مدیران خودرو
يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۴۷
داغ کنيد+ ۰
-سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی از بررسی حواشی به وجود آمده در مورد برخی از اعضای تیم ملی دو و میدانی در کره جنوبی در کمیسیون متبوعش با حضور وزیر ورزش و جوانان خبر داد.
راستینه: اتفاقات اخیر برای ورزش ایران زیبنده نیست
به گزارش جهان نیوز به نقل از ایرنا، احمد راستینه در جلسه علنی امروز یکشنبه مجلس درباره حواشی به وجود آمده مربوط به برخی از اعضای تیم ملی دو و میدانی کشورمان در کره جنوبی در تذکری گفت: فردا دوشنبه جلسه‌ای با حضور وزیر ورزش و جوانان و فدراسیون مربوطه در کمیسیون فرهنگی برگزار و به حواشی رسیدگی می‌شود.

وی بیان کرد: ورزش کشور ما از پاک‌ترین ورزش‌های دنیا بوده و قهرمانان و جوانان این سرزمین مایه افتخار هستند و مسائلی که پیش می‌آید در بسیاری از کشورهای دیگر هم وجود دارد، اما قطعا زیبنده کشور ما نیست و به صورت دقیق به آن رسیدگی می‌شود.

تعدادی از اعضای تیم ملی دو ومیدانی کشورمان که برای مسابقات قهرمانی آسیا در کره جنوبی حضور داشتند به اتهام مسائل اخلاقی در بازداشت به سر می‌برند.
 
https://jahannews.com/vdcbgab9zrhbf8p.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما