مدیران خودرو
سه شنبه ۲۷ شهريور ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۱۶
تعداد نظر۹
داغ کنيد+ ۳
اینکه «هادی حیدری» کیست، سوالی است که دیروز به آن پاسخ داده شد اما مهم تر این است که چرا دست اندرکاران رسانه‌ای آقای رئیس جمهور و مشخصا آقایان حضرتی و طباطبایی به جای مجریان توانمند و خبره، دست به چنین انتخاب ضعیف و حاشیه داری زدند؟
چرا یک کاریکاتوریست هتاک مجری نشست خبری پزشکیان شد؟/ در ذهن تیم رسانه‌ای دولت چه می‌گذرد؟
گروه سیاسی جهان نیوز: اولین نشست خبری رئیس جمهور با تاخیر حدود دو ماهه روز گذشته برگزار شد. اولین حاشیه جلسه هم مجری برنامه بود.

معمولا رسم در همه ادوار و دولت‌ها بر این بوده که گرداننده چنین نشست های مهمی را از بین مجریان نام آشنا، خوشنام، باسابقه، توانمند و حرفه‌ای انتخاب می‌کنند. مجریانی که هم از سواد رسانه‌ای و سیاسی بالایی برخوردارند و هم کمترین جهت گیری در مقابل رئیس جمهور و رسانه‌های پرسش کننده نداشته باشد.

اما قرار دادن یک کاریکاتوریست تندرو و ناشناس در بین مردم به عنوان مجری این مراسم، بیش از هر چیز در شأن دولت و رئیس جمهور نبود. آن هم فردی که آثاری موهن درباره رزمندگان و حتی چهره های سیاسی رقیب دارد و همچنین سابقه حمایت از آشوب‌های زن زندگی آزادی و رفاقت با براندازانی چون مصی علینژاد را در کارنامه خود داشته است.

اینکه «هادی حیدری» کیست، سوالی است که دیروز به آن پاسخ داده شد اما مهم تر این است که چرا دست اندرکاران رسانه‌ای آقای رئیس جمهور و مشخصا آقایان حضرتی و طباطبایی به جای مجریان توانمند و خبره، دست به چنین انتخاب ضعیف و حاشیه داری زدند؟

قطعا انتخاب یک عنصر تندرو و زاویه دار با نظام به عنوان مجری مراسم رئیس جمهور، برخلاف شعار وفاق جناب پزشکیان است.

اما می توان احتمال داد:

یک: حلقه رسانه‌ای اطراف آقای پزشکیان برای انحراف افکار عمومی از نقاط ضعف احتمالی رئیس جمهور در نشست خبری به این انتخاب دست زده اند؛ امری که در دولت قبلی اصلاح طلبان(روحانی) بارها پیاده شد و سعی می کردند افکار عمومی را به حواشی سرگرم کنند.

دو: بر خلاف رئیس جمهور و اصلاح طلبان عاقل، طیف تندروی اصلاح طلب علاقه به جدل و جنجال دارد. انخاب حیدری را از این نگاه یعنی لجاجت با جریان انقلابی هم می‌توان تحلیل کرد.

سه: اصلاح طلبان تندرو قصد دارند به عقلای طیف خود که سعی کرده اند برخی عناصر تندرو را از حضور در دولت محروم کنند، پیام قدرت صادر کنند.

چهار: در اختیار قرار دادن تریبون مراسم رئیس جمهور به یک فرد بدسابقه می‌تواند با هدف ارسال پیام به بدنه فتنه و اغتشاش (هرچند اقلیت) هم تحلیل کرد. به این منظور که دوستان آنها امروز در قوه اجرایی صاحب منصب شده‌اند!
https://jahannews.com/vdcdf50jzyt0nf6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما

رضاح
چرایی آن را از نمایندگان محترم مجلس بپرسید!
یکی بره اموال این آقایون رو بررسی کنه
چرا صفحه را عوض کردید
قبلی بهتر بود
همش تو هم شده
چرا صفحه سایت عوض کردید صفحه قبلی بسیار و بسیار بهتر بود لطفاً برگردانید به قبل
علی
این ضعف نبود تغییر بود
مسئولیت دادن به برخی افراد بسیار خطرناک است
فرمت قبلی در موبایل خوب بود
جهان نیوز عزیز ، این فرمت جدید سایت در موبایل قشنگ نیست لطفا همون فرمت قبلی رو فعال کنید.
صفحه برگردانید به قبل بسیار بود
دانا
مشکل اصلی منصب دادن به افراد مشکل دار آنجا خودش را نشان می دهد که در توافق برجام از ساعت افراد هم استفاده می شود ، متاسفانه این مسئولیت ها برای کشورهای دشمن ذی نفع و ذی قیمت است.