سه عضو فراکسیون امید یعنی طیبه سیاوشی، فاطمه سعیدی و حمیده زرآبادی با انتشار توئیت های هماهنگی استفاده از منابع مالی فراوان بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان امام برای پیشگیری از شیوع کرونا را پیش کشیده اند.
گروه سیاسی جهان نیوز: روزهای پایانی مجلس ناکارامد دهم و فراکسیون پرحاشیه آن یعنی «امید» رو به پایان است. اما اعضای این فراکسیون که تعدادی از آنها برای انتخابات مجلس ردصلاحیت شده و تعداد دیگری با «نه» مردم در دوم اسفند مواجه شدند، ظاهرا نمی خواهند دست از حاشیه سازی و کاسبی سیاسی بردارند و خواهان ادامه این رویه تا آخرین روز مجلس دهم هستند. حتی در این روزها که مجلس به دلیل شیوع کرونا تعطیل شده و مردم ایران هم از شیوع این ویروس نگران و از محدودیت های ایحاد شده ناراحت هستند، برخی نمایندگان اصلاح طلب به جای پیگیری مشکلات مردم و یا حداقل سکوت اختیار کردن، با انتشار توئیت هایی همان کاسبی سیاسی را پیگیری کرده تا از قافله عقب نمانند. روز گذشته پروانه سلحشوری با انشتار توئیتی درخواست کرده بود که برای جلوگیری از شیوع کرونا توئتیر و تلگرام را رفع فیلتر کنند! سه عضو دیگر فراکسیون امید هم یعنی طیبه سیاوشی، فاطمه سعیدی و حمیده زرآبادی با انتشار توئیت های هماهنگی استفاده از منابع مالی فراوان بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان امام برای پیشگیری از شیوع کرونا را پیش کشیده اند که گویی دولتی در این میان وجود ندارد.
در توئیت مشترک این سه نماینده عضو فراکسیون امید آمده است: «پیشگیری از شیوع کرونا به هر دلیل موفق نبوده؛ دو گام ضروری: ۱- دستور شورایعالی امنیت ملی برای قرنطینه ۱۰۰ درصد نقاط بحرانی ۲-استفاده از منابع مالی فراوان شستا،ستاداجرایی فرمان امام، بنیاد مستضعفان و هلدینگهای پتروشیمی، برای تهیه و توزیع ماسک، لباس، عینک و سایر ملزومات کادر درمانی»
سخت است که از توئیت های هماهنگ این سه نماینده مجلس، خصوصا با سابقه ای که از خود به جا گذاشته اند، بتوان برداشت مثبت و غیرسیاسی داشت. چرا که پیشتر هم اصلاح طلبان با تمرکز بر روی این دو نهاد در صدد شبهه زایی برای افکار عمومی برآمده بودند. جدای از بحث مجموعه شستا و یا هلدینگ های پتروشیمی، بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان امام از همان روزهای اول امکانات خود را به میان آوردند تا برای سلامت مردم هزینه کنند. رهبرانقلاب هم در سخنان اخیر خود بعد از کاشت نهال فرمودند: «ما البتّه از نیروهای مسلّح و دستگاههایی که مرتبط با دفتر ما هستند هم خواستهایم که آنها هم در این زمینه همهی امکاناتشان را در اختیار مردم قرار بدهند». طی روزهای گذشته هم اخبار توضیحات مسئولان ستاد اجرایی و بنیاد مبنی بر ارائه کمک به مردم در ابعاد گوناگون منتشر شده است.
ظاهرا لازم است است خانم های نماینده بار دیگر نامه گلایه آمیز دکتر نمکی، وزیر بهداشت به آقای رئیس جمهور را مطالعه کنند تا متوجه شوند ریشه مشکلات از کجا نشات می گیرد.
