مدیران خودرو
چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ ساعت ۱۳:۰۶
داغ کنيد+ ۰
مربی اهل بوتسوانا که برای هدایت دوومیدانی‌کاران کشورمان به ایران آمده، چند ماه قبل دوره محرومیت ناشی از دوپینگ را به پایان رسانده است.
ماجرای دعوت از مربی دوپینگی برای هدایت تیم ملی
به گزارش جهان نیوز به نقل از تسنیم، فدراسیون دوومیدانی صبح امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که «نایجل آموس» دارنده مدال نقره در المپیک 2012 لندن و سریعترین دونده جهان در سال 2021، برای هدایت ملی‌پوشان ایران به تهران آمده است.

خبر حضور این مربی 31 ساله و اهل کشور بوتسوانا در حالی منتشر شد که او سال 2022 و در آستانه حضور در مسابقات جهانی آن سال، به دلیل استفاده از ماده ممنوعه GW1516 (که برای کمک به افزایش استقامت و چربی‌سوزی است) با محرومیت چهار ساله مواجه شد. البته نایجل آموس به این مسئله اعتراف کرد و بر همین اساس نیز محرومیتش به 3 سال کاهش یافت.

زمان آغاز محرومیت آموس روز 21 تیر ماه بود و بر همین اساس، این دوره سه ساله نیز روز 20 تیر ماه امسال تمام شد.
https://jahannews.com/vdcdox0noyt0kx6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما