پنجشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 16 May 2024
 
۰

بررسی علت نازایی از منظر طب سنتی

جمعه ۲ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۴۸
کد مطلب: 469199
یک دستیار تخصصی طب سنتی با اشاره به اینکه نازایی از منظر طب سنتی به دلیل ضعیف بودن جسم زن در مقابل بیماری است، گفت: مصرف رازیانه در دوران قاعدگی باید پرهیز کرد.
به گزارش جهان به نقل از تسنیم, مهدی کریمی درباره نازایی اظهار داشت: در صفحه 97 حلیة المتقین رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم می‌فرمایند " از سعادت آدمی فرزند صالح است و فرمود فرزند بسیار به هم رسانید که من به بسیاری شما در قیامت مباهات خواهم کرد."

به گفته وی نازایی از دیدگاه طب سنتی اسلامی معمولاً به دلیل ضعیف بودن جسم زن در مقابل بیماری است و درصد نازایی از سوی زنان بیشتر است.

این دستیار تخصصی طب سنتی ادامه داد: عدم تنظیم بودن قاعدگی, مصرف سردیجات مانند ماکارونی، برنج،گوجه, فست فود، ماهی و رب, سس‌, سالاد کاهو با گوجه و خیار, ..., شنیدن اخبار بد، تنش‌های خانوادگی، حمام و شستشو در ایام قاعدگی و نزدیک به قاعدگی، نشستن در جای سرد، ... باعث بی نظمی در قاعدگی زنان می‌شود.

کریمی اضافه کرد: برای تنظیم قاعدگی زنان بهتر است, از مصرف غذاهای سرد پرهیز شود، همچنین مصرف یک قاشق چای خوری روزانه پودر رازیانه با آب گرم در ایامی که زن قاعده نیست, به رفع اختلالات هورمونی و تنظیم قاعدگی زنان کمک می‌کند.

وی اضافه کرد: باید دانست که از مصرف رازیانه در دوران قاعدگی باید پرهیز کرد چرا که خونریزی را بیشتر می‌کند، همچنین علاوه بر دم نوش رازیانه, دم نوش آویشن به تنظیم عادت ماهیانه کمک می‌کند.

این دستیار تخصصی طب سنتی ایران عنوان کرد: از عوامل نازایی می‌توان به رطوبت زیاد رحم اشاره کرد چرا که وجود تَری و رطوبت زیاد در رحم مانع جذب اسپرم، لکه بینی و سقط در ماه‌های اول بارداری می‌شود.

کریمی یادآور شد: عامل تری و رطوبت رحم می‌تواند به دلیل آب خوردن‌های بی‌قاعده مانند آب خوردن اول، وسط و بعد غذا، بعد از عرق کردن‌های شدید و بعد از رابطه جنسی, بعد از حمام, بعد از فعالیت شدید بدنی و... باشد چرا که معده از دفع رطوبت و بلغم زیادی عاجز می‌ماند و در نتیجه معده رطوبت زیادی را با اعضاء مجاور مانند رحم تقسیم می‌کند و رحم را مرطوب می‌کند.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *