مدیران خودرو
يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۹۸ ساعت ۱۴:۱۰
داغ کنيد+ ۳
عباس عبدی در حالی برای حمایت از سپاه پاسداران، شرط گذاشته، که اصلاح طلبان تاکنون برای تخریب سپاه کم نگذاشته اند.
شرط عباس عبدی برای ادامه حمایت از سپاه: سپاه در رفتار خود تجدیدنظر کند!/ آقای عبدی هم به شما نیازی نیست و هم شما مرد ایستادن در برابر آمریکا نیستید
گروه سیاسی جهان نیوز: آخرین اقدام خصمانه ایالات متحده آمریکا علیه جمهوری اسلامی، اضافه نمودن نام سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی به لیست سازمان های تروریستی بود که با واکنش های قاطعی در داخل کشور در جناح های مختلف روبرو  شد. اما همان طور که از ابتدا مشخص بود نباید به متنبه بشدن برخی عناصر داخلی که سابقه پررنگی در بزک کردن آمریکا و اصرار به تسلیم ایران در مقابل اربابان تروریست هایی همچون داعش دارند، امیدوار بود.

به گزارش جهان نیوز، در اولین قدم برخی اصلاح طلبان شروع به ترساندن مردم از جنگ احتمالی کردند و برخی دیگر مصر بودند حتی در هنگامی که اوج خباثت امریکا در تروریستی نامیدن سپاه هم ابراز شده، تصویب FATF به تاخیر نیفتد. در تازه ترین مورد هم عباس عبدی که در جریان اصلاحات از وی به عنوان تئوریسین یاد می شود برای ادامه حمایت از سپاه شرط گذاشته است و گفته است: «سپاه نسبت به انتقاداتی که از آن می‌شود، در رفتار خود تجدیدنظر کند».

عباس عبدی در حالی برای حمایت از سپاه پاسداران، شرط گذاشته، که اصلاح طلبان تاکنون برای تخریب سپاه کم نگذاشته اند. همچنانکه روزگاری اصلاح طلبان تحت عنوان تئوری «فتح سنگر به سنگر» در تخریب نهادی همچون سپاه پاسداران پیشگام بودند و در تمام سالهای اخیر نیز بخشی از عملیات روانی دشمن علیه این نهاد انقلابی بودند و دست کمی از دشمن خارجی در اینباره نداشته‌اند.

اما با وجود حمایت گسترده مردمی از سپاه، دقیقا امثال عبدی چه محلی از اعراب دارند! ضمنا فعالین فتنه گری همچون عباس عبدی نیازی نیست که از سپاه حمایت کنند، همین که همانند فتنه 88 همکار و همراه دشمن خارجی علیه مردم و انقلاب نباشند، کفایت می‌کند! همچنین عباس عبدی در عمل نیز نمی‌توانند کمکی به سپاه کنند، چون اولین کمک به سپاه ایستادن در برابر آمریکا می‌باشد، که امثال ایشان در این باره معذوریت دارند و مرد ایستادن در برابر دشمن نیستند.

به گزارش جهان نیوز، بخش های از اظهارات عبدی را در ادامه خواهید خواند:

*به دلیل فشارهای ترامپ و سیاست‌هایی که اتخاذ کرده گرایشی در دفاع از سپاه به وجود آمده است، اما این پایدار نمی‌ماند. چرا؟ به این دلیل که اگر این نیروها از قبل هم به سپاه گرایش داشتند و حمایت می‌کردند دیگر موضوعی برای بروز یک همبستگی جدید باقی نمی‌ماند. بنابراین این نیروها درست یا نادرست از پیش نسبت به عملکرد سپاه در سیاست داخلی، سیاست خارجی و اقتصاد و حتی حوزه فرهنگ معترض بودند.
 
*الان فقط به دلیل فشاری که ترامپ وارد کرده است، به این نتیجه رسیده‌اند یا به مصلحت دانسته‌اند که از آن در برابر ترامپ حمایت کنند. بنابراین چنین رفتاری یک امر موقتی است و دیر یا زود به همان جایگاه خود باز می‌گردند، مگر در یک صورت؛ آن هم اینکه سپاه نیز نسبت به انتقاداتی که از آن می‌شود، در رفتار خود تجدیدنظر کند و این همبستگی یک زمینه عینی و واقعی پیدا کند که موجب تداوم آن شود.
 
*اینکه سپاه فکر کند با فشاری که ترامپ آورده و سیاستی که او اتخاذ کرده، می‌تواند از این موضوع استفاده و همه را پشت خود بسیج کند، تصور می‌‌کنم برداشت نادرستی است و به نتیجه نمی‌رسد.

بیشتر بخوانید:
محمود صادقی: تصویب FATF ربطی به موضوع سپاه ندارد!
مشاور خاتمی: مسئولین نظام گزک دست آمریکا ندهند

 
*بنیان وحدت نباید بر اساس امور سلبی و دشمنی خارجی باشد و باید بر اساس امور ایحابی و تفاهم در امور داخلی خودمان صورت گیرد

*هر نیرویی از جمله سپاه و سایرین که به دنبال چنین وحدتی هستند، به این نکته فکر کنند، وگرنه تشدید کردن دشمن خارجی و از آن طرف ایجاد وحدت در میان نیروها یک امر کاملا صوری خواهد بود که دیر یا زود به بن‌بست می‌رسد.
 
*نحوه برخورد اصلاح‌طلبان با این ماجرا به صورت موقت خوب است و مسئله خاصی ندارد، اما باید دید که در ادامه چه اتفاقی روی‌ می‌دهد. بخشی از آن هم برمی‌گردد به اینکه نحوه برخورد طرف مقابل چگونه خواهد بود. تا اینجا که طبیعی است، ترامپ یک اقدام ضد منافع ملی ایران انجام داده و باید جلوی آن موضع‌گیری و مقابله کرد. اما به این معنا نیست که ما بتوانیم اختلافات بنیادی را که در داخل کشور داریم، نادیده بگیریم.
https://jahannews.com/vdchzzn-623n6-d.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

اصلا خواندن مطلب عبدی ارزش ندارد. شما هم حیثیت ایران را فروختید هم منافع ایران را و هم مردم را به خاک سیاه نشاندید. شما باید محاکمه شوید.
با سلام.نباید با عجله در مورد نظرات یک شخص واکنش منفی و احساساتی نشان بدهیم .اینکه گفته شده سپاه باید در رفتار خود تجدید نظر کند بیشتر به نفع سپاه است و هر نهادی با رفع اشکالات خود جایگاه مردمی قویتری کسب خواهد کرد بنده مطمئن هستم اگر سپاه بخواهد از انقلاب اسلامی پاسداری کند باید معضلات اساسی موجود در تئوری و عمل این نظام را رفع کند و در اینصورت جزو محبوبترین و قدرتمندترین نهادی دنیا خواهد شد.
حسن
....
باشه تو راست میگی و ملت هم... باور کردند!!!
سپاه همین الان هم محبوبترین و قدرتمندترین هست و نیازی به حاتم بخشی شما نیست
...
حجت
معلوم شد کی امریکائی
حسین
همین الان هم جزو محبوبترین است شرط نگزار برادر
نظر عبدی در جهت بازبینی این نیست. ایشون منظورش توقف تولید موشک بالستیک خارج شدن از سوریه و منطقه است.
کجای حرف عبدی اشتباه است. او درست می گوید
پس از نابودی داعش خشم و هجمه به سپاه به شکل تصاعدی بیشتر شد طوری که شبکه های ماهواره ای و رسانه های سعودی و منافقین خلق و صهیونیستی به شکل ۲۴ ساعته در حال شایعه پراکنی علیه سپاه پاسداران هستند. با این وصف آقای عبدی بهتر است کمی هم پای مطالب رسانه های خودمون بشینه و یا حداقل اخبار را از رسانه های اصلاح طلب پیگیر باشه!
اصلاحات و وطن فروشی بزرگ سال ۸۸شون تو هر کشور دیگه ای اتفاق افتاده بود تا الان هفت تا کفن پوسونده بودند و دیگر پایشان همچنان درازتر از گلیمشان نبود
کجایش درست بود؟
شما هم باید یاد بگیرید نخوانده قضاوت نکنید
شما هم که فقط یک را بلدید، محاکمه....*
برای جبهه ی انقلاب جذب افتضاح و موقت تتلو با همه ی کثافاتش هزاران برابر بیش از جذب عباس عبدی و امثال عباس عبدی ارزش دارد.
حمید
متاسفم برای این تفکر که هیچ نسبتی با اسلام و انقلاب ندارد
عبدی جزو گروگانگیران آمریکایی ها درسفارتشون بود که بعدا پشیمان شدند
حتی درخارج ازکشورهم به دیدار یکی از گروگان ها رفت و معذرتخواهی کرد!
حجت
اقای عبدی خیال برت.. کی تحلیل شما قابل خواندن بوده که حالا این حرف شما قابل باشه
حالا جونه خودت بيا بي قيد و شرط حمايت كن كه هم اكنون نيازمند ياري سبزت هستيم...
اینها خودشون رو خیلی تحویل می گیرند. بس کنید دیگه. به فکر مردم محروم و سیلزده باشید. مرفه بی درد.
سوال
امام فرمود سپاه در سیاست دخالت نکند.
آیا امام و راه او را قبول دارید؟
یکی از مصادیق دخالت سپاه در سیاست را نام ببرید ؟!
طبق قانون اساسی استفاده از بیت المال و دستگاه ها و سازمانهای دولتی برای حمایت از کاندیداها ممنوع میباشد. ولی به عینه در انتخابات سال96 سپاه از تمامی امکانات خود برای تبلیغ کاندیدای مورد حمایت خویش استفاده کرد.و سند این حرف هم در سطوح کلیه شهرها به وضوح دیده میشد.
کدوم تبلیغ کدوم شهر؟ شما اصلآ ساکن ایران هستی؟! این اصلاح طلبان بودند که با ارقام بسیار درشت و باور نکردنی کانال های تلگرامی پربازدید را میخریدند یا تبلیغات زیاد بهشان سفارش میدادند ....
شما در ایران زندگی نمیکنید که اگر میکردید حتما میدید چادر های سپاه و حتی پرسنل سپاه رو با لباسهای رسمی
یه فرمول ساده ، ببین کیا با سپاه مخالفند ، همین
واسه سپاه همین بس که ، یزید و یزیدیان زمانه باهاش مخالفند ، خوشا به سعادتشون
دروغ بس
سپاه از هیچکدام از کاندیداها حمایت نکرد و حرف شما مستند نیست .
دروغ که خناق نیست... خودشون یه دروغی رو میسازن و پخش میکنند و جلوتر از بقیه خودشون باور میکنند
نقد منصفانه
روزنامه ها و سایتهای منسوب به سپاه که معمولا یک جناح رو نقد می کنه.
با تشکر
امام هیچگاه نگفت سپاه و نیروهای نظامی نظر و دیگاه سیاسی نداشته باشند گفت نباید دخالت کنند که تا الان هم نکردند
ولی الان هم تمایل سیاسی دارن هم اقتصادی
...
حتما موشک هم جزو سیاسته ،از کی تا حالا دفاع از کشور شده جزو سیاست ؟ واقعا نمی دانید، سیاست یعنی طرفدار جبهه خاص باشی ،این که از مردم دفاع میکنن از مظلوم دفاع میکنن که سیاست نیست این لازمه انسانیته
زنده باد رهبری و حامی واقعی رهبری یعنی سپاه که اون ها فقط دلسوز مردم و مملکت بودن و هستن ....
امام سپاه را برای حفظ انقلاب و دستاوردهای آن ایجاد کرد و در قانون اساسی اصل 150 هم آورده شد.تمام انقلاب و دستاوردهای آن سیاسی است/ آنچه امام منع کرد ورود به دسته بندی های جناحی و حزبی است که امام فعلی انقلاب هم برهمین تاکید دارند/
حضرت امام، قویا بر این باورند که اسلام قبل از این که دینی معنوی و عبادی باشد دینی سیاسی است:«اسلام دین سیاست است قبل از اینکه دین معنویات باشد» (صحیفه امام ج ۶ ص۴۶۷). ایشان در جایی دیگر موضوع دخالت در امر سیاست را از آموزه های تمام انبیاء الهی دانسته و فرموده اند:« مسئله دخالت در سیاست در رأس تعلیمات انبیاست» (صحیفه امام ج ۱۵ ص ۲۱۳).

اما نکته ای که در این میان مورد توجه و امعان نظر است این که امام ورود و دخالت در سیاست را بر حسب طبقات اجتماعی، متفاوت می دانند بگونه ای که این امر را برای علما از واجبات، برای نیروهای مسلح (اعم از ارتش، سپاه، بسیج و سایر نیروهای نظامی و انتظامی)، را ممنوع و غیرشرعی دانسته اند. آنچه در اندیشه سیاسی امام قابل توجه است این که امام اصل آگاهی سیاسی را برای تمامی طبقات و گروه های اجتماعی امری لازم و ضروری می دانند اما نسبت به برخی از گروه ها که نقش آن دارای حساسیت ویژه ای می باشد مانند نیروهای مسلح؛ آنان را از ورود و دخالت در مباحث سیاسی و هرگونه تحزب منع نموده اند در عین حالی که بر آگاهی سیاسی نسبت به ایشان تاکید دارند.

ایشان خطاب به نیروهای مسلح می فرمایند:« قواى مسلح از هر قشرى که هستند، در حالى که باید داراى دید سیاسى باشند و هرگز کورکورانه عمل نکنند، نباید در امورى که سیاست بازان در آن دخالت دارند داخل شو وند سیاست بازان غبزده و نامردی مانند اسهال طلبها و امثال عبدی ها
سوالی کردند و جواب دهید.آیا سپاه در سیاست دخالت میکند؟و اگر دخالت میکنند آنگاه بحث ولایت پذیری امام راحل چگونه تفسیر خواهد شد؟
شاکی
امام (ره) فرموده بودند که روحانیون برای ریاست جمهوری داوطلب نشوند آیا به فرموده ایشان عمل شد ؟!
...
سپاه نباید حزبی وجناحی شود که حقا نشده وعلی رغم کمک به همه مسئولین ازمیرحسین. تا هاشمی . خاتمی . احمدی نزاد وروحانی اما منتقد همه ی انها هم بوده واین یعنی حزبی وجناحی نبودن واشتباهات را علی رغم همراهی گوشزد کردن
دلواپس
14:51
هرجاسیاست با آرمان وامنیت انقلاب تعارض داشته باشد سپاه باید دخالت کندبدین سان امام راحل فرمودند اگر سپاه نبود کشور هم نبود
چون کلوا خواندی بخوان لاتسرفوا!
...
این وظیفه ذاتی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است

اساسا به همین دلیل با سپاه دشمنی میکنند
سلطانی
...
کاش شما کل اون مطلب را می خواندی،که امام منظورش از عدم دخالت سپاه درسیاست در اون مقطع زمانی چه بود،
آخه
چرا ازشون مطلب میذارید؟
من هم سپاه ام
آقای عبدی اگه سپاه در مواضع انقلابی خود تجدید نظرکند تحریمش برداشته می شود/ مشکل غرب با سپاه همین مواضع انقلابی استکبارستیزی نفوذناپذیری و ایستادگی و اصرار و پیگیر آرمانهای امامین انقلاب و دفاع از مظلومان وستمدیده ها و جلوگیری از نفوذ عناصر غربزده و وابسته به سیاست های غرب و نظام سلطه است/
اگه برراه و روش و مرام انقلابی ملت و نماد ملت یعنی سپاه هستی بیا والا فلا.
یک دوست
جناب عبدی؛ اولا سپاه نیازی به حمایت تو و امثال تو نداره!!! چون همیشه به ماهیت گرگ صفتانه شماها باور داشته و می داند که اگر از طرف این جریان مدعی اصلاحاتچی هم حمایتی از سپاه شده این برای فریب مردم و کاستن از نقشی است که در چراغ سبز نشان دادن به آمریکایی‌ها برای تحریم بیشتر کشور داشته اند. بنابراین نیازی به حمایت شماها ندارد. اصلا حمایت شما مدعیان اصلاحاتچی برای سپاه کسر شأن است.
...
ببخشید چی گفتین نشنیده گرفتیم جناب عبدی
ما را به خیر تو امیدی نیست شر مرسان.
من نمی دونم خیلی از این حرف ها و شایعات که در مورد فعالیت های عمرانی سپاه می گن راست است یا دروغ. اما هر چه کار اقتصادی از سپاه دیدم کارهای خوب و ساخت و ساز بودند که به درد مردم خوردند.
یک دوست
جناب عبدی؛ تئوریسین فراری شما مهاجرانی در انگلستان مجبور به اعتراف به نقش سپاه در مقابله با هر توطئه‌ای بوده، هست و خواهد بود وی به نقش سپاه در خدمت رسانی به مردم در همه بحران ها اعتراف کرد. شما بدبخت بیچاره ها قطعا به خاطر اینکه اینبار هم تو دهنی خوردید به دلیل اینکه ملت تمام قد در حمایت از سپاه حاضر شدند همه داشته هایتان را بر باد رفته می دانید. برای همین به یاوه گویی رو آورده اید.
دادخواه
اتفاقا از قرار دادن نام سپاه در دفتر ترامپ بيشترين ترس و دلهره در خيمه گاه اصلاح طلبان افتاده كه به بهانه همكاري اينها در زمان قديم با سپاه اموال و دارايي انها توقيف نشود وگرنه اكثريت سپاهيان مال و منالي در اروپا و امريكا ندارند كه بترسند و خود هم بسيار اگاه هستند از نظر نظامي امريكا قادر به انجام عملياتي خطر ناك بر عليه انها نيست لذا اول لباس سپاه را ميپوشند و يك روز انكار ميكنند يك روز توصيه ولي كار تموم است
یک دوست
جناب عبدی؛ منطق شما در این گزارش نشان از این دارد که مسبب فتنه ها و اتفاقات ناگوار شماها هستید چرا که هم شما و هم چندی پیش همراهان و هم کیشان افراطی تان جنابان حجاریان، تاج زاده، مرعشی، تاجیک و ... به نقش آفرینی در فتنه ۹۸ اعتراف کردید. البته سپاه به وقتش و برای مردم توی دهان دشمنان این نظام خواهد زد.
سعید110
دفاع از سپاه شما همچون تسخیر لانه جاسوسی تان است!
سپاه نیاز به حمایت شما ندارد
...
عباس آقاي عبدي بقول معروف تو و جريانت شر نرسانيد خير پيش كشتان....
.....
...
....
عبدی در این سالها با رفتارش نشان داده هدفش از بالا رفتن از دیوار سفارت آمریکا اونی نیست که همه فکر میکنند....
