مدیران خودرو
سه شنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۵۶
داغ کنيد+ ۳
حضورزنان در ورزشگاه به‌منزله پیشگیری به‌جای درمان است. اگر دختران و زنان در ورزشگاه‌ها حضور داشته باشند، بسیاری از این خشونت‌ها اصلا شکل نمی‌گیرد
خشونت بازی پرسپولیس و سپاهان به خاطر نرفتن زنان به ورزشگاه‌ بود/ نبودن «بابا» مشکلات را بیشتر نمایان کرده
گروه سیاسی جهان نیوز: فائزه هاشمی که هر چند وقت و تقریبا درباره همه چیز از خود نظریات جدید مطرح می کند، در تازه ترین نظریه پردازی اش به سراغ خشونت شکل گرفته در بازی پرسپولیس و سپاهان رفته و ضمن ابزار فرض کردن زنان جامعه برای تلطیف محیط نامناسب و تاسف‌بار استادیوم گفته است: «متأسفانه در کشور ما اتفاقات بسیار ناهنجاری در استادیوم‌ها می‌افتد که مایه شرمساری و غم برای همه ما است اما اگر خانواده‌ها در کنار یکدیگر در ورزشگاه حاضر بودند، مردان برای رعایت حال و شرایط خانواده خود هم که شده بود، از انجام اعمال غیراخلاقی یا خشن پرهیز می‌کردند». جدای از این اظهارات فائزه که یک فرافکنی سیاسی و حاشیه سازی بیش نیست اما ان چیز که فائزه باید پاسخ دهد آن است که حضور زنان در ورزشگاه خواسته چند درصد زنان ایرانی است و چرا فائزه به این سوال پاسخ نمی‌دهد که چرا زنان مشتاق مشاهده بازی های ورزشی را برای مشاهده بازی های زنان ورزشکار ترغیب نمی‌کند؟

به گزارش جهان نیوز، بخش های مهمی از این گفتگو را درادامه خواهید خواند:

*یکی از مهم‌ترین دلایل خشونت‌هایی که بارها در مسابقات فوتبال و از جمله در بازی پرسپولیس و سپاهان رخ داد و منجر به جراحت و حتی مرگ برخی هواداران شد، به موضوع عدم‌حضور زنان و خانواده‌ها در ورزشگاه‌ها باز‌می‌گردد.

*جداکردن زن و مرد اعتدال را از انسان‌ها و از جامعه می‌گیرد و منجر به وقوع اتفاقاتی می‌‌شود که روزهای قبل در ورزشگاه آزادی تهران شاهد بودیم.

*متأسفانه در کشور ما اتفاقات بسیار ناهنجاری در استادیوم‌ها می‌افتد که مایه شرمساری و غم برای همه ما است اما اگر خانواده‌ها در کنار یکدیگر در ورزشگاه حاضر بودند، مردان برای رعایت حال و شرایط خانواده خود هم که شده بود، از انجام اعمال غیراخلاقی یا خشن پرهیز می‌کردند.

*حضورزنان در ورزشگاه به‌منزله پیشگیری به‌جای درمان است. اگر دختران و زنان در ورزشگاه‌ها حضور داشته باشند، بسیاری از این خشونت‌ها اصلا شکل نمی‌گیرد که بخواهیم برای آن چاره‌‌ای بیندیشیم.

*ما می‌دانیم که دولت مشکلی با حضور زنان در ورزشگاه‌ها ندارد و تلاش زیادی نیز برای تحقق آن کرده است... پس از اینکه اولین‌بار اجازه داده شد زنان به‌صورت محدود در ورزشگاه حضور داشته باشند، من شخصا انتظار داشتم این موضوع مقدمه‌ای برای حضور بیشتر بانوان در ورزشگاه‌ها شود اما این‌گونه نشد. دولت باید روی این موضوع پافشاری می‌کرد اما نکرد و کوتاه آمد. من می‌دانم دولت مخالف نیست، اما انتظار تلاش بیشتر دارم.

*برخی زنان و مردان نماینده بسیار تلاش کردند و همگام با مردم و زنان جامعه خواستار حضور در ورزشگاه‌ها شدند. حتی خودشان به ورزشگاه رفتند تا فتح بابی در این خصوص باشد اما متأسفانه برخلاف انتظار، فراکسیون امید به این موضوع به‌صورت جدی وارد نشد. اکثر اوقات خود نمایندگان، به‌خصوص مردان حتی از میان اصلاح‌طلبان مخالف این حضورهستند... برای مثال آقای علی مطهری در حوزه سیاسی به اصلاح‌طلبان نزدیک است اما همان‌گونه که خود اذعان دارد در مسائل فرهنگی این‌گونه نیست.

بیشتر بخوانید:
فائزه از داعشی خواندن جمهوری اسلامی به تخریب علنی امام رسید
ما اگر قرص‌هايمان را نخوريم خانوادگی موجودات خطرناکی می‌شويم


*بسیار تأسف‌بار است که در کشورهای همسایه به‌دلیل وجود سهمیه، شاهد حضور 30درصدی زنان هستیم و این مسیری بود که در همه جای دنیا طی شده ولی در کشور ما این اندازه از سوی جریان‌های سیاسی رعایت نمی‌شود. مگر نه اینکه اصلاح‌طلب به‌دنبال توسعه همه‌جانبه است و مگر نه اینکه در دنیای امروزی وضعیت و جایگاه زنان یکی از شاخص‌های توسعه است، پس اگر اصلاح‌طلبیم دیگر نمی‌توانیم شترمرغ باشیم.

*همه ما می‌دانیم که سوءمدیریت‌ها و تحریم‌ها سبب افزایش فشارهای متعدد و به‌خصوص فشار اقتصادی شده و وضعیت سختی حاکم شده است. در چنین شرایطی مسئولان مدام بر لزوم وحدت، گفت‌و‌گوی ملی و همدلی در کشور و مقاومت برای عبور از بحران‌های فعلی تأکید می‌کنند اما راهکارایجاد این همدلی از سوی مسئولان مشاهده نمی‌شود... برای مثال هنوز مدتی از وقوع سیل و این همدلی خوب نگذشته بود که پیامک‌‌‌هایی برای تعداد زیادی از زنان و صاحبان اتومبیل‌ها و احضار آنها به‌دلیل مشکل حجاب در اتومبیل‌ها ارسال شد که سبب ایجاد حواشی‌ شد.

*هم اصلاح‌طلبان و هم اصولگرایان هر دو در برخی عملکردها ناموفق بوده‌اند. در این شرایط بدیهی است که هنگام ثبت‌نام برخی نامزدها با تردیدهایی برای شرکت در انتخابات مواجه می‌شوند که این موضوع بر مشارکت مردم نیز اثرگذار است. از این مسائل که بگذریم به نظرم نبودن بابا مشکلات را بیشتر نمایان کرده است.
https://jahannews.com/vdcbzsb0zrhbw8p.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما

اصلاحاتی پشیمان
.....
هر چی میشه به حضور زنان ربطش می دهند
هر جا هر مشکلی پیش میاد یک جوری به زنان ربطش می دهند
مگر بابای شما سوپرمن بود که همه مشکلات با بودن ایشان حل میشد؟! یادتان رفته تورم زمان ریاست جمهوری ایشان؟ مگر ایشان از حامیان برجام و مذاکره با آمریکا نبود؟ نتیجه اش چه شد؟
باباي ايشون ضد مغناطيس و ضد ضربه و قهرمان و شواليه بودند فقط شنا بلد نبودند
دوران استوانه بازی تموم شد
این حرف ها یعنی منو هم ببینید
...
...
از داداش مهدی چه خبر؟!!
...
دوران شما دیگه تموم شد
یعنی با بودن خانم ها در استادیوم تماشاگرنماها دیگر شعار شیر سماور و توپ و تانک نمی دهند؟ یعنی دیگر سنگ پرانی صورت نمی گیرد؟ یعنی حرمت شکنی ،هنجار شکنی و رفتارهای غیر اخلاقی صورت نمی گیرد؟
برای جواب سوالت میتوانی به بازیهای برگزارشده فوتبال در همین کشور زمان قبل از انقلاب مراجعه کنی!
اتفاقا یکی از هنرپیشه ها میگفت فحشایی که خانوما قبل انقلاب تو ورزشگاه میدادن از مردها نمیشنیدم.!!!!
بهتر است حداقل تاریخچه دربی های پایتخت را قبل از انقلاب بخوانی یا سوال کنی که چطور توی گوش داور می زدند و چه فحاشی هایی علیه داور و ... می دادند.
...
سوال
چرا در 8 سال ریاست جمهوری پدر ایشان حتی یک وزیر زن هم نداشتیم ؟!
عضوی از خانواده هفت تیر کش خیابان پاسداران عجب نظری داده - شما که خلافش را در هفت تیر کشی نشان دادید
هاشمی
اگه خانم ها در ورزشگاه بودند شاید این اتفاقات نمی افتاد ولی اتفاقات به مراتب بدتری می افتاد
شاید چندتا مثل تو بوجود می اومدن
جناب هاشمی پس چرا قبل از انقلاب نه از این اتفاقات نه اتفاقات بدتر از این هیچکدوم‌نمی افتاد ؟
خشونت های سال 88 برای چی بود ؟!
خشونت فتنه 88 بخاطر تهمت دروغ تقلب به نظام توسط اینها بود .
آیا ایشون فساد اقتصادی برادرشون که الان در حال گذراندن محکومیتشان بدلیل فساد اقتصادی هستند را محکوم میکند؟
....
بی سواد
...
هاشمی
...
هاشمی
از دوستانی که به بنده لطف دارند و کامنت خالی و سانسور شده بنده را امتیاز داده اند تشکر می کنم
حافظه ملت
یادش بخیر ! حجت الاسلام هاشمی زمانی میگفت زنان بد حجاب و بی حجاب دزد و بی شعور و ضد انقلاب هستن !!! و باید آنها را به اردوگاه کار اجباری بفرستیم !
حمید
با سلام
مشکل جوانان بیکاری،تورم افسارگسیخته،زندگیهای اشرافی بعضیها،حقوقهای نجومی، رانتها و بی عدالتیها،تفکر لیبرالی، گرانی ، سیاستهای غلطی که باعث کم شدن ازدواج جوانان شده و ناتوانی و بی تدبیری تیم اقتصادی دولت و مجلس.است.
جوانان نیازی به دلسوزی افرادی مثل شما را ندارند.
چقدر این فائزه باهوش است! یه جوری دیگه میگم فائزه خانم شما ببین درسته! بابا تا اون موقع بود اقتصاد ایران نابود شد اگر بابا تا الان بود ایران هم نابود شده بود. درسته یا غلط؟!
ديگه اين حرفها قديمي شده نه محبوبيت مياره نه راي زندگي مردمو بر باد داديد الان تو فكر فوتبال هستيد كه دكون يكسري غارتگر فو تبالي را گرم كنيد
پشت پرده و هدف اصلي اينها براي اصرار به بردن خانمها به استاديوم بخاطر بازار گرمي براي اسپانسر هاي فوتبالي و كسب دلار فراوان ... بود و هست كه به لطف خداوند دستشون رو شد و در حال محاكمه شدن هستند
احسنت اين خانم هم بنوعي بازار ياب اسپانسرهاي و پولبريتي فوتبالي است...
به به!!کشفیات تازه از دانشمند مشهور.
..
خخ
حیف شد هاشمی از گلابی برجام نخورد !
....
حسین
برو بابا.همش بابا بابا.
شاکی
اجرای سیاست اقتصاد نئولیبرالی در دولت های هاشمی و روحانی باعث آزاد سازی قیمت ها و مشکلات شدید معیشتی و اقتصادی برای مردم شد.
چندین برابر شدن قیمت دلار و سکه و مسکن و بنزین و تورم 50 درصدی دولت هاشمی هنوز فراموش نشده است .
اینکه گفته شودوجود خشونت بخاطر عدم حضور خانم ها بود استدلال مسخره ای است.خودشان هم می دانند مسخره است.
...
علی
...
....
بابات باید درآخرت جواب 80میلیون ایرانی رابدهد چون تمام این بدبختیهای امروز اعم از گرانی و... تقصیر ایشون بوده که این تفکرات لیبرالی را برمملکت حاکم کرده اند من به عنوان یک ایرانی در قیامت از ظلمی که به من ونسل من کرده نخواهم گذشت >شما هم بهتره ...برای پدرت از خدا طلب عفو کنی فایزه خانم
ali
....
خدا رو شکر بابا این روزا رو‌ ندید خاک واسه بابا خبر نبره ؟
خانمی که میخواد بیاد استادیوم برای جیغ و هیجان میاد ... خیلی طول نمیکشه همون خانومه بشه لیدر فهش و فضاحت ... مرداها هم برای ایول بگن
...
محمد بهرامی
نسل اینها برمی گردد به انیشتن یعنی دایی جانش ایشان بودن
ماشاء الله فلافل خور قابلی هم هس
...
منتظر
...
وزوزخان
فکر کنم میخواد وزیر ورزش و جوانان بشه
.... امیدوارم که روزی وادار به پاسخگویی شوید نه توجیه
استخر فرح
هر جوری شده میخوان اسم اون بنده غرق شده را زنده نگه دارن
...
خانم فائزه هاشمی ایاتمام مشکلات مردم حل شده وفقط این مشکل مانده!!!!!!!!!این قدرخودباخته نباشید،کمی خودتان راجمع کنیدوکمترماهواره ببینید.
سعید110
بابا اگر در احد بود نمی گذاشت تنگه را ترک کنند و موجبات شکست لشکر اسلام را فراهم آورند!
خنم ساندویچ من به عنوان یک زن مسلمان ایرانی عزت کار موقعیت اجتماعی کانون گرم خانواده می خواهم نه کنسرت و ورزشگاه که کاری عبث و بیهوده و بی هویت کننده ی زن است ...
خوب شما از این به بعد برو استادیوم اگه خواست دعوا بیفته بین تماشاگرا شما وایسا بینشون ...!!!!
محمد
...
...
ای بابا
....
...
...
همون بابای خوب تو روحانی رو گذاشت تو کاسه ما
اتفاقا این آشی است که بابات برای ملت پخته !!!!!
عبدلی
با با بیا با با بیا که روحانی بابامان را در آورد.
مجید
اگر عنوان پدر را از شما بگیرند از خودتان چه دارید ؟خجا لت بکشید
تا بابا بود همه چيز زير سر ايشون بود حالا هم كه نيست مثل اينكه زير سرشونه
جالبه تو فوتبال زنان ما تماشاگر خانم نداریم و یا خیلی کم تماشاگر داریم.
نادر
تو را خدا اینقدر بابا بابا نگو بزارین بنده خدا تو قبر راحت بخوابه اذیتش نکنید چون معذب می شود
...
احمد
بالاخره نبودن باباش یانبودن خانوما کدومش عامل این خشونت دربازی بود؟
مجتبی
فعلا مشکل بی کفایتی مدیریت هست و زیاد توجه به این گفتار نکنید طرف میخواد مطرح بشه شما ها حواستون باشه ضمنا فعلا فرهنگ ورزشگاه اینقدر خرابه که اگر زن و بچه بروند کلا پشیمون میشوند امتحانش مجانیه
این خانم برای اینکه مطرح باشه هر دو سه هفته یکبار یک سری ....ردیف میکنه چون هنوز قدرت رسانه ای دارند به لطف بابا جون. مشکلات هم همیشه بوده و شنا خانوادگی یکی از مشکلات اصلی مملکت بودید با بابا یا بدون اون..
...
محمدرضا کیانفر
فائزه هاشمی رفسنجانی گفت: اصلاح‌طلبیم دیگر نمی‌توانیم شترمرغ باشیم.

خانم هاشمی،
اصلاح‌طلبی توسط طرفداران انقلاب در تمام جهان از جمله در کشور خودمان شکست خورده است....
رسول مشهدي
براي همين است كه در انتخابات مجلس 30 هيچ نتيجه را واگذار نموديد؟
سید رضا
حضورشان نه تنها مشکلی را حل نمی کند ، بلکه خود بنزین بر آتش است !!!
......
.....
....
یه بشر
با سلام
وقتی میبینم یه آدمایی مثل این خانم هاشمی نطق و نظریه پردازی میکن و تحلیل شون رو از مسائل میخونم متاسف میشم برا خودم و برا مردم محجوب ایران عزیز که ایشون تریبون دارشونه........!!!!
مجتبی
معیشت مردم با این دولت.... چه میشه؟؟!!
مگه بابات به کجا وصل بوده
فرهاد
...
ناشناس
یعنی اگه بابا جونت بود اتفاقی نمی افتاد اخی چقدر احساساتی خخخخ
کم بابا کنید . کار خوبی نیست. بچه 6 ساله که نیستید. درست بگویی . پدر عزیزمان. هی بابا بابا.. دارهلوس بازی میشه .. خدا بیامرزدش .
...
اگر بابا نبود ایرا هم نبود . اگر بابا نبود خاورمیانه شکل نمیگرفت اگر بابا بود قاره آمریکا زودتر کشف میشد . بسه دیگه انقدر تن باباتو تو گور نلرزون
...
امیری
مرم به قدر کافی از میوه درخت بابات هچون روحانی وبرجام دارن استفاده می کنند
اين فرد حرفاش ته كشيده به هر بهانه اي ميخواهد عكسش وارد رسانه شود...
...
مسعود
اتفاقا" اصليترين دليل و موتور محرك بروز بسياري از مشكلات كشور بخصوص از انتخابات سال 88 به اين سو ,وجود باباي اين زن بود.....!
شماها دیگه تموم شدید! بعد رفتن بابا دیگه حنات رنگی نداره! برو به زندگیت برس!!!
..
...
سهراب
مرببببا بده بابا ...
...
علی
آی بابا ...! هههههه
سینا
...
یعنی این مملکت بدون بابای شما تعطیله؟
علی
مسیر فقر اکثر ایرانیان و فربه شدن فامیلهای درون حاکمیت و دزدی های میلیاردی از زمان بابات شروع شده و هنوز هم ادامه داره.

کاش بابات بود.
...
بابات خودش عامل مشکلات بود
...
یک دوست

خودش گفت که اگر ما خانوادگی قرص هامون را نخوریم موجودات خطرناکی میشیم!!! ...
...
خاتمی
...
...
....
بوسجين
بابات براي نظام مشكل درست نمي كرد نمي خواست راه حل دهد الان اين اوضاع اقتصادي و اجتماعي كشور نتيجه دست پخت حاج اقاست كه همه را هدايت كرد به دلالي با سياست پاساژ پروري و اداره امور طوري كه ديگران سر در نياورند تا افراد هميشه اويزان به مصدر امور بر گردند محاكمه كرباسچي يادتان هست كه ايشان دو اين مورد چه كفتند اوضاع امروزي نتيجه ان سياست ها هست كه چهل سال كذشته اقتصلد ما تازه نه تنها اسلامي نشده باكه لبيراليستي دد منشانه و بي رحم حاكم كشور شده و اين اوضاع و فاصله طبقاتي و گراني هاي قمار بازانه كه فردي يك شبه از جيب مردم صاحب همه چيز مي شود
...
...
عفت : اگر هر کسی با صحبت های فائزه مخالفت بکند مردم باید بریزند توی خیابونها!!! .
...
....
....
...