يکشنبه ۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 28 Apr 2024
 
۰
۱۳
آیت الله مومن در گفت و گو با جهان نیوز:

طراحان 'انتخابات آزاد'، دنباله‌رو غرب و خط نفاق هستند

واکنش به کاندیداتوری فتنه گران و انحرافی‌ها در انتخابات
يکشنبه ۲۴ دی ۱۳۹۱ ساعت ۰۷:۲۸
کد مطلب: 265381
عضو فقیه شورای نگهبان با بیان اینکه در انتخابات سال 88، 40 میلیون رای در صندوق انداخته شد، افزود: این حضور 85 درصدی نشانگر انتخابات آزاد است. در صورتی که در کشورهایی که با شعار آزادی و دموکراسی گوش فلک را کر کرده اند، می بینید نهایتا 40 یا 50 درصد از مردم در انتخابات حضور پیدا می کنند.
طراحان
آیت الله محمد مومن در گفت و گو با خبرنگار سیاسی جهان نيوز با اشاره به سخنان اخیر مقام معظم رهبری در خصوص طرح "انتخابات آزاد"، اظهار کرد: آنچه که روشن است و حضرت آقا بر آن تاکید بسیار دارند، حضور حداکثری مردم در تمام انتخابات است، چرا که سرنوشت کشور را همین انتخابات تعیین می کند. زمانی که مردم حضور حداکثری داشته باشند این مسئله حاکی است که ملت نسبت به کسی که می خواهد طبق قانون اساسی و آرمان های انقلاب مسئولیتی را بر عهده بگیرد، اهمیت قائل هستند. البته شاید به افراد مختلف و با سلایق مختلف رای دهند.

عضو فقیه شورای نگهبان
مبنای ما این نیست که کسی را که صلاحیت ندارد، تایید صلاحیت کنیم. مردم انتظار دارند که شورای نگهبان از روی موازین شرع و طبق قانون اساسی کار خود را انجام دهد و بر همگان آشکار است که شورای نگهبان وظیفه خود را بر طبق سلیقه های حزبی یا جناحی پیش نمی برد.
با بیان اینکه در انتخابات سال 88، 40 میلیون رای در صندوق انداخته شد، افزود: این حضور 85 درصدی نشانگر انتخابات آزاد است. در صورتی که در کشورهایی که با شعار آزادی و دموکراسی گوش فلک را کر کرده اند، می بینید نهایتا 40 یا 50 درصد از مردم در انتخابات حضور پیدا می کنند.

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: ملت جمهوری اسلامی ایران جانشان بسته است به حضرت آقا و وقتی ایشان می فرمایند مردم در انتخابات حضور حداکثری داشته مردم نیز در انتخابات حضور جدی تری خواهند داشت و مسلما حرف ایشان اثرگذار خواهد بود چرا که انتخابات آزاد است.

آیت الله مومن خطاب به کسانی که بر کلید واژه "انتخابات آزاد" اصرا دارند، اظهار کرد: مگر سخن رهبری را نشنیدید که فرمودند در این 34 سال کدام انتخابات آزاد نبوده که حالا انتخابات آزاد داشته باشیم؟

وی ادامه داد: البته شورای نگهبان هر کسی را که صلاحیت داشته باشد، تایید می کند و افرادی را هم که صلاحیت نداشته باشند، تایید نمی کند.

به گفته عضو شورای نگهبان "ناظرین شورای نگهبان نیز کاملا دقت می کنند که انتخابات آزاد باشد."

وی در ادامه عنوان کرد: من بارها در انتخابات از مردم پرسیده ام که چرا در
آیت الله مومن در عین حال تصریح کرد: من خاطرم جمع است که در این انتخابات هیچ اتفاق ناخوشایندی رخ نمی دهد.
انتخابات شرکت می کنید و آنها در جواب گفته اند بخاطر علاقه به اسلام و رهبری و نظام است که در انتخابات شرکت کنیم. لذا علت پر رنگ بودن این انتخابات آزاد در کشور، عزت اسلام و رهبری است.

این استاد درس خارج فقه حوزه در ادامه با اشاره به حضور مردم در عرصه انتخابات 88 و حماسه 9 دی افزود: بعد از فتنه ای که در سال 88 رخ داد، این مردم بودند که حماسه 9 دی را آفریدند. حالا یک عده ای بحث ها و طرح هایی را مطرح می کنند که مردم باید مواظب باشند و فریب ادعاهای این گونه افراد را نخورند. این افراد پیاده کننده افکار منافقین و کشورهای غربی هستند. نه اینکه نفهمند، می فهمند و با فهم شان دارند کار انجام می دهند.

آیت الله مومن در ادامه اشاره ای به فرمایش استاد فقیدشان امام خمینی(ره) کرد و گفت: خدا رحمت کند حضرت امام را که می فرمود: اگر دیدید غربیان
یک عده ای بحث ها و طرح هایی را مطرح می کنند که مردم باید مواظب باشند و فریب حرفهای این گونه افراد را نخورند. این افراد پیاده کننده افکار منافقین و کشورهای غربی هستند. نه اینکه نفهمند، می فهمند و با فهم شان دارند کار انجام می دهند.
روی خوش به اعمال و رفتار شما نشان می دهند در خودتان شک کنید. مردم و سیاسیون ما نسبت به آن ایمان و اعتقاد قلبی ای که دارند و آن عشق و اقتدایی که نسبت به رهبر معظم انقلاب دارند باید بصیرت داشته باشند و مراقب باشند که کاری نکنند که دشمن شاد شویم.

عضو شورای نگهبان در واکنش به حضور احتمالی جریان انحرافی و فتنه گران در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده، اظهار کرد: مبنای ما این نیست که کسی را که صلاحیت ندارد، تایید صلاحیت کنیم. مردم انتظار دارند که شورای نگهبان از روی موازین شرع و طبق قانون اساسی کار خود را انجام دهد و بر همگان آشکار است که شورای نگهبان وظیفه خود را بر طبق سلیقه های حزبی یا جناحی پیش نمی برد.

وی همچنین در پایان خطاب به کسانی که طرح انتخابات آزاد و حضور فتنه گران در انتخابات را مطرح کرده اند، افزود: یک سری آدم های ناباب که از خارج خط می گیرند تا علیه نظام اقدام بکنند، حرفهایی را مطرح کنند که خیالبافی است و مردم باید بصیرت داشته باشند و مراقب باشند که فریب این افراد را نخورند.

آیت الله مومن در عین حال تصریح کرد: من خاطرم جمع است که در این انتخابات هیچ اتفاق ناخوشایندی رخ نمی دهد.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


Iran, Islamic Republic of
تنهاراه نجات ایران ازورشکستگی اقتصادی وسیاسی انتخابات آزاد است که بدون نظارت استصوابی برگزارشود .
"تنهاراه نجات ایران ازورشکستگی اقتصادی وسیاسی انتخابات آزاد است که بدون نظارت استصوابی برگزارشود ."


شکر خدا نظارت استصوابی مثل خاری در چشم دشمنان اسلام و جمهوری اسلامی نشسته و تا ظهور اما زمان (عج) هم بیرون نخواهد آمد.
اگر این نظارت نبود که انقلاب همون سالهای اولیه از بین می رفت.
Iran, Islamic Republic of
نظارت استصوابی نه تنها خاری در چشم دشمنان است بلکه راهی برای فرستادن نیروی خود به انتخابات و پیروز کردنش و ایجاد انتخابات فرمایشی است. پس باید درست عمل کرد اینکه بخش وسیعی از جامعه خواستار حضور اشخاصی در انتخابات باشند اما ناظران بگویندفقط کاندیداهای ما و شاید اجازه دادیم یک کاندیدای ضعیف از شما وارد شود تا فقط و فقط ما پیروز شویم روح مناسبی با انتخابات ندارد
Norway
مسئولین محترم سایت جهان نیوز
باسلام و احترام
در صورت امکان این کامنت را چاپ کنید که از دیو وددملولم و انسانم ارزوست.


انتخابات ازاد یعنی عده ای معلوم الحال مزدور هم بیایند و شرکت کنند و پس از باختن، ندای تقلب را سردهند و اوضاع کشور را بحرانی کنند . ان دو کاندیدای منافقی که در ظاهر شعار قانون و حمایت از ولایت فقیه را سر می دادند امدند و بسرعت رنگ عوض کردند . یکی از انها با نشریه تایمز مصاحبه می کند و علنا صحبت از فشار به رهبری از طریق شورشهای خیابانی را سر می دهد . پس وای بحال انهایی که طی این دوسال شمشیر را علنا از رو بستند و نزدیکی های انتخابات با شعارهای توخالی کرنش می کنند و با تظاهربر تعامل با نظام قصد رخنه مجدد را دارند. امثال اقای ایکس که در دولت های قبل از دولت فعلی مسئولیت کلیدی و ارشد داشت و طی چهار سال اخیر هیچگاه در مراسمی با حضور رهبری وی را ندیده ایم . نمازهای جمعه نیامده است و... کدام ولایت را این شخص قبول دارد؟ ان یکی می گوید من اگر هم با رهبری اختلاف نظر داشته باشم نهایتا چون ولایت را قبول دارم در نهایت نظر رهبری برایم حجت است. کدام حجت ؟ شما که حرف خودت را میزنی.
... حال این کاربری که معلوم نیست از کجاست می گوید :
"تنهاراه نجات ایران ازورشکستگی اقتصادی وسیاسی انتخابات آزاد است که بدون نظارت استصوابی برگزارشود ".
اره باباجان به همین خیال باش. اگر رهبری نبود که شما ها همدیگر را کشته بودید و امنیت مردم هم که هیچ . شما سوریه و عراق و افغانستان می خواهید.
حماقتی را که یک اقلیت بسیار محدود در سوریه کرد و سال شصت و هشت هم مشابه همین اقلیت را در ایران جهت دادند و کردند انچه نباید می کردند ولی خوشبختانه نشد انچه که از نظر انها می بایست می شد
"نظارت استصوابی نه تنها خاری در چشم دشمنان است بلکه راهی برای فرستادن نیروی خود به انتخابات و پیروز کردنش و ایجاد انتخابات فرمایشی است. پس باید درست عمل کرد اینکه بخش وسیعی از جامعه خواستار حضور اشخاصی در انتخابات باشند اما ناظران بگویندفقط کاندیداهای ما و شاید اجازه دادیم یک کاندیدای ضعیف از شما وارد شود تا فقط و فقط ما پیروز شویم روح مناسبی با انتخابات ندارد"


چند نکته باید در نظری که دادید روشن و تبیین بشه:

1- نظارت استصوابی فقط کسانی رو تایید می کنه به اصول انقلاب و نظام پایبند هستن نه کسانیکه منافقانه رفتار می کنن مثلا در گفتار میگن قانونو ولایت و در عمل موقع گردن نهادن به قانون هم قانونو زیر پا میذارن و هم دستور ولایت رو. مثلا در انتخابات گذشته موسوی مورد وثوق خیلی از ناظران نبود ولی چون خبطی تا اون موقع نکرده بود اومد و شکرت کرد و یا خاتمی در دوره خودش چندان مورد وثوق ناظران نبود و دیددی که اومد و رای بالایی هم آورد. پس از خدا (اگر دارید) بترسید و با تهمت و ننه من غریبم بازی فضا رو متشنج نکنید.

2- منظورتون از وسیع همون منطق افلاطونی سردمدارانتون بود که می گفتن 13 از 24.5 بزرگتره؟!!!! اینطوری احاد ملتو شناسایی می کنید و رای می دید که اکثریت جامعه میگن فلانی بیاد؟! شما اول برید حساب کتاب یاد بگیرید بعد بیاد اکثریتو بشمارید. بعدشم با کدوم سند و مدرک می خواید ثابت کنید که فلانی مورد درخواست اکثریت جامعه هست؟ اکثریت جامعه از توی صندوق درمیاد (همونیکه اگر به نفع امثال شما باشه حماسه اس واگر به ضررتون باشه تقلب و غیرآزاد).

3- فکر کنم منظورتون از کاندید ضعیف یعنی کاندیدی که جرات نداره علیه مبانی انقلاب و نظام شورش کنه و جامعه رو به لجن بکشه والا اگر شما نیت خیر داشتید به جای تضعیف و تخریب دوستان دیروزتون و دشمنان امروزتون مثل امثال عارف و محمد شریعتمداری و کواکبیان که قصد کاندیداتوری دارن کمکشون می کردید تا اگر اهدافی برای اصلاح طلبی دارید پیاده کنن نه اینکه ازاول هی تو سرشون بزنید بگید ضعیفن. معلومه فقط بوی کباب از گفتارتون میاد والا دارید خر اصلاح طلبی رو داغ می کنید و خوبی کار اینجاست که حناتون برای مردم رنگ نداره که موید این ادعا انتخابات های گذشته اس
بحث انتخابات آزاد هم احیانا از بیت هاشمی آب می خوره ...
اگر این نظارت نبود که انقلاب همون سالهای اولیه از بین می رفت.
دوست عزيزي كه اين نظر را نوشتيد به استناد همين نظر جنابعالي پس انتخابات در ايران آزاد نيست!
دوستان يكي از دلايل آزاد بودن انتخابات ايران وعدم وجود تقلب در آن اين است كه از دل دولت هاشمي دولت اصلاحات بيرون مي آيد واز دل دولت اصلاحات دولت اصول گراي احمدي ن‍ژاد .
اما دوستان يك چيز را فراموش نكنيد كه هر كشوري براي انتخاب كانديداها يك گزينش خاص دارد وايران هم همينگونه است اما با كمال تاسف اين روزها فرزندان انقلاب به جان هم افتاده اند ودر جهت آسان نمودن كار دشمن به تخريب همديگر مشغولند يكي فتنه گر ويكي انحرافي وديگري متحجر اين است حاصل كار انقلاب ما واين است عمل به وصيت آن پير سفر كرده !!!!!!!
1- انتخابات آزادیعنی عدم دخالت سازمان یافته یا سازمان نیافته نیروهای تاثیر گذار و مسئول در نتیحه انتخابات
2- انتخابات آزاد یعنی مهندسی نکردن انتخابات توسط نهادهایی که بز خلاف قانون چنین رسالتی را برای خود قائلند
3- انتخابات آزاد یعنی عدم حمایت و هواداری ناظرین انتخابات مثل اعضای شورای نگهبان از یک کاندیدای خاص
4- انتخابات آزاد یعنی بی طرف ماندن داوران و ناظران انتخابات در تمام مراحل انتخابات
5- انتخابات آزاد یعنی توزیع مناسب امکانات رسانه ای مثل تلویزیون و ... دربین تمام کاندیداها و عدم سواستفاده از امکانات بیت المال در حمایت از یک کاندیدای خاص
6- انتخابات آزاد یعنی امکان شرکت کلیه افراد با گرایشهای محتلف در انتخاب بدون نظارت استصوابی شورای نگهبان
7- انتخابات آزاد یعنی وجود یک داور مستقل و بی طرف در امر داوری به اعتراضات انتخاباتی . نه اینکه ناظری که باید بی طرف باشد خود با رفتارهای خود بی طرفی خود را نقض کند و انتظار این را داشته باشکه برای داوری به آن رجوع شود.
8- انتخابات آزاد یعنی عدم دخالت دولت و ... در انتخابات و واگذار کردن امور انتخابات به خود مردم.
9- انتخابات آزاد یعنی عدم تخریب کاندیدادها با استفاده از امکانات بیت المال و نهادهایی که فراتر از جناحهها هستند
10 انتخابات آزاد بعنی جلوگیری از هزینه کرن پول و سهام عدالت و افزایش یارانه ها و ... دربین مردم برای کسب رای
"اگر این نظارت نبود که انقلاب همون سالهای اولیه از بین می رفت.
دوست عزيزي كه اين نظر را نوشتيد به استناد همين نظر جنابعالي پس انتخابات در ايران آزاد نيست! ..."


میشه بفرمایید منظورتون از ازادی چیه تا بدونیم چند چندیم؟ اگر منظوریتون از آزادی اینه که هر خائنی ولو چند هزار نفر طرفدار داشته باشه کاندید بشه نه جانم ازاد نیست. ما اینو میگیم هردمبیلی.
الان اگر صدام ملعون در عراق ازاد بود و کاندید می شد یه عده ... بهش رای می دادن بعد شما اسم اونو میذاشتی ازادی؟! فکر کنم هنوز نگرفتی ازادی یعنی چی؟
خطاب به این دوستی که در ده بند آزادی انتخاباتو بیان کرده:

1- ولو یک عده بی بصیرت با حرفهای نسنجیده حرف از مهندسی انتخابات بزنن آدم نباید خام بشه حتی در مورد دشمنش چهخ برسه به مخاالف. اما در این مورد اگر چیزی رو موید این ادعا می دونید بگید و الا تبلیغ برای کسی مهندسی اسمش نیست. و این واژه باید تبیین بشه که گویندگان دقیقا منظورشون چیه؟

2- این دومی هم همینطور فقط اتهام زدید و رفتید لطفا سند بدید و جو رو احساسی و کوته بینانه نکنید

3- در این مورد حرفتون حق است و خدا نگذره از اقای الهام که با اون رفتار غلط و احساسیش آبروی همه ناظرین محترمو مخدوش کرد چون من معتقدم ادمیزاد نسبت به هیچ چیز بی طرف نیست و شده یک درصد رایش به سمت یکی از چند انتخابش می ژربه اما در وقت داوری باید منصفانه برخورد کنه که البته اون حمایت اقای الهام هم از احمدی نژاد در دور قبل تاثیری نداشت یعنی می خواید بگید اون حمایت باعث رای اوری رقیب شد؟ چون چهار نفر نماینده طیف های مختلف بودن و از طرفدارها مشخص بود

4- این بند هم که تکرار بند سومه

5- این بند که کلا بی انصافی بود چون در دوره قبل که استفاده از تلویزیون بیشتر بود به ماوات و طبق زمان بندی عادلانه توزیع شد

6- این بند رو توی کره زمین پیدا نمی کنید به نظرم خارج از منظومه شمسی دنبالش باشید چون در کشورهای مدعی مهد دموکراسی هم هر کسی گرایشی غیر از اصول بنیادین اون کشور و یا انقلاب داشته باشه حق ورود در انمتخاباتو نداره. بیخود درخواست باطل نکنید عمرتون تلف میشه

7- اولا قانونی که قبل از نامزدی در انتخابات پذیرفتیم داور رو مشخص کرده. ثانیا موارد نقض بی طرفی رو بگید تا بحث کنیم صرف تهمت که کار پیش نمیره

8- میشه بفرمایید مردم چطور باید مجری بشن؟!!! حرفا میزنیدا

9- اینو که همیشه رهبر انقلاب گفتن ولی هیچکس از هیچ طیفی گوش نمیده معمولا پس جو ندید و کسانی رو که طرفدارشون هستید رو تلویحا مبرا نکنید.

10- اگر اون موارد طبق زمان بندی از قبل گفته شده باشه نمی تونید به حساب چیز دیگه بذارید مگر مدرک رو کنید ولی اگر درست باشه اخلاقی نیست و هیچ منصفی نمی پذیره

در کل به نظرم شما دیدگاهتون به حضرات جمهوری ایرانی می خوره و بعید می دونم در این نظام به کام برسید.
جواب به دوست عزیزی که جواب کامنت را داده
- لطفا به دیگران تهمت نزنید. اگر حرفی دارید منطقی جواب دهید. تهمت زدن کار آدمهای بی منطق است
........................
...
بازم کلی گوئی و مصلحت اندیشی
بازم همون فتنه 88 شروع میشه تا وقتی که این کلی گوئی ها و الف و میم گفتن ها باشه آش همین و کاسه هم همین
اسم ببرید که پیاده نظام فتنه 88 کیا بودند و چه کسی برای به زیر کشیدن آقای خامنه ای رفته بود به شهر ... الان هم معلومه که چه کسی امید فتنه گرانه اسم نبرید و رک گوئی نکنید همان می شود که گفتما!!!!!!!!
Iran, Islamic Republic of
اين آقا كه ده بند را ذكر كرده خب بسياري از نكاتش منطقي و مقبول است و در انتخابات هاي گذشته رعايت شده اما در بند 6 گفته نظارت نباشد آنوقت هر جاسوس و منافق و حتي اراذل و اوباش هم كه ميتوانند به پست هاي كليدي دست پيدا كنند .وفتي قرار شد كه به انتخابات و دموكراسي معتقد باشيم بالاخره بايد به ساز و كارهايش و اصول ثابت و متغير آن هم پايبند باشيم اگر نظارت نباشد پس چه انتخاباتي ؟ بايد مثل دروان قديم پرنده بپرانيم كه روي شانه هركس نشست او را انتخاب كنيم !!!