آقای عبدی!عامه مردم حامی سپاه هستند. امروز مردم سیلزده سپاه را در کنار خود می بینند و بر این باورند که سپاه بازوی مهم دفاع از کیان ایران است.عبدی و حمایت از سپاه در مقابل امریکا؟!
دیدم چطور از نقدی ورضایی استقبال کردند
کرم ـ مدرس دانشگاه
با سلام.
متأسفانه از آقای عبدی و امثال ایشان به اشتباه تئوریسین تعبیر میشود، بنده بدون این که بخواهم به کسی توهین بکنم این قبیل افراد را در اصل «طوطیسین» میدانم که مانند طوطی تنها حرفهای انسان مدرن اروپایی و آمریکایی را تکرار میکنند ...
با سلام خدمت دوست بزرگواری که نظر بنده را سانسور کرده است.
لطفا اگر بناست نظرات را سانسور کنید آنها را بازتاب ندهید. بنده بیکار نبوده و نیستم که بنشینم و پای خبر شما کامنت بگذارم. بنده نه از سر تفنن که از روی تکلیف این کامنت را با هدف روشنگری گذاشتم. متأسفانه شما آن را سانسور کرده اید.
جاسوس برای بیگانه که هیچ وقت محرم ملت نمی شه پس برای چی شرط می گذاره؟
اصلا حماقت ترامپ یک خوش رقصی برای صهیونیستها وبقول رهبری گربه رقصانی که صرفا مصرف داخلی داشت والا امریکا قبلا نیروی قدس راتروریست درحالیکه این نیرو فعال من یشاوفرمانده ان بعداز تروریست خواندن امریکا جنرال ومحبوب بین المللی گردید حالا ورشکسته ای مثل عبدی واعوان وانصار وجریان انها میخوان ازتهدید دشمن یک ... برای خود تن کنند حرف دیگری است
عبدی در ست می گوید بعضی افراد سپاه الوده به مسایل مادی شده وبارانت خوارند تعدادی کمی از انها واقعا هنوز سبک زمان جنگ را رعایت کردن متا سفانه بعضی از آنها در مسایل مادی مسابقه گذاشتند اما ان سپا هی مورد نظر امام تحقق پید ا نکرده
فشار از آمریکا، چانه زنی از اصلاح طلبا.
علی
....
علی
...
زفره ای
عباس عبدی که با بالا رفتن از دیوار سفارت امریکا دست مردم را 40 ساله تو حنا گذاشته وانهمه خسارت وارد کرده الان خواهشا نسخه جدید برا مردم نپیچه
سعید
دولت فخیمه کی میخاد از سپاه برای پوشش کم کاری هاش تو سیل تشکر کنه
یکی از نعمت های بزرگ سیل اخیر اتحاد و همبستگی مجدد مردم و نیروهای انقلابی است چیزی که چشم فتنه تدارک دیده بوسیله غربزدگان و فتنه گران را گور خواهد کرد و همین باعث دق دل آن ها شده است ما هم می گوییم بمیرید از غصه که حقتان است
عباس عبدی
یادتان هست می گفتید نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران!!!
نه مدافع حرم شدید نه جنگ رفتید نه راهپیمایی!
الانم سپاه جلودار مردم هست !!!
لطفا شما سکوت کنید بهتر است‌
چند تای شما رفتید کمک سیبل زدگان؟؟؟!
کسی از شما نخواسته ازسپاه حمایت کنید. پس لطفا و محترمانه ساکت!!!
فقط سپاه رفت پای سیل زدگان یا ارتش و مردم هم بودند پی چرا پای کار بودن ارتش و مردم توسط رسانه میلی مثل سپاه انعکاس داده نمیشود؟
هم سپاه هم ارتش بودن دستشون درد نکنه ولی من شنیدم بیشتر از سپاه اومده بودن بعد هم فرقی نمی کنه سپاه و ارتش همشون برای کشور واقعا زحمت کشیدن و میکشند
...
اکبر
...
...
...
fallahiazar
با سلام و احترام
هدف وآرمان سپاه پاسداران که از قیام امام حسین و انتظار منجی بشریت خضرت صاحب الزمان الهام گرفته است مقدس است و به همین دلیل حملات زیادی به آن شده است چه کسی در مقابل پژاک و یا جند الشیطان و... ایستاده و شهید داده ،ولی مواظب باشیم مغرور نشویم و به دیگران هم توهین نکنیم زیرا به فرموده پیامبر اعظم ص این جهاد با تمام جوانبش جهاد اصغر است و جهاد اکبر مهم تر است خدایا یک لحظه مارا به خود وا مگذار
سلطانی
آقای عبدی نیازی به حمایت شما ازسپاه عزیز نیست ماتااخرین قطره خونبان درخدمت پاسداران انقلاب هستیم
ممد
سپاه خیلی خوبه..... ولی مجبوره به خاطر منافع ملی تغییر رویه بده..... چند سال تحریم و عقب افتادن از دیگر کشورها
... اینها که یک روز جنگ و سختی های جنگ را ندیدن...
عادل
شما هم هركس نقد كرد و نظر مخالف داشت محاكمه اش كنيد و تبديلش كنيد به تواب !
نتيجه ٨٨ را ديديد ؟ تاييد استصوابي را ديديد ؟ نتيجه معجزه هزاره سوم را ديديد؟ دولت بهار ؟!
سپاه قدرتمند اسلام یعنی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیازی به حمایت و دفاع هر کسی ندارد ...
خنجر اپشت به قاطبه ملت
...
...
اصطلاح عجیب و معنی داری را که ایت الله جوادی وارد سپهر سیاسی ایران کرد یعنی " دیاثت سیاسی " دقیقا منطبق بر بخش قابل توجهی از غربزدگان و لیبرالها بومی ایران از صدر مشروطه تا به حال میباشد .اینان همواره به خاطر دوری از ارزشها و روشهای اسلامی مخصوصا اموزه های انقلابی و سیاسی تشیع هواره جاده صاف کن ورود دشمنان اسلام و ایران به کشور بوده اند. به گواهی تاریخ اینان نه عرق مذهبی دارند و نه تعصب ملی .
حمید پاپی
با سلام
سپاه پاسداران یعنی تمام ملت غیور ایران.
آقای عبدی نظر شما مهم نیست . ....
..
...
من طرفدار هیچکدوم نه اصولگرا و نه اصلاح طلب نیستم چون دو دستگی درست نیست همه باید پیرو و دنباله رو رهبری بمانید تا ما مردم بیچاره چوب کارهای اشتباه و حرف گوش نکردن های شما رو نخوریم ،سپاه انصافا همیشه گوش به فرمان رهبری بوده و هر چیزی که تا الان زیر نظر سپاه بوده گل کاشته ،اما به نظرم اصلاح طلب ها خیلی بد عمل کردن و فقط ادعا زیادی دارن ،حداقل اصولگرا ها یه کم کوتاه میان ولی اصلاح طلبها ... به مملکت فقط به فکر پول و منسب هستن..!!
بوسجين
بابا اينها ديگر كي هستند هر چه امريكا و غرب به ايران فشارشان بيشتر مي شود اينها به جاي كار براي خنثي كردن ان هي به خودي ها فشار مي اورند تا در مقابل دشمن عقب نسيني كنند با هر قدم عقب نشيني خودي ها امريكا و غرب دو قدم جلو مي ايند چرا كه فكر مي كنند تحريم و فشار ها نتيجه بخش بوده ...!!!!
سپاه و ارتش ستون اقتدار این کشورند باید حمایت شوند البته برخی سخت گیری های اجتماعی به مردم پسندیده نیست و پشتوانه کشور در مقابل دشمنان ملت هستند.
...عبدی شما هنوز در مورد علت دستگیری حاج احمد متوسلیان توضیحی نداده اید, و فکر می کنم این حق خانواده سپاه است که درباره شما و امثال شما دیگر خویشتنداری نداشته باشند.
راستی فراموش کرده اید کجا ایستاده اید, بر روی شهامت, شجاعت, ایثار و توانمندی سپاه...
فریاد
...
یاسر
جناب عبدی خودی دست پا نزن بروبخواب دورانت گذشت توراچی به شرط گذاشتن بدبخت
....