مدیران خودرو
چهارشنبه ۲ مهر ۱۴۰۴ ساعت ۱۰:۱۱
داغ کنيد+ ۰
طوفان «راگاسا» به همراه باران‌های سیل‌آسا در تایوان، جان حداقل ۱۴ نفر را گرفته و ۱۲۴ ساکن این جزیره مفقود شده‌اند.
طوفان مرگبار تایوان چین را آماده باش کرد +فیلم
به گزارش جهان نیوز به نقل از فارس، طوفان راگاسا پس از مرگبار شدن در تایوان، در حال حرکت به سمت هنگ‌کنگ و مناطق جنوبی چین است.

طبق گزارش‌ها، این طوفان راگاسا خسارات گسترده‌ای به بخش‌هایی از شرق آسیا وارد کرد و باعث ترکیدن یک سد در شهرستان هوالین تایوان شده است.

یکی از مقامات تایوان لی کوان-تینگ، گفت: «تا ساعت ۷ صبح (امروز به وقت محلی)، مرگ ۱۴ نفر و زخمی شدن ۱۸ نفر تأیید شده است.»
اداره آتش‌نشانی تایوان روز چهارشنبه اعلام کرد که ۱۲۴ نفر در شهرستان هوالین همچنان مفقود هستند.

طوفان راگاسا پیش از این در فیلیپین، ضمن بر جای گذاشتن خسرات بسیار به منازل مسکونی و سازه‌ها، جان حداقل دو نفر را گرفته است.

با نزدیک شدن طوفان راگاسا، هنگ کنگ و بخش‌هایی از جنوب چین در حالت آماده‌باش کامل قرار گرفتند و مدارس و مشاغل در حداقل ۱۰ شهر چین تعطیل شده است.
طبق گزارش هواشناسی هنگ کنگ، این ابرطوفان در نزدیکی مرکز خود بادهای پایدار با حداکثر سرعت ۱۹۵ کیلومتر در ساعت ایجاد کرده بود.

طوفان سبب ایجاد امواج شدید شده و مقامات هنگ‌کنگ هشدار دادند که در برخی مناطق احتمالاً سطح آب بین چهار تا پنج متر بالاتر از حد معمول بالا خواهد آمد.

یک خبرنگار خبرگزاری فرانسه امواجی به ارتفاع تقریباً پنج متر را مشاهده کرد که حوالی شب به تفرجگاه ساحلی منطقه مسکونی هنگ فا چوئن هنگ کنگ برخورد کردند.


 
ترنس چوی که ساکن هنگ کنگ است، به رویترز گفت که غذای دو روز را در خانه ذخیره کرده است. او البته گفت که نگران احتمال قطع برق و آب است.

رویترز در گزارش خود درباره طوفان راگاسا نوشت: «دانشمندان هشدار می‌دهند که با گرم شدن جهان به دلیل اثرات تغییرات اقلیمی، طوفان‌ها قدرتمندتر می‌شوند.
https://jahannews.com/vdcjxvehtuqeiyz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما