مدیران خودرو
دوشنبه ۲۴ دی ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۲۹
تعداد نظر۱۳
داغ کنيد+ ۴
تلاش برای بازگشت علی دایی به فوتبال، پیگیری بازگشت فردوسی‌پور و ناراحتی از ایجاد محدودیت برای خاتمی و رنانی از مواردی بوده که به عنوان دغدغه‌های رئیس جمهور منتشر شده است.
حاکمیت نظام یا اصلاح طلبان دولت سوم روحانی؟/ آقای پزشکیان باید بیشتر مراقب اطرافیان، دولت و جایگاه ریاست جمهوری باشید
گروه سیاسی جهان نیوز: عبدالعلی‌زاده، رئیس ستاد انتخاباتی پزشکیان و صاحب ایده بنزین ۵۰ هزار تومانی که چندی پیش برای تردیدافکنی در عملیات وعده صادق 3 گفته بود: «مردم باید با آرامش بخوابند و بلند شوند! نباید صبح دل‌مان بلرزد کی می‌خواهد از کی انتقام بگیرد»؛ در تازه ترین مورد مدعی شده است: «حاکمیت نظام به این نتیجه رسیده که با مقامات آمریکا گفتگوی رو در رو داشته باشیم، نباید پیغام و پسغام بفرستیم»! باید پرسید که اصلاح طلبان در گعده خودمانی در دولت سوم روحانی به این نتیجه رسیده‌اند یا حاکمیت نظام؟ ناگفته نماند که چهره‌ها و رسانه‌های اصلاح طلب همزمان با پیروزی ترامپ در چرخشی عجیب به استقبال از قاتل شهید سلیمانی و پاره کننده برجام رفتند! حتی رسانه دولت از قول موسویان پیشنهاد توافق جامع(برجام هسته‌ای، موشکی و منطقه‌ای) با ترامپ را هم مطرح کرد.

فیلم

از چند هفته پیش هم بازی «مشکلات کشور به خاطر FATF است» از سوی برخی دولتمردان شروع شده؛ همان بهانه دولت قبل که کشته‌های کرونا را به روزی 700 نفر رساند. از سوی دیگر طیفی از اصلاح طلبان که مسئولیت‌های دولتی دارند، در هماهنگی خواسته یا ناخواسته با مقامات آمریکایی به تزریق یأس و ناامیدی در افکار عمومی روی آورده‌اند.

متاسفانه رئیس جمهور در اقدامی قابل تامل جایگاه مهم شورای اطلاع رسانی دولت را به الیاس حضرتی صاحب امتیاز روزنامه اصلاح طلب و البته بدسابقه اعتماد واگذار کرده که او هم چهره‌های تندتر دیگری از جریان اصلاحات را به این شورا اضافه کرده است. اجرای اولین نشست خبری هم به جای یک مجری برجسته صداوسیما به کاریکاتوریست هتاک نشریات اصلاح طلب رسید.

در این میان قطعی برق در فصل سرما، دلار 80 هزار تومانی، موج گرانی خودرو، نان، لبنیات، انتصاب داماد و پسر رئیس جمهور، وادرات بنزین سوپر، انتصاب غیرقانونی ظریف، رجیستری آیفون، انتصاب استاندار اهل سنت و بلوچ از جمله دستاوردهای دولت در این مدت بوده است.


«دیپلماسی بلد نیستم»، «از رو نمی‌توانم بخوانم»، «زیاد بلد نیستم حرف بزنم»، «خیلی خراب نکردم که»، «یک چیزی گفتیم گرفت»، «باید وفاق داشته باشیم»، «فکر نمی‌کردم رئیس جمهور شوم» و... از جملات برجسته رئیس جمهور در این مدت بوده است.

تلاش برای بازگشت علی دایی به فوتبال، پیگیری بازگشت فردوسی‌پور و ناراحتی از ایجاد محدودیت برای خاتمی و رنانی هم از مواردی بوده که به عنوان دغدغه‌های رئیس جمهور منتشر شده است.

جناب رئیس جمهور باید بیشتر مراقب اطرافیان، دولت و جایگاه ریاست جمهوری باشند. ایشان که بارها خود را مدعی پیروی از مقام معظم رهبری دانسته و مصرانه تنها راه سعادت کشور را وفاق، قانون مداری و پیگیری سیاست‌های ابلاغی رهبری و اسناد بالادستی می‌دانند باید بسیار بیشتر از آنکه در این پنج ماه و نیم ماه گذشته، برای این موضوعات تلاش کنند. مواضع رهبر معظم انقلاب، مطالبات ایشان و توصیه‌های معظم‌له موجود و شفاف است.
https://jahannews.com/vdcb05b9zrhb89p.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما

مطلب جالبی بود
این همه حاشیه فقط در 5 ماه و نیم
مردم از دولت های روحانی راضی بودند که بعد ۳سال وقفه به دولت سومش رای دادند !!!!
حسن
....
....
....
جهان آسمان ریسمان میبافی
یعنی جهان معتقدی افراد نباید نظرات خود را بیان نمایند؟
لابد باید مثل کوچک زاده دیگران را پفیوز خطاب کنند
فقط میتوان گفت جهان نیوز تیترهای سیاه!
خدا به مردم رحم کند
تو کجا بودی ؟!
آيا دولت پزشکیان دولت نظام هست یا دولت اپوزسیون بايد مشخص بشود چرا به رهنمودهای رهبری که‌ فرموداگر کسی ذره‌ای با نظام اسلامی مشکل داره نبايد به‌ کار گرفت وباید از افراد مؤمن ومذهبی وتا به‌ دندان وفاردار به‌ نظام استفاده‌ شود خوب چه شد چرا کابينه دولت از افراد زاويه دار با نظام تشکيل شده‌ چرا نظارتی بر انتخاب ابن چنين افرادی صورت نمی‌گیرد
اين طور معلومه عبدالعلی زاده غرب پرست همه کاره مملکت شده !