مدیران خودرو
پنجشنبه ۳ مهر ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۲۹
تعداد نظر۲
داغ کنيد+ ۰
مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری کرمانشاه گفت: به دلیل قصور در انجام وظایف قانونی، عدم تشکیل هیئت رئیسه و ایجاد نارضایتی عمومی، شورای اسلامی شهر کرمانشاه منحل اعلام شده است.
شورای شهر کرمانشاه منحل شد
به گزارش جهان نیوز، سعید سلیم ساسانی مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری کرمانشاه در گفتگو با مهر با اشاره به برگزاری جلسه ویژه بررسی وضعیت شورای اسلامی شهر کرمانشاه اظهار داشت: موضوع این جلسه، بررسی عملکرد و وضعیت شورای شهر بود که با توجه به گزارش فرماندار کرمانشاه مبنی بر اتفاقات اخیر در شورا، عدم تشکیل هیئت رئیسه و قصور در انجام وظایف قانونی، به‌طور جدی در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: متأسفانه شورای اسلامی شهر کرمانشاه طی ماه‌های اخیر در انجام وظایف قانونی خود کوتاهی داشته است و به دلیل عدم تشکیل هیئت رئیسه، امور محوله شورا با خلل جدی مواجه شده است. همین موضوع باعث شد که چند تن از اعضای شورا در جلسه حاضر شوند و توضیحاتی را به‌عنوان دفاعیات مطرح کنند.

ساسانی ادامه داد: پس از بررسی دفاعیات اعضای شورا و جمع‌بندی موضوع، تصمیم بر این شد که شورای اسلامی شهر کرمانشاه منحل اعلام شود. البته روند رسمی انحلال شورا باید از طریق هیئت مرکزی و مراجع قانونی پیگیری و تأیید شود.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری کرمانشاه با بیان اینکه دلایل این تصمیم مشخص و روشن است، گفت: عدم انجام وظایف قانونی، کوتاهی در پرداختن به امور شهری و به تبع آن ایجاد نارضایتی و مطالبه‌گری عمومی از جمله مهم‌ترین دلایل این تصمیم بوده است.

ساسانی خاطرنشان کرد: اعتراضات و نارضایتی مردم در خصوص بی‌توجهی شورای شهر به برگزاری جلسات هیئت رئیسه و عدم پرداختن به مسائل شهری به‌طور جدی به استانداری و سایر مراجع ذی‌ربط منتقل شده بود و همین مسئله ضرورت تصمیم‌گیری قاطع را دوچندان کرد.

وی یادآور شد: بر اساس قانون، تصمیم نهایی در خصوص انحلال شورا پس از ارسال مصوبه به مرکز و طرح موضوع در هیئت حل اختلاف کشور اعلام خواهد شد و نتیجه قطعی نیز از همان مرجع اطلاع‌رسانی خواهد شد.

ساسانی در پایان تأکید کرد: استانداری کرمانشاه به‌عنوان مرجع نظارتی پیگیر موضوع خواهد بود تا با رعایت دقیق ضوابط و تشریفات قانونی، رأی قطعی در این خصوص صادر و به شهروندان اعلام شود.
https://jahannews.com/vdci5za3ut1awr2.cbct.html
نام شما
آدرس ايميل شما

عباس
زور قوه قضائیه و نظام اسلامی فقط و فقط به شوراها میرسد .
چون اصلی ترین نهاد مردم سالاری در ایران هست.
قانون شورا ها باید منحل شود!،