جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
 
۴
۶۶
در دانشگاه تهران؛

روحانی: من در 'امنیت ملی' متخصصم/ بورسیه و ما ادراک ما بورسیه

سه شنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۳۵
کد مطلب: 384391
حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور به مناسبت آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور در دانشگاه تهران سخنرانی کرد.
روحانی: من در
به گزارش جهان، مشروح سخنان رئیس‌جمهور در این مراسم به شرح ذیل است:

امسال در مراسم آغاز سالگرد دانشگاه‌ها، اعیاد عید قربان و غدیر و همچنین هشتادمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران را هم داریم. قانون تاسیس دانشگاه تهران علاوه بر اهمیت آن از لحاظ علم و دانش و توسعه جامعه ما، یکی از آثار تحول اجتماعی و سیاسی بود که در انقلاب مشروطه در کشور ما رخ داد.

به گزارش تسنیم، روحانی افزود: انقلاب مشروطه که به معنای حرکت مردم برای حکومت قانون بود، در پی آن با تاسیس عدالتخانه و حکومت قانون در سایه مجلس شورای ملی، تاسیس بانک ملی ایران به عنوان نهاد مهم اقتصادی، و همچنین در کنار آنها تاسیس دانشگاه تهران در همین مکانی که معروف به باغ جلالیه بود.

رئیس جمهور با بیان اینکه سالیان دراز وقتی در ایران گفته می‌شد دانشگاه، معنایش دانشگاه تهران بود و بعدها دانشگاه‌ها دیگر در رشته‌ها و علوم مختلف حضور علمی یافتند، افزود: نه به عنوان اینکه خود دانش آموخته همین دانشگاه هستم و همیشه ورودم به دانشگاه تهران و عبورم از این دانشگاه برایم خاطره‌انگیز است، بلکه دانشگاه تهران حلاوت و عظمت خاص خود را دارد. ضمن اینکه امروز دانشگاه‌های بزرگ دیگری هم در کشور ما هستند که هرکدام در زمینه خود در علم و دانش سرآمد هستند.

روحانی در ادامه با اشاره به اینکه دانشگاه تهران ترکیبی بود از مراکز علمی بزرگی که به دست بزرگان و فرهیختگان تاسیس شده بودند، افزود: از دارالفنون دوران امیرکبیر گرفته تا مدرسه صنایع و هنرهای کمال‌الملک؛ تا مدرسه سیاسی دهخدا و اساتید و بزرگانی که در رشته های جدید یا قدیم تبحر داشتند.

وی ادامه داد: دانشگاه تهران تلفیقی بود بین همه این مراکز علمی و اساتید بزرگ علوم کهن و جدید.

رئیس جمهور با بیان اینکه شاید دانشکده حقوق و علوم سیاسی یکی از مظاهر حضور دانشمندان مختلف و حتی بیش از دانشکده الهیات بود، خاطرنشان کرد: آنجا اساتید بزرگی چون استاد شهابی‌ها، گرجی‌ها و خدا رحمت‌کند دکتر کاتوزیان‌ها و اساتید و بزرگانی که هم از دانش جدید بهره بردند و هم از دانش قدیم بهره برده بودند، حضور داشتند. دانشگاه تهران به عنوان مظهر تلفیق علوم و اولین مرکز مهم برای رشد علم و دانش در این سرزمین است.

روحانی علم را یک سنت جاریه دانست و با بیان اینکه اساساً روزی علم رشد یافت که حکمت ایرانی با فلسفه یونانی و فلسفه یونانی با حکمت اسلامی در کنار هم تلفیق شدند، گفت: علوم جدید و قدیم قطرات و جویبارهای کوچکی که در کنار هم رودخانه عظیم علم را به وجود آوردند. ما نمی‌توانیم علمی را کنار بگذاریم. وقتی می گوییم علم، علم بشری, معنایش این نیست که در آن خطا و اشتباه نیست. حتی علم بشری می تواند و شاید این تعبیر درست باشد که باید ابطال‌پذیر باشد. امروز علم و دانش و مورد احترام است و فردا نظریه بالاتری می‌آید. در علوم بشری این‌چنین است. امروز یک ایده و فرضیه ای توسط یک یا گروهی از دانشمندان به اثبات می رسد و تبدیل به نظریه علمی می شود و فردا و پس فردا ایده و فرضیه و دانشمندان دیگری می آیند.

وی با بیان اینکه تحول علمی در سایه نقدپذیری علم است، گفت: حتی در علوم دینی که کمتر این مسائل اتفاق می افتد. شما در تفاسیر قرآن و نظرات فقهی و اصول و حکمت و فلسفه و کلام، بسیاری از نظرات یکی پس از دیگری آمده و نقض کرده. بوعلی آمد اصالت الماهیه را به اثبات برساند و اندیشمندان بعدی رد کردند و اصالت الوجود را به اثبات رساندند. اشکالی ندارد. بسیاری به حرکت جوهری معتقد نبودند و صدرالمتاهلین آمد و آن را به اثبات رساند، اشکالی ندارد. یکی دیگر ممکن است این نظریه را نقد کند. علم نقد پذیر است. دانش انتقادپذیر است. دانش بشری اینچنین است. حتی وحی الهی نیز ممکن است فهمش تغییر کند.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه لذت علمی در سایه تحولات علمی است، اظهار داشت: اسلامی کردن علوم انسانی به آن مفهوم نیست که دانش بشری را در بخش علوم انسانی به طور کامل کنار بگذاریم. ممکن است در بخشی از علوم انسانی نقد داشته باشیم و گوشه ای با آموزه های اسلامی منطبق نباشد. علم را باید نقد کرد نباید حذف کرد. یکی از اشکالات ما این است که می خواهیم بخشی از علوم را حذف کنیم. علم ممکن است ابطال شود ولی حذف نمی شود و در تاریخ علم می ماند.

روحانی ادامه داد: چطور عده ای به فکر افتادند که بخشی از علوم را حذف کنند؟ حذف معنی ندارد. ما می توانیم حرف بهتر و سخن دقیق تر و مطلب علمی تر عرضه کنیم. آن نکات قبلی را مورد نقد و یا حتی ابطال قرار دهیم که این اشکالی ندارد. به گزارش تسنیم، روحانی افزود: مجموعه حرکت علمی ما حرکت مطلوبی است؛ دولت وعده ها به دانشگاه را فراموش نکرده و به بخشی از آنها جامعه عمل پوشانده است.

رئیس جمهور با بیان اینکه آنچه امروز جزو برنامه گذاشته نشده که تشکل های دانشجویی سخنان خود را بیان کنند مایه تاسف من شد، خاطرنشان کرد: آمدن من به دانشگاه بیشتر برای شنیدن است تا حرف زدن. پارسال آن دقایقی که دانشجویان عزیز صحبت کردند بسیار لذت بخش، آموزنده بود. نقد دانشجویی زیبایی دیگری دارد. دانشجو نقدش بی غل و غش است. دانشجو آنچه در دل دارد و می فهمد تبیین می‌کند و نشاط دانشگاه به همین است.

روحانی با تاکید بر اینکه اگر در دانشگاه فضای لازم برای گفت و شنود و نقد و انتقاد باشد خوب است، گفت: ما هم در دانشگاه کلاسهایی را می پسندیدیم که اساتید صحنه نقد را باز می گذاشتند. استادی داشتیم همانوقت پیرمرد بود وعصبانی می شد وقتی کسی حرف میزد. به قول معروف کلاس مرده بود. حیات دانشگاه به نقد و سخن و بیان نظرات متفاوت است. ما نباید بترسیم از اینکه اساتید ما در کلاسها سخنان متفاوتی را بیان می کنند. نظرات متفاوت و سخنان متفاوت، غیر از سخن مغرضانه است. بله اگر کسی مغرض است چیز دیگری است.

وی با بیان اینکه "خواهش می کنم در این زمینه ها سخت گیری نکنید"، اظهار داشت: سخت‌گیری های بی‌مورد به عدم تساهل منجر می‌شود و عدم تساهل به رانده شدن افراد لایقی که بیانشان صریح است منجر می‌شود. سخت گیری منجر می شود تملق‌گوها بالا بیایند. نگذاریم در دانشگاه فضای تملق‌ باز شود. من یک بار این جمله را گفتم که ما دلمان نمی خواهد جمعیت حدود ۸۰ میلیونی ایران تبدیل شود به ۱۶۰ میلیون چهره. از این نظر که همه دو چهره پیدا کنند.

رئیس جمهور افزود: حکومت و اداره کشور بدون سعه صدر امکان پذیر نیست. به خاطر یک اشکال کوچک و خرده اشکال، آدمهای بزرگ را کنار نگذاریم. هیچکس در این جامعه معصوم نیست و فقط ۱۴ معصوم، معصوم هستند. بی جهت افراد را زیر علامت سوال نبریم. یک وقتی آقایی را می خواستیم مسئولیتی بدهیم، فردی آمد و عکسی نشان داد و گفت این فرد این اشکال را دارد. صدنفر در عکس بودند و او زوم کرده بود می گفت این عکس اوست؛ گفتم تو از کجا این را می گویی. گفت حاج آقا احتیاط این است که او را کنار بگذاریم. اتفاقا احتیاطش برعکس است. همه مردم خوب و صالح و راستگو و بیگناه هستند مگر اینکه عکسش ثابت شود. این جزو اصول مسلم مواضع دینی و فرهنگی ماست. اصل بر برائت و صحت عمل مسلم است. اینها جزو الفبای علوم اسلامی ماست.

روحانی گفت: متاسفانه در جاهای تصمیم گیری بسیار مهم میگویند فلان آقا برای ریاست فلان دانشگاه خیلی مصلحت نیست، وقتی می پرسیم چه شده می گویند آن آقا درباره او این را گفته. حالا او که گفته کیست؟ به چه علت گفته؟ به این راحتی آبروی مردم را معامله می کنیم و اسمش را می گذاریم دقت نظر؟ این دقت نظر نیست، این تخریب مسلمان و از بین بردن آبروی مردم است. اگر مدرک و سند قابل اعتماد هست اشکالی ندارد؛ باید حواسمان جمع باشد. در طول این یکسال تلاش ما بر این بوده است که دانشگاه ما فضایش از فضای امنیتی فاصله و فاصله و فاصله بگیرد.

وی ادامه داد: تلاشمان بر این بوده اگر فردی با دلایل ضعیف کنار گذاشته شده به سر کار یا کلاس خود برگردد. تلاش ما بر این بوده در دانشگاه های ما فضای آرامش باشد. ضمن اینکه همه گروه ها نظرات سیاسی خود را داشته باشند و نقد خود را داشته باشند ولی در عین حال همه بدانند که اینجا دانشگاه است، باشگاه سیاسی نیست. مرکز فعالیت احزاب نیست. ضمن اینکه هر کسی می تواند در مسائل سیاسی و اجتماعی حضور یابد. حضور دانشگاه و دانشجو در مسائل سیاسی و اجتماعی فقط به این معنا نیست که صرفا درباره مسائل سیاست داخلی و خارجی اظهارنظر شود. محیط زیست و شرایط آب و هوایی چه می شود؟ نباید اظهارنظر کنیم؟ خشکسالی چه؟ موضوع کم آبی یا بی آبی چه؟ راجع به صادرات و واردات چه؟ نباید اظهار نظر کنیم؟ راجع به تعادل میان استانها و مرکز و پیرامون چه؟ حالا خوشبختانه راجع به مسائل اقتصادی عده ای از اساتید اظهارنظر میکنند، بعضیشان جای تشکر دارد.

رئیس جمهور افزود: ما دنبال فعالیت صلح آمیز هسته ای هستیم برای اینکه سوخت نیروگاه هسته ای را تولید کنیم. دیگران هم مشابه ما تولید می کنند.

روحانی با بیان اینکه اگر در کشور ما از لحاظ محیط زیست مشکل داریم تنها دولت مسئول نیست، بلکه دانشگاه های ما هم مسئول هستند و باید به میدان آمده و حل کنند، تصریح کرد: اگر مشکل اقتصادی داریم تنها دولت مسئول نیست بلکه دانشگاه های ما هم مسئولند و باید نظر و پیشنهاد و راه حل بدهند. اگر در کشوری زندگی می کنیم که در کمبود آب هستیم، کشاورزی ما مکانیزه نیست، آبیاری ما علمی نیست، فقط دولت مسئول نیست؛ دانشگاه هم مسئول است. اگر در امور پزشکی و داروسازی مشکلی داشته باشیم فقط دولت و وزارت بهداشت مسئول است یا دانشگاه هم مسئول است؟ دانشگاه که برای مدرک نیست عده ای را بیاوریم اینجا و واحدهایی را بگذرانند و ورقه ای تحت عنوان مدرک بگیرند؛ دانشگاه برای این است که انسانهای مسئول و مشارکت جو بسازیم و آماده کنیم برای فعالیت ها.

وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه تنها چیزی که در علم از آن فاصله میگیریم، علمی است که از اخلاق فاصله بگیرد، گفت: ما دنبال سلاح کشتارجمعی و هسته ای و میکروبی نمی رویم چرا که آن را خلاف اخلاق و موازین دینی می دانیم.

رئیس جمهور اضافه کرد: این دولت چقدر دارد هزینه می دهد تا اخلاق علمی را دنبال کند.

روحانی گفت: البته حق مجلس است که به وزیری تحت عنوان استیضاح رای ندهد اما ما هم نمی توانیم تاسف خود را ابراز نکنیم از اینکه یک وزیر عالم دانشمند انقلابی را از دست دادیم. وقتی آنهمه اساتید دانشگاه برای من نامه می نویسند که آقای دکتر فرجی دانا شایستگی دارد تا مدیریت این وزارت خانه را برعهده بگیرد، من با فشار این و آن حاضر شوم به او بگویم استعفا دهد؟ این با اخلاق و با چارچوبی که دولت از روز اول به مردم قول داده انطباق دارد؟ پارسال ما آمدیم اینجا برای شروع مراسم تحصیلی، وزیر نداشتیم و وزارت خانه سرپرست داشت؛ حالا امسال دانشگاه هم سرپرست دارد. هر دو.

وی افزود: در طول یکسال ما ۴ وزیر و سرپرست را تجربه کردیم. آقای میلی منفرد را مجلس نپسندید اشکالی ندارد. آقای دکتر توفیقی سرپرستی را قبول کردند از یمین و یسار به ما فشار آمد که معرفیش نکن گفتیم اهلا و سهلا. سر فرود آوردیم تا دانشگاه و کشور آرام باشد. فرجی دانا را آوردیم شروع به کار کرد، بورسیه و ما ادرئک ما البورسیه.

رئیس جمهور ادامه داد: به هر حال همه باید به اخلاق علمی توجه کنیم. نمیتوانیم در مساله ای که صداقت و دقت و قانون مورد توجه قرار نگرفته آن را رها کنیم. از روز اولی که دکتر نجفی سرپرست شدند اولین کلامم به او این بود که مساله بورسیه را باید دنبال کنی در این دوره.

روحانی خاطرنشان کرد: قدم های مهمی دانشجویان و اساتید عزیز ما در زمینه تولید علم و فناوری برداشتند. البته پارسال هم گفتم که یک تک حلقه را هرچه درست کنی زنجیر نمی شود. با مقاله علمی ما به ثروت و قدرت نمی رسیم؛ هدف: ثروت و قدرت است. حلقه ها باید به هم وصل شود. دانشگاه باید با مراکز تحقیقاتی و هر دو با تولید و خدمات و بویژه صنعت و کشاورزی باید وصل شوند. اگر این اتصال برقرار نشود دانشگاه داریم، ۶ درصد جمعیت ما دانشجوست؛ ممکن است بالای ۴ میلیون دانشجو داشته باشیم ولی کار و شغل و لازم برای فارغ التحصیلان نباشد که این تاسف بسیار زیاد دارد.

وی ادامه داد: در صورتی پیشرفت علمی می کنیم که با دنیا متصل باشیم. این تعامل با جهان فقط در بخش سیاست خارجی نیست. در اقتصاد هم باید تعامل داشته باشیم. در علم و فناوری هم همینطور. ما الان در فکر ساخت شهرک آی تی در ایران با همکاری یک کشور بزرگ هستیم. این فکر که اتوبان سرعتش زیاد است از اتوبان استفاده نکن چون ممکن است تصادف کنی درست نیست. نمی شود گفت برو در کوره راهی که هیچ ماشینی نیست. باید از اتوبان استفاده کرد ولی مراقب هم بود. دنیای امروز دنیای رقابت است اگر عقب افتادیم عقب افتادیم. حتی استقلال و قدرت ملی آن کشور به خطر می افتد. می گویند اگر تماس داشته باشیم با خارج و اساتید بروند و بیایند نکند یکی در آنها جاسوس دربیاید؟ دست بردارید از این بهانه جویی ها. لااقل این رئیس جمهور در امنیت ملی متخصص است اگر در چیز دیگری تخصص نداشته باشد. ما باید احتیاط و مراقبت کنیم ولی بگذاریم اساتید خارجی بیایند و اساتید ما بروند خارج و ارتباط داشته باشیم. ایرانیان بسیار فرهیخته ای در خارج داریم. یک ترم دانشجو را بفرستیم کشور خارج. لااقل یک دانشگاه درست کنیم که زبانش در کلاس انگلیسی باشد تا بتوانیم دانشجوی خارجی جذب کنیم.

رئیس جمهور گفت: نمیخواهم بگویم از جاهایی شروع کنیم که بعضی ها خیلی می ترسند، از همین کشورهای همسایه شروع کنیم و دانشجو جذب کنیم. باید ازفضای علم و دانشگاه حداکثر استفاده را ببریم. تدبیر را با تلاش خودتان نهادینه کنید و امید را با شور و دانش و علمتان بیشتر و بیشتر بسازید.
منبع: تسنیم
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


United States
احسنت جناب روحانی
آقای روحانی !
اتهام و ما ادراک اتهام ؟
فعلا که بورسیه ها را بررسی کرده اند و تندروها رسوا شدند..
----
اما ای کاش بورسیه دوران سیاه اصلاحات و سازندگی هم بررسی می شد.
محسن
Iran, Islamic Republic of
ای کاش مدرک دکترای سرپرست وزارت علوم را هم منتشر می کردید تا سیه روی شود هر که در او مدرک دکتری نباشد!
اقامحسن !!اشتباه منفی دادم
United States
روحانی مچکریم!
محسن
Iran, Islamic Republic of
آقای نجفی شاگرد اول رشته ریاضی دانشگاه شریف بود که بعنوان بورسیه برای تحصیل در مقطع دکترا به امریکا اعزام شد ولی قبل از اتمام تحصیل برای شرکت در جریان انقلاب به ایران بازگشت و هیچگاه ادعای داشتن دکترا نداشت.
این امور مربوط به وزیر کشور مجبوب و مرحوم شماست
وزارت علوم دولت محبوب شما چی مدرک خاتمی چی بود رییس دولت محبوب شما مدرکش چی بود که دکتر صداش میکردن
اشتباهی مثبت زدم
New Zealand
خوووب روحانی عزیز حال شما ها رو می گیره....روحانی مچکریم.
فرجی دانا شروع به کار کرد ، اما کدام کار ؟
اولا که بورسیه غیرقانونی برخی نزدیکان و معاونین خود فرجی اثبات شد دوما این آقا با روی کار آوردن فتنه گران دانشگاه را در طول این یک سال با تنزل درجه تحویل داد و رفت.
United States
اشتباهی منفی دادم! شرمنده!!
تارینه
اصولا جناب روحانی در تمام مسائل از جمله شکستن تحریمها ؛کاهش رکود وتورم درکشور؛روابط دیپلماتیک؛پاسخ کوبنده و نطق فی البداهه در سازمان ملل حتی بدون حضورمشاوران؛اقتدار وپافشاری در استفاده صلح امیز کشور از انرژی هسته ای ؛دارای تبحر وتخصص ویژه ای هستند!!!!!
چرا اینجوری نیگام میکنید؟؟!!!!
بهمن فروتن
تصویری نمی بینیم که بخواهیم نگاه کنیم
به خدا طنز رو شما بی خیال شی نظرات بهتر دریافت می شه
تارینه
دیدن این نظر چشم بصیرت میخواد نه چشم سر.
بهمن خان اشتباه مثبت دادم.
نیما. منتقد با سواد دولت!
Iran, Islamic Republic of
بله واقعا احسنت به ایشون که همیشه گزینه هایی رو برای تصدی وزارت مهم علوم معرفی میکنن که باعث التهاب فضای دانشگاهها و حذف نیروهای ارزشی و غلبه جبهه ضدارزشی میشه. واقعا احسنت به این همه تدبیر و بصیرت!!!!!!!!!!
روحانی ایول...
اقای روحانی این همه استدلال در رفع دقت نظرو نسبت به دولت احمدی نژاد هم صادق می دونستید؟ ...
بله متخصص هستند اگر متخصص نبودند كه 16 سال نماينده مقام معظم رهبري در عالي ترين سمت امنيتي ايران قرار نداشتند
سرور
بله در امنیتی کردن همه جا از جمله دانشگاهها فوق تخصص دارد وی و برادر عزیزش.
بله متخصص هستند البته درجهت اداي احترام كامل به آمريكا و غرب و توهين و بيسواد خواندن مردم خودمان
United States
دبیر شورا رو رئیس جمهور تعیین میکنه
ایشان منصوب هاشمی و خاتمی بود
معمولا رهبر ی هم بعد زا انتخاب توسط رئیس جمهور او را به عنوان نماینده خود انتخاب میکند مثل لاریجانی و جلیلی و شمخانی
محسن
Iran, Islamic Republic of
کاش ما عادت داشتیم ابتدا کمی تحقیق کنیم و بعد نظر دهیم.
دبیر شورای عالی امنیت ملی توسط زئیس جمهور تعیین میشود. تا قبل از آقای جلیلی ، روسای جمهور یکی از دو نماینده رهبری را بعنوان دبیر تعیین میکردند که این سنت پسندیده را ریئس جمهور مردمی و ولایت پذیر محبوب شما تغییر داد.
آقای روحانی ابتدا نماینده رهبری بودند و بعد بعنوان دبیر انتخاب شدند.
ولی امنیتی بودن (خودم ممنون همه عزیزان امنیتی هستم) رو ایشون در مناظره ها رد کردند.گفتند من حقوقدانم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جناب ایشون قبلا هم گفته بودند حقوق دان هستند اما یادمون نرفته تو این یک سال وخورده ای چقدر سوتی حقوقی دادند
به خدا اینها با این حرفهاشون دانشجوها را تحریک می کنند ...
آشنا
رئیس جمهورهای قبلی هم حرفهای قشنگ خیلی زدند ولی....
Iran, Islamic Republic of
ما هم که کلا بیسوادیم و باید بریم جهنم
Iran, Islamic Republic of
بازگشت عزت به پاسپورت ایرانی
...
Iran, Islamic Republic of
یاد محور شرارت افتادم. اون سال ها آقای روحانی مذاکره کننده بود
Iran, Islamic Republic of
آقای روحانی
آقای ظریف
ای حقوق دان ها
پس چی شد این ترک خوردن دیوار تحریم ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Iran, Islamic Republic of
روحانی و تیمش عوض کار کردن و از آینده گفتن مرتب میگن دولت قبل کار نکرده
Iran, Islamic Republic of
البته ایشان در ت..." هم متخصص هستند
United States
فقط تعریف از خود و شعار.!!!
روحانی دولت تو در یک اقدام بی سابقه آزمون دکتری حقوق عمومی را با 9 پاسخ اشتباه برگزار کرد و شورای نگهبان را غیر ضروری خواند
همانطور که متخصص بودید در حقوق و اگر متخصص نبودید دیگر خدا می داند در توافق زنو چه بلائی سر این نظام می آمد !!!
مهدی
Iran, Islamic Republic of
آقای دکتر ببخشید، حتی وحی الهی ممکن است فهمش تغییر کند یعنی چی؟
منظورتون هرمونتیک گادامریه؟!
دین نسبی است چون فهم نسبی است!!!!
این حرفها خیلی اشنا به نظر میاد....
اشنا
سلام.احسنت اقای رییس جمهور
خدا شما را حفظ کنه,با درایت و تدابیر و تبعیتی که از مقام معظم رهبری را داری,وجه تمایز جنابعالی در اداره بهبود علمی و فرهنگی و ایجاد ارامش در جامعه را به لطف خدا ایجاد نموده ای.
احسنت بر تو که فرمودی اصل بر برایت انسانهاست مگر اینکه خلافش ثابت بشه.
امید وارم با تدابیر خاص مدیریتی و با اداعت محض از رهبر معظم انقلاب به فکر معیشت این مردم هم باشید,تا ارامش مطلوب شهروندان را بیش از این حفظ نمایید.
وضع اقتصادی مردم خوبمون از یاد نره.
خدا خیرت بده اقای رییس جمهور
یک ارادتمند
میشه لطف کنی اینقدر از رهبری مایه نذاری ؟
عزیز دل، اصل برائت تو قانون اومده.مهم اجراشه!در عمل هر کس بگه بالای چشم توافق ژنو ابرو هست! با سیل تهمتها از بیشناسنامه ،مغرض ،افراطی ،تغذیه شده از یه جای خاص معدود وبزدل لرزانی که باید بره جهنم خودش رو گرم کنه ،روبرو میشه.به عمل کار براید به سخندانی نیست!
United Arab Emirates
جانا سخن از زبان ما مى گويى
Iran, Islamic Republic of
ادعای اخلاق علمی را با حرف و حدیثهای مربوط به مدارک علمی و تحصیلات دکتری بعضی مسئولان دولتی چگونه جمع کنیم؟
ميناب
Iran, Islamic Republic of
بله تخصص حضرتعالي را در اجلاس سعد آباد لمس کرديم...
منيب
Iran, Islamic Republic of
حاج آقا اگه کسي به خواستگاري دخترتون بياد اصل را بر درستي و راستي ميذارين يا تحقيق ميکنيد؟سپردن مسووليت در نظام کمتر از دختر شوهر دادن نيست. مغالطه نفرماييد خواهشا
اردشیر
جالبه که جهان هنوز نظری رو ننوشته (البته از قول خوانندگان) !!! در ذیل این مطلب . خیلی جالبه که هنوز کسی از شما و به قول خودتون از خوانندگان همفکر شما هنوز صغری کبری نچیده اینجا چون شما عادت دارین که حتی از سلام خداحافظ روحانی و دارو دسته اش و در کل از مخالفان فکرتون هم ایراد بگیرین ... واقعا جالبه
خداییش و بالا غیرتا خودت فهمیدی چی نوشتی ؟
قربان شما بفرمائید که در این تضارب ارا ونقد کجاش اشتباه میکنند.
چرراغعلی
مسولیت ایشان فقط در حد صحبت کردنه عملا بدر خوانده تصمیم میگیرند
چقدر خوب حرف میزند و بد عمل میکند.
واقعا وقتی رفتار و کردارش را میبینم با خودم فکر میکنم واقعا مردم را چی تصور کرده اند؟
کجاست صعه صدر؟
کجاست چشم پوشی؟
کجاست شجاعت و جسارت در مقابل بیگانگان و هدایت و دلسوزی برای ملت؟
این متقون؟
میدونی که در قران کریم به این افراد .........
تارینه
این کجاست ها پیش ان مرده که خودش واطرافیانش همگی مرد بودند؛ ...
بي سواد
جقدر بد حرف مي زنه و بدتر عمل مي كنه !!!!!!
به خاطر یک اشکال کوچک و خرده اشکال، آدمهای بزرگ را کنار نگذاریم. هیچکس در این جامعه معصوم نیست ..بهشون نگیم: معدود افراطی تغذیه شده از یه جای خاص.ای بزدل لرزان برو جهنم گرم شو!3000مدیر رو به جرم کار کردن در دولت فبل عوض نکنیم.ایران برای همه ایرانیان!
Iran, Islamic Republic of
دیروز حقوق دان , امروز امنیتی , فردا ؟
منطغد
آقای روحانی میشه واژه امنیت را تعریف کنید وبفرمایید عوامل موثر در تهدید امنیت درمنطقه ما برعلیه کشور کیست؟
هدی
.... به این راحتی آبروی مردم را معامله می کنیم و اسمش را می گذاریم دقت نظر؟ این دقت نظر نیست، این تخریب مسلمان و از بین بردن آبروی مردم است!!!!
این جمله آقای روحانی در مورد بورسیه ها هم باید صدق میکرد و به کار گرفته می شد!!!!
همه بورسیه ها غیرقانونی نبوده و نیستند که ایشان با آبروی آنها بازی کرده و میکنند!
دیوار تحریم تِرک برداشت!!!
امیر
از قدیم گفتن به حرف این ادمها برو ولی به رفتارشون نه چون خوب حرف میزنن بد عمل میکنند
بهلول!!؟؟
اقاى! روحانى !
ماشاالله ، تخصص !؟ شماكه يكى دوتا نيس !!
...
نمره منفی زیاد داری آقای رئیس جمهور که من به شما رای دادم-...
حاج حسن ! ما نفهمیدیم شما متخصص حقوقی یا امنیت ؟؟؟ دفعه قبلی که گفته حقوق دانی که از حقوق هسته ای مون کوتاه اومدی خدا به داد امنیت برسه!!!!
پرویزی
اقای روحانی ی سری به دانشگاه ازاد بزنید تا معنی فضای امنیتی رو متوجه بشید.ببینید دوستان شما اجازه صحبت میدن برین علوم تحقیقات تا متوجه میشوید.دور هم جمع شدن و...
جواد
دوباره وارد حاشیه شد این روحانی
سلام اساتید نظامی که تمام دوره هاوبرنامه ریزی ها رادارند این ادعا را ندارند اتفاقا دراین موضوع تخصص نداری والا اتفاقات سنوات گذشته نمی افتاد و...بگذار ساکت باشیم عمو حسن
رهگذر
با سلام به همه اساتيد محترم
والا از جو امنيتي تبحري ندارم ولي اينجا به وضوح احساس كردم. عزيزان اگه يه همچي هجمه اي در زمان رئيس جمهور قبل اتفاق مي افتاد چي ميشد؟ اصلا اجازه به هيچ سايتي داده ميشد كه كسي به قول شما منطغد باشه
در ضمن يه منتقد بايد حد اقل لفظ كلام داشته باشه حرمت رهبرشو حفظ كنه نه اينكه حتي پاي نظري كه اسم رهبرش اومده منفي بده!!!