جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
 
۸
۱۰
ایران صدرنشین جدول تلفات کرونا می‌شود؟!

تعطیلی چند گروه کسبه از ساعت ۱۸، طرح ناقص و مبهم جریمه افراد بدون ماسک، دورکاری نیمی از کارمندان دولت/ ستاد ملی کرونا پاسخ دهد؛ کرونای افسارگسیخته اینگونه مهار خواهد شد؟

چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۹ ساعت ۰۰:۳۲
کد مطلب: 744704
در دو هفته اخیر بر اساس آمارهای رسمی 5 هزار و 903 نفر جان خود را بر اثر کرونا از دست دادند و مجموع قربانیان این بیماری به آستانه 40 هزار نفر رسید.
تعطیلی چند گروه کسبه از ساعت ۱۸، طرح ناقص و مبهم جریمه افراد بدون ماسک، دورکاری نیمی از کارمندان دولت/ ستاد ملی کرونا پاسخ دهد؛ کرونای افسارگسیخته اینگونه مهار خواهد شد؟
گروه جامعه جهان نيوز، محمد هادی: روز هفتم آبان برای اولین بار آمار روزانه جان باختگان کرونا به بیش از ۴۰۰ نفر رسید و در این دو هفته اخیر بیشترین آمار تلفات روزانه کرونا به ثبت رسیده است.

همین چند هفته پیش زمانی که آمار تلفات روزانه کرونا به بالای 300 نفر رسیده بود، کارشناسان هشدار دادند که اگر اقدامی نشود بعید نیست آمار وحشتناک‌تر شود. متاسفانه این پیش‌بینی در روزهای اخیر محقق شد و اگر همین امروز هم اقدامی نشود بازهم آمار بالاتر می‌رود.

جدول زیر نشان می‌دهد که فقط در همین دو هفته اخیر بر اساس آمارهای رسمی 5 هزار و 903 نفر جان خود را بر اثر کرونا از دست دادند و مجموع قربانیان این بیماری در کشور به آستانه 40 هزار نفر رسید.
 
این درحالی است که در چهارمین ماه شیوع کرونا در ایران، تعداد فوتی‌های روزانه در پنجم خرداد ماه به 34 نفر رسید و این روز به عنوان سپیدترین روز کرونایی نام گرفت.
 

اکنون این سوال پیش می‌آید که چرا پس از گذشت حدود 9 ماه از شیوع کرونا در کشور که انتظار می‌رفت مدیریت و کنترل این بیماری بهتر شده باشد، روزهای سپید کرونایی تبدیل به سیاه ترین روزهای مردم شد و مجدداً شاهد اوج گیری شیوع کرونا و آمار بی‌سابقه مرگ و میر بر اثر آن هستیم.
 
طبق آمارها نصف جان باختگان روزانه کرونا متعلق به تهران است. وزارت بهداشت و مسئولان شهری تهران معتقدند که تهران را باید دو هفته تعطیل کرد ولی برخی مقامات دولتی به دلیل مسائل اقتصادی حاضر به تعطیلی تهران نیستند.
 
رهبر انقلاب در دیداری که با رئیس‌ و اعضای ستاد ملی مقابله با کرونا داشتند، با اشاره به جنبه‌های سلامت‌محور، امنیتی و اقتصادی تصمیم‌گیری‌ها درباره بیماری کرونا و احتمال تعارض این جنبه ها با یکدیگر، تأکید کردند: از آنجا که جنبه‌های امنیتی و اقتصادی نیز نشأت گرفته از همین بیماری است، بنابراین اصل و اولویت در تصمیم‌گیری‌ها، سلامت مردم است.
 
 
آیا با این سهل انگاری ها بازهم باید شاهد رکوردهای جدید در کرونا باشیم. در این صورت تعداد تلفات کرونا به چه میزان خواهد رسید. آیا دولت می‌خواهد ایران را صدر نشین تلفات کرونایی ها کند؟ قطعا که چنین برداشتی صحیح نیست.
 
رئیس جمهور، رئیس ستاد ملی کرونا هستند. ایشان باید پاسخ دهند که تصمیمات ستاد ملی کرونا چقدر در این زمینه موثر بوده و به چه دلیل سیاست های مقابله با این ویروس که در ماه‌های نخست به طور سفت و سخت اجرا شد و کاهش میزان مرگ و میر را هم به دنبال داشت، به این نقطه تلخ یعنی فوت روزانه حدود 450 نفر رسیده است؟

به نظر ایشان با مصوبه ناقص، نپخته و دیرهنگام جریمه افراد بدون ماسک که هیچ خبری از آن نیست، تعطیلی چند گروه اصناف از ساعت 18، دورکاری نیمی از کارمندان دولت و... کرونای افسار گسیخته مهار می‌شود؟ البته که در این میان مصوباتی نظیر جریمه خودروهای بی توجه به محدودیت های کرونایی مناسب و قابل تقدیر است.

اخیراً حسینعلی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نیز در گفت‌وگو با جهان نيوز با تاکید بر آنکه روحانی به عنوان رئیس جمهور و رئیس ستاد ملی کرونا باید پاسخگوی افزایش تعداد مبتلایان و تلفات کرونا باشد، گفت: معلوم نیست قصد دارند که مملکت را به کجا ببرند و می‌خواهند یک نارضایتی عمومی در جامعه بوجود آورند! از طرفی گرانی و مشکلات معیشتی و از طرف دیگر هم کرونا را طوری مدیریت کنی که مرگ و میر افزایش پیدا کند و تمام ملت را عزادار کنید.

 
با توجه به منحنی صعودی مبتلایان و قربانیان کرونا آیا این میزان از محدودیت و مراقبت کافی است و جامعه را از این وضعیت نگران کننده نجات خواهد داد.

متاسفانه کرونا برای برخی از مسئولان و مردم عادی شده و سهل انگاری در رعایت پروتکل ها و شیوه نامه‌های بهداشتی مزید بر علت شده است. این نکته مهم آنجا خودنمایی می‌کند که حدود پانصد کشته روزانه کرونا برخی از مسئولان و مردم را آن طور که باید تکان نمی‌دهد و گویی برای آن‌ها بین 10 کشته با 100 کشته و این روزها 500 کشته تفاوتی نیست.


کرونا بی رحمانه و هر روز بیشتر از قبل جان تعدادی بیشماری از عزیزانمان را می‌گیرد. همان طور که اشاره شد در مدت شیوع این بیماری در کشور حدود 40 هزار هموطن بر اثر کرونا جان باختند. با فوت هر بیمار کرونایی تعدادی دیگری خانواده سوگوار عزیزانشان می‌شوند که تشییع و خاکسپاری غریبانه و مظلومانه آنان بر وسعت این غم و اندوه افزوده است.

امید است که تصمیمات درست و تدابیر به موقع مسئولان ذی ربط خط پایانی باشد برای غم های مستمر این روزهای ملت ایران.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


Iran, Islamic Republic of
شما بفر مایید الان چکار باید کرد . مگر رهبر دستور نداده اند سریعا کاری شود . پس کارشناسان و ستاد کرونا منتطر چه چیزی هستند .
امان از آشنایان
Iran, Islamic Republic of
چرا دولت با تعطیلی تهران که 70درصد ابتلا و تلفات را دارد مخالفت میکند؟.
محمد
Iran, Islamic Republic of
برای مهار کرونا دو عامل مهم و موثرند.اول دولت و دوم مردم که این دو لازم و ملزوم هم هستند..
هاشمی
Iran, Islamic Republic of
به نظر بنده تعطیلی پنج شنبه ها باید بطور موقت و تا پایان کرونا لغو شود تا تعطیلی آخر هفته یک روز شود و مسافرت ها کم شود
البته بنده خودم کارمندم ولی حاضرم تعطیلی پنج شنبه لغو شود اگر به حل مشکل کمک می کند
Iran, Islamic Republic of
همه میگن در خانه بمانید
شما میگی در اداره بمانید
خوب بمون عزیزم.
هاشمی
Iran, Islamic Republic of
یک نفر از یک خانواده بره سرکار و بقیه در خانه باشند بهتر از اینه که خانوادگی برن شمال
Iran, Islamic Republic of
...
رضا
Iran, Islamic Republic of
خوب سربازان هم در این شرایط بصورت ۵۰ درصدی. در محل خدمت خود حاضر شوند واقعا این قشر مظلوم هستند
Iran, Islamic Republic of
عجب به وزیری که ایشان به قرنطینه شدن شهر ها و افراد اعتقاد نداشتند و این کار غیر علمی معرفی کردند چی شده حالا باز هم به روش غیرعلمی باز گشته اند!!!!
Iran, Islamic Republic of
این درد دل یک جوان مبتلا به کروناست!
مردم لطفا رعایت کنید
مسئولین محترم دولتی ومجلسی های بزرگوار لطفا کل کشور را دوهفته قرنطینه کامل کنید تا بحمداله آمارها تنزل وسر نزولی بیابد