ارزیابی رفتارهای نوه امام راحل که در سن ۲۳ سالگی و بعد از رحلت زودهنگام پدرش وارد عرصه سیاست شد امر مهمی است که نیاز به یک بازخوانی جدی دارد.
گروه سیاسی جهان نیوز: این روزها از سوی اصلاح طلبان نام و تصویر سید حسن خمینی زیاد تکرار می شود. مشخصا هم خود او و هم اصلاح طلبان دوست دارند تا سید حسن در جریان انتخابات 1400 به عنوان یک چهره بازی ساز ایفای نقش کند.
اما ارزیابی رفتارهای نوه امام راحل که در سن 23 سالگی و بعد از رحلت زودهنگام پدرش وارد عرصه سیاست شد امر مهمی است که نیاز به یک بازخوانی جدی دارد، خصوصا آنکه سید حسن در مقطع یازده ساله گذشته به طور جدی از جایگاه رفیع بیت امام نقش آفرینی کرد. در یکی از موارد بسیار مهم سال های اخیر، وی همراه با سید محمد خاتمی برای رای به تمدید دولت ناکارآمد روحانی سنگ تمام گذاشتند و فیلمی را منتشر کرد که احتمالا دوست نداشته باشد آن ویدئو دوباره دیده شود.
گزارش ویدئویی آماده شده کمکی در راستای ارزیابی مذکور خواهد بود.
وارد سیاست به عنوان داشتن پست دولتی نبودکه بعد از رحلت امام بزرگوار «قدس الله الشریف» آقای هاشمی به ایشان پیشنهاد مسؤولیت داد و ایشان به خاطر اینکه خلاف نظر امام «ره» بود نپذیرفت
اوه اوه اوه...
همزمان با بالارفتن احتمال کاندیداتوری حسن خمینی، موج تخریب ایشان هم شدت گرفت و این جریان روال و روند تمام رسانه هاست...
باید ما مردم سواد رسانه ایمون را بالا ببریم
با رفتن ترامپ وامید به برداشته شدن تحریمها ، موج نگرانی در میان جماعت اصولگرا بوجود آمده وهر روز برای تسکین خود ، یکی را محبوب ، یکی را مغضوب ودیگری را تخریب میکنند.
سید حسن خمینی هر روز محبوب تر از دیروز
با تشکر از جهان نیوز که هدفش تخریب است ولی غافل که دارد محبوبیت ایشان را چند برابر می کند آفرین بر جهان در این موضوع البته
آقای سیدحسن
بهتر نیست شما به عنوان نوه امام روح الله ،این ابرمرد تاریخ معاصر، طوری وارد بازیهای جناحی نشوید که بعدا حسرت بخورید که ای کاش چنین بی پروا از فلان نامزد حمایت نمی گردید؟؟!!!