سه شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 14 May 2024
 
۰
۱

اظهارات عجیب "استفن هاوکینگ"

شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۰۹:۴۳
کد مطلب: 279993
پروفسور استفن هاوکینگ، فیزیکدان انگلیسی که عمر کاری خود را صرف رمزگشایی جهان کرده، خواستار ادامه کاوش فضا به خاطر ادامه حیات انسان شد.
به گزارش جهان به نقل از ایسنا، این دانشمند 71 ساله اظهار کرد که فکر نمی‌کند انسانها بتوانند 1000 سال آینده را بدون فرار به خارج از مرزهای سیاره شکننده زمین دوام بیاورند.

پروفسور هاوکینگ این سخنان را در مرکز پزشکی سدارس سینای در لس‌آنجلس اظهار کرد که در آن به بازدید از یک آزمایشگاه سلولهای بنیادی با تمرکز بر کاهش پیشرفت بیماری لو گرینگ پرداخته بود.

هاوکینگ 50 سال پیش که دانشجوی دانشگاه کمبریج بود، به این بیماری مبتلا شد. وی در این بازدید به صحبت در مورد این که چگونه در آن زمان افسرده شده و امیدی به تکمیل دکترای خود نداشت پرداخت.

این فیزیکدان که برای کار بر روی سیاه‌چاله‌ها و منشأ کیهان شناخته شده است، شهرت خود را برای آوردن مفاهیم مرموز فیزیک به جرم‌ها از طریق کتاب‌های پرفروش خود مانند «تاریخچه کوتاه زمان» بدست آورده است.

هاوکینگ اظهار کرد: اگر بدانید که جهان چگونه عمل می‌کند، می‌توانید آن را به شکلی کنترل کنید.

وی توانسته بیش از مبتلایان دیگر به این بیماری که همچنین اسکلروزیس آمیوتروفیک جانبی نام داشته، دوام بیاورد. این بیماری به سلولهای عصبی در مغز و نخاع که کنترل عضلات را بر عهده دارند، حمله می‌کند.

مبتلایان به تدریج با ضعیف شدن و از بین رفتن عضلات، با مشکلات بیشتری در تنفس و حرکت مواجه می‌شوند.

تاکنون درمانی برای این شرایط شناخته نشده و راهی برای معکوس کردن پیشرفت آن وجود ندارد. مبتلایان کمی توانسته‌اند بیشتر از یک دهه با این بیماری زنده بمانند.

هاوکینگ از مراقبت 24 ساعته برخوردار بوده و تنها از طریق انقباض‌های پراکنده اطراف گونه خود قادر به صحبت کردن از یک رایانه متصل به صندلی چرخدار جهت انتقال تفکراتش با صدای رباتیک است.

این استاد فیزیک علیرغم بیماری خود همچنان فعالانه در حوزه فیزیک فعالیت می‌کند.

وی در سال 2007 مانند یک فضانورد توانست احساس بی‌وزنی را در فضاپیمایی که این حس را با شیرجه‌های سهموی ایجاد می‌کرد، تجربه کند.

هاوکینگ اظهار کرد: هرچقدر زندگی بنظر سخت بیاید، همیشه کاری هست که در آن بتوانید موفق باشید.

این اظهار نظرهای هاوکینگ در پی کاهش بودجه علوم سیاره‌ای ناسا که امسال تا 300 میلیون دلار از سال گذشته کمتر بود، اظهار شده که برای شناسایی جهانهای جایگزین زمین بسیار حیاتی است.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


علی رسولی
با سلام
نتیجه تفکر مادی و نگاه به جهان از دیدگاه مادی و انکار خدا و ماوراءالطبیعه که نام آن را علم گذاشته اند , بهتر از این نمی شود.حداقل ما مسلمانان سعی کنیم فریب این اظهارات را نخوریم.طبق آموزه های قرآن می دانیم که آنچه در آسمانها و زمین است تحت اراده و اختیار خداوند یکتا است و آنچه توانایی انسان ها است , از جانب خداوند به او داده شده است.ما مسلمانان نباید برای این هجو یات و توهمات غربیها ارزشی قائل باشیم. خداوند زمین را آفرید و انسان را نیز آفرید و تمام نیازهای حیات انسان را نیز برایش آفرید و برای هدایتش نیز پیامبران را فرستاد و پس از طغیانگری و فساد پیروان شیطان در روی زمین سرانجام مصلح موعود را نیز خواهد فرستاد و انسان در آخرالزمان به نجات و سعادت خواهد رسید و نیازی به جستجوی فضا برای ادامه زندگی نخواهد داشت ( تازه اگر توانایی انسان به حدی برسد که به خیال خودش فضا را تسخیر کند که نخواهد رسید).سرانجام نیز روز قیامت خواهد رسید و انسانهای منکر خدا و آخرت حرفی برای گفتن نخواهند داشت.