مدیران خودرو
سه شنبه ۷ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۰۸:۱۸
تعداد نظر۱۳
داغ کنيد+ ۰
نمایندگان امروز از پاسخ وزیر ارشاد به سوالی در خصوص انتصابات سیاسی قانع نشده و به او کارت زرد دادند.
نمایندگان قانع نشدند/ مجلس به وزیر ارشاد کارت زرد داد
به گزارش جهان نیوز، نمایندگان مجلس شورای اسلامی امروز سه‌شنبه به بررسی سوال فتح‌الله توسلی نماینده بهار و کبودرآهنگ از سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سه محور بی‌توجهی و ترک فعل، انجام ندادن تعهدات در قبال کشور، توزیع ناعادلانه اعتبارات فرهنگی و انتصابات سیاسی پرداختند.

توسلی با بیان اینکه وزیر در انجام تکالیف خود طبق قانون و برنامه هفتم کوتاهی کرده است، گفت: وزراتخانه ارشاد موظف است سالانه ۲۰ فیلم فاخر، انیمیشن و بازی‌های رایانه‌ای تولید کند اما اکنون تنها فیلمی که دارند فیلم پر از فحشایی است به نام «پیرپسر». با اینکه آقای صالحی (به جز سه سال ریاست جمهوری شهید رئیسی) از سال ۹۲ وزیر ارشاد است اما تاکنون این اهداف محقق نشده است.

نماینده بهار و کبودرآهنگ همچنین به سوابق معاون هنری وزیر ارشاد اشاره و تاکید کرد: خانم نادره رضایی که اکنون پست معاون هنری شما را برعهده دارند، دارای سوابقی از جمله نامه به آمریکا است نامه‌ای که حتی به جای جمهوری اسلامی واژه حاکمیت استفاده شده است. خواهر و برادر وی نیز سابقه زندانی سیاسی به دلیل شرکت در اغتشاشات را دارند.

وی افزود: ما نامه‌ای محرمانه در اختیار داریم از وزیر ارشاد خطاب به وزیر کشور که در آن تاکید دارند جشنواه کوچه بوشهر برگزار شود، جشنواره‌ای که هم توهین به اهل‌بیت (ع) بود و هم توهین به مردمان بوشهر.
توسلی با بیان اینکه اکنون ما بی‌حجابی اجباری در کشور داریم؛ گفت: خانواده‌های متدین اکنون نمی‌توانند یک رستوران بروند به دلیل شرایط فرهنگی‌ای که وزارتخانه ارشاد به وجود آورده است و تولیدات پوشاک همخوانی با شئونات اسلامی ندارد.

در ادامه با به رای گذاشته شدن سوال توسط توسلی، نمایندگان مجلس با ۱۱۹ رای موافق، ۱۱۹ رای مخالف و ۸ رای ممتنع از ۱۴۶ آرای مأخوذه از دفاعیات وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی قانع نشدند و وزیر کارت زرد از نمایندگان دریافت کرد.

گفتنی است این دومین کارت زرد وزرای دولت چهاردهم است پیش از احمد میدری وزیر تعاون نیز به دلیل انتصابات سیاسی کارت زرد دریافت کرده بود.

طبق آیین نامه داخلی مجلس برای کارت زرد دادن به یک وزیر حداقل به ۲ سوم از نمایندگان باید با آن موافقت کنند.

طبق آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی زمانی طرح سوالی در دستور صحن قرار گیرد، وزیر باید با حضور در صحن علنی مجلس به سوال پاسخ دهد. در صورت قانع نشدن نماینده طراخ سوال، رئیس جلسه نظر مجلس را در این مورد أخذ می‌کند و به رای می‌گذارد.

در صورتی که ۲ سوم نمایندگان حاضر از پاسخ وزیر قانع نشوند، به منزله واردبودن سؤال است و علاوه بر آنکه رئیس مجلس موظف است موضوع را به رئیس‌جمهور جهت رسیدگی ارجاع دهد، به وزیر کارت زرد داده می شود.

کارت زرد در مجلس به معنای نارضایتی از عملکرد یک وزیر است و اگر یک وزیر سه بار از مجلس کارت زرد بگیرد، استیضاح خواهد شد.
https://jahannews.com/vdcfv0d1mw6djja.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما

.....
سال آینده دوباره جشنواره کوچه با هنجارشکنی بیشتر برگزار می شود
...
تا وقتی قانون عفاف و حجاب اجرا نشود جماعت غربزده فکر می کند در پروژه زن برهنگی هرزگی موفق به تحمیل نظرات خودش به جامعه برای عادی سازی و قانونی سازی برهنگی و بی بند و باری شده است
واقعا تاسف داره
استیضاح وزیر راه چه شد ؟
رفت !!!
واقعا ۱۱۹ نفر در مجلس با اعتقادات این وزیر و عملکرد جناحی و به کار گرفتن فتنه گران موافقند؟
اون 119 نماینده ای که به این وزیر رأی اعتماد داده اند روی چه حساب و کدوم منطقی چنین تصمیمی گرفتن؟!
.....
عجیبه که رای مخالف و موافق کاملا برابر شده! خوب در انتخابات جواب همه رو خواهیم داد
باید این آدم غرب زده رو عزل میکردن کارت زرد چه فایده داره
زودتر استیضاحش کنید