شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 27 Apr 2024
 
۲
۴۰
از آخوندی، نوبخت و قاضی زاده هاشمی تا مولاوردی و ابتکار

​ناامیدان دولت چه کسانی هستند؟/ مدیران ناامید حسن روحانی چه حواشی دارند؟

قطار پاستور در ایستگاه تغییر توقف می کند؟
سه شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۰۷:۲۰
کد مطلب: 608492
روحانی وزرا را به دو دسته «ناامیدان» و «امیدواران» تقسیم کرده و حالا باید منتظر بود و دید که آیا ناامیدان دولت را ترک خواهند گفت و زلزله ای در دولت به همین خاطر به وجودمی آید یا خیر.
​ناامیدان دولت چه کسانی هستند؟/ مدیران ناامید حسن روحانی چه حواشی دارند؟
 گروه سیاسی جهان نيوز، اصلان الیاس زاده: دو سخنرانی اخیر رئیس جمهور که در آن تعدادی از وزرا را به چالش کشید، گمانه زنی‌هایی را در رسانه‌های مختلف بوجود آورده است که گویا تغییراتی در کابینه دولت دوم روحانی در راه است.

روحانی وزرا را به دو دسته «ناامیدان» و «امیدواران» تقسیم کرده و حالا باید منتظر بود و دید که آیا ناامیدان دولت را ترک خواهند گفت و زلزله ای در دولت به همین خاطر به وجودمی آید یا خیر. پیشتر پایگاه خبری تحلیلی جهان نيوز با توجه به اینکه رئیس جمهور به انتقاد از کابینه خود اقدام کرده و شرایط دولت در یکسال اول خود چندان مطلوب نیست و انتقادات بسیاری نسبت به عملکرد آن وجود دارد، پیشنهاد ترمیم کابینه را به دولت داده بود.

در ادامه به نظر می‌رسد بایستی به تغییرات ملموس در کابینه نیز فکر کرد و وزرا و مسئولانی که چندان نمود مثبتی ندارند را برای رسیدن به نقطه مثبت تغییر داد.

در ادامه به برخی از وزراتخانه ها و افراد مسئولی که شاید انگیزه و امید زیادی به کار ندارند، اشاره می شود.

عباس آخوندی؛ وزیری که سه بار استیضاح شد

«عباس آخوندی» وزیر است که سه بار استیضاح شده است هر بار زور مخالفانش در مجلس به وی نچربیده است و او توانسته در پست خود بماند. آخوندی وزیری است که در کار خود با روحانی هم بر سر مسائل مربوط به مسکن که بیشتر در حوزه بافت‌های فرسوده است اختلاف نظر دارد. اختلاف نظری که باعث شد رئیس جمهور، «اکبر ترکان» را به عنوان مشاور عالی خود در بافت فرسوده منصوب کند و این موضوع باعث چالش بیشتر ترکان و آخوندی که هر دو از نظر رفتار سیاسی صریح  هستند، شد. اتفاقاتی مانند حادثه قطار تبریز مشهد که در سمنان رخ داد و صحبت های وی درباره «بیمه مسافران» بسیاری از مردم را منتقد جدی او کرده است. البته دفاع روحانی در مجلس از آخوندی هم چندان دفاع جانانه ای نبود و روحانی سعی کرد قول و قرارهایی با نمایندگان ملت از جانب آخوندی بگذارد که از نظر مجلسی ها چندان این وعده ها اجرایی نشد که وی را در اسفندمان سال 96 برای استیضاح به مجلس کشاند، هر چند آخوندی دوباره توانست در این سمت باقی بماند.

مولاوردی؛ معاونی که سقوط کرد

«شهیندخت مولاوردی» که در دولت یازدهم معاونت امور زنان و خانواده را بر عهده داشت، نحوه مدیریت پرحاشیه‌اش چالش‌های فراوانی در این عرصه داشت. وی با سیاسی کردن حوزه زنان و پرداختن به این عرصه با نگاه سیاسی نه تنها نتوانست قدم چندان مثبتی برای زنان بردارد بلکه پیشتر از پیش با حاشیه‌هایی که به وجود آورد اصل وجودی معاونت خود را به محاق برد. در این چالش ها حتی علما نیز نسبت به برخی از امور انحرافی در معاونت زنان انتقاد کردند. وی در دولت دوازدهم به عنوان دستیار رئیس جمهور در حقوق شهروندی امور کار در این حوزه را در دست گرفت. مولاوردی اما به سبب تغییرات دولت و کم شدن سهم زنان در مدیریت اجرایی انتقادات را مطرح کرده است. مولاوردی به جای کار ایجابی در این عرصه نیز بیشتر به اتفاقات تلخ به طورواکنشی عمل می کند.مسائلی چون اسید پاشی و قتل کودکان و فیلم برخورد مامور گشت ارشاد با یک دختر ازجمله این موارد بوده است.

ولی الله سیف: وقتی قیمت ارز تقصیر شبکه های مجازی و دلالان است

وضعیت ارز اوج ناامیدی را به کشور تزریق کرد. افزایش سرسام آور قیمت دلار در اوایل سال 97 برای کسبه و تجار و امور اقتصادی کشور به عنوان یک بحران تلقی شد. بسیاری از واحدهای تولیدی و تجاری با افزایش روزانه قیمت دلار دست از کار کشیدند و تنها نظاره‌گر سیر صعودی قیمت ها بودند؛ چراکه کسادی کار را بر ضرر و زیان ناشی از این امر ترجیح می دادند. در این حیطه بانک مرکزی افزایش بی رویه دلار را به گردن دلالان و شبکه های مجازی می انداخت. شرایط با اقدام جهانگیری که بیان کرد دلار از نظر دولت « 2400» تومان است کمی بهبود یافت، اما بعد اقدام دستوری دولت همه به دنبال دلاری می گشتند که در بازار وجود نداشت و لطیفه ها و طنزهایی درباره دلار جهانگیری ساخته شد.

البته هنوز اختلافاتی بر سر قیمت دلار میان کارشناسان بانک مرکزی و دولت وجود دارد و برخی منابع خبری اعلام کرده‌اند نرخ دلار در بازار آزاد یا همان قاچاق 5500 تومان است اما دولت این قیمت را به رسمیت نمی‌شناسد و آن را قاچاق می‌داند. برخی هم بر این عقیده هستند که افزایش قیمت دلار بیشتر به معنای کاهش ارزش ریال است و در این حیطه بایستی اقدامات لازم انجام گیرد و مدیریت و برنامه جدی برای بازار نابه سامان ارز در کشور و بهبود وضعیت بانک ها که برخی از آنها وضعیت خوبی ندارد، صورت گیرد. 

حاشیه دست از سر سازمان محیط زیست بر نمی دارد

سازمان محیط زیست کشور امروزه از جمله سازمان‌هایی است که کار مهم و حیاتی بر عهده دارد. تقریبا با بحران های زیست محیطی اهمیت مدیریت در این سازمان بیشتر جلوه می کند. «عیسی کلانتری» که به جای « معصومه ابتکار» بر صندلی وی تکیه زد، از ابتدای ورود به این حوزه جنجال ساز شد. کلانتری با تاکید بر مدیریت آب بیان داشته که محور مدیریت وی در این سازمان آب است. دوقطبی یوز ایرانی و آب که کلانتری به آن اشاره کرده و فعالان محیط زیست و طرفداران حیوانات در حال انقراض را حساس کرد یکی از این چالش‌ها بود. البته در مورد توجه وی به مدیریت آب نیز حرف و حدیث های فراوانی وجود دارد. گفته می شود بسیاری از مشکلاتی که در حوزه آب وجود دارد در زمان مدیریت وی بر وزارت کشاورزی زمان مرحوم هاشمی بود که این روزها این زخم سرباز کرده است.

کلانتری در زمان دولت اول و دوم هاشمی رفسنجانی وزیر کشاورزی بود و در سه سال اول دولت اصلاحات همین سمت را بر عهده داشته تا اینکه دو وزارتخانه کشاورزی و جهاد سازندگی با هم ادغام می شود و وی وزارت را رها می‌کند و کارشناسان محیط زیست مطرح می‌کنند که در زمان وزارت او بوده که سدسازی‌های بی‌رویه انجام شده و منابع آبی کشور بیهوده تلف شده است، حالا مدعی است و دیگران را مورد نکوهش و انتقاد شدید قرار می دهد و می‌گوید:‌

« ما خودخواه‌ترین نسلی هستیم که در طول ٧ هزار سال در این سرزمین زیسته است اگر هر دشمنی در این سرزمین حاکم می‌شد این رفتار را با منابع طبیعی انجام نمی داد باید بپذیریم یوزپلنگ ایرانی هم مثل بسیاری از گونه‌های از بین رفته، محکوم به نابودی است.»

در همین رابطه، روزنامه اصلاح‌طلب شهروند در گزارشی با انتقاد از سخنان عیسی کلانتری می‌نویسد:‌«زمانی تلاش برای رسیدن به خودکفایی در محصولات کشاورزی از بزرگترین افتخارات کلانتری بود و حالا او یکی از منتقدان این سیاست شده و از ورشکستگی آبی و سکوت انجمن‌های کشور می‌گوید. در حالی ‌که به اعتقاد تعداد زیادی از فعالان محیط‌زیست، پیش از این نبود نگاه علمی در برنامه‌ریزی‌ها ازجمله در سدسازی‌های بی‌رویه، بخش عمده‌ای از منابع آبی کشور را از بین برده، رئیس سازمان محیط‌زیست مدتی است به خطاهایی اعتراف می‌کند که در دهه‌های گذشته شرایط امروز را به ارمغان آورده است: خشکیدن تالاب‌ها، از بین‌رفتن رودخانه‌ها، فرونشست دشت‌ها، افزایش گرد و غبار و.... »
 
از این رو بیم آن می رود که مدیریت حاشیه ساز و بدون برنامه‌ای که قبلا تجربه تلخی به وجودآورده است اینبار کار را بدتر کرده و منابع بیشتری را هدر بدهد. موضوع جاسوسان محیط زیستی نیز در این حیطه چالش دیگر سازمان محیط زیست کشور است. کاوه مدنی که اخیرا از کشور خارج شد و عکس های غیر اخلاقی اش در فضای مجازی منتشر شد بر حسب اتفاق با موضوع مدیریت آب به کشور آمد و کلانتری وی را به کار گرفته بود. به نظر می رسد عدم کارشناسی درست در این زمینه حتی به نفوذ جاسوسان نیز در حیطه محیط زیست گرایش یافته است.
 
وزیر اطلاعات: از دو تابعیتی ها و بی گناه نامیدن جاسوس

محمود علوی، از جمله وزرای دولت روحانی است که پا به سن گذاشته است. وی 64 سال سن دارد. شاید همین امر سبب شد تا پیش از سخنرانی پیش خطبه های نماز جمعه تهران وی کسالت پیدا کند. البته چالش جدی وزیر اطلاعات کهولت سن و ضعف جسمی نیست. وی در ماجرای مهم جاسوسی «دری اصفهانی» مواضع قابل تاملی اتخاذ کرد. در مورد «دری اصفهانی» درحالی که قوه قضائیه وی را محکوم شناخته بود در موضعی خاص بیان داشت که وی را به عنوان جاسوس نمی شناسد. درحالی که قوه قضائیه مطرح کرده است که جاسوس یا غیر جاسوس بودن افراد را این قوه مشخص می کند. از سوی دیگر موضوع دوتابعیتی ها بویژه با مسئله کاوه مدنی بازهم در وزارت اطلاعات پررنگ شد. در این حیطه قبلا از وزیر اطلاعات سئوال پرسیده شده بود و وی بیان کرده بود که مدیر دو تابعیتی نمی شناسد و دولت در این زمینه حساس است.

نوبخت: سخنگویی که به آقای تکذیب معروف شد

سخنگوی دولت حاشیه های بسیاری دارد. از تکذیب برخی از موارد در سال گذشته تا امین و ذخیره نظام نامیدن مدیر نجومی مانند «صفدر حسینی». نوبخت که چندین مسئولیت در دولت دارد و همزمان معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور است، دبیرکلی حزب اعتدال و توسعه را نیز برعهده دارد. وی چندی پیش درباره افزایش نرخ ارز بیان کرده بود که « علت این افزایش نرخ ارز سیاسی بود، در واقع تلاش دشمنان ما نیز بر همین مساله بود.» وی همچنین در مقابل سلبریتی هایی که به دولت انتقاد داشتند و کمپین پشیمانیم به راه انداختند با صراحت بیان داشت که اصلا « اینها کی رای دادند که پشیمان شدند.» او چندی پیش از تلاش های روحانی برای رفع حصر سخن گفته بود و استفاده شهروندان از پیام رسان های خارجی را حق شهروندی آنان دانسته بود. از دیگر سخنان جنجالی آقای سخنگو می توان به وعده او برای ایجاد شغل در سال جاری تا میزان «یک میلیون و سی و سه هزار فرصت شغلی» سخن گفت.

این درحالی بود که در انتخابات سال 96 جهانگیری و روحانی در مقابل وعده انتخاباتی قالیباف عنوان کردند که ایجاد یک میلیون شغل در سال موضوع غیر قابل اجرایی است. جهانگیری در این باره گفته بود: «کسی که بگوید چند میلیون شغل ایجاد می کنم، معلوم است که می خواهد مردم را فریب دهد!» البته سخنان دوپهلو و بعضا وعده‌های که سخنگو داده و به آن عمل نشده انتقادات زیادی را متوجه او کرده است، تا جایی که تاریخ نگاری مانند «خسرو معتضد» درباره وی می گوید: «هیچ سخنگوی دولتی از 100 سال گذشته تاکنون مانند نوبخت مبهم حرف نزده است.» شاید یکی از علل ناامیدی مردم همین وعده دادن ها و تکذیب های متعدد بود که سخنگوی دولت در آن نقش داشت.

مدیریت واکنشی ابتکار در دولت دوازدهم

معصومه ابتکار در دولت دوازدهم ریاست سازمان محیط زیست کشور را بر عهده داشت و این سمت با جنجال های فراوانی روبرو شد. او که پیش از این 8 سال در دولت اصلاحات همین سمت را بر عهده داشت اینبار با انتقادات فراوانی نسبت به نحوه مدیریتش در یکی از حیاتی ترین سازمان‌های کشور قرار گرفت. انتقاد مردم استان های جنوبی در خصوص ریزگردها و همچنین از دست رفتن دریاچه ارومیه و تالاب های مختلف و آلودگی تهران از جمله مواردی بود که روحانی را بر آن داشت تا این سمت را در دولت جدیدش به فرد دیگری بسپارد و ابتکار از سازمان محیط زیست کشور به معاونت امور زنان و خانواده نقل مکان کرد. وی در این پست کمتر در مرکز توجه قرار دارد و به گونه ای به محاق رفته است و تنها شاهد مدیریت واکنشی وی درباره برخی حوادث حوزه زنان و خانواده در زمان مدیریت ابتکار هستیم.

وزیری که طرحش شکست خورد

گفته می شود وزیر بهداشت در چند جلسه اخیر هیئت دولت حضور نداشته است. پیشتر جهانگیری از مدیران بی انگیزه ای در دولت سخن گفته بود. شاید بتوان قاضی زاده را یکی از این مدیران نامید. او در آخرین روزهای دولت یازدهم نیز به‌صراحت می‌گفت که در دولت آینده نخواهد بود و نمی‌تواند به وزارت خود ادامه دهد!‌ برخی از طرح هایی که وی در حوزه سلامت داده بود نیز با شکست مواجه شد. «طرح تحول سلامت» یکی از طرح هاست. این طرح تا جایی مورد انتقاد قرار گرفت که « مسعود پزشکیان»، نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در کنگره فوق العاده انجمن اسلامی معلمان گفت:  «من از زمان اجرای طرح تحول سلامت گفتم که این کار از نظر علمی و تجربی غلط است. حالا این طرح ۱۶ هزار میلیارد تومان کسری دارد و حتی وقتی که کل پول را دریافت می‌کنند ناراضی هستند، علتش بی عدالتی است.» برخی مانند فاطمه هاشمی نیز این طرح را تبلیغاتی نامیدند و تسهیلات آنرا دورغ خواندند. قاضی زاده در مقابل منتقدان چندان شکیبا نیست و حتی اخیرا رسانه‌های منتقد خود را بیمار خوانده است.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


مهری
Iran, Islamic Republic of
خانه از پای بست ویران است
خواجه در بند نقش ایوان است
گیرم چهار تا وزیر هم عوض شد
....
وقتی قاطعیت و عزمی در مبارزه با فساد دیده نمیشه...و در قبال فرامین صریح مقام معظم رهبری دچار کژفهمی اند نباید توقع داشت با چهارتا مهره عوض کردن حال کشور خوب بشه
Iran, Islamic Republic of
روحانی استعفا استعفا
Iran, Islamic Republic of
بهتره که برای اکثریت تصمیم گیری نکنی
Iran, Islamic Republic of
منظور اکثریت باتخلفات چندمیلیونیه دیگه
Iran, Islamic Republic of
ناامیدان واقعی ما مردم هستیم که از این دولت... نا امید شدیم
Iran, Islamic Republic of
وزیر بهداشت را خوب گفتید
تازه وعده نظام ارجاع داد تا پایان سال یا باز وعده سر خرمن!؟؟
آنهم بعد ۵سال هدررفت ده ها هزار میلیاردی منابع کشور در اوج مشکلات بودجه بخش تولید و اشتغال؟
واقعا فاجعه بار است
Iran, Islamic Republic of
روحانی خودش از دولتش نا امیده بعضیا میان در حمایت از همین دولت منفی میدن
خنده داره واقعا
مهدی
Iran, Islamic Republic of
سلام؛
آقای قاضی زاده هاشمی از سرآمدترین وزرای عمر 40 ساله جمهوری اسلامی است .
نگاه تنگ نظرانه و صرفا جناحی شما چیزی از ارزشهای این مدیر جهادی دیروز و سنگ زیرین آسیاب امروز، نمی کاهد.
Iran, Islamic Republic of
یه مقدار به وضعیت سلامتی و پژشکی کشور بیندازد دیگر اینطوری چاپلوسانه نمی نویسی. قاضی زاده هاشمی طرح های شکست خورده زیاد داره.
Iran, Islamic Republic of
پس بهتره بدونی که طرح تحول سلامت هم بنا به گفته همین آقای وزیر سرآمد 40 ساله ، شکست خورده و بیمارستانها به گل نشسته اند
Iran, Islamic Republic of
طرح تحول سلامت فقط باعث پرداخت کارانه های نجومی به پزشکان و افزایش 300 درصدی تعرفه های پزشکی شد و هیچ سودی برای مردم نداشت .
جانبازجنگ
Iran, Islamic Republic of
دوست عزیزطرح تحول سلامت را باید دربیماستانها جستجوکنیدهمین چندروزپیش بیماری ازآشنایان ما بعدازپرداخت زیرمیزی عمل جراحی شدچرا؟این طرح شکست خورده وبه کل نشسته شک نکنید!خدانکنه به درمان بیماری سخت مبتلا شویدآنوخت خواهیدفهمیدکه هیچ تغییری در بحث سلامت جامعه رخ نداده است امیدوارم همیشه سالم باشید.
Iran, Islamic Republic of
دولت پیر و پاتال و چاق و ... همینه .
محمد
Iran, Islamic Republic of
اگر همه دست به دست هم ندهند و برای رفع مشکلات و آبادانی کشور اقدام نکنند سرنوشت بدی در انتظار است
من منتقد دولت هستم
اما این هم درست نیست فقط انتقاد کنید خوب راه حل هم بدهید
Iran, Islamic Republic of
اقای محمد عزیز اقای روحانی برای کشور در این مقطع کنونی هیچکاری نمیتوانند انجام دهند . ...
Iran, Islamic Republic of
خود روحانی ادعا میکنه که همه کاره است و فقط اون مستونه با کلید تدبیر و امید همه چیز رو درست کنه و الان شما شدید دایه مهربانتر از مادر و میگید نمیتونه ؟
...
Iran, Islamic Republic of
الان بیش از 33 ساله که مدیریت به انحاء مختلف دست مدیرانی بوده که نگاهشون به بیرون و در بخش های مختلف غربگرا و ایرانی ناباور بوده
آیا باز هم باید آزموده ناموفق را آزمود؟...
احمد
Iran, Islamic Republic of
راه حلش کناره گیری این دولت وروی کار آمدن دولت جهادی ومردمی است
Iran, Islamic Republic of
...
کاربر محترم .با تشکر نظریه شما بیشتر بنظر می آید تحت تاثیر فضای رسانه ای تنظیم و ارسال شده است و برای انتشار نیازمند مدرک مستندو مستدل می باشذد. ذسا نها ها نمی توانند به ادعاهای بدون مدرک ترتیب اثر دهند اگر شما مدرکی دال بر اثبات ادعای خود دارید ارسال کنید تا اقدام شود . بدیهی است استناد به مطالب دیگر رسانه ها و ادعاها سندیت ندارد. جهان نیوز
Iran, Islamic Republic of
خود ایشون که از وقتی اومد فریاد نمیتوانیم رو بلند کرد
Iran, Islamic Republic of
ما که راضی هستیم که اقای روحانی یا استعفا دهد ... و قدرت را سپاهیان در دست بگیرند چون انها هم عقلشان و هم زورشان بیشتر است مهم نیست دنیا چه میگوید
امیدی که از92 در بوغ کرنا شد حالا بوسیله بنیان گزارش زیر سوال رفته وتوسط خودش بالمره میخواهد به نا امیدی تبدیل شود دقت شود هردو مورد از روی صداقت نبوده ونیست شاید در شرایط فعلی منافع ایجاب میکند همانگونه که سال 92 شعارش داده شد وسراب از اب در امد چرا چون امید به خدا نبود به کدخدا بود
Iran, Islamic Republic of
تزریق اجباری امید که به هیچ و پوج امیدوار بود . و تدبیرش در بی تدبیری محض بود بی فایده است. تا کی می شود با آمار سازی مردم را امید وار کرد در حال حاضر روزانه باعث بیکار شدن تعداد زیادی از شهروندان هستیم متاسفانه اعلام می شود در یک سال 800هزار شغل ایجاد شده . نمیدونم واقعا درک و فهم مردم را چی حساب کرده اند.
Iran, Islamic Republic of
در کمپین نه به دروغ شرکت نمایید
Iran, Islamic Republic of
در این ممکلت قحطی مدیر هست یا نمیخان به جوان ها میدان بدن. در زبان فقط دم از جوان ها میزنن ولی راست نمیگن؟؟؟؟؟؟
Iran, Islamic Republic of
حکایتی زیبا و خواندنی
روزی پادشاهی جانشین خود را صدا زد و سه نامه به او داد و گفت از امروز به بعد تو پادشاهی . هر وقت مشکلی برایت پیش آمد نامه های را به ترتیب باز کن و به نوشته های آن عمل کن . پادشاه جدید بر تخت نشست ولی بعد از مدتی مردم ناراضی شده و لب به اعتراض گشودند پادشاه جدید بدنبال راه حل میگشت که به فکر نامه ها افتاد لذا نامه اول را باز کرد و دید که در آن نوشته شده مردم را جمع کن و برای آنها سخنرانی کن مشکلات را به گردن پادشاه قبلی بیانداز و به او فحش بده ، همینکار را کرد و مردم ساکت شدند . مدتی گذشت مردم دوباره ناراضی شده و اعتراض کردند پادشاه هم به امید راه حل نامه دوم را باز کرد که در آن نوشته بود مردم را جمع کن و برای آنان سخنرانی کن اما اینبار ناکامی ها را به گردن درباریان بیانداز و به خودت فحش بده . همین کار را کرد و مردم باز هم آرام شدند مدت دیگری گذشت و نارضایتی ها مجدد اوج گرفت پادشاه فورا به سراغ نامه سوم رفت و دید در آن نامه نوشته است سه پاکت را به پادشاه بعدی بده . حکایت آقای روحانی و چهار سال اول که تماما دولت قبلی را مقصر دانست و حالا کابینه اش را . ... تا نامه سوم
Iran, Islamic Republic of
نه ایشان شجاعت بیان مشکلات دولت به مردم را ندارد و انان را بیگانه میداند پس تنها راه چاره ایشان فقط استفعا است
مشکل اصلی وجود چنین دولتی با تفکر لیبرالی است تفکر لیبرالی در غرب شکست خورده ونفس های اخر خود را میکشد انوقت اقایان با بزک ان والقای چنین تفکری سعی در گره گشایی با این طناب پوسیده را دارند . در نتیجه مشکل اصلی تفکر حاکم بردولت است وتا اصلاح نشود وتغییر ریل داده نشود گره ای باز نخواهدشد
Iran, Islamic Republic of
با نظر شما صد در صد مخالف هستم و لی مطمن هستم اقای روحانی رییس جمهوری نیست که بتواند مخالفین سر سخت داخلی خود را از سر راه بردارد پس بهتر است دست وپا نزند و قدرت را به مخالفین واگذار کند چون انها همه اهرامهای قدرت را در دست دارند و اینبار برای محبوب شدن نزد ملت دست از افراط گرایی میکشند و نگاهشان به مشکلات مردم خواهد بود
تنها میزان صددرصدی ذات اقدس خداوند متعال و چهارده معصوم وپیامبران الهی است که در کلامشان جز حقیقت وخیر خواهی نیست پس مخالفت صددر صدی شما در کدام قالب وجایگاه قرار میگیرد ادعادی خاصی که ندارید خوبست بی تعصب وبراساس منطق ابراز نظر کنیم چشم بسته واز روی تعصب نظر دادن مشکلی را حل نمیکند
Iran, Islamic Republic of
اگر ایندفعه قدرت از دست اصلاحات و ... خارج بشه، دیگه تا 40 سال دیگه هم بهشون بر نمی گرده
ایندفعه تند روها، کسی و میارن سرکار که بسیار معقول و مردم دوست عمل کنه، پولهایی که روحانی در بانک ها بلوکه کرده و سرازیر به صنعت میکنه و یک رنسانس مدیریتی جدی راه میندازه
Iran, Islamic Republic of
خب اگه اینطور بشه که خوبه
علی
Iran, Islamic Republic of
تمام مشکلات از ترامپه!!!!!! ترامپه داره اولتیماتوم میده!!!
Iran, Islamic Republic of
ترامپ هیچ غلطی نمیتونه بکنه
مشکل ذهنیت اشتباه اکثریت در ایام انتخاباته
Turkmenistan
کسانی که دلسوزان را دلواپس می نامیدند اکنون خود دچار یاس و ناامیدی و افسردگی مزمن شده اند .
Iran, Islamic Republic of
هر که بغیر از خدا امید ببندد ناامید خواهد شد و این یک سنت الهی است .
احمد
Iran, Islamic Republic of
الان که کل ملت هم از این دولت ناامیدند چه برسه به اعضاء کابینه که از نزدیک مشکلات رو می بینند
ایرانی
France
در هر سال هر ایرانی نیم میلیون تومان یارانه میگرد (بخشی کوچکی از حقش از ثروت ملی)، اما بیشتر از این مقدار را با خرید کالا مالیات بر ارزش افزوده میدهد! یعنی هر چه که میخرند از گران شدنهای این چند سال از جیب خودشان میدهند. هدفمندی یارانه کلاه بزرگ بود که بر سر عموم مردم رفت! /
اگر قدرت خرید مردم به اندازه سال ۱۳۹۰برسد (هفت سال قبل!) آن وقت میلیون ها شغل ایجاد می شود باعث رونق بازار مصرف میشود. اکنون چند برابر مصرف مردم کم شده بخاطر فقر و کاهش قدرت خرید! در آمار چندی بیان شده: یپش سرانه مصرف گوشت قرمز در ایران یک بیستم آمریکا است!
تنها با توزیع منابع تولید ثروتهای ملی (سهام مالکیت رایگان مانند منابع نفت و گاز و اراضی ملی و معادن ... و نه فقط درامد! درامد را میتواند دولت مالیاتش 50% از نفت بردارد، مهم اصل سهام مالکیت است. اینکه پول عموم مردم به اسم صندق توسعه و سر از رانتخوری و وامهای به افراد معدودی شود/ این منابع تولید ثروت و درامد عمومی باید مستقیم به مردم و اگر دلاری-ارزی است به صورت ارزی برسد و نه تسعیر به ریال که موجب تورم و خلق پول کاذب میشود و گاهش دائمی قدرت خرید عمومی! هر ایرانی بایست سهم برابر از درامد ارزی عمومی از نفت و غیره باشد و سمش دلار و هر ارز فروخته شده بگیرد وخودش باید بفروشد در بازار یا پس انداز کند) میتوان به بحران فقر و کمبود مزد پرداخت. بخش تولیدی بخصوص توان اضافه دستمزد ندارد در ظاهر، و بخش عمده مردم بیکارند، پس تنها راه حل ممکن خروج سریع از رکود و بحرانهای اقتصادی ، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، و فقر و بیکار ی، توزیع سهام مالکیت به صورت رایگان و فوری منابع تولید ثروت عمومی است مال همه مردم به طور مساوی. / عدالت تکمیلی از راه برقراری سیستم مالیاتی پلکانی (فقرا معاف، طبقه متوسط کمتر و ثروتمندان بیشتر مالیات بدهند).
صامین
Iran, Islamic Republic of
مشکل این دولت افراد نیستن مشکل نوع تفکر و نگاه این دولت و هم فکراشون به کشور و مردمه
به نظر نمیرسه با جابجایی چند مهره موفقیت چشم گیری به دست بیاد
عامل اصلی همه ی مشکلات و شکستهای این دولت عدم استفاده از استعدادها و توانایی های داخلی و تلاش برای مسلط کردن دولت ها و شرکت های اکثرا غربی بر امور کشوره
این جماعت از اول انقلاب و در تمام سال های دفاع مقدس و بعد از اون با این نگاه عمل کردن و هر چند از لحاظ شخصی به اهدافشون رسیدن اما کشور رو از اهدافش دور کردن
بهترین کار برای حل مشکلات استعفای این دولت و تغییر رویکرد مدیریتی در سطح کلان کشور می باشد که این امر هم به شهامت خاصی نیازد دارد که باید دید آیا حسن روحانی این شهامت را دارد یا نه؟
Iran, Islamic Republic of
...