مدیران خودرو
دوشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۳:۵۶
داغ کنيد+ ۰
هواداران تیم کری ایرلند در مراسم قهرمانی تیمشان از مردم غزه حمایت کردند.
همدردی ۱۰۰ هزار نفری با فلسطین در قلب اروپا
به گزارش جهان نیوز به نقل از فارس، ایرلندی‌ها بار دیگر در ورزش برای مردم فلسطین سنگ تمام گذاشتند و امروز(دوشنبه) یکی از هواداران در مدت اهدای جام و بالا بردن آن توسط کاپیتان تیم کری، پرچم فلسطین را مقابل دیدگان ۱۰۰ هزار نفر برافراشت.

ایرلندی‌ها در میان کشورهای اروپایی «حامیان شماره یک مردم فلسطین» مقابل جنایات رژیم صهیونیستی به شمار می‌آیند.
 

دیدار کری و دانگان در فینال قهرمانی سراسری ایرلند در فوتبال گیلیک با قهرمانی کری به پایان رسید.

فوتبال گیلیک از بازی‌های توپی سنتی مردم ایرلند محسوب می‌شود و شباهت‌های زیادی به راگبی فوتبال و به ویژه فوتبال استرالیایی دارد.

در زیر می‌توانید فیلم برافراشتن پرچم فلسطین هنگام بالا بردن جام قهرمانی را تماشا کنید.
 
دانلود فیلم
 
سایت مقاطعه می‌نویسد که یکی از هواداران ایرلندی روی پرچم فلسطین در جشن قهرمانی تیمش نوشته بود: «اجازه دهید کمک‌ها وارد شوند».

براساس گزارش این رسانه، در جریان بازی هم چندین هوادار ایرلندی با بالا بردن پرچم فلسطین جنایت رژیم صهیونیستی در غزه و بحران کمبود غذا محکوم کردند.
https://jahannews.com/vdch-inw-23nkxd.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما