مدیران خودرو
چهارشنبه ۱ بهمن ۱۴۰۴ ساعت ۰۹:۰۲
تعداد نظر۳۳
داغ کنيد+ ۱
می‌گویند بریتانیا دیگر کبیر نیست. خیلی حرف درستی است و از دهه ها‌ی پیش همین‌گونه بوده است. اما روباه به‌رغم سقوط قدرت سخت و قدرت اقتصادی و علمی، همچنان «شیطان نرم» خود را بیدار و فعال نگه داشته است و این یعنی وقتی جایی در دنیا علیه حاکمیت ملی هر کشوری آشوب می‌شود، باید ردپای این شیطان را دید، حتی اگر در حد توزیع اسکناس‌های خرد پوند به میزان بضاعت مزجات پادشاهی مفلوک باشد.
مادرخرج تروریست‌ها از ایران رفت؟
به گزارش جهان نیوز به نقل از روزنامه جوان، سفیر انگلیس کجاست؟ مهم است که بدانیم او این روز‌ها در ایران است یا بدون اعلام دلیل از ایران خارج شده است، زیرا وقتی اسنادی از پرداخت پول و مادرخرج‌شدن سفارت انگلیس برای آشوبگران منتشر می‌شود، تنها دلیلی که برای دنبال او گشتن، باقی می‌ماند، همین است!

می‌گویند بریتانیا دیگر کبیر نیست. خیلی حرف درستی است و از دهه ها‌ی پیش همین‌گونه بوده است. اما روباه به‌رغم سقوط قدرت سخت و قدرت اقتصادی و علمی، همچنان «شیطان نرم» خود را بیدار و فعال نگه داشته است و این یعنی وقتی جایی در دنیا علیه حاکمیت ملی هر کشوری آشوب می‌شود، باید ردپای این شیطان را دید، حتی اگر در حد توزیع اسکناس‌های خرد پوند به میزان بضاعت مزجات پادشاهی مفلوک باشد.

در حد قدرت سخت، اما درست می‌گویند که دیگر بریتانیای کبیر نداریم. بریتانیا اکنون حتی نمی‌تواند یک حرف با جسارت و شجاعت مقابل ولد چموش خود امریکا بزند و همین دیروز ترامپ به قصد تحقیر ماکرون و ایضاً کل فرنگ، تصویر سال پیش را که رهبران اروپا مقابل او مانند شاگردان مدرسه نشسته‌اند و نخست‌وزیر انگلیس نیز در گوشه‌ی تصویر تنها افتاده است، دوباره منتشر کرد. ترامپ به این عکس، نقشه خیالی امریکا را نیز که کانادا و گرینلند و جا‌های خوب دیگر ضمیمه آن بود، اضافه کرد تا به اروپا بگوید آن القاب کبیر و اعظم و عظیم دیگر حتی بین متحدان بریتانیا و فرانسه و آلمان خریداری ندارد. دیروز فقط ترامپ نبود که بریتانیا را تحقیر کرد. روس‌ها نیز دست بر قضا همین‌کار را کردند. وزیرخارجه روسیه دیروز با کنایه‌ای تحقیرآمیز گفت دیگر بریتانیا، کبیر نیست و آخرین‌باری که یک حکومت خود را کبیر نامید، حکومت قذافی بود که دیدید چه شد.

حتی اعتراف به فروپاشی بریتانیا در سخنان جک‌استراو وزیرخارجه اسبق انگلیس که در اولین سال‌های پرونده هسته‌ای به ایران می‌آمد، نمایان بود؛ وقتی در کتاب «کار انگلیسی‌ها» با الهام از ضرب‌المثل ایرانی «کار، کار انگلیسی‌هاست» از بی‌اعتمادی مردم ایران به انگلیسی‌ها سخن گفت و نوشت: «یک ضرب‌المثل بین دیپلمات‌های انگلیسی هست که به شوخی می‌گویند ایران تنها کشور جهان است که هنوز فکر می‌کند انگلیس یک ابر قدرت است!»

با این حال، دلایلی برای حفظ قدرت نرم انگلیسی‌ها، به ویژه علیه کشور‌هایی که از دست‌دادن آنها برای انگلیسی‌ها یک سوزش بزرگ تاریخی به حساب می‌آید، وجود دارد. در عصر جدید گاهی با خرج محدود در حوزه‌های نرم، کاری بسیار عظیم که حتی با هزینه‌های تریلیون‌دلاری و جنگ‌های ویرانگر به دست نمی‌آید، حاصل می‌شود. یکی از این کار‌ها تسلیم سرزمین‌ها به دست خود مردم یا به دست ایادی مزدور به دشمن است. این کار‌ها را در برخی کشور‌های اسم و رسم‌دار گاهی با یک چمدان پول می‌کنند و گاهی نرم‌نرمک با پولی که چند سال خرج می‌شود و زیاد فشار نمی‌آورد. مثلاً همین بی‌بی‌سی فارسی از آن کار‌های نرم است که پول زیادی هم نمی‌خواهد. چند ایرانی را آن‌جا جمع کرده‌اند که در روز اول آَشوب بر طبل جنگ بکوبند و بگویند این یک جنگ است و حتی اگر یک میلیون آدم در ایران کشته شد، ارزشش را دارد. یعنی ریسمان اصلی که افسار آشوبگر را به جلو می‌کشد، آن‌جاست و در این‌جا نیز هل‌دادن آشوبگر به جلو با پول‌پاشی مختصر. به هر حال وقتی تفاوت ریال و پوند زیاد شد، کافی است برای آتش‌زدن یک آمبولانس یا بریدن سر پلیس چند اسکناس پوند خرج کنی و به مقصود برسی. حتی کار ساده‌تر و بی‌هزینه‌تری هم سفارت بریتانیا انجام داد که در اختیارقراردادن وای‌فای سفارت برای انتقال تصاویر از آَشوب‌های ایران به بی‌بی‌سی بود. این کارشان خیلی چریکی بود، یعنی یک کار پارتیزانی در دل یک جنگ نرم بزرگ!

به همین‌خاطر است که خرج نرم و مادرخرج‌شدن در آشوب‌های ضد ملی جای خرج سخت را گرفته است. البته می‌دانیم که کار نرم به لحاظاتی دشوارتر یعنی سخت‌تر است، از کاری که اصطلاحاً سخت است، مثل جنگ‌ها. کار نرم، فروپاشی انسانیت و شرافت می‌خواهد که برای قومی که دین‌باورند و ایمان دینی دارند، کاری سخت و بلکه نشدنی است، چنانکه مولا علی گفت به خدا سوگند معاویه زیرک‌تر از من نیست، ولی شیوه‌ی او پیمان‌شکنی و گناهکاری است و اگر نیرنگ و شکستن پیمان ناپسند و ناشایست نبود من زیرک‌ترین افراد بودم. اما لابد مخاطب این سطور می‌گوید حیوانیت و بی‌شرفی و بی‌شرمی کار آسان انگلیسی‌هاست نه کار سخت آنان! این ادعا را که در آن دقت زیادی وجود دارد، تأیید می‌کنم.

فی‌الجمله از بریتانیا و سفیرش که در این آشوب از روباه تا کفتار تغییر ماهیت دادند، تا آن صدراعظم هیتلر‌خو و زشت‌روی آلمانی که دو هفته پیش وعده داد دو روز دیگر کار ایران تمام است- مثل اسرائیلی‌ها که در زمان جنگ دوازده‌روزه به روس‌ها گفتند آرام بگیرید دو روز دیگر کار ایران تمام است- باید پاسخ‌گو شوند و ملت ایران دیر یا زود توان این را دارد که آنان را پاسخ‌گو کند، هرچند اگر گفتید چه پاسخ‌گوشدنی بهتر و عالی‌تر از اینکه نظاره‌گر شکست برنامه‌های پی‌درپی خود در ایران هستند، حرفی حساب زده‌اید که جواب ندارد!
https://jahannews.com/vdcbw0b9grhb0sp.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما

روباه پیر دمش رو گذاشته رو کولش فرار کرده؟
بعد از لو رفتن پول پاشی و دلار پاشی بین اراذل و اوباش خیابانی و شعبون بی مخ ها؟
خدا جای حق نشسته.
کی از دست غربگداهای طرفدار این غربی های بی شرف خلاص می شویم؟
برعلیه اش اعلام جرم کنید
نوری
تاپای جان دردفاع ازکشورمی مانیم.الگوی ما امام حسین وشهداهستند.
اگر راست ميگيد با انگليس قطع رابطه كنيد- در اصل بايد سفارت انگليس اشغال ميشد كه انگليسي هاي با هوشمندي دانشجويان احساسي پيرو خط امام را به سمت سفارت آمريكا هدايت كردند!!!!!
تعطیلی سفارت انگلیس از نان شب واجبتره.
رفته چند تا چمدون دلار دیگه بیاره برای شعبون بی مخ های فتنه ی بعدی.
........
نیروی انتظامی در مورد وضعیت مالی و شغلی این اغتشاشگران یک توضیحی بدهد. برخی می گویند از سر بیکاری این افراد آدم کشته اند. اما بنظرم برخی از اینها شغل و درآمد خوبی داشته اند.
یکی از افرادی که توسط خود اغتشاشگرا کشته شد (خودش هم اغتشاشگر بود) پسر طلافروش محل ما بود
عباس
بستن سفارت انگلیس.انقلاب دیگری است که باید انجام دهیم.ان شاءالله.
......
انگلیس روباه پیر خون جوانان وطن در کل تاریخ از دست پلید خبیث اینها دارد میچکد برسد روز انتقام سخت ما از این جرثومه های فساد
بابک
انشالله به حق ۵ تن آل عباء جنگ جهانی سوم شروع خواهد شد تا حضرت مهدی(ع) ظهور کند
باید کل آمریکا و انگلیس و اسرائیل و روسیه و چین و عربستان با موشک های هسته ای با خاک یکسان شود تا دنیا پر از عدل علی شود آمین یارب العلمین .
متاسفانه کشورهای انگلیس آلمان و فرانسه طی سالیان بعد از پیروزی انثلاب اسلامی همیشه در کنار امریکا و اسراییل علیه نظام بوده اند و دولت های مختلف هم همیشه به دیده اغماض با آنها رفتار می کنند
چرا با دیده اغماض به آنها نگاه می کردند ؟؟
چون عزیزان دلبندشان در این کشورها اقامت داشتند یا بورسیه شده بودند و هنوز هم هستند
یوسف
حرف حساب جواب ندارد من معتقدم به که اگر ما در جنگ با شیطانیم‌ که دستانش اسرائیل و گروه های تروریستی است سر این شیطان آمریکاست وقلبش در اروپاست و در انگلیس و فرانسه و آلمان است قلب این شیطان
تا اینجا که جهان را میخوانیم درنظرات می بینیم علیه فضای مجازی داد سخن می دهند سفارت نوردی هم که پیشه افراطیون هست اما نکته اینجاست آنچه عملی می شود اول در نظرات در جهان نیوز روی آن مانور میدهند!!!!! و خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل 🤔
آتش زدن اقتصاد مملکت و امنیت ملی هم که کار همیشگی افسادطلبان و غربگرایان
حالا جهان توضیح بدهد چرا شرایط اقتصادی کشور طوری لست که جوان حاضر به وطن فروشی شود 😭
اللهم صل علی محمد و آل محمد الطيبين الطاهرين وعجل فرجهم دولت برای رفع کاستی‌های اقتصادی ومادی نیازهای مبرم معیشتی واشتغال وسرمایگگزاری چه داخلی و خارجی بدون دخالت در امور داخلی کشور نظر براری منافع مشترک واشتغال جوانان جویای کار هستن وفارغ التحصیلان رشته های مختلف صنعتی تکنولوژی ورفع مهارت های تخصصی و زراعی دامپروری
اقتصاد سیاسی ایران که دست افسادطلبان و نئولیبرال هاست
من یک بار قبلا گفته بودم در زمان حسن روحانی تو فتنه بنزینی ۹۸
اگر سفیر انگلیس رو به خاطر حضور بین اغتشاش گران جلوی در دانشگاه امیر کبیر او را بعنوان عنصر نامطلوب از ایران اخراج میکردن الان پررو پررو بین تروریست ها پول پخش نمی کردن و وای فای در اختیار شان نمی گذاشتن
یوسف
بسیار با این نظر موافق هستم و معتقدم که ما با شیطانی بزرگ در جنگ هستیم.
بسیار آگاهی بخش و خواندنی بود،قلمتون همواره استوار و برقرار باد.
سفارت هر دو کشور را تعطیل و ازشون بخواهید تخلیه کنند
اونچیزی که بین مردم جا افتاده که کار کار انگلیسی هاست
باید به قدرت رسانه اعتراف کنم
روباه پیر سالهاست که برای اغتشاش برنامه ریزی کرده،
ذوالفقار
مرگ بر انگلیس و نیرنگ هایش
انشاءالله به زودی از شر همه این حیوان صفت های غربی بی فرهنگ انسانیت رها شویم.
درب این طویله که اسمش سفرتشون رو ببندید،برای همیشه!.
کیومرث
در مسئله وجود سفارتخانه های دشمن در کشور دو راه حل وجود دارد
۱- تعطیل کردن سفارتخانه و اخراج عناصر آن به عنوان عناصر نامطلوب
۲- پایش اطلاعاتی قوی و مستمر از ارتباطات آن سفارتخانه و کسب اطلاعات و حتی نفوذ دادن عناصر انسانی و ابزاری درون آن
راه دوم هم از نظر افکار عمومی ملی و هم منطقه ای و هم جهانی دارای ارجحیت و بلکه دستاوردهای اطلاعاتی امنیتی سیاسی است
مشکل ما تا امروز ناتوانی در پایش مداوم و موفق وجود سفارتخانه های محور شرارت بوده تا اصل وجود سفارتخانه.
علی
جفری ساکس: هر جنایتی هر گوشۀ دنیا اتفاق میفته انگلیسی‌ها یه نقشی اونجا دارند!
رضایی ع ر
میتوان گفت ۵۰ درصد زمینه ساز بروز اغتشاش و خسارات جانی و مالی گسترده و گستاخ شدن دشمنان خارجی و داخلی عدم برخورد قاطع و جدی با سران فتنه های ۷۸ و ۸۸ و ۱۴۰۲ و بکار گیری ساکتین و حامیان فتنه های قبلی و آزاد سازی نرخ ارز در این برهه خاص است به نظر میرسد یک‌هماهنگی پنهانی بلحاظ وجود داشته و زمانی علنی کردن تغییر نرخ ارز و حضور انبوه
اغتشاشگران. مسلح در همه شهر ها و غفلت نهاد های امنیتی بودار و سئوال برانگیز است
مردم براشون سئوال است که چطور ممکن است این تعداد تروریست مسلح بمحض اعلان آزاد سازی نرخ ارز و دو سه روز اعتراض کسبه ‌و بازاریان توانسته باشند وارد کشور شوند و مرتکب این همه جنایت بشوند .برای کشف راز این معما تحقیقات بسیار گسترده ایی لازمست صورت پذیرد . و سفارتخانه های کشور های حامی تروریست ها و اغتشاشگران به شدت کنترل شود .بی شک حمایت های مالی و لجیستگی و تامین سلاح توسط همین سفارتخانه ها بوده چون سفرا و اعضای آنها از بازرسی در مبادی ورودی معافند
محمد ایوب
....