مدیران خودرو
چهارشنبه ۱۸ تير ۱۴۰۴ ساعت ۱۴:۰۳
تعداد نظر۶۴
داغ کنيد+ ۵
حملات بی‌مهابا و بی‌بهانه‌ روزنامه‌های زنجیره‌ای به جریان سیاسی رقیب از یک طرف، بازگشت ادبیات مذاکره به این روزنامه‌ها و همچنین مطالبه همکاری با آژانس از طرف دیگر، در نهایت اهداف پیش گفته نتانیاهو را تسهیل خواهد کرد تا زمینه ساز تجاوزی دیگر به سرزمین ایران عزیزمان باشد.
مقدمه چینی از داخل برای حمله جدید به ایران! +جزئیات
گروه سیاسی جهان نیوز: ساعاتی پس از تجاوز ارتش رژیم صهیونیستی به ایران، نتانیاهو از مردم ایران خواست علیه نظام سیاسی خود قیام کنند. درخواستی که با واکنش منفی مردم مواجه شد. در واقع طرح اصلی حمله رژیم صهیونی به ایران، با تکیه بر آشوب و فروپاشی از درون به اجرا درآمد. اما برخلاف انتظار نتانیاهو و ترامپ، حمله به ایران، به جای آنکه مردم را متفرق کند، شکاف‌های اجتماعی پیشین را هم کمرنگ‌ کرد.

نشریه انگلیسی فایننشال‌تایمز در گزارشی از شکست خوردن طرح آمریکا و اسرائیل برای فروپاشی ایران نوشت: «حمله اسرائیل به ایران، وحدت ملت ایران را تقویت کرد. این حملات به جای تضعیف حکومت ایران، به‌طور غیرمنتظره‌ای ملی‌گرایی ایرانی را بیدار و وحدت مردمی را تقویت کرده است. نتیجه عملیات برخلاف انتظارات اسرائیل رقم خورد.»

با توجه به اظهارات ترامپ و نتانیاهو، اهداف رژیم صهیونیستی و آمریکا در حمله به ایران، ابتدا از بین بردن توان دفاعی و موشکی، سپس نابودی دستاوردهای هسته‌ای و درنهایت فروپاشی از طریق آشوب آفرینی بود. اما از میان این سه هدف، رژیم صهیونی با آسیب رساندن به سامانه‌های پدافندی غرب کشور، صرفاً توانست ضرباتی نه چندان عمیق، به دفاع هوایی کشور وارد کند که در مقابل خود نیز متحمل ضربات سنگین‌تری شد.

میهن پرستی و انسجام ملی مردم ایران از یک طرف و اتخاذ تدابیر درمورد مواد غنی شده و سانتریفیوژها از طرف دیگر، موجب شکست خوردن طرح حمله و عقب نشینی ترامپ و نتانیاهو از ادامه جنگ شد. اما هیچ کس بر این عقیده نیست که عقب نشینی نتانیاهو از جنگ با ایران به معنای پایان نزاع است.

بدیهی است که در هرجنگی، با شروع آتش بس فعالیت نفوذی‌ها دوچندان خواهد شد؛ ایران نیز از این قاعده مستثنی نخواهد بود. هدف نیز روشن است؛ تسهیل کردن دستیابی رژیم صهیونیستی به اهدافی که نتوانست از این جنگ بدست بیاورد. از منظر صهیونیست‌ها ابتدا باید این انسجام داخلی شکسته شود.

افکار عمومی داخل ایران اما بزرگترین مانع پیش روی تحقق اهداف بالاست. لذا شکستن سد افکار عمومی با هدف تعمیق شکاف‌های اجتماعی و تبدیل همکاری سازمان انرژی اتمی با گروسی به عنوان مطالبه عمومی و خواست اجتماعی در دستور کار رسانه‌های رادیکال قرار گرفته است.

ظاهرا جریان اصلاحات از طریق رسانه‌های زنجیره‌ای در تلاش است دسترسی به اهدافی را که نتانیاهو از نتوانست محقق کند، تسهیل کند.

روزنامه شرق با تشکیک در سیاست ابهام هسته‌ای، تلاش کرده به مخاطبان اینطور القا کند که عاقبت چنین راهبردی همان است که عراق، لیبی و کره جنوبی به آن گرفتار آمد. این روزنامه نوشت: «ابهام حرفی جدید و راهبردی نو نیست و در گذشته حداقل توسط عراق، لیبی و کره شمالی استفاده شده‌ است. عراق صدامی این راهبرد را درباره سلاح‌های اتمی، شیمیایی و میکروبی به‌عنوان حربه‌ای برای بازدارندگی و نمایش قدرت در برابر مخالفان داخلی (کردها و شیعیان) و رقبای منطقه‌ای دنبال می‌کرد».

هم میهن نیز در تمام روزهای آتش بس، صفحات اصلی خود را به حمله به جریان سیاسی رقیب اختصاص داده است. این روزنامه متعلق به کرباسچی، در مقابل اظهارت رئیس جمهور که گفته بود آمریکا روی میز مذاکره بمب انداخت مدعی شد که: «در داخل هم عده‌‏ای نشسته‌‏اند و زیر این میز، بمب کار می‌‏گذارند».

جبهه اصلاحات هم با انتشار بیانیه‌ای از قطع همکاری ایران با آژانس انتقاد کرده و نوشته است: «با ابراز نگرانی عمیق از مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی مبنی بر تعلیق همکاری ایران با آژانس و اقدام شتاب‌زده آقای رئيس‌جمهور در ابلاغ آن، اعلام می‌دارد که در شرایط خطیر کنونی، تصمیمات احساسی و بدون ارزيابى دقيق هزینه- فایده، برخلاف مصالح ملی، امنیت کشور و منافع مردم است و نه‌تنها موجب افزایش قدرت بازدارندگی نمی‌شود، بلکه به انزوای بیشتر کشور، تشدید سوءظن، و کاهش احتمال موفقیت در مذاکرات با هدف رفع فوری تحریم‌ها خواهد انجامید»!

حملات بی‌مهابا و بی‌بهانه‌ روزنامه‌های زنجیره‌ای به جریان سیاسی رقیب از یک طرف، بازگشت ادبیات مذاکره به این روزنامه‌ها و همچنین مطالبه مشکوک همکاری با آژانس از طرف دیگر، در نهایت اهداف پیش گفته نتانیاهو را تسهیل خواهد کرد تا زمینه ساز تجاوزی دیگر به سرزمین ایران عزیزمان باشد.
https://jahannews.com/vdcgxy9y3ak9wz4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما

نمایندگان رژیم صهیونیستی در ایران

اقای اژه ای کجایی؟؟؟؟
اصلاح طلبان چرا از تعلیق همکاری با آژانس نگران شده اند ؟!
وقتی گروسی خائن گزارشات مغرضانه و غیرفنی داد و سبب صدور قطعنامه سیاسی در شورای حکام شد و زمینه حملات امریکا و اسرائیل به ایران را فراهم کرد چرا نگران نشدند ؟!
........
....
اصلاح طلب یعنی .....
اصلاح‌طلبان سربازان پیاده نظام دشمن
اصلاح‌طلبان و غربگدایان باید دهنشون رو ببندند شعار نه غزه و نه لبنان و نه سوریه غربگدایان رو فراموش نکرده ایم که نشان می دهد حتی در درک و فهم الفبای سیاست هم عاجز مانده اند فقط زبان درازی دارند و هوچی گری و جوسازی می کنند
ای کاش توهین ها به جلیلی و سایت عصر ایران به سعید جلیلی رو هم کار می کردید.!!
...
اصلاح طلبان خود بهتر میدانند عراق و لیبی وقتی مذاکره کردند و تاسیسات اتمی و نظامی خود را بار کشتی کردند دچار حمله نظامی شدند.
اصلاح طلبان ایران را دست بسته و بدون موشک و پهپاد می خواهند به همین دلیل به ادامه مذاکرات بیفایده اصرار می کنند.
رضایی ع ر
یادم نرفته که نتانیاهو گفته بود اصلاح طلبان سرمایه اصلی اسرائیل در ایران هستند
واقعا جدی جدی اینا رو میخونی احساس میکنی هی عده میخوان انسجام کشورو بشکونن تا در مرحله بعد بتونه ضربه جدی وارد کنه
اصلاح طلبان علاوه بر اینکه بدنبال از بین اتحاد و انسجام اجتماعی هستند قصد سفید شویی امریکای جنایتکار را هم دارند.
وقتی امریکا از طریق بمباران نتوانست تاسیسات هسته ای ایران را نابود نماید حالا تلاش می کند تا از طریق مذاکره برنامه هسته ای ایران را متوقف بکند.
هسته ای برای مردم آب و نون میشه مگه؟ جه استفاده ای ازش شده که اینقدر بابتش داریم هزینه میدیم؟
هسته ای بهانه ای بیش نبود این ۱۲ روز ثابت کرد
هدف کودتا و تغییر حکومت است مثل جولانی در سوریه هسته ای بهانه است خودشان می دانند ایران بمب اتم ندارد وگرنه جرات حمله نداشتند
خدا رو شکر مجلس هست سپاه هست مردم هشیار هستند و نقشه های آمریکا و اسرائیل را متوجه هستند وگرنه عاقبت ایران عاقبت سوریه و لیبی بود
هنوز این معرکه تموم نشده...
جریان شخصی که دمر از رودخانه اب میخورد بهش گفتند عقلت ضایع میشود گفت اصلا عقل جیست ؟!
مسئله فقط هسته ای نیست ترامپ از برجام خارج شد و تحریم ها را تشدید کرد تا به برجام موشکی و نظامی و پهپادی برسد اینها با ایران قوی مشکل دارند.
وقتی امریکا از طریق بمباران نتوانست تاسیسات هسته ای ایران را نابود نماید حالا تلاش می کند تا از طریق مذاکره برنامه هسته ای ایران را متوقف بکند و ستون پنجم شون هم در داخل دست بکار شدند.
.......
روح اله
تا اصلاحات کفن نشود
این وطن
وطن نشود
رضایی ع ر
نگو اصلاحات بگو سرمایه !
رضایی ع ر
.....
مثل ما مثل مادری است که برای نجات فرزند ش از تکه شدن در ادعای درست خود سکوت می کند، مانند علی استخوان در گلو و خار در چشم ، این اصلاح‌طلب ها رو خوب بشناسید ، این اوضاع هم خواهد گذشت
.....
ستون پنجم اسرائیل، اصلاحات است
صادق
وقتی پزشکیان شعار مرگ بر آمریکا را نفی می‌کند از بقیه اصلاح طلبان چی انتطاری دارید جز سر سپردگی به آمریکا
اصلاح طلبان
تاموقعه ای که خانوادهایشان انور اب زندگی می کنند خواب وارامش ندارند
به جهنم👹
اصلاحات = سرمایه اصلی اسراییل
مذاکره= تسلیم و جنگ دوباره وپنهان کردن بی عملی دولت
مذاکره یعنی هم صدایی با شیطان برای جنگ علیه خدا ومومنان خیانت به اسلام وایران
رضا
ضد انقلاب و غرب به خوبی فهمیده که جریان اصلاحات فقط برا ی آنها مبارزه می کند
هرکسی چنين حرفی زده بگیرید بندازینش توهلدومی
رضایی ع ر
....
رضایی ع ر
.....
.........
دروود بر دکتر احمدی نزاد
خدا همه گذشتگان را مورد لطف قراردهد، آمین!
پیشنهاد دهندگان مذاکره تمامی زحمات رزمندگان و خون شهدا را به سخره گرفتند.
ملت باید چشم و گوشش را بیشتر باز کند تا افراد را بهتر بشناسند
اصلاح طلبی که مواضع شفاف داره و انتقاد میکنه هرگز نمیتونه نفوذی باشه.
این دو تابعیتی های غربگرا اکثرا نفوذی هستند.
شاید هم می خواهد اینطور وانمود کنه.
صدها نفر انور اب برای بی بی سی اسرائیل اینترنشنال، صدای آمریکا و ... برعلیه نظام و ایران ، خودشون جر میدن از کدام حزب ند ، (همگی اصلاطلب ند) اگر خواستی لیست هم بدم
آقای جهان نیوز ، ی مقاله کامل لطفا بنویس و مسیر رو مشخص کن : گیرم حق صددرصدی با شما هست و مذاکره خطا ،،، الان مذاکره نکنیم مراحل بعدی چی هست : بعد از مکانیسم ماشه و باز هم عدم مذاکره چه اتفاقی می افتد ؟ سازمان ملل سپاه رو تروریستی اعلام کنه چه اتفاقی میفته ؟ شورای امنیت حمله به مراکز هسته ای رو تصویب کنه چه اتفاقی میفته ؟ اصلا مسیر رو مشخص کنید تا گمراهان بدونند که حرفی که می زنید برنامه برای بعدش هم هست
اینها اگه برنامه داشتند که زودتر از اینها اعلام میکردند. هدف اینها قدرت است و براشون مهم نیست چی میشه.
ببین عزیز من با کنایه حرف نزن !
در جامعه جهانی که اصلاح طلبان مرتب بهش استناد می کنند قانون جنگل حاکم است اگر مقاومت کردی حرفت را می خونند اگر با این حرفهای صد من غاز ( مذاکره و بازگشت به آژانس و ) فکر می کنید این قلدرها دست از سر ایران بر می دارند اشتباه کردید
دشمن هیچ غلطی نمی تواند بکند و هیچ اتفاق بدی برای ایران نخواهد افتاد در نهایت همه چیز به نفع مردم ایران و ملت های مسلمان منطقه تمام می شود.
بالاتر از سیاهی رنگی نیست
اصلاح‌طلب یعنی افسادطلب
به والله قسم اینها اصلاح طلب نبوده ونیستند
احمد
تمام ملت ایران یکدست ویک پارچه خواستار اخراج بازرسان از کشور شده‌اند چون واقعا جاسوس هستند
رضایی ع ر
ظاهرا جریان اصلاحات از طریق رسانه‌های زنجیره‌ای در تلاش است دسترسی به اهدافی را که نتانیاهو از نتوانست محقق کند، تسهیل کند.
رضایی ع ر


خب چرا این مراکز نفاق افکن و بلندگو های صهیونیست و بولدوزر های جاده صاف کن نتانیاهو را به مردم معرفی نمی کنید
امیر
اصلاح طلبان همیشه حرف حق رو میزنن.
لعنت به هرچی اصلاح طلبان ذلیل وطن فروش
سید مجید دررودی
....
سید مجید دررودی
....
غفار
خیلی به این غربگراها میدان داده شده که این قدر بی محابا با نطرات ونوشته ای خود دشمن تحریک به حمله وکشتار مجدد ملت ایران می کنند
.....
جاسوس های آژانس هسته‌ای رو حسن روحانی به ایران راه داد حالا اين ها میگن چرا این جاسوس ها رو بیرون کردین ؟