مدیران خودرو
دوشنبه ۳۱ شهريور ۱۴۰۴ ساعت ۰۸:۵۱
تعداد نظر۲۷
داغ کنيد+ ۲
فرصت پیش رو یعنی سخنرانی از تریبون سازمان ملل از آن جهت مهم است که رئیس جمهور می‌تواند افکار عمومی دنیا را از جنایات آمریکا، رژیم صهیونی و سه کشور اروپایی که این روزها با اسنپ‌بک در حال خباثت هستند، مطلع کند و از نقشه‌های آینده آنان نظیر «اسرائیل بزرگ» هم افشاگری کند.
پوست موز اصلاح طلبان زیر پای پزشکیان/ آقای رئیس جمهور! مراقب باشید +تصاویر
گروه سیاسی جهان نیوز: در آستانه سفر مهم رئیس جمهور به نیویورک جهت حضور در مجمع عمومی سازمان ملل و سخنرانی از تریبون جهانی، چهره‌ها و رسانه‌های جریان اصلاحات در اقدامی مشترک از چند روز پیش پیشنهاد دیدار آقای پزشکیان با دونالد ترامپ، رئیس جمهور تروریست آمریکا را می‌دهند و حتی رئیس دولت را تهدید می‌کنند که اگر این دیدار انجام نشود اساسا این سفر هیچ خاصیتی ندارد و بهتر است انجام نشود!

این پیشنهاد در حالی مطرح می شود که حدد سه ماه پیش و در میانه مذاکرات غیرمستقیم ایران با آمریکا، رژیم صهیونی با مجوز، همراهی و پشتیبانی ایالات متحده به ایران حمله کرد و بیش از هزار نفر از هموطنان عزیز ما از جمله دانشمندان هسته‌ای و فرماندهان ارزشمند نیروهای مسلح را به شهادت رساند. پس از آن خود آمریکا وارد جنگ شد و تاسیسات هسته‌ای ایران را هدف گرفت. با این حال به دلیل قدرت بالای نیروهای مسلح در پاسخ به تجاوز صورت گرفته و اتحاد مقدس ملت ایران، دشمن متجاوز که با هدف براندازی و تجزیه ایران جنگ را شروع کرده بود، برای توقف آتش به التماس افتاد.

فرصت پیش رو یعنی سخنرانی از تریبون سازمان ملل از آن جهت مهم است که رئیس جمهور می‌تواند افکار عمومی دنیا را از جنایات آمریکا، رژیم صهیونی و سه کشور اروپایی که این روزها با اسنپ‌بک در حال خباثت هستند، مطلع کند و از نقشه‌های آینده آنان نظیر «اسرائیل بزرگ» هم افشاگری کند.

با این حال چهره‌ها و رسانه‌های اصلاح طلب بدون توجه به همه این موارد صرفا به دنبال شکل گیری یک تصویر هستند که در آن پزشکیان و ترامپ حاضر باشند و مشخصا هیچگونه دغدغه‌ای برای رفع تحریم‌ها و یا مسئله هسته‌ای ندارند. این موضوع وقتی تاسف بارتر می‌شود که آمریکایی‌ها بعد از توقف آتش، چندین بار سخن از احتمال حمله مجدد به ایران را هم بیان کرده‌اند. وقاحت این افراد تا جایی است که حتی صریحا در رسانه‌های خود می‌نویسند که ایران باید آبرومندانه در سیاست مقابله با رژیم صهیونی تجدیدنظر کند!

لازم به ذکر است در هفته‌های گذشته به غیر از مذاکره مستقیم با آمریکا، اصلاح طلبان خواسته‌های مشکوک دیگری از  جمله بیان دقیق خسارت اسرائیل به ایران، اصرار به راه دادن مجدد جاسوسان آژانس، قرارگیری در کنار مصر و عربستان و... را از مسئولان کشور داشته‌اند. 

آقای رئیس جمهور بسیار بیشتر از گذشته باید مراقب افرادی که خود را حامی دولت جا می‌زنند باشند، به ویژه آنکه برخی از این عناصر بدنام در دولت و در اطراف رئیس جمهور هم نفوذ کرده‌اند. اساسا این افراد نه دلسوز کشور، نه دلسوز دولت و نه دلسوز آقای پزشکیان هستند بلکه حاضر هستند آبرو و عزت ملت بزرگ و مقاوم ایران را به پای حقارت غربگرایانه خود قربانی کنند.
















https://jahannews.com/vdcfjxd1jw6dtva.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما

اکبر
......
سهیل

فکر کنید ببینید این پیشنهادات را فرانچسکو نداده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سود مملکت که نیست فقط سود اصلاح طلبان و خانواده آنها است،
محمودرضا
پیشنهاد من اینست که پزشکیان این یک کار را هم انجام بدهد تا کار نکرده ای باقی نمانده باشد. ببینیم اینها دیگه چه بهونه ای دارند
.....
صادق
شخص رئیس جمهور اصلاح طلب دو آتیشه است اونوقت تیتر می‌زنید پوست موز اصلاح طلبان زیر پای رئیس حمهور خنده داره این تیتر
.....
رئیس جمهور محترم ! در سازمان ملل عکسهای کودکان شهید و ویرانه های غیر نظامی تهران و غزه و یمن و... را به جهانیان نشان دهید و شما که الحمدلله افتخار محبت و پیروی امام علی ع را دارید به پیروی از آن حضرت که فرمود هر آمد: « کونوا لظالم خصما و للمظلوم عونا » حد اقل فریاد مظلومیت غزه ،لبنان ،یمن و ایران را در بلندگوی بین المللی صلا زنید و از عمل مستکبرین برائت ونفرت جوئید .از شخصیت علوی شما غیر این انتظار نمی‌رود. و این مطلبی نیست که شما را متهم به جنگ طلبی و حمایت از تروریست کنند .الان در اقصی نقاط دنیا در قاره اروپا و آمریکا مردم با وجدان بیدار و فطرت انسانی علنا مخالفت خود را را شرارتها و قساوت های بی نظیر و حیرت انگیز رژیم غاصب و آمریکا جنایتکار فریاد میزنند .تلاش کنید در این فرصت مناسب با صلابت و سر افزاری جنایات جبهه استکبار را محکوم نمایید .
چه توقعاتی از رییس جمهور مطبوع ومتبوع اصلاحات دارید!!!؟
منطق اسلامی وو صلابت علوی ع اقتضا می‌کند که رئیس جمهور محترم اعلام فرمایند تا هنگامی که آمریکا از رژیم غاصب صهیونیستی حمایت نظامی و رسانه ای و سیاسی و اطلاعاتی میکند و در منطقه غرب آسیا شرارت میکند ایران سر فراز حاضر به هیچ ملاقات مستقیمی با آمریکا یی ها نیست .
اما منطق اصلاحاتچیا اقتضا میکنه تا کمر جلوی اون سگ زرد آمریکایی خم شده و سر و دست و سایر مناطق سوق الجیشی او را بوسه باران کنن تا بلکه دل سیاهش نرم بشه و لبخندی بهشون بزنه !!
......
خداوند رحمت کند رییسی را که شفاف و قاطع گفت ملاقات نمیکنم
کدوم نادان نمک نشناسی منفی زده؟؟
عَبِد
رهبر کره شمالی شرط دیدار با ترامپ رو عدم مذاکره در مورد مسائل هسته‌ای اعلام کرد
آقایون یه کم به خودتون بیاید مذاکره خوبه اما با کی با چه شرطی؟ دیدار ترامپ رو با شخصیت‌های جهانی رو یه بار مرور کنید شما نگران نیستید؟
علی اصغر چراغچی -جانباز
در شرایط فعلی از رییس جمهور حمایت کنیم مگر رییس جمهور نگفتند با رهبری هماهنگ هستند حتی اگر مخالف نظر شخصی او باشد
کدوم کارهای این رییس جمهور در عرض یک سال گذشته در راستای منویات رهبری و هماهنگ با ایشان بوده که این کارش باشه؟؟!!
محمد افشین خواه
......
بدیهی است چنانچه بنا بر گفتگوی مستقیم ایران و آمریکا باشد ، قطع یقین با تایید و موافقت شخص امام خامنه‌ای است و دیگر هیچ !
مگر امام خامنه ای صراحتا" نفرمودند مذاکره با آمریکا هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نیست؟
....
....
دانشجوی ترم اول روابط بین الملل هم می داند که با یک ملاقات همه چیز درست نمی شود روابطی که نیم قرن است تبدیل به رویارویی تمام عیار/ خصومت / و در چند مقطع به درگیری نظامی تبدیل شده ؛ امریکا تمام تلاش خودرا به کار گرفته تااین کشور را نابود کند
.....
خدا رحم کنه.
ترامپ: کشورهای دیگر برای توافق با ما باسن من را می بوسند!!!
شتاب اصلاحاتچی‌ها .... برای این بوسه چیست
با توجه به دوستان اصلاح طلبش پوست موز ی چیز عادی است از پوست خربزه بترسید که ی وقت زیر پاش نیاندازند که اگر انداختند دیگه بلند نمیشه