مدیران خودرو
شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۰۹:۰۸
تعداد نظر۱۹
داغ کنيد+ ۱
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: دولت، اقتصاد را رها نکرده است و به طور شبانه روز پیگیر موضوعات اساسی اقتصادی از جمله تورم و معیشتی است.
مدنی زاده: به هیچ عنوان دولت اقتصاد را رها نکرده؛ شبانه‌روزی در حال پیگیری هستیم/ برنامه ۱۷ بندی برای کنترل تورم و نرخ ارز، تقویت تولید و توجه به معیشت و اشتغال تدوین شده
به گزارش جهان نیوز، سید علی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، در جریان به صدا درآوردن زنگ آغاز معاملات در بورس تهران، با اشاره به التهابات اخیر اقتصادی و نوسانات نرخ ارز گفت: در هفته‌های گذشته، فضای اقتصادی کشور با نوعی التهاب مواجه شده است و این رویداد نخستین مواجهه من با عموم مردم پس از بروز این التهابات به شمار می‌رود.

وی تأکید کرد: به هیچ عنوان دولت موضوع اقتصاد را رها نکرده و به‌صورت شبانه‌روزی در حال پیگیری مسائل و مشکلات اقتصادی کشور است.

وزیر اقتصاد با هشدار درباره فضاسازی‌های منفی رسانه‌ای گفت: باید مراقب اخبار غیرواقعی و جریان‌سازی‌های منفی باشیم. در شرایط التهاب، برخی رسانه‌ها اقدام به تولید اخبار نادرست می‌کنند و مردم باید هوشیار باشند تا در تصمیم‌گیری‌های خود دچار خطا نشوند.

مدنی‌زاده با اشاره به اقدامات انجام‌شده افزود: تصمیم‌گیری‌های جدی صورت گرفته و هماهنگی مناسبی میان دستگاه‌های اقتصادی شکل گرفته است. در همین راستا، یک برنامه ۱۷ بندی میان سه دستگاه اصلی اقتصادی کشور به امضا رسیده که محورهای اصلی آن شامل کنترل تورم و نرخ ارز، تقویت تولید و توجه به معیشت و اشتغال است.

وی ادامه داد: سیاست کلی دولت برای کاهش تورم، کنترل کسری بودجه و ساماندهی ناترازی‌های بانکی است. در کوتاه‌مدت نیز برای کنترل نرخ ارز، تصمیمات مناسبی از سوی بانک مرکزی اتخاذ شده که شامل بازارسازی و مداخلات هدفمند ارزی می‌شود.

وزیر اقتصاد با اشاره به ابزارهای جدید بازار سرمایه گفت: ایجاد صندوق‌های با درآمد ثابت ارزی در شورای عالی بورس به تصویب رسیده و پس از تأیید بانک مرکزی، این ابزار جدید فعالیت خود را در بازار سرمایه آغاز خواهد کرد.

مدنی‌زاده همچنین از برنامه دولت برای ساماندهی بازار اوراق دولتی خبر داد و افزود: طرحی در این زمینه در حال تصویب است که نتایج آن در بودجه دیده خواهد شد و می‌تواند فضای کاملاً متفاوت و اثرگذاری مثبت بر بازار سرمایه ایجاد کند.

وی با تأکید بر لزوم بازگشت ارزهای حاصل از صادرات گفت: موضوع عدم بازگشت ارز با جدیت پیگیری می‌شود و برنامه‌ای نسبتاً جامع برای کنترل بازار ارز و تورم در دستور کار قرار گرفته است. امیدواریم با استفاده از ابزارهای متنوع، سرمایه‌های خرد و کلان مردم به سمت بازار سرمایه و بورس هدایت شود. شخصاً امیدوارم و اعتماد جدی به بازار سرمایه دارم.

وزیر اقتصاد در پایان تصریح کرد: قیمت‌گذاری دستوری به معنای ایجاد فساد، رانت و از بین بردن انگیزه تولید است و باید از چنین سیاست‌هایی پرهیز کرد.
https://jahannews.com/vdcd5x0nsyt09n6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما

خداروشکر که رها نکردید .......
اگر رها می کردید چه می شد
اگر رها می کردید چه می شد
محمدرضا
خبر داری بازار چه خبره؟
حسام فرهنگی قوچانی
اما در این یک سال و نیم قیمت ها چیز دیگری می گویند
خسته نباشید تا دلار ۲۰۰ ت و سکه ۲۰۰ م وقت هست عجله نفرمایید
نمی دونم این دولت مردان چرا اینقدر به شعور مردم توهین می کنند رها نکردید و وضع اینطور است؟
یه اسپند واسه تون دود کنیم چش نخورید ایشاالله
....
بیا برو بابا چقدر رو دارین شماها. ملتو بی چاره کردین
دانا
گفتید اقتصاد را رها نکردید ؟ بگذارید یک تست بزنیم که حال اقتصاد خوب است یا نه؟ سکه ها و ارزها در بازار کجا رفتند؟ کالاهای صادراتی ارزش که برنگشته قیمت کالا ها هم که بالا رفته کالاهای وارداتی هم که قیمتش واویلا شده نهاده و دام و لبنیات و برنج و میوه را هم که شما و وزیر جهاد دنبالش می گردید راستی وزیر رفاه هم که معیشت برخی مردم بیچاره را قطع کرده و به جای افزایش حق یارانه مردم از خبرها برای مردم شرایط حذف یارانه اعلام کردند،
حالا خوبه که اقتصاد، ارز، طلا و...را رها نکردید!!! اگر رها می کردید چه می شد؟!
ملت ایران:
جناب آقای وزیر: هر برنامه ای دادید یا هر جلسه ای گذاشتید چه یک بند چه 17 بند و چه 100 بند داشته باشد همه اش باعث شده قیمتها افزایش پیدا کند اگر در این مدت توانستید ریالی قیمتها را پائین بیاورید یک نمونه مثال بزنید
شب و روز درحال فعالیت هستید اوضاع ملک و مملکت این است ؟؟
کسی نگفته دولت اقتصاد وبازار وکسب منافع را رها کرده بلکه مردم وقیمتها را رهاکرده !
محسن
اونیکه رها نکردید ریاست است وگرنه وضعیت از دستتان خارج شده
ایکاش رها کرده بود ، قبل از آمدنتان با اینکه علی الظاهر دولت منتخب نداشتیم به مراتب وضع بهتر از بعد آمدنتان شد . شما همانگونه که روح الله زم در بیان علت حمایت از کاندیداتوری روحانی گفت هدف و تصمیم تان ناراضی تراشی است؟
اقتصاد رها شده بدست گرگ ها رسیده
آقای وزیر با اقتصاد لیبرالی دانشگاه های آمریکا و انگلیس نمی شود اقتصاد حکومت اسلامی را اداره کرد.
جق
خجالت نمی کشی مردم دارن له میشن و شما میگی رها نکردین دیگه رها کردن شاخ و دم که نداره