مدیران خودرو
چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۵۴
داغ کنيد+ ۰
سرمربی منچسترسیتی درحالی از مردم غزه حمایت می‌کند که در مقابل لوکا مودریچ در دامن اسرائیل افتاد.
گواردیولا شرافت خرید، مودریچ فروخت
به گزارش جهان نیوز به نقل از فارس، درحالی گواردیولا، سرمربی سیتی از درد مردم فلسطین و کشتار کودکان غزه در پشت تریبون فریاد می‌زند اما بنا به گزارش امروز(چهارشنبه) شبکه الجزیره گروهی از فوتبالیست‌های مطرح دنیا مثل لوکا مودریچ، کاپیتان رئال با یک استارتاپ اسرائیلی که بنیانگذارش آشکارا از نسل‌کشی در غزه حمایت می‌کند، قرارداد همکاری امضا می‌کند.
 
پپ گواردیولا، سرمربی سیتی روز گذشته در مراسم دریافت دکترای افتخاری خود از دانشگاه منچستر در حمایت از مردم غزه، گفت: آنچه در غزه می‌بینیم بسیار دردناک است. تمام وجودم را آزار می‌دهد.
 

الجزیره گزارش می‌دهد که لوکا مودریچ، رابرت لواندوفسکی و پدری ۳ فوتبالیست سرشناس دنیا هستند که با استارتاپ اسرائیلی(skillset) قرارداد همکاری امضا کردند.

اما در مقابل پپ گواردیولا به عنوان یکی از ۳ مربی برتر دنیا با وجود تهدیدهای متعدد از سوی شرکت‌های اسرائیلی و آمریکایی ولی منافع خود را به خطر انداخت و درباره درد مردم غزه و محکومیت صهیونیست‌ها صحبت می‌کند.

https://jahannews.com/vdcd5o0n5yt0s96.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما