شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 27 Apr 2024
 
۵
۱۲

روحانی خبرساز فوتبال ایران در آزادی چه می‌کرد؟

دوشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۲۱
کد مطلب: 540998
روحانی هوادار تراکتورسازی که در جریان دیدار این تیم مقابل استقلال به ورزشگاه آزادی رفته بود، اعلام کرد رفتار تماشاگران با او بسیار خوب بوده است.
روحانی خبرساز فوتبال ایران در آزادی چه می‌کرد؟
به گزارش جهان نيوز، تصویری از یک روحانی درحال تشویق در ورزشگاه آزادی در چند روز اخیر واکنش‌های زیادی را در پی داشته که البته اکثرا مثبت بوده است. شاید بیشتر علاقه‌مندان به فوتبال از دیدن چنین صحنه‌ای تعجب کرده باشند و قبل از این با چنین صحنه‌ای در ورزشگاه روبه‌رو نشده بودند. این طلبه تبریزی که هدفش بازکردن پای روحانیون به ورزشگاه‌هاست، معتقد است نباید از این اتفاق به‌عنوان یک کار عجیب یاد کرد و قصد دارد از این پس با کمک باشگاه تراکتورسازی روحانیون بیشتری را به استادیوم‌های فوتبال بکشاند.
 
گفت و گویی با بهزاد عباسپور، روحانی هوادار تراکتورسازی انجام دادیم که در ادامه می خوانید:

*اول از همه می‌خواهم هدف شما را از حضور در ورزشگاه بدانم؛ صرفا فوتبالی بود؟
قطعا اصلی‌ترین هدف من تشویق تراکتورسازی بود که باعث شد از تبریز به تهران بیایم و در ورزشگاه آزادی حاضر شوم. من از کودکی به تراکتورسازی علاقه داشتم و بارها برای حمایت از تیم محبوبم به ورزشگاه رفته بودم. البته هدف دیگر من آشتی بین روحانیت و مردم بود که به نظرم فاصله‌ای میان آنها در سال‌های اخیر افتاده و نباید بگذاریم این شکاف بیشتر شود.

*تا‌ به‌حال با لباس روحانیت به ورزشگاه رفته بودید؟
اولین‌بار در بازی هفته دوم تراکتورسازی و پرسپولیس در تبریز تصمیم گرفتم با این لباس روی سکوها بروم و در میان هواداران بازی را تماشا کنم. دوست داشتم ببینم که واکنش مردم به حضور من با این لباس چیست. حرف من این است که تا چه زمانی باید روحانیون در مسجد و هیأت‌ها بنشینند و منتظر ملاقات با مردم باشند؟ این دفعه سعی کردم به‌عنوان یک روحانی من پاپیش بگذارم.

*واکنش مردم نسبت به حضور شما چطور بود؟
مردم مرا سورپرایز کردند. راستش را بخواهید هفته قبل که برای اولین‌بار می‌خواستم با لباس روحانیت میان هواداران بروم، استرس داشتم که نکند برخی افراد جنبه بالایی نداشته باشند و به من متلک بیندازند اما دقیقا برعکس شد و تماشاگران مرا چند دقیقه تشویق کردند و شعار دادند «حاج آقا خوش آمدی». این هفته در تهران هم رفتار خوبی از هواداران استقلال دیدم که اکثرشان مرا تشویق کردند و برخورد خوبی با هم داشتیم.

*با توجه به بازتابی که اقدام شما داشته، از این پس چه هدفی را دنبال می‌کنید؟
خودم که از این پس پای ثابت بازی‌های تراکتورسازی هستم و هدفم این است که این حرکت ادامه پیدا کند و از روحانیون دیگر نیز دعوت می‌کنم که به ورزشگاه بیایند. مطمئن باشید که این اتفاق تأثیر مثبتی در جو ورزشگاه‌های ما دارد. در همین ٢ بازی جوان‌ها نزد من آمدند و سوال‌های دینی پرسیدند و باعث شد وقتشان صرف اتفاقات خوب شود. البته می‌خواهم به کانون هواداران باشگاه تراکتورسازی پیشنهاد دهم که یک بخش فرهنگی راه بیندازد تا بتوانیم این کار را ادامه دهیم.

*شاید جالب‌ترین صحنه از حضور شما در ورزشگاه، هیجانی بود که داشتید و بالا و پایین پریدید. این اتفاق بیشتر از همه مورد توجه مردم قرار گرفت.
شاید برخی‌ها نسبت به این موضوع ایراد بگیرند و بگویند که این حرکات با این لباس درست نباشد. با این حال، اعتقاد من چیز دیگری است، چون در صفحه‌های اجتماعی که نگاه می‌کنم، ٩٠‌درصد کامنت‌ها مثبت است. اگر بخواهیم اینطور فکر کنیم، باید بگوییم نباید کسی با لباس روحانیت وارد ورزشگاه شود. شاید این کار تا چند ‌سال قبل خوب به نظر نمی‌رسید اما باید به اقتضای زمان پیشرفت کنیم. بار دیگر می‌گویم که تا چه زمانی باید در مسجد بنشینیم تا جوان‌ها نزد ما بیایند؟ اگر من با تماشاگران آنطور شادی و خوشحالی نمی‌کردم، می‌گفتند خودت را گرفته‌ای، پس ما هم مسجد نمی‌آییم.

*کمی هم درباره هواداران تراکتورسازی صحبت کنید که در سال‌های اخیر مورد توجه قرار گرفته‌اند؟
از نظر من تراکتورسازی تیمی است که به دوقطبی‌بودن فوتبال ایران پایان داد. بدون تعصب می‌گویم هواداران تراکتورسازی خیلی بافرهنگ هستند اما متاسفانه حاشیه‌هایی را برایشان ایجاد می‌کنند. مثلا در این چند ‌سال بحث‌های قومیتی را پیش کشیدند که کار هواداران تراکتورسازی نبود. من یک مثال می‌زنم؛ وقتی به ورزشگاه آزادی آمدند، شاید چند هوادار استقلال به من متلک گفتند اما آنها تعدادشان محدود بود و من حتی از هواداران تراکتور خواستم واکنش به این افراد نشان ندهند. این دلیلی نمی‌شود که من بگویم تمام هواداران استقلال همین رفتار را با من کردند. من از ته دل می‌گویم که تماشاگران تراکتورسازی باید الگو باشند. همین حرکتشان که بعد از شکست مقابل استقلال نیم‌ساعت روی سکوها ایستادند و «عیبی یوخ» گفتند، در فوتبال ایران بی‌نظیر بود. وقتی این صحنه‌ها را دیدم، گریه‌ام گرفت.

*اما به نظر می‌رسد امسال وضع تیمتان در جدول خیلی جالب نیست؟
تا به‌حال سابقه نداشته تیمی ٢ پنجره نقل‌وانتقالاتی محروم باشد اما این اتفاق افتاد و سرمربی تیم مجبور است به بازیکنان جوان میدان بدهد. تراکتورسازی در این چند هفته خوب بازی کرده اما با بدشانسی نتیجه نگرفته است. متاسفانه در سال‌های اخیر به جوان‌ها خوب توجه نشده و الان تراکتورسازی دستش خالی است. با این حال، من معتقدم تراکتورسازی راه خودش را پیدا می‌کند و در بازی این هفته با نفت اولین پیروزی‌اش را در تبریز با حضور هواداران پرشور جشن خواهد گرفت.

*شاید پیش از این خیلی از مردم تصور نمی‌کردند روحانیون تا این حد فوتبال را دنبال کنند اما شما ثابت کردید این ٢ مقوله تناقضی با هم ندارند؟
بله، همین‌طور است. روحانیون هم مثل همه مردم می‌توانند به ورزش و به‌ویژه فوتبال علاقه‌مند باشند و از یک تیم طرفداری کنند. روزهایی بوده که من در مسجد برای برتری تیم تراکتورسازی دعا کردم و صلوات فرستادم. نه‌تنها در فوتبال ایران، بلکه ما مسابقات خارجی را هم پیگیری می‌کنیم. خودم طرفدار رئال‌مادرید هستم.
مرجع : شهروند
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


طلبه مشهدی
Iran, Islamic Republic of
گرفتار افراط و تفریطیم دیگه؛ بالا بریم پایین بیایم یا از اون طرف بام افتادیم یا از این طرف.
ارتباط با جوانان در کنار حفظ شأن و جایگاه لباس مقدس طلبگی، نه ورجه وورجه کردن.
یاس
Iran, Islamic Republic of
عده ای از طلبه ها ی محترم هم با همین استدلالی که شما گفتین یعنی حرمت لباس طلبگی، از خیلی فضاهایی که مردم توی اون حضور دارن فاصله گرفتن واین فاصله هر روز بیشتر شد، یادمون باشه اصلی ترین ومهم ترین رسالت و وظیفه ی هر طلبه تبلیغ دین وآشناکردن مردم با دین هست اگر کانون اجتماع جوون های ما از مسجد به ورزشگاه تغییر پیدا کرده،ایا نباید روحانیون توی این اجتماعات حاضر بشن چون شان لباس طلبگی مانع میشه؟؟؟؟
شان این لباس شان هدایت وآموزش مردم بخصوص قشر جوون هست پس طلبه ی گرامی مشهدی منتظر آمدن مردم نباشید، دنبال مردم بریدواز اونها برای حضور توی مسجد دعوت کنید،صاحب این لباس که شما افتخار پوشیدن لباسش رو پیدا کردید مردم رو دعوت می کردن به دینداری وسراغشون میرفتن.
حافظ رحمت الله علیه می فرماید که هر که بی هنر افتد نظر به عیب کند، چرا تلاش این طلبه برای برقراری ارتباط وآموزش جوون ها رو نادیده بگیریم وبه ورجه و ورجه ی ایشون نگاه کنیم؟؟؟
عباس
Iran, Islamic Republic of
اینکه خیلی خوبه.ومیتونه الگوی خوبی هم باشه
Iran, Islamic Republic of
راضیم ازت
ali
Iran, Islamic Republic of
از بعد فرهنگی و سلامت جو ورزشگاه مطمئن باشید تاثیر گذار می باشد حداقل به حرمت لباس روحانیت
محمد
Iran, Islamic Republic of
فوتبال بازی کردن خوبه ولی تماشا چی بودن به نظر خوب نیست و اتلاف وقت است که حاج آقا روحانی هم آنرا ترویج کنند
ان شاالله که حاج آقا بهتر میدونند
جواد
Iran, Islamic Republic of
بعنوان یک طلبه عرض می کنم که یک طلبه رسالتهای دیگری هم دارد که از حیث اولویت بندی از درجه بسیار بلاتری برخوردارند که حتی قابل مقایسه با این دغدغه ای که ایشان پیدا کرده اند نمی باشند، هیچکس مخالف با ورزش نیست، اما توجه به جایگاه ها و مسئولیتهای مهم تری که بر عهده افراد
می باشد یک ضرورت عقلی و شرعی به نظر می رسد.
آدمیزاد
Colombia
امیدوارم ایشان مانند بعضی از هواداران تراکتور شعارهای قومی و ضد ایرانی نداده باشد
Iran, Islamic Republic of
البته شاید به همین دلیل رفته که انسجام بده و احتمالا دست اخر یه چیز عجیبی از توش در میاد
Netherlands
انسان متعهد بر علیه قومیتگرائی خواهد ایستاد و به این نفاق و تفرقه پایان خواهد داد.
یا حق
Iran, Islamic Republic of
یکی از بهترین کارهایی که میشد کرد . باید با مردم بود . روحانیها هم از همین مردم هستند و نباید خودشون را جدا کنن
Iran, Islamic Republic of
متاسفم برخی از مساجد ما امام جماعت ندارن اما این عزیز ......
اصلا بمیرد این فوتبال اگر بجای اون این همه به نخبگان و بزرگان علمی
کشور توجه میکردم الان جوان مملکت ارزوی بازیگری و فوتبالیست شدن
نمیکرد