مدیران خودرو
پنجشنبه ۲۶ تير ۱۴۰۴ ساعت ۱۲:۰۲
تعداد نظر۱۵
داغ کنيد+ ۰
رژیم‌ صهیونیستی که از پروژه تجزیه کشور یا ایجاد هرج و مرج داخلی در جریان جنگ ۱۲ روزه طرفی نبست، سه پروژه جایگزین را در پیش گرفته است.
پروژه مشترک جریان فتنه با منافقین و رضا پهلوی
به گزارش جهان نیوز به نقل از فارس، خبری موثق حاکی است رژیم جنایتکار صهیونی در دستورالعملی به مرتبطین و عاملین خود خط «انتساب علل جنگ اخیر به سیاست ها و عملکرد جمهوری اسلامی ایران به ویژه به شخص رهبری معظم انقلاب اسلامی» را ابلاغ کرده است. خطی که بلافاصله توسط اینترنشنال و تعدادی از عناصر داخل کشور که با آن بلندگوی اسرائیلی ارتباط  دارند، پیاده سازی شد.

پروژه بعدی پس از شکست عملیات «تشکیل دولت در تبعید» توسط رضا پهلوی، در قالب سناریوی دیگری تحت عنوان «تشکیل  مجلس مؤسسان در تبعید» توسط وی به اجرا گذاشته شد. این سناریو برای مرداد ماه آتی و با دعوت «کاملا محرمانه!» از تعدادی از گروهک‌های تروریستی به ویژه گروه های تجزيه طلب کردی، در یک پایتخت اروپایی برنامه ریزی شده است.

اما جالب‌ترین بخش پروژه، جایی است که معدود بازماندگان جریان فتنه ۸۸ با سلطنت طلبان، براندازان و گروهک‌های تروریست و تجزيه طلب پیوند می خورند.

بر اساس این خبر کاملا موثق، پروژه سوم رژیم صهیونیستی، از مجرای اردشیر امیر ارجمند(عامل سابقه دار منافقین و مشاور یکی از سران فتنه۸۸) در حال  پیگیری است. این پروژه  که به دنبال بیانیه اخیر فتنه گر محصور اجرا خواهد شد، فعلا در  پی «تدوین بیانیه  رفراندوم» و امضای آن توسط عده‌ای از  عناصر فتنه گر، افراطی، سابقه دار و ضد انقلاب در داخل و خارج کشور است.

در داخل کشور افراد سابقه داری همچون «مصطفی.ت» و «عبدالله.م» به دنبال جمع آوری امضای همپالگی های خود و در خارج کشور،  رضا علیجانی(سابقه دار نفاق) جمع آوری امضاها  را به عهده دارد.

گفتنی است مضمون اصلی بیانیه ی رسوای اخیر یکی از سران محصور فتنه ۸۸، تطابق چشمگیری با خط مشی ابلاغی رژیم صهیونی (رفراندوم، تشکیل مجلس مؤسسان، دولت در تبعید و ...) دارد.
https://jahannews.com/vdcdjz0nzyt0ok6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما

غربگداها مهره های سوخته
پیوند سلطنت طلب و منافق و تجزیه طلب و دنباله های میر حسین موسوی
کاملا قابل پیش بینی بود
دستور از موساد و سیا آمده این عمله ها باید اجرا کنند
معلوم بود از تاجزاده تا چاهزاده در واقع تکرار مبتذل تر از گوگوش تا سروش سال 88 است
همه اینها درست یا غلط در نهایت آن چیزی میشود که ملت اراده میکند.
.....
صادق
خب چرا میر حسین موسوی محاکمه نمیشه این محاکمه نشدن باعث شده فتنه گران پر رو بشن و جسارت پیدا کنند
تو این اوضاع هم دست بر نمی دارند اینها فقط چهره ی کثیف و قدرت طلب خودشون رو نشان می دهند همه دارند نقاب بر می دارند
......
.....
.....
همه شرارت‌ها ریشه در فتنه ۸۸ دارد
شاهد آخرین دست و پا زدن های جریان های ضد انقلاب و غربگرا در کشور هستیم که احساس می کنند در حال غرق شدن هستند .
میر حسین موسوی هنوز باور نکرده به زباله دان تاریخ پیوسته هم خودش فسیل شده هم افکارش اسرائیل داره منطقه رو می گیره این بی شرف ها دنبال قدرت طلبی هستند همه امضا کنندگان بیانیه عقده ای ها و مهره های سوخته سیاسی ای هستند که جمهوری اسلامی آنها را ناکام گذاشته و سرشون به سنگ کوبیده با امضای این نامه کارشان برای همیشه تمام شد و هر اقدام حکومت ضد این اشرار که با دشمن در بی ثبات کردن ایران همدستی می کنند کاملا مشروع و قانونی است.
.....
......