مدیران خودرو
سه شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۵:۵۰
داغ کنيد+ ۰
سخنگوی وزارت امور خارجه ضمن محکوم کردن بیانیه جانبدارانه گروه ۷ با بیان اینکه ایران در حال دفاع از خود در مقابل یک تجاوز وحشیانه است، خطاب به اعضای این گروه گفت: لفاظی‌های جانبدارانه خود را کنار بگذارید و به ریشه واقعی تنش یعنی تجاوز اسرائیل بپردازد.
بقائی به گروه ۷: به تجاوز اسرائیل بپردازید
به گزارش جهان نیوز به نقل از فارس، اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه امروز (سه‌شنبه) ۲۷ خردادماه بیانیه جانبدارانه گروه ۷ را محکوم کرد.
 
وی در واکنش به این بیانیه که بر حق اسرائیل در دفاع از خودش تأکید کرده، گفت: بیانیه گروه ۷ تجاوز آشکار رژیم صیهیونیستی به ایران و حملات غیرقانونی آن به زیرساخت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای و نیز هدف قرار دادن مناطق مسکونی و کشتار شهروندان ما را آشکارا نادیده گرفته است. 
 
سخنگوی وزارت امور خارجه بیان کرد: کشورهای عضو گروه ۷ به‌ویژه سه عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل می‌بایست مسئولیت حقوقی و اخلاقی خود در قبال یک اقدام تجاوزکارانه آشکار علیه یک عضو سازمان ملل را برعهده گرفته و واقعیات را صراحتا بیان کنند.
 
اعضای گروه ۷ در این بیانیه بر حق رژیم اسرائیل در دفاع از خود تأکید و عنوان کرده‌اند که مجددا از امنیت اسرائیل حمایت می‌کنیم.
 
آنها در این بیانیه جانبدارانه مدعی شده‌اند که ایران منبع اصلی بی‌ثباتی در منطقه است.

ضربه مهلکی به منشور سازمان ملل و حقوق بین‌المللی
بقائی عنوان کرد: حمله تجاوزکارانه اسرائیل علیه ایران ضربه مهلکی به منشور سازمان ملل و حقوق بین‌المللی مبتنی بر منشور است و پایه‌های رژیم عدم اشاعه هسته‌ای و حفاظت حقوقی که این رژیم می‌بایست برای کشورهای غیرهسته‌ای درمقابل چنین حملاتی فراهم آورد را به طور بی سابقه‌ای متزلزل کرده است.   
سخنگوی دستگاه دیپلماسی ادامه داد: اسرائیل یک جنگ تجاوزکارانه را بدون دلیل به ایران تحمیل و به زیرساخت‌های هسته‌ای ایران حمله کرده است. این اقدام خصمانه نقض بند ۴ ماده ۲ منشور سازمان ملل و در تناقض با ممنوعیت استفاده و تهدید به زور علیه تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز محسوب می‌شود. 
 
بقائی خاطرنشان کرد: صدها شهروند بی‌گناه کشته و زیرساخت‌های عمومی و دولتی و خانه‌های مردم به طرز وحشیانه‌ای تخریب شده‌اند. بیمارستان‌ها و مراکز درمانی ایران نیز از حمله مصون نمانده است.
 
آیا ایران واقعا انتخاب دیگری دارد؟
این دیپلمات ارشد ایرانی بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران در حال دفاع از خود در مقابل یک تجاوز وحشیانه است. آیا ایران واقعا انتخاب دیگری دارد؟
 
بقائی عنوان کرد: شورای امنیت سازمان ملل و اعضای آن نمی‌بایست اهداف اصلی سازمان ملل را قربانی کنند. اعضای این شورا باید همین الان در راستای مسئولیت اصلی شورا اقدام و متجاوز را از ارتکاب جنایات بیشتر منع کنند. 
 
وی گفت: برقراری ثبات منطقه‌ای نیازمند توقف فوری تجاوز اسرائیل و پذیرش مسئولیت نقض حقوق بین‌الملل توسط آن است. 
 
بقائی ادامه داد: گروه ۷ می‌بایست لفاظی‌های جانبدارانه خود را کنار گذاشته، به ریشه واقعی تنش یعنی تجاوز اسرائیل بپردازد.
https://jahannews.com/vdcbgsb99rhbfwp.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما