سه شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 14 May 2024
 
۲
۲
هفته ای پر از تبعیض و خشونت علیه مسلمانان آمریکا؛

از طعنه معلم به دختر محجبه برای جاسازی بمب در کوله پشتی تا آتش زدن مساجد در آمریکا

جمعه ۲۷ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۵۹
کد مطلب: 461966
تیراندازی های اخیر در کالیفرنیا و حملات تروریستی پاریس موجب افزایش بی سابقه خشونت و انزجار علیه مسلمانان در آمریکا شده است، اگرچه در برخی موارد معدود مسلمانان شاهد حمایت اجتماعی هم بوده اند.
از طعنه معلم به دختر محجبه برای جاسازی بمب در کوله پشتی تا آتش زدن مساجد در آمریکا
به گزارش جهان، در فضای ملتهبی که به واسطه اظهارات دونالد ترامپ، نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شکل گرفت، وقایعی از ایجاد حریق عمدی تا حمله به مسلمانان در سراسر آمریکا گزارش شده است. کودکان مسلمان با آزار و اذیت و حملاتی رو به رو بوده اند که به هیچ دلیلی مگر مسلمان بودن صورت گرفته است.

این هفته اف بی آی در کالیفرنیا آتش سوزی در مسجدی در ریورساید کانتی را بررسی می کرد که به گفت مقامات به صورت عمدی ایجاد شده است.

جمعه گذشته نیز آتش ورودی مرکز اسلامی پالم اسپرینگز را دربرگرفت، آنها درست زمانی که تعداد کمی از اعضای این مرکز اسلامی درحال اقامه نماز بودند. کسی در این میان آسیب ندید اما پل رویز از اعضای کنگره آمریکا خواست تحقیق و تفحص درباره این موضوع به عنوان یک جرم انزجاری شد. روز بعد گزارش شد که مضنون شناسایی، دستگیر و متهم شده است.

ریموند نور روحانی این مسجد اظهار داشت که مردم صدایی بلندی را شنیده و سپس شعله ها را مشاهده کرده اند.

در جورجیا دختر ۱۳ساله محجبه در کلاس درس با آموزگاری رو به رو شده است که به او گفته آیا بمبی در کوله پشتی خود جاساز کرده است یا خیر. این دختر که نامش فاش نشده اظهار داشت که این پرسش در جمع سایر دانش آموزان کلاس برایش بسیار اضطراب آور بوده است. عبدالرزاق عدن پدر این دختر اظهار داشت که دخترش درمیان جمع تحقیر شده است.

وی افزود: ما مسلمان هستیم، در آمریکا زندگی می کنیم، اما من هرگز به فرزندانم یاد نداده ام که از کسی یا کسانی متنفر باشند.

سخنگوی این مدرسه دولتی با تأیید این رویداد و نامناسب توصیف کردن آن، از معرفی این آموزگار امتناع کرد. مدیر این مدرسه از این خانواده مسلمان عذرخواهی کرده است.

یک سخنگو از شورای روابط اسلامی آمریکایی اظهار داشت که ماجرای این مدرسه تنها یک مورد از تعصب و تبعیض درحال افزایشی است که مسلمانان امروز در آمریکا تجربه می کنند.

شورای روابط اسلامی آمریکایی به عنوان بزرگترین سازمان مدافع حقوق مدنی مسلمانان اعلام کرد: چنین احساساتی تنها به واسطه اظهارات فتنه انگیز سیاستمداران در پرتو حملات اخیر تقویت شده اند. چندی پیش ترامپ خواستار ممنوعیت ورود تمام مسلمانان به آمریکا شده بود.

ابراهیم هوپر مدیر ارتباطات ملی شورای روابط اسلامی آمریکایی در این رابطه اظهار داشت: این رویدادها نشانه افزایش احساسات ضد اسلامی در جامعه است. مشاهده این میزان کلیشه و اظهارات تعصب برانیگز درمورد جامعه ای که در همین کشور میان سایر جوامع قومی و مذهبی زندگی می کنند بسیار ناراحت کننده است.

هوپر اظهار داشت که این گروه درحال تدوین آمارهای مرتبط با حملاتی است که اخیرا علیه مسلمانان آمریکایی صورت گرفته است. ما شاهد افزایش بی سابقه و دراماتیک حمله به مسلمانان آمریکایی هستیم. جرایم انزجاری به سطح هیستریک در جامعه رسیده است.

وی افزود: تمام این رویدادها با هدف ارعاب شکل گرفته است. موضوع با حملات پاریس آغاز و با تیراندازی سن برناردینو و اکنون هم با اظهارات دونالد ترامپ ادامه یافت و این اجازه را به افراد متعصب داد تا احساسات خود را علیه مسلمانان آمریکایی در بالاترین سطح ممکن بروز دهند.

درمیان رویدادهایی که در روزهای اخیر گزارش شده، اقدام به خرابکاری در مسجدی در فونیکس، آریزونا بوده است، در این میان همچنین خرابکاران کتاب مقدس مسلمانان را مورد اهانت قرار داده اند.

براساس گزارشهای محلی در فلوریدا، دو زن مسلمان نیز مورد حمله قرار گرفتند. یکی از آنها هدف شلیک گلوله قرار گرفته و دیگری هنگام رانندگی مورد اصابت سنگ قرار گرفت.

پس از حادثه فلاگرویل، گزارش شده است که همسایگان که مسلمان هم نبوده اند تصمیم گرفتند به مسجدی که در آریزونا مورد خرابکاری قرار گرفته کمک کنند. حتی گزارش شده است که یکی از پسرهای کم سن و سال این منطقه تمام پولهای قلکش را به مسجد اهدا کرده است.

درمیان تمام مواردی که علیه مسلمانان شکل گرفته حمایتهای اجتماعی از این دست نیز به صورت معدود و انگشت شمار مشاهده شده است.

در نبرسکا چندین گروه تصمیم به دیدار از مراکز اسلامی محلی گرفته تا با مسلمانان دیدار کرده و با آنها آشنا شوند. برخی ها هم با ارسال کارت به مساجد و مراکز اسلام از مسلمانان اعلام حمایت کرده اند.
منبع: مهر
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


فقط ادعای حقوق بشر دارند...
مثل دوسیتانشون در داخل کشور ک خیلی ادعاهای واهی و الکی دارند
علی
کشور خودشونه حق هر وضع واعمال قانونی رو دارن به من وشما هم ربطی نداره