پراکنی و فحاشی های ایشان در صفحه توئیتریش موجود است و امیدواریم دستگاه‌های امنیتی و قضایی با برخورد جدی و مجازات چنین فتنه گرانی از حریم آزادی های مشروع مردم صیانت کنند!

امثال داوری، تاجزاده، زیباکلام و... باسوءاستفاده از آزادی بیان که محصول مجاهدت شهداست عامل اصلی ایجاد محدودیت و مخل آزادی بیان هستند و با نمک نشناسی نه تنها این موهبت الهی را ارج نمی نهند بلکه در سایه آن اسباب گمراهی جوانان کم اطلاع را فراهم و تکرار تجربه تلخ منافقین رادراذهان ملت تداعی می‌کنند!
https://jahannews.com/vdcjioeaauqeyiz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما

...
...
سرور
آقای دکتر احمدی نژاد مشاوری به این نام نداشته است.....
lpsk
....
اینکه دروغ محض هست چون احمدی نژاد بعداز دستگیری ایشان رفت خونه این آقا و از خانواده اش دیدن کرد
ماشاءالله وصد ماشاءالله ، رابطین آمدنیوز از میان اصولگرایان ونو اصولگرایان سر در آورده اند.
....
.....
احمدی نژاد
والسلام
بله من هم عاشق احمدی نژادم منتها احمدی نژاد مدل ۸۴
ولی ما همین احمدی نژاد جسور 98 رو بیشتر میپسندیم...ی مرد واقعیه دکتر.
کارنشناس
......
احمدی نژاد در دور دوم واسه مردم کار کرد دور اول که کاری نکرد اگر کاری میکرد همون موقع بهش می گفتن منحرف
whnr
چرا دوست دارید کسی را که نه تنها احمدی نژاد که اطرافیان ایشان هم او را از خود نمی دانند به احمدی نژاد بچسبانید?
مصطفیالف
آزادی ایشان بدون توضیح نبوده است: ایشان پس از نقض حکم صادر شده از سوی دیوان عالی کشور آزاد شد.
.... بنده خدا بدون جرم زندانی کرد و دیوان عالی شور رای به ابطال حکم داد.....!
باز توهمات و سناریوهایی مغز کوچیکا شروع شد، واقعا خودتونو مسخره کنید
....
اصولگرا ها و اصلاح طلبا کشور رو واسه خودشون میدونن....
کیهان نوشته بود از رفیقا و طرفدارای هاشمی رفسنجانی بوده.
عجب. خب اینا باید نونشون رو با محمود جان دربیارن
ایشون چندین سال عضو هیئت تحریریه کیهان بوده. از دست پرورده های برادر حسینن!
راستی صدای زیبا کلام این در نیامده؟ ...
یعنی از نیما زم مهمتر بوده؟
یعنی از دو عنصر اصلی فتنه گنده تره؟
ظاهرا سوژه نداشتی رفیق
سعید
....
سعید
.....
قس علی هذا درسته
نه قص
قث نکن
قص و قس اشتباهه ... قث درسته .. کمی دقت و مطالعه لازمه
....
جريان احمدينژاد وآقاى جوانفكر بارها هرگونه ارتباط خود با اين فرد را تكذيب وانكار كرده اند ....
قاسمی
....یک حکم از احمدی نژاد نشان دهید که او مشاور رییس جمهور سابق بوده است....
ساعی
جالب است، اولین متهم در ارتباط با روح الله زم، داوری است، ....
کاملا طبیعی و قابل پیش بینی بود....
ساعی
آقا یا خانم، روح الله زم، اخبار بسیار مهم را باید از افرادی که بر سر کار هستند می گرفته است، و نه اینها که خیلی وقت است بر مسند کار نیستند....
علي
زورتون به گنده هاشون نمي رسه؟!!....
....
واقعا اين متن هاي ديكته شده تسنيم و فارس نخ نما شده.....
دمت گرم...
عزیز و پیروز و سربلند باشید به قول دکتر
امام خطاب بازرگان فرمودن : منافقین دست پرورده های شماهستند
واقعاً امثال تاجزاده وداوری هم امروزچنین نقشی دارندمن تویتهاشون رو دیدم یه مشت جوان کم اطلاع راگمراه میکنندو....!!!!
تا دیروز همه چیز تقصیر مهناز افشار بود ازامروز به بعد تقصیر داوری است.شما را خانواده خودتان هم دیگر باور ندارند چه برسد به مردم
حميد
.....
من از سیاست هیچی نمی‌فهمم، فقط این رو با چشم خودم دیدم همین احمدی نژاد، بهاری، منحرف، ضد رهبری، بی سواد به قول شما، نه فقط بنزین بلکه کل انرژی رو آزاد کرد، فردای روز اعلام این مطلب دماغ یک نفر هم خون نیومد هیچ گوشت کیلویی 19500 تومن شد 18900 تومن (چون خودم رفتم خریدم و برام جالب بود تو ذهنم مونده)
به خاطر اینکه احمدی نژاد مدبر بود وعامل نه شعار دهنده ...
روزی چند بشکه نفت به چه قیمتی می فروختن دکتر؟
دو چشم پر سو
آقای زارع
اینکه پنج کلمه در میان جرائمی که به متهمی نسبت میدهی، ....مشکلی از امثال شما حل نخواهد کرد...
...
.....
.....
مالک اشتر
....
رضا
بارها تکذیب شده که داوری مشاور احمدی‌نژاد بوده ... لطفا تقوا داشته باشید
«بهزاد زارع: در خبرها آمده بود درپی اعترافات گسترده زم سرشبکه فعال ضد انقلاب، عبدالرضا داوری مشاور احمدی نژاد، یکی از اولین مرتبطین زم دستگیر شد»!
......
آهای جهان سانسورچی!
مشکلی نیست؛ سانسور کن. به رفقات: فارس نیوز، عباس غفاری، روح الله زم جسارت کردم؛ سانسور نمی کردی عجیب بود. ...
مسعود
این آقا درزمان دولت احمدی نژاد مدتی به سمت مدیرعامل صندوق بازنشستگی مس منصوب شده بود که کارکرد بسیارضعیف ومخربی برای این صندوق داشت
دم از ارزشی میزد ولی منش ضد ارزشی داشت
مه شکن
....
داوری بارها اعلام کرده نه مشاور احمدی نژاد بوده و نه هست و گفته بوده مواضعش شخصیه و هیچ ارتباطی با احمدی نژاد نداره......
سانسورچی
....
داوری بارها اعلام کرده نه مشاور احمدی نژاد بوده و نه هست و گفته بوده مواضعش شخصیه و هیچ ارتباطی با احمدی نژاد نداره......
خ
نوبخت و نهاوندیان دوقلوهای پشت پرده اقتصادی دولت هستند ....
اگه روح الله زم دروغگوبودچراگرفتیدش !!!!!
جواد
.....
چرا همش نوشتین : ایشان ، کردند ، ...
چرا فعل جمع برای همچین آدمی استفاده کردین ؟
امیرعلی
خیلی خندیدم !!!
ناشناس
خیلی با کینه و بغض علیه این و آن مطلب میزنید....
ناشناس
....
2222
بیشعور کسی که سایت شمارا میخوانه می دونه که این بابا مشاور معین وهاشمی بوده
سرباز عدالتخواه رهبری
اصلاح طلب ها و کارگزارانی های زیادی هستن ....
پس از سه ماه بدون هیچ توضیحی از زندان آزاد گردید....؟!!!
آقای زاکانی دست از احمدی نژاد بردار. مردم قم جواب سما را در انتخابات خواهند داد.
حسین
در توییت گفته بود آزادی بعداز بیان وجود ندارد