می گفتند در این هشت سال به ما گفته بودند حق سلام کردن به رئیس جمهور را ندارید؛ البته اگر هم سلام می کردیم جوابی نمی شنیدیم!
گروه سیاسی جهان نیوز: روزهای اولی که به عنوان رئیس جمهور منتخب شروع به کار کرده بودند رفتارهای متواضعانه و صمیمی و بعضا خلاف عرفشان مایه تعجب کارمندان نهاد ریاست جمهور شده بود که طبق قاعده در دوره گذار باید با دفتر منتخب مردم هم همکاری می کردند. تفاوت با شیوه ای که در دو دوره قبل از آن دیده بودند بیشتر مایه تعجبشان می شد.
می گفتند در این هشت سال به ما گفته بودند حق سلام کردن به رئیس جمهور را ندارید؛ البته اگر هم سلام می کردیم جوابی نمی شنیدیم!
اصلا حق نداشتیم در مسیر حرکت رئیس جمهور قرار بگیریم و هنگامی که برای کوشش برنامه ها در دفتر رئیس جمهور حضور پیدا می کردیم ما را در یک اتاق حبس می کردند تا او از راهرو عبور کند و کسی مواجهه ای با رئیس جمهور نداشته باشد.
حالا رفتار رئیس جمهور جدید که خودش در سلام کردن و مصافحه پیش قدم می شد و با مدیر و کارمند و عکاس و وزیر یکسان رفتار می کرد برایشان بسیار عجیب بود.
بریدهای از کتاب «هارداسان» ؛ ۲۲۲ روایت از ۱۰۵۰ روز همراهی با شهید جمهور
نوشته محمدمهدی رحیمی، مدیرکل روابط عمومی ریاست جمهوری در دولت سیزدهم
این افراد در برابر بیگانگان و اجنبی از خود کرنش نشان می دهند و به پای آنها می افتند ولی در برابر توده مردم که اصل انقلاب حق آنها است با تکبر و غرور و احساس خود بزرگ بینی و ژن برتر دارند
دقیقا مسائل امنیتی را اینها رعایت کردند که هست سال سالم به مقصدشان(هرچه بود)رسیدند اینکه رئیس جمهور با زیرپا گذاشتن پرتکل های امنیتی خود را نشان دهذخلاف مصلحت نظام است
اوایل دهه هفتاد شیخ حسن و تو محل کار دیدم به خاطر لباسش سلام کردم ، شنید و جواب نداد ، تعجب کردم، گفتن ناراحت نشو این همین جوریه، اون موقع کاره ای هم نبود.