نخستوزیر پیشین رژیم صهیونیستی با بیان اینکه وضعیت این رژیم در حالت فروپاشی قرار دارد، برخی از اظهارات وزرای کابینه بنیامین نتانیاهو را «کودنانه» خواند.
به گزارش جهان نیوز به نقل از فارس، نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی، «نفتالی بنت» در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: وضعیت اسرائیل در فروپاشی قرار دارد و باید کابینه ویرانگر در سریعترین زمان ممکن تغییر کند؛ این تنها راه برای برونرفت از گودال است.
بنت در راستای سرپوش گذاشتن بر جنایتهای وحشیانه رژیم صهیونیستی و جنگ کشتارجمعی و گرسنگی دادن در غزه، در جریان سفرش به واشنگتن ادعا کرد: من اینجا علیه سونامی اتهامها میجنگم، کمپین گرسنگی که حماس و سازمان ملل هدایت آن را بر عهده دارند و عکسهای جعلی و دروغهایی که علیه اسرائیل گفته میشود.
به نقل از رأی الیوم، نفتالی بنت گفت: کابینه اسرائیل در عرصه سیاسی و رسانهای فروپاشیده است، همانطور که در کشتار ۷ اکتبر ۲۰۲۳ فروپاشید.
وی با حمله به کابینه کنونی رژیم صهیونیستی به ریاست بنیامین نتانیاهو، گفت: وزیران کابینه باعث ضررهای هولناکی برای ما شدهاند، آنها از طریق اظهارات کودنانه همچون «غزه را محو خواهیم کرد» «بمب هستهای بر غزه» انداخته شود، به دنبال به دست آوردن دستاوردهای سیاسی در پایگاه انتخاباتی هستند.
او گفت: «حتی تلاش برای تمدید جنگ در غزه، انگار که ما تمام وقت دنیا را داریم، به ما آسیبهای جدی وارد کرده است.»
نفتالی بنت پرسید: «چطور پس از تقریباً دو سال از هفتم اکتبر، حماس هنوز قادر است شروط را بر ما تحمیل کند؟»
او افزود: «من به مبارزه برای اسرائیل با تمام توانم ادامه خواهم داد، اما نتیجهگیری واضح است: تنها راه خروج از این چاه، جایگزینی این کابینه مخرب در سریعترین زمان ممکن و آغاز مسیری جدید است.»