خوب است در این دوره سخت که بخش مهمی از مردم و مسئولان در حال تلاش برای ریشه کن کردن این بیماری هستند، آنها که نمی خواهند و یا قصد کمک ندارند حداقل سکوت کرده و با حاشیه سازی و ماهیگیری سیاسی پرونده خود را در اذهان عمومی سیاه تر نکنند.
من اگر جای مالک توئیتر بودم هر سه نفر را بخاطر تقلب و نوشتن متن توئیت از روی همدیگر از توئیتر اخراج می کردم. بابا همه جور تقلب دیده بودیم از روی هم نویسی توی توئیتر را ندیده بودیم که بحمدالله ناکام از این نوع واقعه ها هم از دنیا نمی رویم و آن را هم دیدیم به لطف خانمهای سیاست باز اصلاح طلب اعتدالگرا
بنده خدا اگر درست هم باشد، کلمه حق یراد به الباطل است. همه این دستگاه ها اگر به اخبار گوش داده باشید، وارد این حوزه شده اند. اما راستی ثروت آقایان نعمتی و آخوندی و جهانگیری مجموعاً ار ثروت این نهادها معلوم نیست کمتر باشد، چرا اینها نباید ثروتشان را که از بیت المال است وارد این حوزه کنند؟
دولتی که مدیریت ندارد اگر کل پول و ثروت را در اختیارش بگذاری باز نمی تواند کاری کند . برای مراکز بهداشتی دولتی وزارت بهداشت نتوانست هنوز کاری انجام دهد
باسلام - فکر می کنم این افراد تا به حال در خواب بودند که ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد مستضعفان از همان اول در کنار تیم های اجرایی برای ازبین بردن کرونا بودند .
حدود35 درصد سهام شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران متعلق شستا است. شستا توانایی تامین مالی شرکتهای زیرمجموعه خود را ندارد و این شرکت به ماده 141 رفت و ورشکسته اعلام شد. چگونه از سرمایه شستا نسخه می پیچند؟
اصلا شکی نیست که درست میگن. ولی حرف زدن آسونه عمل کردن سخته. چهار ساله شما، ما قشر ضعیف رو بیچاره کردین ما به امیدی به شما به اصطلاح حزب امید رای دادیم بیچاره کردین ما رو. سفره ما قشر ضعیف بدونید چقدر کوچیک شده. ...
باتوجه به وضعیت درآمدی دولت، پیشنهاد استفاده از منابع بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان امام، پیشنهاد معقولی بنظر میرسد. مگر آن که مردم را از مستضعفین ندانیم.
لطفا بخاطر رعایت منافع ملت عینک سیاه بدبینی و دشمنی را از چشمان خود بردارید.
اگر نماینده مردم یک پیشنهاد داد چه توب چه بد فورا سیاسی جلو دهیم نباید انتظار وضعیت بهتر از این داشت افرادی هستند کا به ظاهر هیچ سمتی ندارند و هر چه دلشان خواست به زبان میاورند کسی جرات کوچک ترین اعتراضی هم ندارد
7 سال است که مملکت دست شما اصلاح طلبها بوده و شما باید پاسخگوی ما مردم باشید نه اینکه از دیگران طلبکار باشید شماها می گفتید مملکت ما اصلا بیمار کرونایی ندارد و غیره حالا چی شده که دلسوز ما مردم شده اید دروغ و فریب بسه
دولت روحانی که با این بحران اقتصادی پولی در بساط ندارد خوب است که کسانی که میلیارد ها دارند حتی شده به اجبار هم از آنها بگیرند مگر از کجا آوردهاند بیل و کلنگ زدهاند
بنباد مستعضفان و جانبازان می خواست راه اهن شلمچه - بصره را بسازد.اما کم کاری وزارت خارجه باعث شد.این راه آهن مهم ساخته نشود.و راه اهن ایران به راه اهن دومین شریک تجاری خود عراق وصل نشود.همکاری نهاد های زیرنظر رهبری با دولت خوب است اما نه به قیمت از دست رفتن منابع مالی این نهادها