مدیران خودرو
دوشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۰۴
داغ کنيد+ ۳
یک بار هم من به یکی از همکاران اصول‌گرا گفتم که من اصلا نمی‌خواستم اینقدر معروف شوم، اما شما زمینه آن را فراهم کردید.
ما صدای زنانی بودیم که صدای آنها اصلا شنیده نمی‌شد!/ من هر چه گفتم برای بهبود شرایط کشور و از سر دلسوزی بوده!/ اصلا نمی‌خواستم اینقدر معروف شوم!/ خداوند لطف کرد که توانستم حرف دل مردم را بزنم!
گروه سیاسی جهان نیوز: پروانه سلحشوری، نماینده اصلاح طلب پرحاشیه مجلس دهم که با ادعای «به خاطر نظارت استصوابی نیامدم» -بخوانید ترس از ردصلاحیت حتمی- قید مجلس یازدهم را زد، در گفتگو با روزنامه همدلی گفته است: «به یاد دارم که یک بار هم من به یکی از همکاران اصول‌گرا گفتم که من اصلا نمی‌خواستم اینقدر معروف شوم، اما شما زمینه آن را فراهم کردید. به هر حال خوشحالم که خداوند این لطف را به من کرد که توانستم حرف دل مردم را بزنم و زبان گویای مردم باشم. خیلی از مردم به من می‌گویند که تو حرف‌های دل ما را گفتی و این برای من یک ارزش است». البته که خوب است این خانم نماینده درباره نوع شهرتشان هم پرس و جویی کنند تا متوجه شوند نوع شهرت ایشان به خدمت است یا حاشیه سازی و رفتارهای خلاف منافع ملت؟ نماینده ای که از تریبون مجلس به طور علنی برای محکومان امنیتی به داد و بیداد می پردازد، رسما از اغتشاشگران حمایت می کند، شورای نگهبان را به عنوان پاسدار شرع مقدس و قانون اساسی، سد راه اصلاح طلبان معرفی می کند، تلویحا امر به معروف را باعث بدشدن حال مردم عنوان می کند و یا اینکه عامل درد گردن خود را استفاده از چادر معرفی می کند، به خوبی چرایی شهرت و نوع شهرتش را مشخص کرده است.

به گزارش جهان نیوز، بخش های مهم اظهارات سلحشوری را در ادامه خواهید خواند:

*در واقع ما صدای زنانی بودیم که صدای آنها اصلا شنیده نمی‌شد. ما خواسته‌های بخشی از زنان را مطرح کردیم که هیچ گاه از طریق نمایندگان دنبال نشده و حتی نادیده گرفته شده و با آنها مخالفت می‌شد. می‌توانم بگویم که با پیگیری‌هایی که توسط ما در مجلس انجام شد، حضور زنان در ورزشگاه‌ها بیشتر شد.

*از جنبه سیاسی نیز همواره سعی کردم نگاه ملی داشته باشم و مشکلات همه کشور را رصد کنم. در همین زمینه همواره ارتباط نزدیکی با همه مردم در سطح کشور و استان‌های مختلف داشته‌ام. از طرفی همواره سعی کردم در این مجلس، نگاه مادرانه‌ای داشته باشم نسبت به فرزندان و دختران سرزمینم تا صدای آنها در مجلس باشم.

*از آنجا که دانش‌آموخته جامعه‌شناختی و مرتبط با حوزه زنان بودم، سعی کردم در دوره مسئولیت خود به مشکلات و آسیب‌های این طبقه از جامعه رسیدگی کنم. ناراحتی من در این زمینه این است که متاسفانه در طول مسئولیت خودم در مجلس با یک دوره بیماری سخت روبه‌رو بودم که برای مدتی مانع از حضور من در مجلس شد. بنابراین فکر می‌کنم که کاش می‌توانستم از آن دوره عدم حضور، استفاده بیشتری می‌کردم.

*از موارد تلخ این مجلس نیز برای من درک این حقیقت بود که ما یک راه طولانی در پیش داریم تا بتوانیم موانع و مشکلات را پشت سر بگذاریم، چرا که هنوز برخی از شخصیت‌ها و مسئولان خودمان هم به حالت جهان سومی فکر می‌کنند. هضم برخی نگرش‌های درون‌گروهی و برون‌گروهی در مجلس برای من خیلی دشوار بود و اینکه برخی بتوانند به راحتی منافع مردم را زیر پا بگذارند تا خودشان را مطرح کنند.

بیشتر بخوانید:
همه برای شورای نگهبان برابرند، اما خودی‌هایشان برابرتر!
یک عده معتقدند که می‌شود به صندوق رأی اعتماد داشت!

*من همواره خود را فراتر از جناح و حزب و قالب دانسته‌ام. ارجحیت اصلی برای من همواره منافع ملی بوده است. در این مسیر البته هزینه‌های زیادی هم پرداخت کردم. نماینده واقعی مردم باید حتی از جان خود بگذرد و احضار به دادگاه و مواخذه‌های این‌چنینی مساله ساده‌ای است. اگر چه برخی می‌گویند که بعضی از سخنان من در راستای تشویش اذهان عمومی بوده است، اما باید بگویم که برعکس، من هر چه که گفته‌ام در راستای بهبود شرایط کشور و از سر دلسوزی بوده است. به یاد دارم که یک بار هم من به یکی از همکاران اصول‌گرا گفتم که من اصلا نمی‌خواستم اینقدر معروف شوم، اما شما زمینه آن را فراهم کردید. به هر حال خوشحالم که خداوند این لطف را به من کرد که توانستم حرف دل مردم را بزنم و زبان گویای مردم باشم. خیلی از مردم به من می‌گویند که تو حرف‌های دل ما را گفتی و این برای من یک ارزش است.

*مجلس دهم، مجلسی بود که کار کرد، ولی دیده نشد. در این مجلس، چه اصلاح‌طلب، چه اصول‌گرا و چه مستقل، کارهای خوبی انجام دادند، اما در بسیاری موارد، همدیگر را هم در معرض تخریب قرار دادند. اقتدار این مجلس به‌خصوص در ماه‌های اخیر به واسطه تلاش‌هایی که صورت گرفت، ضربه خورد. اما در بعضی موارد مانند طرح یک فوریتی افزایش حداقل سن ازدواج، یا تصویب FATF و مواردی مثل این، مجلس نقش خود را ایفا کرد ولی به هر حال از طرف مراجع دیگر به نتیجه‌ای نرسید.

*اقتدار مجلس در برابر دولت نیز ناهمگون بود. به نظر من اقتدار مجلس در برابر دولت در جایی که می‌بایست با سخت‌گیری بیشتری همراه باشد، کم بود و در زمانی که باید همراهی بیشتری صورت می‌گرفت، بیش از حد بود.
https://jahannews.com/vdca0an0u49n6a1.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما

حسین ف
حرف دل آمریکا
بعد از اتمام دوره مجلس و نداشتن تریبون دیگر نامی از شما باقی نمی ماند.
امثال جهان این افراد را معروف بیخودی میکنند ....
سوال
حالا کی هست این خانم ؟!
مجید
...
ظاهرا این خانم! ابزاری است در دست برخی از افراد و سیاسیون!! که خود جرات بیان آن را ندارند و ایشان قبول این زحمت را کرده اند!!!
متاسفیم
مجلسی که 90 نفر نماینده آن بدلیل شائبه فساد رد صلاحیت شدند ضعیف ترین و ناکارآمدترین مجلس بعد از انقلاب بود.
حمید
دولت و مجلس اصلاح طلب باعث ناامیدی و یاس مردم شدند اگر قدر رای مردم را می دانستند اوضاع اقتصادی اینگونه وخیم نمی شد.
امین
دلار 14000 تومانی و سکه 5 میلیونی و پراید 70 میلیونی و تورم 400 درصدی حماسه آفرینی اصلاحات است.
حرف دل مردم این نبود ....
......
سرور
چرا.
.
هشیار
بیشتر مواضع ایشان مغایر منافع ملی و به ضرر مردم بود و باعث تشویش اذهان عمومی می شد.
صادق
.......
...
ایشان فردای قیامت هم مشهور است ولی در کدام جبهه و کدام طبقه‌ خدا میداند.....
شاکی
خانم سلحشوری ژست اپوزیسیون نظام گرفتن به جای انتقاد از دولت که افتخار ندارد.
.....
...
.... نتیجه اش همینه که مشکلات اقتصادی مردم چتد برابر شده.
...
ایشون با حمایت از کمونیست های قاتل کودکان و زنان در کردستان ، آبرویی برای هم جناحی های اصلاح طلبشان باقی نگذاشتند.
نکند اصلاح طلبان ریشه در کمونیسم و ضد خدایی دارند؟....
.....
کارشناس
شانس آوردیم که FATF تصویب نشد وگرنه راههای دور زدن تحریم ها لو می رفت...
اصلاحاتی پشیمان
امریکایی ها می گویند برای تاثیر کامل فشار حداکثری اف ای تی اف باید در ایران تصویب و اجرایی بشود اصلاح طلبان هم همین را می گویند !
تو حرف خودت و هم همفکرات را زدی نه مردم کدامیک از مردمی که به صورت میلیونی در 22 بهمن و قبل از آن تشییع پیکر حاج قاسم آمدند شما را قبول دارند؟...
بلبل اصلاح طلبان خود كه جرات ندارند حرف بزنند اين خانم راتحرك و شير ميكنند ميناندازند جلو كه پشت سرش خود و اقا زاده دلار پارو كنند
بزودي بای بای
....
الوداع ايي صندلي سبز ....
حرف حق
زیباکلام: مردم از رای دادن به اصلاح طلبان سرخورده شده اند.
علی
با چه زبانی بگه وکیل الدوله بوده باورتون میشه
محمدایوب
این خانم و اصلاح طلبان که از مردم دم میزنند ۲۲ بهمن کجا بودند آیا مردمی که در راهپیمایی ۲۲ بهمن بودند مردم نیستند ....
حقیقت گو
...
شاهین
نماینده ای که حتی یکبار درباره تورم لجام گسیخته و رکود و بیکاری و افزایش نرخ اجاره بهاء و قیمت مسکن و خودرو از دولت انتقاد نکرد دلسوز مردم نیست.
حقیقت گو
...
خدا به آدمهایی که حرف حق میزنن توفیق بده!
راست می گوید او صدای اندک زنانی بود که در ورزشگاه حاضر شدند !! او هرگز مشکلات و خواسته های اکثریت زنان ایران را نشنید!!
...
امیرمسعود
نیاز به توضیح ندارد. عملکرد شما در مجلس مشخص است..
...
حاج خانم از من بشما نصيحت فريب اين دلار طلبان را نخور .....
....
چه جوری معروف شدی که من نمی شناسمت
یگانه
....
.
......
جهان سانسور نکن
مسعود و مریم رجوی هم خیلی معروف بودند !خخ
.....
....
انقدرمعروف شدی.....
معرفیت همیشه چیز خوبی نیست...
نوبر
حالا معروف شدی ؟....
....
خواهر گرامی ما نخواهیم شما برای ما داد بزنید کی رو باید ببنیم؟!!
شما دلتان به حال ما نسوزد بروید پی کارتان!
محمد
...
....
.....
مرصاد
.....
ali
جهان لگد به مرده نزن برای چی وقتی طرف از میدان به در رفته ازش مطلب میزاری بیخیال شو
...
معروف و مشهور شدن مهم نیست . مهم آن است که با چه عنوانی معروف می شوید.!!....
امیر
.....
امیر
.....
هموطن
...
مجید
.....
حقیقت گو
باسلام - افرادی مانند ایشان که یک یا چند دوره در مجلس با انتخاب اشتباه بعضی از مردم راه پیدا کرده بودند را باید پیگیری کرد و گفت کارنامه خود را برای مردم بازگو کنند تا مردم ببینند واقعا کاری انجام داده اند یا نه
این خانم همش میگه مردم و مردم نکنه منظورش از مردم مردم ....
خیلی ممنون زحمت کشیدی
اخوی حاتم طایی
......
....
برای هزارمین بار. اینها را بزرگ نکنید ...
سیدعلی
شما با حرف های خود مشهورنشدی ...
وای مادر نگو که جیگرم کباب شد.
تو چهار سال تو مجلس بودی وهیچ کاری نکردی .
...
علی
...
حالاتو کی هستی که اینقدر خودتو تحویل میگیری ...
مرصاد
....
....
زهرا
تعطیلات تو چه کاری واسه خانمهاانجام دادی؟
...
..
.....
حسین هروی
شما و امثال شما صدای هیچکسی نیستید
پس بیخودی خود عزیزی نکن - دیگه حناهای شما رنگی نداره
من روز قيامت جلوي تو و بقيه كساني كه سبب تضعيف اسلام و ايران شدند را خواهم گرفت!
طاها
....
حسین حسین زاده فومنی
..
مجید
در برخی زمانها تو گلوی ضد انقلاب ودشمنان مردم ایران بودی نه صدای آنان!!!
....
..
حسین
پناه برخدا به جای استغفار ببین چه می فرمایند سرکارخانم
....
....
رضا
احسنت به تو شيرزن!....