رئیس مجلس شورای اسلامی در نامهای به رئیسجمهور قانون الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به معاهده (کنوانسیون) سازمان ملل متحد برای مبارزه با جرائم سازمان یافته فراملی (پالرمو) را ابلاغ کرد.
به گزارش جهان نیوز، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس در نامهای به رئیسجمهور، مطابق اصل 123 قانون اساسی «قانون الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به معاهده (کنوانسیون) سازمان ملل متحد برای مبارزه با جرائم سازمان یافته فراملی» را برای اجرای ابلاغ کرد.
قانون الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به معاهده (کنوانسیون) سازمان ملل متحد برای مبارزه با جرائم سازمان یافته فراملی مصوب جلسه علنی روز سه شنبه مورخ 1397/07/03 مجلس است که از سوی مجمع تشخیص مصلحت نظام در اجرای اصل 112 قانون اساسی و ماده 200 قانون آئین نامه مجلس در تاریخ 1404/02/24 موافق با مصلحت نظام تشخیص داده شده است.
می بایست این کسانی که در دولت و مجلس و مجمع تشخیص مصلحت حامی تصویب پالرمو و اف ای تی اف هستند را مجبور می کرد تعهد کتبی بدهند مبنی بر اینکه بعد از پیوستن ایران به این معاهده نام ایران از لیست به اصطلاح سیاهی که گردانندگان اصلی این معاهده یعنی آمریکا و اسرائیل و چند کشور اروپایی تهیه کرده اند خارج خواهد شد در غیراینصورت این افراد باید پاسخگو باشن