يکشنبه ۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 28 Apr 2024
 
۰
خوش نظر:

مودت داشته باشید تا فریب نخورید

پنجشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۰۶
کد مطلب: 595234
کارشناس علوم قرآنی گفت: شیطان با ایجاد بی اعتمادی و بدبینی بین خودی ها، درون انسان نفوذ می کند و وی را پیرو دشمن می کند.
مودت داشته باشید تا فریب نخورید
به گزارش جهان نيوز، حجت الاسلام والسلمین محمد خوش نظر کارشناس علوم قرآنی درباره مودت و محبت گفت:مودت مرحله ای از دوستی است اما محبت، دوستی شدیدتر و بالاتری را شامل می شود.

وی در همین راستا افزود: از نشانه های محبت، الگو گرفتن و اطاعت کردن است؛ اما مودت که در واقع حداقل است در ارتباط با کسانی است که ما قصد پیروی کردن از ایشان را نداریم.

مودت
حجت الاسلام و المسلمین خوش نظر درباره مودت در آیات قرآن، اظهار کرد: در آیات قرآنی فرمایش شده با مشرکینی که با شما سر جنگ ندارند ابراز مودت کنید، چون مودت نیازی نیست که حتما با تبعیت و پیروی همراه باشد. ما با کسانی که لزومی ندارد از آنها پیروی کنیم، نیز می توانیم مودت داشته باشیم؛ اما نسبت به کسی که قصد پیروی داریم باید هم مودت و بالاتر از آن محبت داشته باشیم.

این کارشناس علوم قرآنی با اشاره به محبت و مودت به ائمه(ع) بیان کرد: مودت کمترین چیزی است که ما می توانیم نسبت به اهل بیت(ع) داشته باشیم و اگر پیرو راه آنها باشیم یعنی به آنها محبت داریم.

حجت الاسلام و المسلمین خوش نظر درباره رابطه مودت و محبت و نفوذ شیطان، اظهار کرد: شیطان در ابتدا با ایجاد بدبینی قصد ایجاد بی اعتمادی در روابط را دارد؛ سپس اعتماد به دشمن را ایجاد می کند و بعد از آن انسان به راحتی از دشمن پیروی خواهد کرد.

این کارشناس علوم قرآنی درباره مودت حضرت زهرا(س) به ولایت نیز خاطر نشان کرد: حضرت زهرا(س) الگوی مودت و محبت نسبت به دین و کتاب خدا، پیغمبر(ص) و ولی خدا است و تمام سختی هایی که ایشان در راه ولایت متحمل شدند، نشات گرفته از مودت و محبت است.

مودت
حجت الاسلام و المسلمین خوش نظر خاطرنشان کرد: مودت حضرت زهرا(س) از امیرالمومنین(ع) به دلیل همسر بودن ایشان نبود. فداکاری ایشان مربوط می شود به حقی که بعد از رحلت پیامبر (ص) از امیرالمومنین(ع) غصب شده بود و  ایشان برای دفاع از ولایت پیش قدم شدند. 

منبع:میزان
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *