مدیران خودرو
پنجشنبه ۲۶ دی ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۵۵
داغ کنيد+ ۴
جالب و قابل تامل آنجاست که مولاوردی مدعی شده است که ردصلاحیت این چهره های مسئله دار اصلاح طلب را باعث ایجاد یاس، ناامید، شکاف بین مردم با حاکمیت و تشدید خصومت علیه منافع ملی دانسته است.
ردصلاحیت اصلاح طلبان ایجاد یاس و بی‌اعتمادی می‌کند!/ باعث تشدید خصومت علیه منافع ملی می‌شود!/ پیام نهفته اظهارات مولاوردی چیست؟
گروه سیاسی جهان نیوز، حسین خان بابازاده: شهیندخت مولاوردی، جزو چهره های اصلاح طلب پرحاشیه ای است که در دولت اول روحانی هم معاونت رئیس جمهور در امور زنان را بر عهده داشت و پیرامون عملکرد او در این معاونت حساس حواشی بسیاری وجود داشت و البته دارد. از مولاوردی به دلیل مواضع تند اصلاح طلبانه‌ای که دارد حتی به عنوان گزینه سرلیست انتخابات پیش رو هم یاد می‌شد. امروز مولاوردی با انتشار یادداشتی در روزنامه اصلاح طلب اعتماد، به اعلام نتایج بررسی صلاحیت ها واکنش نشان داده و مدعی شده است که ردصلاحیت برخی چهره های اصلاح طلب باعث تشدید خصومت‌ها عليه منافع ملي شود!

در بخشی از یادداشت مولاوردی آمده است: «واقعيت اين است كه امروز در شرايطي كه كشور با انواع چالش‌ها و تهديدها از داخل و خارج دست به گريبان است و همزمان در آستانه انتخابات قرار داريم، انتظار مي‌رفت كه به داخل و خارج از كشور پيام همدلي، همبستگي و انسجام مخابره كنيم نه پيام چند دستگي و تفرق.

با رويه‌اي كه پيش گرفته شده، نگرانيم خصومت‌ها عليه منافع ملي تشديد شود. لذا ما در اين بيانيه هشدار داده‌ايم كه چنين رفتاري، منجر به افزايش يأس و بي‌اعتمادي و تعميق شكاف بين حاكميت و مردم و افزايش فساد و ناكارآمدي نهادهاي حاكميتي مي‌شود.»

هرچند بسیاری از چهره های شاخص اصلاح طلب و بسیاری از نمایندگان کنونی مجلس از سوی شورای نگهبان تائید صلاحیت شده و اتفاقا بسیاری از چهره های اصولگرا ردصلاحیت شده اند، اما ظاهرا این افراد انتظار دارند تا هر چهره اصلاح طلبی که عزم انتخابات کرد، بدون بررسی مواضع سیاسی مانند همراهی با فتنه گران یا سخنان علنی در همراهی با دشمن، پرونده تخلفات مالی، سوءاستفاده از موقعیت شغلی و... تائید صلاحیت بشوند. متاسفانه روزگذشته هم رئیس جمهور اعتبار ملی خود را بار دیگر خرج این جریان کرد و با حمله به شورای نگهبان، کلیدواژه «انتخابات با یک جناح» را به میان آورد.

قطعا خود اصلاح طلبان بهتر از هرکسی از اوضاع پرونده های خود باخبر هستند چرا که برخی از آنها حتی پیش دستی کرده و برای انتخابات ثبت نام هم نکردند ولی برخی دیگر ریسک ورود به سازوکار انتخابات را به جان خریدند ولی با سد شورای نگهبان مواجه شدند. البته که شاید این حضور به نیت هزینه سازی برای شورای نگهبان بوده باشد.

جالب و قابل تامل آنجاست که مولاوردی مدعی شده است که ردصلاحیت این چهره های مسئله دار اصلاح طلب باعث ایجاد یاس، ناامیدی، شکاف بین مردم با حاکمیت و تشدید خصومت علیه منافع ملی خواهد شد. هرچند هنوز انتخاباتی برگزار نشده تا مشخص بشود اصلا این افراد انتخاب خواهند شد یا نه؛ اما می توان گفت که یادداشت مولاوردی به نوعی تهدید نظام اسلامی است و می تواند به این معنی باشد که اگر افراد نزدیک به غرب وارد مجلس نشوند، دشمن تحرکات خود را برای فشار به کشور بیشتر خواهد کرد؛ موضوعی که وندی شرمن در خاطراتش آن را درباره دولت روحانی مطرح کرد و بر آن مهر تائید زد.

البته که خانم مولاوردی این را هم باید بداند که اگر یاس، ناامیدی و حتی بی اعتمادی هم وجود دارد، نتیجه مستقیم سال ها مدیریت ناکارآمد اصلاح طلبان و اعتدالیون در مجلس، دولت، شورای شهر و شهرداری تهران است.

کلام آخر آنکه پیرامون ادعای دروغ اصلاح طلبان مبنی بر نداشتن کاندیدا، آن است که سران این جریان همان طور که در چند بند قبل گفته شد احتمال این ردصلاحیت ها را می دادند. چندی پیش سخنگوی حزب کارگزاران ناخواسته دست اصلاح طلبانی نظیر موسوی لاری و مولاوردی را رو کرد و با بیان اینکه تعداد افراد ثبت‌نامی‌ ما برای مجلس زیاد است، گفت: «قطعا لیست خواهیم داد». روز گذشته عطریانفر، دیگر چهره برجسته حزب کارگزاران بار دیگر این موضوع را تائید کرد.
https://jahannews.com/vdchimnqi23nzxd.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

شورای نگهبان وظیفه دارد خائنین به کشور و مردم و نظام را رد صلاحیت کند و نسبت به این غرب زدگان حساسیت بیشتری داشته باشند .
شاکی
اصلاح طلبان با تورم 400 درصدی و دلار 14000 تومانی مردم را ناامید و مایوس کردند و باید از سیاست کناره گیری نمایند.
مردم باید تصمیم بگیرند نه شورای نگهبان
...
مسابقه تک نفره که دیدن نداره
...
بیشترین تخلفان کاندیداها سوء استفاده مالی ، تخلفات اخلاقی و امنیتی بوده ، حالا چرا این افراد باید تایید شوند؟
نظر مردم در مراسم تشییع سردار سلیمانی مشخص شد اکثریت مردم انقلابی و استکبار ستیز هستن .
برای شادی روح پر فتوح سردار بزرگ شهید حاج قاسم صلوات
...
ب
دراصل مردم رای را می دهند ولی کیلویی نه با بصیرت که مرتب آقا سفارش می کنند ؟ در ضمن باید گفت رانت خواری و آقازاده ها مردم را بی اعتماد کردند سرکار خانم نه ردصلاحیت ها؟؟؟؟؟
خود شما کیلویی رای میدهید نه مردم، متاسفانه این شما های غیر مردم هستید که هنوز نخواستید بدانید معنا و مفهوم رای مردم چیست در ثانی از رای کیلویی مردم میترسید بساط انتخابات را به کلی جمع کنید تا پول انتخابات به جیب مردم برود.
توی شورای شهرها که نظارت وجود ندارد نشون داده شد چه وضع اسفباری وجود دارد، اینا انتخاب مردم هستند
نتیجه تصمیم خودمان را هم دیدیم. برای همین از شورای نگهبان انتظار داریم دوباره اشتباه نکند....
هرگاه شما اصلاح طلبان بودید مملکت را به لبه پرتگاه بردید وهیچ گاه دلسوز مردم نبوده و نیستید یاس ونومیدی و بی اعتمادی را شما در مردم بوجود اوردید و میاورید شما فقط به فکر منافع خودتان هستید اگر اهل خدمت به مردم باشید نباید این حرف ها را بزنید کار شما ایجاد دوقطبی در جامعه و فتنه انگیزی است خانم مولاوردی ایا غیر این هست
.....
...
شورای نگهبان اگر احمدی نژاد ومشایی را رد صلاحیت کندبهترین نهاد دنیا است.اگر هاشمی و انهایی که در جناح اینها هستندرا رد صلاحیت کند اصلا شورای نگهبان که هیچ تمام نظام مشکل دارد.....
.....
خانم ملاوردی شما به هیچ وجه !!!! صندلی مجلس را نخواهید دید، تماااام
وقتی میگویی خائن، پس مدرک داری ، که اگر داری باید محاکمه شود طبق اسناد.نه آنکه راست راست در این مملکت خیانت کنند به کشور، اما تا زنانی که خیانت کسی در دادگاه صالحه این مملکت به اثبات نرسیده باشد تهمت زننده باید محاکمه شود.
رفتار هر کس نشان شخصیت اوست خائن با رفتارش معلوم میشود دادگاهش هم افکار عمومی است.
وجود خود به اصطلاح اصلاح‌طلبان افسادطلب خودش باعث یاس و نومیدیه مردم است
