مدیران خودرو
سه شنبه ۱۷ تير ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۲۷
تعداد نظر۸
داغ کنيد+ ۰
هکرهای حنظله اعلام‌کردند شبکه «ایران اینترنشنال» به‌طور کامل هک شده و تمام سامانه‌ها، سرورها و زیرساخت‌های ارتباطی آن از کار افتاده و اطلاعات داخلی آن استخراج شده است.
شبکه تروریستی اینترنشنال هک شد +فیلم
به گزارش جهان نیوز، هکرهای حنظله اعلام‌کردند شبکه «ایران اینترنشنال» به‌طور کامل هک شده و تمام سامانه‌ها، سرورها و زیرساخت‌های ارتباطی آن از کار افتاده و اطلاعات داخلی آن استخراج شده است.

این اطلاعات شامل مکاتبات محرمانه، اطلاعات شخصی کارکنان، سوابق مالی و ارتباطات با نهادهای خارجی است. همچنین گفته شده که انتشار این داده‌ها به‌زودی آغاز خواهد شد.
 
هکرهای حنظله اعلام کرده‌اند: در حال حاضر، حساب اصلی دریافت پیام شبکه «ایران اینترنشنال» به‌طور کامل نفوذ شده و تحت کنترل ما قرار دارد. این کانال که مدت‌ها به‌عنوان یک «خط ارتباطی امن» برای تماس با خبرچین‌ها، جاسوس‌ها، خائنان و عوامل بیگانه مورد استفاده قرار می‌گرفت، اکنون به‌طور کامل در اختیار ماست.
 

دسترسی به پرونده‌ هویتی کامل بیش از ۷۱ هزار مرتبطین شبکه
هکرهای حنظله تاکید کرده‌اند: در جریان این عملیات، تمام پیام‌ها، فایل‌ها، گزارش‌ها، تصاویر و ویدیوهایی که از طریق این کانال ارسال شده‌اند به‌طور کامل استخراج شدند. تمام این محتواها پردازش و با چندین پایگاه اطلاعاتی و شناسایی مقایسه و تطبیق داده شده‌اند.

در حال حاضر ما پرونده‌ هویتی کامل بیش از ۷۱ هزار نفر که با این شبکه تماس داشته‌اند را در اختیار داریم. این اسامی و داده‌ها اکنون طبقه‌بندی، فهرست‌گذاری و بایگانی شده‌اند. بخش‌هایی منتخب از آن به‌زودی منتشر خواهد شد.

تحلیل ما به‌روشنی نشان می‌دهد که یک شبکه جاسوسی و نفوذ رسانه‌ای با هدایت موساد، تحت پوشش دروغین «روزنامه‌نگاری مستقل» در حال فعالیت بوده است.

هکرهای حنظله همچنین اعلام کرده‌اند که به تمام کسانی که با این شبکه تماس گرفته‌اند: شما تحت نظر هستید. اطلاعات شما ثبت شده است و زمان حساب‌رسی نزدیک است.

این فقط یک نفوذ سایبری نیست. این، اعلام مستقیم حضور مقاومت در قلب سامانه‌های دشمن است.

حنظله وعده داده سورپرایز اول در راه است.
 
پیش از این هم یک گروه هکری با عنوان «گمنامان» ایمیل‌های شبکه اینترنشنال را هک کرده بود.

گروه هکری «گمنامان» با انتشار بیانیه‌ای تأکید کرده بود که ایران اینترنشنال تحت کنترل رژیم صهیونیستی فعالیت می‌کند و هیچ‌گونه حمایت واقعی در میان مردم ایران ندارد.
https://jahannews.com/vdcd5n0njyt0sz6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما

شبکه صهیونیستی
چرا میگوئید کامل بعد همین راست راهم مردم باور نکنند گروه حنظله فقط راههای ارتباطی اینترنتی با مردم این شبکه را هک کرده اند نه کامل ماهم دوست داریم کامل هک شود ولی نشده بگذارید واقعیت انعکاس پیدا کند تا مردم هم باورکنند
دوست عزیز منظور از کامل یعنی اینکه تمامی اطلاعات مربوط به این شبکه را این گروه کاملا به دست آوردند
عزیزم نظر من یا شما از کامل با نظر عموم فرق دارد در نگاه اول تیتر همه فکر میکنند شبکه از کار افتاده است که اینگونه نیست باید تیتر می‌زدند« اطلاعات شبکه اینتر نشنال به صورت کامل هک شد »نه اینکه شبکه کاملا هم شد
عزیزم نظر من یا شما از کامل با نظر عموم فرق دارد در نگاه اول تیتر همه فکر میکنند شبکه از کار افتاده است که اینگونه نیست باید تیتر می‌زدند« اطلاعات شبکه اینتر نشنال به صورت کامل هک شد »نه اینکه شبکه کاملا هم شد
بسم الله ... بزنید سر این مار کثیف را ... نابود کنید این ابزار جنگ و ترور را ...
بالاخره زمان انتقام رسید جاسوسان و نفوذی های نوکر صهیونیست ها باید تاوان بدهند
سید
بعضی وقت ها تعجب می کنم از افرادی که دل به این شبکه صهیونیستی که حرامزادگان آن را اداره می کنند داده اند