شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
 
۰
۳

اعلام قیمت مصوب شیرخام، لبنیات و گوشت مرغ

يکشنبه ۷ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۷:۳۱
کد مطلب: 630263
بر اساس ابلاغ وزیر صنعت، معدن و تجارت و رییس کارگروه تنظیم بازار حداکثر قیمت مصرف کننده شیرخام، لبنیات پر مصرف و گوشت مرغ اعلام شد.
اعلام قیمت مصوب شیرخام، لبنیات و گوشت مرغ
به گزارش جهان نيوز، با توجه به تصمیمات گرفته شده در جلسات کارگروه تنظیم بازار و محاسبات انجام شده توسط سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و نظر رییس محترم جمهور، وزیر صنعت، معدن و تجارت به عنوان رییس کارگروه تنظیم بازار حداکثر قیمت شیرخام و محصولات لبنی ( شامل شیر، ماست و پنیر پرمصرف) و نیز گوشت مرغ برای مصرف کنندگان را ابلاغ کرد.

حداکثر قیمت هر کیلوگرم کیفی ترین شیرخام با مشخصات 3.2 درصد چربی و بار میکروبی زیر 100 هزار تحویل درب کارخانجات لبنی با 9 درصد افزایش نسبت به قیمت مصوب قبل، معادل 15 هزار و 700 ریال تعیین شد.

به ازای هر یک دهم درصد افزایش و یا کاهش درصد چربی 150 ریال متناسب با افزایش و یا کاهش درصد چربی به قیمت خرید اضافه و یا کم می شود.

قیمت محصولات لبنی پر مصرف شامل شیر، ماست و پنیر با لحاظ میانگین قیمت خرید شیر خام تحویل درب کارخانه نیز در این جلسات تعیین شد.

بر این اساس، قیمت شیر بطری یک لیتری کم چرب 1.5 درصد 29 هزار و 500 ریال، شیر بطری یک لیتری نیم چرب 2 درصد 30 هزار و 500 ریال، شیر بطری یک لیتری پرچرب 3 درصد 32 هزار و 500 ریال و شیر بطری یک لیتری کامل 3.2 درصد چربی 33 هزار ریال تعیین شد.

همچنین شیر استریل یک لیتری تتراپک 1.5 درصد چربی 35 هزار ریال و شیر استریل یک لیتری تتراپک 3 درصد چربی 37 هزار ریال و شیر نایلونی کم چرب 1.5 درصد 22 هزار ریال تعیین شد.

ماست کم چرب 1.5 درصد 900 گرمی نیز 38 هزار ریال و ماست پرچرب 3 درصد 900 گرمی 40 هزار ریال است و قیمت ماست 2 هزار و 500 گرم دبه ای کم چرب 1.5 درصد 95 هزار ریال و پرچرب 3 درصد نیز 100 هزار ریال تعیین شد.

همچنین مقرر شد پنیر 400 گرمی یواف 57 هزار ریال، پنیر 210 گرمی تتراپک 34 هزار ریال و پنیر 520 گرمی تتراپک 80 هزار ریال باشد.

قیمت سایر احجام این محصولات لبنی به تناسب وزن و درصد چربی توسط سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان تعیین و ابلاغ خواهد شد.

قیمت این محصولات در استان‌ها بر اساس میانگین قیمت خرید شیر خام توسط واحدهای تولیدی و مطابق تصمیمات کارگروه تنظیم بازار استان در سقف قیمت های ابلاغی تعیین خواهد شد.
همچنین حداکثر قیمت مرغ زنده تحویل درب واحد مرغداری با 9 درصد افزایش هر کیلوگرم 51 هزار و 550 ریال و حداکثر قیمت مصرف کننده مرغ با 9 درصد افزایش معادل 81 هزار و 750 ریال تعیین شد.

شرکت پشتیبانی امور دام موظف است به منظور تنظیم بازار و حمایت توامان از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در مقاطعی که این قیمت 5 درصد افزایش و یا کاهش داشته باشد، با اولویت نسبت به توزیع و یا خرید مرغ قطعه بندی و بسته بندی اقدام کند.

منبع: تسنیم
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


حامد
Iran, Islamic Republic of
الان که قیمت شیر این قدر افزایش یافت باید یارانه شیر نیز به همان اندازه اضافه بشه. چطور یارانه هفت سال است ثابت مونده اما قیمت لبنیات و بنزین و ... هر سال افزایش پیدا کرده؟
این نوعی کلاه برداری از مردم و دزدی از جیب آنهاست. درسته برای قشر متوسط و مرفه فرقی نمی کنه اما قشر نیازمند که شاید 20 میلیون نفر باشند هر سال سفره شان کوچک تر شده.
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
...
Iran, Islamic Republic of
خدا لعنت كنه باعث و باني اين گراني‌ها رو مردم بدبخت ديگه چي بايد بخورند. گوشت كه چندساله نمي‌تونند بخورند مرغ هم كه نمي‌تونن بخرند. وضع ميوه هم كه اسف‌باره اين هم از لبنيات. واقعاً توي اين شرايط اقتصادي لازم بود كه لبنيات هم گرون بشه....