شورای نگهبان خائنین را به مردم و قوه قضائیه معرفی کند
ببین باید جمع کنید و بروید
مهدی
منافع ملی ما با اصلاحات تامین نمی شود پذیرش سهم 11 درصدی ایران از دریای خزر در دولت اصلاحات اتفاق افتاد اصلاح طلبان باید درباره فروختن دریای خزر پاسخگو باشند.
حامی
رد صلاحیت نمایندگان.... از سوی شورای نگهبان اقدام کاملا" درستی بود.
شما نگران یاس نباشید نگران خیانتها باشید و منافق بازی ها !!!
این دوستان شما در امان باشند و هر کاری خواشتند بکنند نکند که ناراحت بشوند فدای سرمون بشوند!!
وطن خواه
سرکار خانم لطفا منطقی برخورد بفرمایید دریک جناح ممکن است 80درصد دارای شرایط باشند ودر جناح مقابل50درصدپس دلیلی ندارد بطور یکسان تایید شوند.
شورای نگهبان مقتدرانه وبدون ملاحظه حزب وجناح وقدرت وووو فقط وفقط ازروی صلاحیت تایید ورد کند ودرگیر شانتاژها نشود
دوست عزیز انتظار منطق از جماعت غرب گدا!!!
....
سلام علیکم
در ماجرا ردصلاحیت هاغیراز کم وکیف وغیرازمسئله ا این جناح یاآن جناح مسئله ردصلاحیت شدن تعداد کثیری
است که در دوره های قبل تایید صلاحیت شده بود ند. ...
عزیز ملاک حال فعلی افراد است
باید با سند و مدرک باشه
...
....
من واقعا از شورای نگهبان ممنونم. شما اصلاح طلبها فقط فرصت طلب هستید و دست تون دیگه برای مردم رو شده حتی اون آقای تکراری تون
علیرضافرزانه آزاد
...
....
چقدر شما دنبال پیام نهفته میگردید.فکرکنم یک روزی به سایه خودتون هم شک کنین.صحبتاش بیان کننده این ضرب المثل هست که:آنچه عیان است چه حاجت به بیان هست..
اصلاح طلب یا فرصت طلب؟
....
اصولگرا یا افولگرا
....
هیچکدام!...
فقط انقلابی
.....
مملکت برای دوام وبقا نیاز به چارچوب وقواعد داره کسیکه صراحتا هنجار شکنی میکنه وهنجار شکنان را هم بعضا تایید میکنند لایق حضور بعنوان نماینده را دارا نیستند
....
نواب صفوی
....
.....
خوب رسمی شده اگر اینها و دارو دسته باشند همه چیز خوب است.بجز شورای نگهبان و انهایی که جلوی شتاب اینها برای به طرف غرب رفتن می شوند.اگر اینها نباشند.اصلا نظام هم نباشد برای اینها مشکلی ندارند.الله اکبر از این همه وقاهت.
اگر در مجموعه شما یک نفر خطا کرد و باز هم تکرار کرد با چگونه رفتار اداری خواهید نمود؟!!
لطفا منتظر جواب هستیم؟!!!....
فقط اصلاح طلبان ایجاد امید می کنند!!!!! ....
...
امید آنهم از نوع گلابی های کال برجام
😀😀😀.
ابنشا الله که دیگر از اینها که تا بحال بودند و مثل بمب هسته ای
ملت باید بیچاره کردند اثری نباشد بس است فقر . گرانی ......
حافظی
مجلسی که بود ونبودش فرقی نداره ،انتخابش هم فقط خرج اضافه از بیت المال است
دوستار
.....
افساد طلبان جز خسارت و خیانت هنر دیگری داشتند ؟!!!!
سمیعی
...
ali
شورای نگهبان باید این چهره های نفاق را که مملکت را به فلاکت کشیدند ...
....
سامی
...
محمد
...
نخیر خانم مولاوردی،
رد صلاحیت افرادی که پیش زمینه ی اقتصادی مشکوک و سو استفاده از قدرت را دارند فارغ از ادعای اصلاح طبی و اصولگراییشان، باعث امیدواری و اعتمادسازی است.....
عماد
پيامش براي بيداري شوراي نگهبان از خواب عميق است.
ما هیچ مایوس نمیشیم خیلی هم خوشحالیم که غربگرایان کمتر بشن پای صندوق رای هم با شکوه و افتخار حاضر میشیم از خون سردار دلها به این آسونی نمیگذریم پشت سر ولایت تا آخر ایستاده ایم
شهین
....
مرصاد
چرا این طیف اصلاح طلب ؛ مثل آب خوردن دروغ می گویند ؟! آیا همه تایید شدگان ، اصولگرا هستن ؟ آیا تاجگردون ، کواکبیان ، رحیمی ، انصاری ، پزشکیان و .. اصول گرا هستند ، که تایید شده اند ؟!!
...
مردم باکسی تعارف ندارن! بدهکارتم نیستن! بیچاره کردین مردمو....
..
...
علی
....
انتخابات زمانی برای اینان سالم است که یکدست خودشان بیایند ....
....
..
اصولا جهان نيوز با زنان مشكل دارد ، حالا از هر نوع عقيده يا حرفه اي باشد....
این خانم مولاوردیهمونی نبود که در مورد ارائه لیست زنان بیوه به سازمانهای به اصطلاح بین المللی مطرح بود . اگر درسته باید جوابگو باشد!!!!!
...
خانم مولاوردی میخواهیم یک دوره مجلس را بدون اصلاح طلبان تشکیل دهیم تا ببینیم شما خوب بودید یا اینها اگر خوب بودند که دوباره انتخابشان می کنیم اگر نبودند اخراجشانمی کنیم و افراد سالم تری را وارد مجلس میکنیم وووو.....
....
....
اصلا آدم وقتی به این چهره های اصلاحاتی ها نگاه میکه کلا از زندگی سیر میشه. دستش درد نکنه با اون ژست های انتخاباتی شون نا امیدی در انسان نهادینه میشه
چرا ... مولارودی خودش و جزئی از نظام می داند ومی گوید مردم پای صندوق نمی آیند اگر من ودیگر ....رد صلاحیت شویم، ....
منصور
....
علیرضا
...
من با همه ی نظرات ایشان موافق نیستم اما بالاخره یه حدی از تحمل مخالف و آزادی بیان و این چیزها هم برای یک حکومت لازم است.
برای حفظ اتحاد ملت و دلبستگی ان ها به نظام باید به ازادی اجتماعی اهمیت داده شود ،برای اشتغال همه جوانان برنامه باشد زیرا روند فعلی که توجه به خواسته جوان مشروط شود به پذیرش همه خواسته های جناح تمامیت خواه بی عدالتی به بقیه است.
.....
کامران
.
بهتر است به همان امور منزلتان برسید...
قاسمي سالخورده
همه بايد بدانند كه منافع ملي بايد بر منافع شخصي و حزبي مقدم باشد . قطعا بهترين كار توسط شوراي نگهبان حفظ بي طرفي است كه تا كنون در اغلب موارد چنين بوده است . و برخلاف حرف خانم مولاوردي هر چقدر كه طبيب بتواند سلولهاي مشكوك و سرطاني را از بدن مريض خارج كند نه تنها مضر نيست بلكه فرصتي پيدا خواهد شد براي رشد سلولهاي سالم بدن. و اين تعابير ديگر در فضاي سياسي كشور مشتري چنداني ندارد . آدم هاي رفاه زده و غرب گرا و غير متعهد و غير انقلابي بايد از صحنه ي اجرايي نظام خارج شوند تا درد و رنج مردم محرومي كه در هر شرايطي پاي نظام هستند التيام يابد و اميد به جامعه باز گردد .
.....
هرچی بدبختی و تحریم این ممکلت زیر سر شما .... بوده و هست. ....
هادی
.....
وحید
خانم مولا وردی، اجازه بفرمایید، شورای نگهبان پدر کشتگی با کسی ندارد، اونها خیلی بهتر از ما متوجه وظیفه شرعی خود هستند، شورای نگهبان پر از سربازان کهنه کاری است که کارشون خوب بلد هستند به شرطی که ما بگذاریم اونهابه کارشان برسند.
...
اشتباه گفتی حاج خانم بلکه امید به مردم ایران با رد صلاحیت ... برگشته....
به جهنم که تووامثال تودچاریاس بشین!!چه گلی بسرمردم زدین که ازاین پس محروم می شن؟؟؟
...
یاسر
....
پیاده نظام دشمن
قلیزاده
......
اتفاقا تاكيد بر قانون جلب اعتماد مي كند.
اجراي قانون جلب اعتماد مي كند.
ملت هشيار است.
پروژه اخراج شروع شده.
شامل آمريكايي هاي داخلي هم مي شود
اینکه از اصلاح طلبان افراد بیشتری رد شدند نشاندهنده جناحی عمل کردن شورای نگهبان نیست بلکه نشان می دهه این طیف پتانسیل بیشتری برای تخلف دارند..ر
......