مدیران خودرو
دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ ساعت ۰۹:۱۲
داغ کنيد+ ۰
پیشرفت فیزیکی پروژه‌های نهضت ملی مسکن با گذشت بیش از 4 سال از آغاز ساخت و ساز به 30 درصد رسید.
پیشرفت فیزیکی نهضت ملی مسکن به ۳۰ درصد رسید
به گزارش جهان نیوز به نقل از تسنیم، بررسی آخرین وضعیت پروژه‌های نهضت ملی مسکن حاکی از آن است که واحدهای در دست ساخت این طرح در اولین روز شهریور 1403 پیشرفت فیزیکی 15.8 درصدی داشته است.

آبان‌ماه سال قبل این پیشرفت فیزیکی به 14.5 درصد کاهش می‌یابد و در آذرماه به عدد 15.3 درصد می‌رسد.
اولین روز دیماه امسال پیشرفت فیزیکی پروژه‌های نهضت ملی مسکن به 13.5 درصد کاهش می‌یابد و در بهمن سال قبل با حدود 3 درصد افزایش به 18.4 درصد می‌رسد.

اول اسفندماه سال 1403 پیشرفت فیزیکی پروژه‌های حمایتی مسکن به 19.7 درصد افزایش می‌یابد و روند رو به رشد پیشرفت فیزیکی در بهار امسال ادامه می‌یابد. خردادماه 1404 پیشرفت فیزیکی به 22.7 درصد می‌رسد و شهریور ماه عدد 28 درصد را ثبت می‌کند.

به گزارش تسنیم، پیشرفت فیزیکی پروژه‌های حمایتی مسکن در اولین روز آبان‌ماه سال جاری 30.1 درصد بوده و در آذرماه 31.4 درصد می‌شود. در اولین روز دیماه امسال این پیشرفت کاهش یافته و به 29.8 درصد می‌رسد، اما در نیمه ماه جاری پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها به 30.7 درصد افزایش می‌یابد.
https://jahannews.com/vdchqmnw623n-md.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما