مدیران خودرو
سه شنبه ۲۳ دی ۱۴۰۴ ساعت ۰۸:۱۷
داغ کنيد+ ۰
سریال «عملیات مهندسی» که امسال با محوریت عملیات‌های ترور منافقین به پخش رسید، می‌تواند نشان دهنده گوشه‌ای از جنایت‌های بدخواهان ایران باشد که از گذشته تاکنون و در اغتشاشات اخیر، جریان دارد.
در این سریال زیست جنایتکارانه تروریست‌ها را ببینید
به گزارش جهان نیوز به نقل از فارس، در روزهای گذشته که اعتراضات مردمی با سوءاستفاده عناصر تجزیه‌طلب و تروریست، منجر به ضرب و شتم شدید و شهادت جمعی از مردم و نیروهای نظامی شد، می‌تواند یادآور خاطرات دردناکی از دهه 60 باشد؛ دهه‌ای که بیش از هر چیز با ترور، به‌شهادت‌رساندن مردم، بمب‌گذاری و سال‌هایی پرخون گره‌ خورده است.
 
در میان اهالی سینما و به‌ویژه تلویزیون نیز در طول سال‌ها تلاش شد تا چهره حقیقی عناصر تجزیه‌طلب، تروریست و بدخواهان ایران باظرافت هنری در آثار متعددی چون «ارمغان تاریکی»، «نفس»، «شاهرگ»، «سوران»، «عملیات مهندسی» و... بازنمایی شود.
 
از جمله آثاری که امسال به پخش از تلویزیون رسید و داستانی متفاوت را به تصویر کشاند، عملیات مهندسی بود. سریالی به کارگردانی سروش محمدزاده و به تهیه‌کنندگی محمدرضا شفیعی، داستان را از جایی آغاز می‌کند که منافقین با ربودن و شکنجه اعضای کمیته و مردم عادی در تلاش‌اند تا راه نفوذ جریان امنیتی را کشف کنند.
 
این سریال با روایت بخشی از تاریخ معاصر ایران که دور از خاطر مردم نیست، جنایت منافقین را در کشتار و به‌شهادت‌رساندن مردم با روش‌های مختلف همچون شکنجه و سوزاندن نشان می‌دهد. تصویری که هم اکنون با وقایع رخ‌داده در چندروزه گذشته می‌تواند بیانگر این موضوع باشد که چهره بدخواهان و تجزیه‌طلبان ایران از دهه 60 تاکنون تغییری نیافته است و حتی در نوع شکنجه نیز، همان قساوت قلب را دارند.
 
محمدرضا شفیعی نیز در خصوص روایت این سریال از فعالیت‌های ضدانقلاب بیان کرده است که: «در عملیات مهندسی ما یک زیست جنایت‌کارانه از این‌ها را نشان می‌دهیم».
 
جالب است که نادر سلیمانی، بازیگر عملیات مهندسی که خود ایفاگر نقش یک منافق بوده است، در ارتباط با میزان جنایت‌کارانه بودن این گروهک‌ها در میزگردی که برای این سریال تدارک دیده شده بود گفته است: «تفکر عجیبی در این افراد بود و می‌گفت باید بکشی! خود من در سریال می‌گویم به هر نحوی شده باید بکشی. این خیلی تفکر وحشتناکی است. فرقی هم ندارد که چه کسی باشد. این جمله یعنی یک نوع دگرگونی دیگر؛ یک نوع پاره کردن جامعه برای رسیدن به مقصود».
 
سلیمانی همچنین با اشاره به جنایت‌هایی همچون سوزاندن نیروهای سپاهی، افزوده است: «برای یک سری جوان الزام است که ببینند و از گذشته درس بگیرند. سوزاندن بچه‌های سپاه عین واقعیت بوده است. من فکر کنم حدوداً در پنج شش تا کتاب ان موقع بعد از انقلاب عکسشان می‌آمد ولی تلویزیون این را نشان نمی‌داد چون واقعاً ترس و واهمه وحشتناکی در جامعه می‌افتاد».
 
نادر سلیمانی اشاره می‌کند که در آن دهه شکنجه و به شهادت رساندن افراد معمولی و نیروهای سپاه به‌گونه‌ای وحشتناک بوده است که نمی‌شد تصاویر آنان را در تلویزیون نشان داد؛ درصورتی‌که در روزهای گذشته، تروریست‌های تجزیه‌طلب، گروه‌های مردمی را به طریق مختلف شکنجه کردند و به شهادت رساندند؛ و با انتشار تصاویر آنان برگی دلخراش از جنایت بدخواهان ایران به تاریخ معاصر افزوده شد.
https://jahannews.com/vdcjyiehiuqemaz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما