مدیران خودرو
جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۲۲:۲۰
تعداد نظر۴
داغ کنيد+ ۰
دادستان کیش گفت: برای مسئولان و برگزارکنندگان رقابت دو ماراتن کیش به دلیل نقض مقررات و قانون پرونده قضایی تشکیل شد.
تشکیل پرونده قضایی برای مسئولان رقابت دو ماراتن کیش
به گزارش جهان نیوز به نقل از مهر، علی سالمی زاده دادستان کیش اظهار کرد: با وجود تذکرات قبلی مبنی بر لزوم رعایت قوانین و مقررات جاری کشور و همچنین اصول شرعی و عرفی و حرفه‌ای در برگزاری این مسابقه، مسئولان مربوطه به این تذکرات توجه لازم را نداشتند و نحوه برگزاری رویداد به‌گونه‌ای بوده که موجب خدشه‌دار شدن عفت عمومی شده است.

وی افزود: با توجه به تخلفات صورت‌گرفته و بر اساس قوانین و مقررات، پرونده کیفری برای مسئولان و عوامل برگزارکننده این رویداد تشکیل شده است.

دادستان کیش تاکید کرد: در اجرای تأکیدات دادستان کل کشور، برخورد با متخلفان باید قاطع، بازدارنده و بدون اغماض باشد؛ این برخورد شامل تمامی مسئولان دخیل در برگزاری مسابقه، اعم از بخش دولتی و عوامل بخش خصوصی خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: دستگاه قضائی از فعالیت‌های ورزشی و اجتماعی سالم حمایت می‌کند، اما با کوتاهی یا بی‌توجهی به ضوابط قانونی و شرعی وفق مقررات برخورد خواهد کرد.
https://jahannews.com/vdchvznwz23n-xd.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما

اگه راست بود در واقعیت نتیجش میدیدیم
خون به دل شدیم
تشکیل پرونده هاتون جز جسارت و تجری بیشتر متخلفین نتیجه ای نداشته
آقایان مسئول دستگاه قضا تشکیل پرونده که زیاد می دهند اما اگه میشه لطف کنند به این سؤال هم پاسخ دهند که: چرا این تشکیل پرونده های کذایی بازدارنده و پشیمان کننده نیست؟؟؟!!
وای باز پرونده سازی شد ... چقدر محکم و سریع و بهنگام برخورد می شود