مدیران خودرو
پنجشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۰۹:۱۳
تعداد نظر۷۰
داغ کنيد+ ۱
قطعاً کشورداری و مدیریت امور در هر جامعه ای، صرفاً با آموزش میسر نیست. اگر همه چیز با آموزش، استدلال و گفتگو حل می شد، در هیچ کجای دنیا و در هیچ زمینه ای نیاز به قانون نبود!
چند پاسخ کوتاه به اظهارات پُراشتباه رئیس جمهور در مورد حجاب
گروه سیاسی جهان نیوز: اخیراً رئیس جمهور در دیدار با مدیران و اصحاب رسانه، باز هم سخنان جنجال برانگیزی در مورد حجاب بیان کرده که به نوعی با مغالطه و شبهه افکنی همراه بود. این نوع سخنان رئیس جمهور متأسفانه تبدیل به یک رویه شده و در جلسات گوناگون از سوی ایشان بیان می شود. این در حالی است که وضعیت ولنگاری و هنجارشکنی در جامعه، روز به روز نگران کننده تر می شود.
 
در ذات قانون اجبار وجود دارد
 رئیس جمهور گفته است: «اعتقاد دارم با زور نمی شود حجاب را سر مردم کرد؛ همانگونه که با زور نمی شد حجاب را از سر مردم کشید پایین».

در پاسخ باید گفت که اولاً، نمی توان با کلیدواژه زور، به جنگ با قانون رفت. هر کجای دنیا که برویم، هر قانونی در ذات خود، الزام دارد. قانون یعنی اینکه این باید بشود و آن نباید بشود. زیرا همه قوانین دنیا به نوعی زور – در اینجا به تعبیر دقیق تر، الزام – هستند.

ثانیاً، در یک جامعه، حفظ خانواده و حفظ امنیت اخلاقی و آرامش روانی جامعه جزو ضروری ترین و ابتدایی ترین اقداماتی است که باید از سوی دولت ها مورد توجه قرار گیرد. طبیعی است که برای تضمین اجرا و جلوگیری از تعدی به حقوق جامعه و مردم، الزام قانونی هم نیاز است.

ثالثاً، این نوع ادبیات را در مورد هر قانونی می توان مطرح کرد. با این مبنا می توانیم بگوییم: با زور نمی‌شود از مردم مالیات و عوارض گرفت؛ با زور نمی‌شود رانندگان را ملزم به رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی کرد؛ با زور نمی‌شود جلوی دزدی را گرفت؛ با زور نمی شود هیچ کدام از قوانین دولتی را اجرا کرد؛ اما باید توجه کرد که در این صورت، سنگ روی سنگ، بند نخواهد شد و با این مبنا با یک کشوری که دچار هرج و مرج شده، روبرو خواهیم شد.

رابعاً، با این مبنای رئیس جمهور، حتی با برهنگی و نیمه برهنگی هم نمی توان برخورد کرد. زیرا در اینجا هم زور وجود دارد! در هر صورت، وقتی یک مبنا را قبول کردیم، نمی توانیم از لوازم آن، شانه خالی کنیم. از همین رو، نادرست بودن این سخن رئیس جمهور، مشخص است.
  
مملکت داری صرفاً با آموزش محقق نمی‌شود
 رئیس جمهور بیان کرده: «خب چه کاره ایم؟ بنشینیم آموزش بدهیم؛ هر محله ای مسجد دارد؛ هشتاد هزار مسجد داریم؛ به ازای هر هزار نفر یک مسجد داریم؛ خب حلش کنیم آنجا؛ اما با منطق، با گفتگو، نه با زور، نه با دعوا».
 
قطعاً کشورداری و مدیریت امور در هر جامعه ای، صرفاً با آموزش میسر نیست. اگر همه چیز با آموزش، استدلال و گفتگو حل می شد، در هیچ کجای دنیا و در هیچ زمینه ای نیاز به قانون نبود!

در همین موضوع حجاب، برخی افراد هستند که هیچ آموزش و هیچ گفتگویی در آنها اثرگذار نیست و جامعه را به فساد و انواع آسیب های اجتماعی و اخلاقی می کشانند؛ مسأله آنها ندانستن نیست؛ می دانند اما لجاجت و اصرار دارند که جامعه را به سمت بی حیایی و ولنگاری بکشانند؛ با این افراد چه کنیم؟! نصیحت، گفتگو و لبخند برای همه کارساز نیست. بخش زیادی از هنجارشکنی‌ها باید به وسیله آموزش و گفتگو حل شود و بخشی هم با إعمال قانون.

نکته بعدی این است که مسجد، یک پایگاه اجتماعی محسوب می شود و می تواند در عرصه های مختلف، به دولت، مجلس و قوه قضائیه کمک کند؛ اما قرار نیست یک تنه به جای این همه نهاد و دستگاه عریض و طویل با آن همه بودجه و امکانات، کار انجام دهد؛ نه معقول است و نه ممکن.

همچنین، باید توجه کرد که اقدامات غلط اجرایی و سهل انگاری دولت ها در برخی امور در حقیقت می تواند تخریبگر و مانع اقدامات سازنده مسجد باشد.

اما یک نکته بسیار مهم این است که اساساً از آنجایی که جمهوری اسلامی یک حکومت دینی است و نه یک حکومت سکولار، بنابراین همه دولت ها در جمهوری اسلامی باید نسبت به خطوط قرمز دینی توجه داشته باشند و در این زمینه مسئولیت دارند. هر چند که حتی در کشورهای سکولار هم برای موضوع پوشش، قوانین مختلف وجود دارد.

ضمن اینکه، در دوران طاغوت نیز در کشورمان مسجد داشتیم. در حکومت های سکولار و پادشاهی در سراسر دنیا هم مسجد وجود دارد. در آن صورت، فرق جمهوری اسلامی با آنها چه خواهد بود؟ اساساً فلسفه اصلی تشکیل جمهوری اسلامی، اجرای دین در جامعه و نشان دادن کارآمدی دین است و چنین چیزی بدون حضور جدی دولت، میسر نخواهد بود.
 
روابط فردی و خانوادگی را با مسائل کلان اجتماعی خلط نکنیم! 
دکتر پزشکیان در این جلسه، از دختر خودشان مثال زده اند و گفته اند: «من دختر خودم را که حاضر است به خاطرم بمیرد، نمی توانم به زور بگویم اینجوری بپوش، اینجوری نپوش؛ دختر خودم است؛ مجبورم با او بنشینم، گفتگو کنم، همراهی کنم تا بپذیرد و همراهی بکند؛ وگرنه زور بگویی در مقابلت می ایستد».

نباید مسائل را با یکدیگر خلط کرد. اینکه یک پدر با دخترش یا یک دختر با پدرش چگونه برخورد می کند را نباید با الزامات، قوانین و اقتضائات اجتماعی یک کاسه کرد. عرصه عمومی با فضای درون خانه و خانواده فرق دارد. همچنین، اگر مبنا ایستادن یا نایستادن در مقابل ما باشد، همین حالا باید بسیاری از قوانین ضروری کشور را تعطیل کنیم؛ زیرا در هر صورت، افراد زیادی هستند که در مقابل ما می ایستند!

علاوه بر اینها، حتی در درون خانواده نیز مشاهده می کنیم که پدر خانواده در تربیت فرزندان خود گاهی اوقات مجبور است که قاطعیت نشان دهد و محکم بایستد.
 
ما کارمان را درست انجام دهیم، مردم بی‌دین نمی‌شوند
رئیس جمهور در ادامه، بیان کرده است: «بی دین می کنیم این کسانی را که با آنها اینطور برخورد می کنیم؛ ای کاش مثلاً هدایت کنیم؛ متنفر می کنیم از اعتقاد و باورمان با رفتارهایمان».
 
اگر مسئولین ما شبهه افکنی نکنند و مشغول انجام وظایف خود باشند، اگر با سخنان نابجای خود هنجارشکنان را جری نکنند، اگر نیازهای مادی و معنوی مردم را برطرف کنند، اگر نسبت به بیت المال حساسیت نشان دهند، اگر افراد شایسته بر مسند امور باشند، اگر حق مردم رعایت شود، اگر مردم احساس کنند که مسئولان از جان و دل برایشان تلاش می‌کنند، اگر احساس کنند که مسئولین مانند آنها زندگی می کنند، اگر احساس کنند که ما برای حفظ خانواده ها و حفظ حیا و کاهش آسیب های اجتماعی کوشش می کنیم، چرا باید نسبت به دین بدبین شوند؟! البته ممکن است که برخی افراد، الزامات قانونی در مورد حجاب را نپسندند، اما ما نمی توانیم با این توجیه که این افراد متنفر می شوند، یک جامعه را در معرض بی حیایی، بی دینی، فساد اخلاقی و ... قرار دهیم!
 
با تمسک به یک اظهار محبت نمی‌توان بی‌قانونی را تجویز کرد
همچنین، دکتر پزشکیان گفته است: «در همین جریانات، همین خانم هایی که می گوییم بد هستند، به اصطلاح پلاکارد برداشته بودند، می گفتند: "جانم فدای رهبر" "مرگ بر اسرائیل"»

اینکه مردم با افکار و گرایش های مختلف، نسبت به رهبر معظم انقلاب ابراز محبت می کنند و یا در برابر دشمن می‌ایستند، بسیار ستودنی است، اما قطعا منافی وظایف آنها در اعمال و رفتارشان در عرصه های فردی و اجتماعی نیست.
https://jahannews.com/vdchwmnwi23nkzd.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

....
. اگر واقعا با بی حجابی و برهنگی مشکل دارند جمعش کنند اگر نمی توانند جمعش کنند بگذازند بقیه اقدام کنند.
حضور ضعیف جناب پزشکیان در این پست .... دسته گل اون 16 میلیونه به کشور و نظام است
.. .
.....
فرح وش
احسنت. متین و مستدل .
....
پزشکیان مرد مسئولیت سنگينی مثل رئیس قوه مجریه نبوده‌ اشتباهی صورت گرفته وایشون سرکار آمده نبايد روی همين اشتباه تا آخر ایستاد جلو ضرر از هرجایی بگیری منفعت است
محمدرضا
.....
اشتباهش توضيح بدهید که‌ متوجه بشوند
کاندیدا شدن برای انتخابات ریاست جمهوری.
ساسان
پزشکیان هم میدونه که قانون توش زور هست، منظورش اینکه قانون حجاب ایراد داره. قانون اشتباهیه. چرا شما همش خودتونو میزنید به اون راه؟
بیراهه هر چی بضررشون باشه میگن ایراد داره تازه این قانون با مسامحه نوشته شده
جمهوری اسلامی بایدهمه قوانینش اسلامی باشدحجاب حکم صریح خداونددرقرآن است! عفاف نیز درکنارحجاب تاثیرمثبت برامنیت خود زنان دارد! قانون حجاب مربوط به حضورموثرزن درجامعه وحفظ سلامت روح وروان وکرامت اوست. دختران ما درجامعه ای که عفیف نیست ازسوی چشمان مردان بوالهوس درامن وامان نیستند!
مجید
ادم دلش به پسران جامعه میسوزد که مجبورند در مقابل این همه بی حجاب و... دین و عفت خودشان را حفظ کنند
خوددختران ازاین خواری ووسیله ی التذاذاجنبی شدن بیشترآسیب می بینند!.
برخی از دختران این قدر شستوشوی ذهنی شده اند که متأسفانه . فکر می کنند زندگی مدرن اینه که یک حیوان دو پا باشی
پسرای بقیه کشورهای اسلامی مگه آسیب می بینن از پاکستان تا ترکیه و مصر و الجزایر حجاب اجباری نیست فقط در افغانستان و ایران اجباریه
واقعا این همه بی اطلاعی باعث تاسف است
فقط در مورد ترکیه خدمت شما عرض می کنم ترکیه بالاترین آمار خشونت جنسی و فیزیکی در جهان علیه زنان را سالانه ثبت می کند و از این نظر از کشورهای غربی جلوتر زده و یک سر و گردن بالاتر ایستاده و سالانه تعداد بسیار زیادی از زنان در این کشور به قتل می رسند
یه کم تحقیق کن در مورد وضعیت زنان در بقیه ی کشورهای اسلامی
در مورد این نکته که شما گفتید "بی حیایی و برهنگی و بیماری های جنسی و کنترل نشده ی دختران و تلاش آنها برای تحریک کردن پسران و مردان" من شخصا صحنه های بسیار تاسف باری را دیده ام
دختران بی حجاب و نیمه برهنه ای که به عنوان‌مشتری به مغازه ها می روند و سر صحبت رو با فروشنده ی مرد باز می کنند رو لطفا دقت کنید به رفتارشون در مقابل فروشنده ....
معلوم نیست برای خرید رفته اند
من بارها دیده ام واقعا این دختران بی حیا تهوع آور هستند و فروشنده مرد هم هیچ تقصیری ندارد
......
.....
شما در موضوع حجاب هر جا که متوسل به زور شدید بدون استثنا وضع حجاب جامعه چند درجه بدتر شده و از مراتب امر به معروف اینکه وقتی اثر عکس داره حرام انجام بدید به اون روش. باید از روش های دیگه استفاده کنید. کجای این مساله پیچیدگی داره که نمی فهمید؟ و کجا روش های دیگه رو درست اجرا کردید که نتیجه نگرفتید؟
مسلم
شما باید اول اثبات کنید که اگر این اجبار نبود وضعیت جامعه بهتر بود!!
نمیشه گفت چون حجاب بدتر شده پس حتما به خاطر اجبار بوده!! این پیش فرض از کجاست در حالی که ده ها عامل تاثیرگذار دیگر هم بر کاهش پوشش وجود دارد
واقعیت اینه ۳۰ سال غلبه تفکر غربگرا بر فرهنگ و اقتصاد نتیجه اش این شده
ایادی آمریکا در ایران توانستند، سال ۱۴۰۱ بی حجابی را در جمهوری اسلامی با توسل به زور به مردم تحمیل کنند.
میلیون ها و شاید میلیاردها دلار خرج جنگ رسانه ای و شناختی و روانی علیه زنان و خصوصا نوجوانان و جوانان و خرج تبلیغات ضد حجاب برای ضربه به نظام کرد
محمد
.....
صادق
همانطوریکه مشکل آمریکا با ایران هسته ی نیست
مشکل پزشکیان فقط حجاب نیست پزشکیان چون مدیر و مدبر نیست در تمام امور به بن بست رسیده در مساله حجاب سیاست خارجی سیاست داخلی اقتصاد فرهنگ و همه ی امور کشور داری ناتوان است این وسط حجاب پیراهن عثمان کرده ک مردم مشغول کرده به این مساله حتی برخورد با مهاجران از سیاست های پر اشتباه پزشکیان به این شکل برخورد مناسب جمهوری اسلامی نیست اما پزشکیان هنری ندارد تا به خرج دهد
....
رییس جمهورهای قبلی خیلی مدیر و مدبر بودن و وضعیت مملکت این شده؟
پاک کردن ... کاری های چند ده ساله غربگدایان کار آسانی نیست
.....
اگر افساد طلبان نمی توانند بساط برهنگی رو جمع کنند دخالت نکنند تا بقیه حل کنند
اصولااینهابااسلام مخالفند.
اسلام شما فقط در حجاب خلاصه میشه؟ .
آزادی و "زندگی مدرن" در قاموس شما فقط در برهنگی و بی حجابی و بی بند و باری و زندگی غربی خلاصه میشه؟ واقعا آزادی این قدر چیز پستی هست؟
بی حجابی مقدمه ی برهنگی و بسیاری مسائل دیگه در جامعه هست به همین دلیل حکومت نگران است و بخش بزرگی از زنان در ایران این را درک می کنند و علی‌رغم این همه تبلیغات خارجی و جنگ رسانه ای و شناختی دشمنان برای مقابله با حجاب و رواج برهنگی و بی بند و باری مقاومت کرده اند و فریب نخورده اند و همچنان محجبه هستند
ضمن اینکه به فرهنگ ایرانی افتخار می کنیم و عقده ی سبک زندگی غربی نداریم.
بفرمایید حل کنید
مگه تا حالا تونستید حل کنید.
شما غربگداها حل کردید یا بدترش کردید و حالا کار به برهنگی رسیده .
آقای رئیس جمهور زنهای بی حجاب که عمدا و با لجبازی حجاب از سرشون برداشتن مسجد میرن ؟؟ .
پس باید قانون برای مقابله با دزدی و جنایت رو هم لغو کرد ، چون طبق گفته رئیس جمهور با قانون نمیشه جلو انحراف رو گرفت باید کار فرهنگی کرد !!!
ربطی نداشت
.بی شرمهای کودک کش وحامیان آنها میتحق فجیع ترین مرگند! به تعدادانسانهایی که خونشان رابه ناحق ریختند! .
کدام زور قانون حجاب وعفاف با مسامحه وبدون کمترین سخت گیری نوشته‌ شده .
یک سوال پزشکیان بايد پیرو حاکمیت ونظام حاکم باشد يا حاکميت بايد پیرو دولت باشه ؟
....
....
.پوشش مردم به خودشان مربوط است نه به شماها
برهنگی در هیچ جامعه ای پذیرفته نیست
پس یک حرف مفت را مرتبا تکرار نکنید
می خواستید بعد از جنبش زن برهنگی هرزگیتون با لباس زیر و بدون شلوار و با هفت قلم آرایش بیرون نیایید تا بهونه دست کسی ندهید. ولی واقعیت شما همینه و از اول هم معلوم بود که دنبال چی هستید و به کجا قراره کشیده بشه چون الگوی شما غرب هست و تا برای رسیدن به آزادی کامل تا تهش می خواهید بروید
حقیقت اینه بیماری بیماری جنسی قابل کنترل نیست و فقط روز به روز وخیم تر میشه و به قوانین بازدارنده نیاز هست تا برخی بیماران جرأت نکنند با لباس زیر و بدون شلوار در جامعه به تحریک پسران و مردان و تهدید نهاد خانواده اقدام کنند.
ali
بعد از مدت ها یه متن مستدل ، بدون حاشیه و به دور از حزب و جناجی بودن ، دیدم .مختصر و مفید
رمضانی
آقا ول کن الزام حجاب رفت پیش ممنوعیت ویدئو، شطرنج، ماهواره .....بیخیال
برهنگی کجا رفت؟
حجاب در ذات جمهورس اسلامی است پس جایی نمی رود
درست می فرمایید دیگه حجاب رو باید ول کنیم تا بیماران جنسی روز به روز مرزهای "آزادی" در پوشش رو جا به جا کنند و آنتالیا رو هم پشت سر بگذاریم ....
به نظرم زنان نیمه برهنه و هفت قلم آرایش کرده و محرک جنسی در خیابان ها رو ول کنیم چون دیگه کاریشون نمیشه کرد .....
برویم سراغ پسران و مردان برای اونها مرتبا برنامه های آموزشی برگزار کنیم و تکنیک های مقاومت در مقابل تحریک جنسی دائمی زنان نیمه برهنه و آرایش کرده در اماکن عمومی و جلسات عفاف و حیا برگزار کنیم تا آقایون بتوانند خودکنترلی رو افزایش دهند و قربانی فساد و بی حیایی رو به گسترش بیماران جنسی زن در جامعه نشوند ....
اولین قربانیان رواج فساد جنسی در جامعه خود زنان هستند و به عنوان محرک های جنسی خیابانی مجازات خوبی برای آنهاست و هیچ کس هم نمی تواند آنها را نجات دهد جون مقصر خودشان هستند
روزانه شاهد موارد متعدد در خیابان ها هستیم.
محسن
. انگار این مملکت اسلامیست و هزاران خون برای ان داده شده مملکت شده .
فقط ایران اسلامیه ؟! مصر و اندونزی و ...اسلامی نیستن؟!
وقتی حکومت مستقل داشتن اونوقت اینها رو مثال بزن
قانون بد ختما نباید اجرا بشه و حتما باید باهاش مخالفت بشه
رواج برهنگی چیزی هست که بد است و حتما باید باهاش برخورد بشود
....
علی
واقعا دین فقط حجاب هست؟ آیا جز اصول دین هست یا فروع دین؟ شما اول خودتون و خانوادتون به اصول پایبند باشید بعد برای مردم نسخه بپیچید
طبق این طرز فکر دین نماز و روزه هم نیست باید علما مستحبی اش کنند تا هر کس خواست بخواند و هر کس هم نخواست نخواند تا به کسی فشار و اجبار نیاید ولی همه بهشت را بروند
ضروری دینه عدمش از بین بردن حیا و عفت و غیرته.
هیچ یک از محرمات شریعه از اصول دین نیست مثل سرقت قتل تجاوز ظلم شکنجه فحاشی غیبت مردم آزاری و..
مکانیکی
.....
مکانیکی
....