مدیران خودرو
سه شنبه ۱۶ دی ۱۴۰۴ ساعت ۱۴:۱۵
تعداد نظر۲۴
داغ کنيد+ ۲
تحرکات خیابانی اغتشاش‌گران در روزهای گذشته کاهش پیدا کرده و فعالیت سلبریتی‌ها و برخی چهره‌های هنری و ورزشی در همین زمان سوال برانگیز شده است.
با کاهش اغتشاشات؛ سلبریتی‌ها وارد میدان شدند
به گزارش جهان نیوز به نقل از فارس، تحرکات اغتشاش‌آمیز در شب گذشته به طور چشمگیری کاهش یافته و محدود به چند نقطه خاص شده است؛ گزارش‌ها حاکی از آن است که مردم علی‌رغم اعتراضات خود به وضعیت معیشتی و گرانی، همراهی با این اغتشاشات حتی اعتراضات خیابانی نشان نداده‌اند.

همزمان با فروکش کردن آشوب‌های خیابانی، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در مصاحبه‌ای اعلام کرد که از اغتشاشات حمایت می‌کند. تحلیلگران این اظهارات را در راستای تقویت خشونت، تشویق اقدامات تروریستی و ایجاد بی‌ثباتی در بازارهای داخلی ارزیابی می‌کنند.

در چنین شرایطی شماری از سلبریتی‌های داخلی از جمله همایون شجریان، رضا کیانیان، پرویز پرستویی و علی دایی از روز گذشته به صورت هماهنگ و ناگهانی وارد عرصه شده و به صورت آشکار یا تلویحی از اغتشاشات حمایت کردند.

این واکنش همزمان با کاهش تنش‌های میدانی، به عنوان اقدامی هدفمند برای داغ نگه داشتن فضای اجتماعی و جلوگیری از آرامش پس از اغتشاشات، سؤال‌برانگیز توصیف شده است.

به استناد شواهد و پژوهش های میدانی پس از حوادث سال ۱۴۰۱، مرجعیت سیاسی و اجتماعی بسیاری از سلبریتی‌ها در نزد افکار عمومی کاهش یافته است.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که برخی از این افراد غالباً همراه با سیاست‌های متخاصم علیه نظام حرکت کرده‌اند و به دلیل پیچیدگی های حوزه سیاست به راحتی در بازی دشمن قرار گرفته‌اند.

بر اساس پیگیری‌های خبرنگاران خبرگزاری فارس، دلیل اصلی بحران ارزی و گرانی‌ها، موانعی است که دشمنان برای بازگرداندن ارز ایجاد کرده‌اند.

مراجع دولتی و مسئولین ذیربط می گویند با توجه به تدابیر جدید اقتصادی و راهکارهای جایگزین در حال اجرا، پیش‌بینی می‌شود طی دو ماه آینده این راهکارها به طور کامل عملیاتی شده و اثرات مخرب اقدامات دشمن در حوزه اقتصادی به میزان قابل توجهی کاهش یابد.
https://jahannews.com/vdcjxxehyuqemhz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما

سلبریتی حس میکنه در ایران آزاده هر غلطی خواست بکنه.
احسنت
این سیلبریت های ابرسرمایه دار از جون ملت چه میخواهند
....
خخخخخخخخخخ یعنی اینها الان به داد ملت رسیده اند ؟!!!!!
خوب ميشه بفرماييد پس چه كسي و چه زماني به داد اين مردم بدبخت بايد برسد؟
کی سلبریتی ها درد مردم رو چاره کردند؟ دولت روحانی و پزشکیان رو همین ها تو‌پاچه ملت کردند
بااین سلبریتی های دوزاری نباید مماشات کرد
استاد اسدی
این دایی زنش را نمیتونه جمع کنه .درباره اداره کشور حرف میزنه
مینا
سلربتی های از خود راضی از چشم همه افتادن، ، با این پولهای باد آورده ، آدم شدن ، حالا اومدن رجز می خونند، اگه واقعا دلسوز هستید بیاید در این شرایط کنارمردم باشید و یک مقدار بصیرت داشته باشید ، تو این شرایط نباید کشور دو دستی دستی به ترامپ و نتانیوهو داد امثال شما ها با این کارهایتان داریدتیشه به ریشه مردم میزنید، البته مردم شما رو شناختن ،
....
غلط کرده اند همه شان. نکبت ها
به نظرم ترامپ باید بستری بشه چون مشکل شدید روانی داره
سید
......
سلام از آقایان کارگردان فیلمهای ارزشی خواهش و تمنا داریم دیگه نقش های ارزشی را به آقای پرویز پرستویی ارائه نکنند مخصوصا با این رویه ای که طی این چند ساله پیش گرفته .
سلیبریتی که تا خرخره خورده و فقط حرف مفت بلده بزنه. اگه راس میگی خودت برو تو خیابون.
،،،
همین که به مردم معترض میگین اغتشاشگران نشون از سوختن‌تون میده بی شرفا، بعد که کجا اعتراضات کم شده یه سر کله‌تونو از اون لونه موش بدین بیرون میفهمین که ضرب پامون تو خیابون چطوری در بیت‌تونو می‌لرزونه
الان از کدوم لونه موش داری پیام میدی
صدای ملت رو بشنو امروز تو دهنی محکمی به توئه اغتشاشگر داعش نما و طرفدارای اندکتون دادن،خائن وطن فروش که شدی عروسک خیمه شب بازی ترامپ و نتانیاهو
میدونی این شعار بدجوری قلقلکم میده ..این آخرین نبرده پهلوی جاش تو قبره
سلبریتی هاب باید اعدام شوند
ناشناس
لطفا تمام خسارتهای این چند روز اغتشاش رو از حلقوم این حضرات همه چیزدان بکشین بیرون،مفت مفت از پول بیت المال میخورن از مالیات هم که معافن با تمام جهالت سیاسیشون هم در مسائل مملکت اظهار نظر میکنن
وقاحت هم حدی داره این شل مغزها در ریختن خون هموطنان مظلوممان شریکن،در آتش زدن اموال عمومی و اموال مردم شریکن.قوه قضائیه اگه این بار هم مماشات کنه ازشون نمیگذریم
اگه برخورد درست و‌محکم به نامردان سلبریتی بیسواد بشه اینجوری دور بر نمیدادن
مقصر ما هستیم که این بیشرفها پرو شدند تو این انقلاب فربه و چاق شدند
شاهین
مظلومیت ودرد این مملکت اینه که هر کسی بیشتر منتفع شد بیشتر چفتک انداخت، و دقیقا همیشه مردان وطن دوستش بی نان و بی نام و نشان بودن.
بهترین راه برای مقابله با این گونه افراد بی خرد و بازیچه دست دشمنان (ترامپ و نتانیاهو )ایران بعد از توقیف اموال به جهت دمیدن در آتش آشوبگری وریخته شدن خون جوانان مملکت برگزاری مناظره با آنها جهت پی بردن به پوچ بودن ادعای این قبیل افراد