مدیران خودرو
چهارشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۰۹:۱۷
تعداد نظر۱۷
داغ کنيد+ ۰
رهبران اصلاحات کسانی بودند که زمانی از انقلابیون و حتی فاتحان سفارت آمریکا بودند و به دیگران انگ اسلام آمریکایی می‌زدند؛ امروز اما معاون اول، وزرا و استانداران این جریان در دولت پزشکیان مسئولیت دارند، بنابراین نمی‌توانند موضع اپوزیسیونی بگیرند و باید پاسخ‌گو باشند.
واکنش مشاور پزشکیان به بیانیه جبهه اصلاحات
به گزارش جهان نیوز، علی‌اصغر شفیعیان، مشاور رسانه‌ای رئیس‌جمهور  در گفت‌وگویی با انتقاد از بیانیه اخیر جبهه اصلاحات گفت: اصلاح‌طلبان از روی استیصال پشت پزشکیان ایستادند و حالا صدور چنین بیانیه‌هایی فقط به تقویت دوقطبی و انشقاق در درون جریان اصلاحات منجر می‌شود.

شفیعیان گفت: رهبران اصلاحات کسانی بودند که زمانی از انقلابیون و حتی فاتحان سفارت آمریکا بودند و به دیگران انگ اسلام آمریکایی می‌زدند؛ امروز اما معاون اول، وزرا و استانداران این جریان در دولت پزشکیان مسئولیت دارند، بنابراین نمی‌توانند موضع اپوزیسیونی بگیرند و باید پاسخ‌گو باشند.

وی ادامه داد: ایده‌های اصلاح‌طلبان «بیشتر شبیه خواب و خیال» است؛ در شرایطی که اصلاح‌طلبان سهم جدی در دولت دارند، از معاون اول گرفته تا وزرا و مدیران استانی، شایسته نیست با مواضع متناقض و اپوزیسیونی دست دولت را ببندند.
 
https://jahannews.com/vdcf1td1jw6djea.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما

نوری
عالی است،موضع گیری به جا ومنطقی
آش ا صلاح طلبان ! چقدر شور شده !!؟
صادق
چرا پزشکیان محکوم نمی کند این بیانیه و این جماعت بیانیه نویس را
چرا باید واکنش نشان بدهد مگر به حرفهای انقلابی نماها واکنش نشان میدهد
واضحه عزيزان ؛ با حمله اسرائيل ، اصلاحات به اهدافش نرسيد ..
واسه همينه كه پشت سرهم بيانيه ميدن و سنگ ميندازن و پيروزى جنگ رو به كام مردم تلخ ميكنن
.....
انشاءا.. حماسه دیگری برای فراموش کردن جبهه اصلاحات رقم خواهد خورد
آقای علی اصغر شفیعیان بنده مخالف دیدگاه شما بودم حتی تلفنی خدمتتان عرض کردم ؛
ولی امروز به هر دلیلی (!؟) صادقانه از اصلاح طلبان و بهتر بگم ا(پوزیسیون) انتقاد کردید وبا استدلال فرمودید این آقایانی که این نامه نوشتن بیشتر افراد که دولت هستن اصلاح طلب هستند از معادن اول گرفته تا وزرا و استانداران همشون اصلاح طلب هستند
واقعاً بازی جالبی است. تندور اعلامیه می دهد، و بقیه این جماعت با انتقاد از آنها، اصلاحات را استتار می کنند.
...
محمدی
.....
چرا دولت بايد به‌ چنين افرادي که‌ حاکميت قبول ندارن واصلا نخواهند سربه تنش باشد پست ومقام میدهد چه شورایی بر دولت وعملکرد آن نظارت‌ می کند چرا دولت پاسخ گو نمی کنند
چرا خود پزشکیان سکوت کرده وبه این قضيه ورود نکرده علت چیه؟
راه حل شما جیست؟ جنگ با آمریکا و اسرائیل و تحریم های بیشتر
مردم علاج در وطن است
.....
.....