جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
 
۱
۱۳

آنقدر گوشت و مرغ عرضه می‌کنیم که ارزان شود

سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۰۸:۳۰
کد مطلب: 677427
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: یک سری نوساناتی در پایان سال اتفاق می‌افتد که به خاطر افزایش تقاضا است.
آنقدر گوشت و مرغ عرضه می‌کنیم که ارزان شود
به گزارش جهان نيوز، حمید ورناصری افزود: عرضه گوشت مرغ به صورت تازه و منجمد در شهر تهران ادامه دارد و گوشت مرغ منجمد به هر میزان که لازم باشد در سطح میادین با برنامه ریزی درست توزیع می‌شود و این روند را ادامه خواهیم داد.

وی گفت: عرضه گوشت مرغ گرم را افزایش دادیم تا در دسترس مردم باشد، مردم می‌توانند هر کیلو گوشت مرغ تازه را از سازمان میادین به قیمت 11 هزار و 500 تومان خریداری کنند.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور افزود: امروز در تهران بالای 200 تن گوشت مرغ در سطح میادین عرضه شد در حالی که روز‌های قبل 130 تا 140 تن عرضه داشته ایم.

وی گفت: این روند تا پایان تعطیلات ادامه خواهد داشت، استمرار این عرضه متناسب با شرایط قیمت در بازار است و تا هر زمانی که بازار کشش داشته باشد و شرایط قیمتی متعادل شود این توزیع گوشت با نرخ 11 هزار و 500 تومانی ادامه دار خواهد بود.

ورناصری گفت: طبیعی است وقتی قیمت مرغ کاهش پیدا کند دیگر نیازی به توزیع مرغ منجمد نخواهد بود.
وی افزود: حتما توزیع‌ها در این سطح اثرگذار بوده و ما در دو ماه گذشته چیزی حدود 30 هزار تن گوشت گرم عرضه کرده ایم که در مقطع قبل قیمت به 9800 تومان رسیده بود و در یک ماه اخیر هم تا امروز به 11500 تومان رسیده است.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: یک سری نوساناتی در پایان سال اتفاق می‌افتد که به خاطر افزایش تقاضا است.

ورناصری افزود: عرضه حدود 200 تن مرغ گرم در میادین و افزایش عرضه مرغ منجمد حتما اثر خود را بر روی قیمت‌ها در روز‌های آینده خواهد گذاشت و مردم می‌توانند مرغ منجمد را به ازای هر کیلو 10500 تومان و مرغ گرم را 11 هزار و 500 تومان خریداری کنند.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور افزود: عددی که سازمان حمایت برای قیمت گوشت مرغ گرم اعلام کرده است 11 هزار و 500 تومان است و ما به دنبال این هستیم که قیمت را به این عدد نزدیک کنیم.

وی در خصوص گوشت قرمزهم گفت: واردات گوشت قرمز از کشور‌های مختلف در حال انجام است علاوه بر آن دام زنده هم در حال واردات است که تا پایان همین هفته واردات گوسفند زنده را با کشتی خواهیم داشت.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور افزود: اولین محموله گوسفند زنده که 50 هزار راس است تا پایان این هفته وارد می‌شود و در مراحل بعدی حدود 90000 راس وارد خواهد شد.

ورناصری ادامه داد: با واردات این دام‌های زنده و عرضه آن، کاهش قیمت گوشت قرمز را شاهد خواهیم بود ضمن اینکه در یکی دو روز گذشته هم ثبات نسبی قیمت گوشت قرمز را در بازار شاهد بودیم.

وی افزود: تعیین قیمت این گوشت‌ها بر مبنای اعداد و ارقامی است که سازمان حمایت اعلام می‌کند و با یک سود حداقلی برای واردکنندگان است که در حال حاضر چیزی حدود 42 هزار تومان است و ممکن است افرادی قیمت‌هایی را طرح کنند که اطلاعی از عملیات واردات گوشت را نداشته باشند.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور در خصوص اینکه آیا همه افراد می‌توانند به واردات گوشت اقدام کنند، افزود: برمبنای ضوابط و مقرراتی که اعلام شده برای ثبت سفارش و دریافت مجوز‌های بهداشتی افراد متقاضی می‌توانند به معاونت توسعه بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت و یا جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی مراجعه کنند.

ورناصری گفت: واردکنندگان گوشت گوسفند حدود 170 شرکت است و تعدادی هم گوشت گوساله وارد می‌کنند که در مجموع حدود 260 شرکت تا الان واردکننده گوشت قرمز هستند، طبیعی است که برخی از این شرکت‌ها ممکن است از توان و ظرفیت بالاتر و سابقه بیشتری برخوردار باشند و برخی دیگر از شرکت‌ها تازه وارد و توان آنچنانی نداشته باشند، ولی در مجموع همه این 260 شرکت صلاحیت واردات این کالا را دارند.

وی در ادامه گفت: امسال تقریبا دو برابر سال قبل گوشت گوسفند تامین کرده ایم، واردات گوشت گوساله هم تقریبا معادل سال گذشته بود.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور در خصوص تولید و عرضه گوشت مرغ هم گفت: آمار جوجه ریزی ما نشان می‌دهد که در دی و بهمن امسال چیزی حدود 120 میلیون قطعه جوجه ریزی داشته ایم که در قیاس با سال قبل که 104 میلیون قطعه بود، افزایش تولید را شاهد بوده ایم.

ورناصری افزود: وزارت جهاد کشاورزی وظیفه تامین این اقلام را بر عهده دارد و باید سیستم نظارتی کار خود را به خوبی انجام دهد.

منبع: تسنیم
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


Iran, Islamic Republic of
اقا چرا بازار رو دستکاری میکنید؟؟؟
بلاخره مگه فریزر مردم چقدر جا داره ؟؟؟
شما جلوی محتکرا و افراد فاسد و اخلالگر رو بگیرید اونوقت میبینید مردم با گوشت کیلویی 200 تومن هم کنار میان .
حسین
Iran, Islamic Republic of
آقای مدیر به جای انقدر مرغ وارد بازار کنید بگوئید
مرغی که به زور از مرغدار گرفتید ۲۰ درصد مرغ را به زور ارزان اجباری خرید که مرغدار مجبور به مجوز حمل باشد .
وضعیت سویا و واردات آن را درست کنید
وضعیت نهادهای دامی را درست کنید
فقط حرف .....
Iran, Islamic Republic of
بزك نمير بهار مياد از اين خالي بنديها گوشمان پر است
ابو
Iran, Islamic Republic of
اين روش كاملا"غلط است زيرا با قيمت واقعي كه صادرات غير قانوني ان را توجيه ميكند اختلاف زيادي دارد ...
Iran, Islamic Republic of
تا جيب اقا زاد ها مونده پر شود شكم گرسنه مردم به درك
Iran, Islamic Republic of
اي كاش به جاي شعار واقعا به اقتصاد مقاومتي توجه ميشد.
واردات گوشت قرمز و مرغ كه هنر نيست اون هم در كشوري كه اين همه جوان بيكار و منابع و فضاي طبيعي براي دامپروري و مرغداري داره. البته در توليد سود كلان و رانت نامشروع نيست و به همين خاطر در مديريت كشور جايي ندارد. اول كاري ميكنيد كه كارد به استخوان مردم برسد و گوشت برسد به 200 هزار بعد مجوز واردات ميدهيد و ژست قهرمان ميگيريد. شما بايد پاسخگو باشيد كه چرا توليدات كشور ناكافي است كه مجبور به واردات آن هم در اين حجم هستيم. شما كه از هر تن واردات خدا تومن رانت براي آقازاده ها ايجاد ميكنيد پس سر مرد منت نگذاريد.
رضايي ع ر
Iran, Islamic Republic of
...
Iran, Islamic Republic of
...
Iran, Islamic Republic of
قیمت گوشت درسال 97 درسراسرغیرقانونی بوده است.
قیمت مرغ درسال 97 درسراسرغیرقانونی بوده است.
وزیرجهاد کشاورزی، دولت روحانی، دولتمردان، مسئولان و نمایندگان مجلس عامل اصلی افزایش قیمت گوشت، مرغ، میوه، کالاها، اجناس، خودور و تولید داخلی هستند.
بابائی
Iran, Islamic Republic of
مشکل اصلی مردم و کشور به خاطر سیاست های نادرست و غلط دولت روحانی و مسئولان بوده است، نه تحریم آمریکا
رضايي ع ر
Iran, Islamic Republic of
به قيمت خون بابات اگر بخواهي عرضه كني نمي خواهيم !!!
Iran, Islamic Republic of
تولید داخلی؟
Iran, Islamic Republic of
در شهر ما حدود 80 درصد دامداری ها تعطیل شده اند. روستایی ها هم که بهسازی اماکن روستایی را انجام داده و طویله را حذف کرده و تولیدات دامی ندارند. پس مجبور هستید وارد کنید. زمانی ما علوفه باغی را جز درآمدهای مان حساب می کردیم. الان بواسطه نبود دام و تقاضا برای علوفه، بایستی پول بدهیم تا آن را درو و ب بیرون بریزیم! این است گوشه ای از سیاست های غلط ما